fbpx

Vad kan vi som modeintresserade göra för att skapa ett mer hållbart förhållningssätt till vårt intresse? Och vad finns det för digitala hjälpmedel som kan hjälpa oss att bryta våra dåliga mönster?

Kanske är det inspiration, kunskap och omsorg snarare än budget som kan hjälpa dig att skapa din hållbara drömgarderob? 

Vi har samlat inspiration, tips och kunskap från några av de bästa stylisterna och modemedierna. Låt dig inspireras till att ha roligare med de kläder och accessoarer du redan har, innan du fattar beslut om att köpa något nytt!

STILTIPS

Använd garderoben smartare!

Bye bye garderobsångest! Våra stylister har samlat sina bästa tips för att du ska kunna maximera användningen av din garderob. Släpp loss din kreativa person, hitta guldkorn, njut av att klä dig för fest och lär dig knyta alla dina halsdukar på ett roligare sätt. Enjoy!

LÄR DIG ANVÄNDA GARDEROBEN SMARTARE

6 anledningar till varför du ska ta hjälp av en stylist

Varför tänker vi att det är konstigt att få professionell hjälp när inspirationen tryter i den egna garderoben? De flesta av oss skulle till exempel inte komma på tanken att klippa våra egna hår. Här är fem anledningar till varför du borde testa att ta hjälp av en stylist!

KREATIVA HJÄLPMEDEL

Några tankar om inspiration

Gör som många av de främsta stylisterna – använd moodboards och inspirationsbilder för att hitta nya looks och få inspiration i garderoben.