Medvind, nedförsbacke, Micah är på G!!!

micha

Ingen har väl undgått Micahs motgångar och uppförsbackar… Nu ser det dock just ut för michas som precis varit på ett hemligt möte med en stor aktör… Man kan nästan säga som Petter! Vinden har vänt!

9 thoughts on “Medvind, nedförsbacke, Micah är på G!!!

 1. Är den stora aktören Soc?

 2. Enda sättet Micah skaffat läsare har varit genom att vara en dålig mamma och en dålig förebild för andra unga mammor. Hon har skaffat läsare genom att misslyckats med att knya an till sitt barn, hon har spenderat alldeles för lite tid med sitt barn, hennes egen mamma måste rent tekniskt sett agera mamma åt båda två. Hon har skaffat läsare genom att visa låtsas-självmordsbrev, oseriösa självmordsförsök (tjejen är blåst men lär fatta att man inte dör från tredje våningen), ha ett oseriöst förhållande, umgås med folk som gillar henne enbart för att hon har en blogg, fejka att hon tar med sig ungen på semester. Hon har fått läsare genom att skada sig själv, berätta att socialen vill ta Kelly ifrån henne, och sedan ljuga om att de avslutat kontakten med henne (Get real, socialen hör inte av sig på söndagar.).

  Så jag antar att detta framtågande med andra ord involverar mer fejkade självmordstankar, mer fjortis-självskadebesvär (jag menar come on, det är knappast som att hon skär sig på riktigt ens), mer onödiga kärleksdraman med Kevin, mer bilder på bröstvårtor, mer tjatande om plastikoperationer – men framförallt mer struntning i Kelly, mer dålig anknytning och mer jobb för Micahs mamma.

  Ju större denna bloggen blir desto mer negativ exponering får ett litet barn som inte ens bett om den uppmärksamhet hon som äldre kommer få. Kanske gillar hon det, men tänk så gör hon inte? Kul när ens dagiskamrater kommer och säger “Min mamma säger att din mamma är sjuk i huvudet”.

  Säger bara två ord: Rädda Kelly

 3. Hahah den första kommentaren <3

 4. Kelly har det bra.

 5. Helt seriöst “tjejen” tror du att det är så jävla enkelt att vara 15 år och mamma ? Jag tycker att hon gör ungen en tjänst som INTE skriver särskilt mycket om henne i bloggen, för precis som du säger så har hon inte valt det själv, därför är det ju enbart positivt om hon skriver om annat som hon gör istället. Har du överhuvudtaget skänkt en tanke åt att det faktiskt är en MÄNNISKA du skriver om ? En person med lika mycket känslor som du eller någon annan, och det får hon ta skit för. Man måste väl få lov att skriva om sitt liv på en blogg precis som alla andra även om man är 15år och morsa! Skulle tippa på att Kelly har det grymt mycket bättre än många andra barn med både yngre och äldre mammaor, och att Mikaelas mamma hjälper till är väl bara naturligt, mammor finns väl där för sina barn vad det än gäller, eller vilken värld är du uppvuxen i ?

 6. Tack Jessika! skönt att det finns några människor med alla hästarna hemma!

 7. Socialen kan höra av sig när som, finns jour fall. Så man kanske inte ska yttra sig om man inte vet. Så mer ni hackar dessto sämre mår micha. Sen har ju inte soc tagit kelly ifrån henne… det betyder att Micha är en bra mamma.. Klart att det är lite tidigt att skaffa barn vid 15 år ålden! men hon har stöd från sina vänner,familj, kevins familj. läs inte bloggen då! Kevin och Michas förhållande rör inte oss men dom träffas ju fortfarande och gör det bästa. Vem har sagt att hon bara måste skriva om Kelly?! seriöst ni hackar på andra för att må bättre själva skaffa er ett liv. Alla vet hur det är att vara 15 och det blir ju inte lättare med Barn men hon LYCKAS GRYMT BRA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.