Från anorexia och matmissbruk till att älska sin kropp – här är Kattis livsförändring

kati

Katti Houshmandfar, 28 år, har sedan 2 år tillbaka gjort en väldigt stor förändring i sitt liv. Hon har gått från en osund inställning till livet till att andas orden hälsa och träning.

Hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag är en tjej med extrem mycket energi och älskar att spegla detta utåt. Jag har 2 olika smeknamn, Happy Feet & Douleunders Queen. Dels för att jag alltid är glad och sprallig som den söta lilla pingvinen och dels för att jag är en jäkel på att hoppa dubbelhopp med hopprep. Jag har gått från att ha både anorexia till att vara helt tvärtom och missbruka mat till att lära mig att älska mig själv och min kropp. Det bästa jag vet är att få dela med mig av detta och inspirera andra.

kattis

Vad handlar din blogg om?

– Min blogg handlar om mitt träningsliv vilket är min vardag och med detta så är det enbart CrossFit för det är det jag brinner för mer än något annat just. Här får ni följa en träningsglad tjej som sprider sin passion för CrossFit på ett "språk" så att alla förstår och inte bara de som är insatta i CrossFit. Jag delar med mig av nyttiga och roliga recept på allt från drycker till bakverk och mycket av det är Paleo inspirerat. Jag älskar min sport, och jag brinner för träning och hälsa och jag hoppas att kunna motivera och sprida detta till alla fina läsare.

Följ bloggen och bli inspirerad: kaatti.myshowroom.se ››

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.