Myshowroom intervjuar Therese Persson: ”Jag lever min dröm idag”

thersepersson-intervju

Veckans intervju är med Myshowroombloggaren Therese Persson, 22 årig skåning som idag är bosatt i Stockholm där hon studerar till musikalartist. Här får du lära känna Therese lite mer!

Vad gör du om dagarna?

– Jag studerar till musikalartist på SMU (Stockholms musikal och artistutbildning), vilket innebär att jag utbildar mig till sångare, dansare och skådespelare.

theresepersson

Hur kommer det sig att du började blogga?

– Jag tyckte för några månader sedan att det var dags att starta upp en blogg som följer min väg genom min utbildning och fram till mitt slutliga mål, att bli artist! Jag har en studio hemma som jag spelar in musik på så tanken är att jag ska koppla mitt soundcloud konto till bloggen så folk kan ta del av min musik!

Vad gör du mer på din fritid?

– Jag är gammal elitidrottare (innebandyspelare) så träningen är en stor del av mig, därför fylls tiden utanför skolan upp med träning och hälsa, det får mina läsare ta stor del av. Jag skulle även vilja utbilda mig till näringsfysiolog/PT i framtiden! Att få träna artisteliten och undervisa på våra artistskolor är ett långsiktigt mål jag har.

theresepersson-skola

Vad vill du ge dina läsare?

– Bloggen är till för musikintresserade och för att inspirera andra att följa sina drömmar. Jag lever min dröm idag i Stockholm på SMU. På Myshowroom finns det ingen direkt artist som bloggar, min förhoppning är att folk tycker att musiken och träningen är en spännande mix att läsa om.

Kika in hos Therese Persson och följ hennes resa till att bli artist här: tesspersson.myshowroom.se ››

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.