Halloween Makeup – Maleficent steg för steg

maleficent-makeup-isastar

Sminka dig som Maleficent på Halloween! Isabelle Engqvist som driver bloggen Isastar på Myshowroom visar hur du lägger makeupen – steg för steg!

Isastar: Markerade kindben (minst sagt!), blodigt röda läppar och förföriska ögon… Inte så konstigt att detta är en given favorit inför Halloween i år?!

Så här gör du!

  1. Använd en ljusare bas än din egen hudton och pudra denna.
  2. Markera dina kindben med en gråbrun skugga så du får ett djup under kindbenet och highlighta sedan uppe på kindbenet för att skapa illusionen av att det sticker ut.
  3. Fyll i ögonbrynen och gör dem spetsigare uppe vid högsta punkten och mer rundade underifrån.
  4. Använd en brun skugga och skugga din globlinje.
  5. Använd sedan en mörkare gråbrun skugga och lägg i ögats ytterkant. Sudda allt med en fluffig borste så att det inte blir några skarpa kanter. Detta gör att dina ögon ser större ut.
  6. Jag använde också en gulbrun skugga inne i ögonvrån och upp under brynet. Det har maleficent i vissa scener av filmen och jag tyckte det var läckert.
  7. Dra en eyeliner som startar långt inne i ögonvrån (jag valde att förlänga min ögonvrå ytterligare) och sedan en svepande vinge. Detta för markerade och stora ögon.
  8. Fyll läpparna med en blodröd färg. Dra på lite extra utanför dina egna läppkonturer för att få till ett riktigt Angelina-plut.
  9. Måla sedan lite mörkare röd färg i mitten av läppen och ute i kanterna för att få ännu större plut-effekt.
  10. Avsluta med att måla en liten prick ovanför ögonbrynet – Angelinas signum.

 

För stor effekt, använd också ett par gul/gröna linser. Mina ögon är photoshoppade eftersom jag inte hade några i den färgen hemma.

Läs hela inlägget och se hur lik makeupen är som Angelina i Maleficent-filmen här: Isastar Maleficent ››

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.