FEBBS – “Var inte besatta av att tjäna pengar!”

Febbs1

Louise Carlstedt är 17 år och bor i Stockholm. Hon pluggar just nu på gymnasiet men driver även den populära bloggen “FEBBS” sedan början på 2009.

Varför tror du att din blogg lockar så många?
– Jag vet inte riktigt. Jag bryr mig inte om att vara bäst, störst och vackrast i bloggvärlden, jag är mig själv och bjuder på mig själv bara.

Louise tycker att det har blivit otroligt mycket fokus på pengar och om man tjänar något på sin blogg. Hon tjänar i dagsläget inget på sin egen blogg och tycker inte att man ska glömma att blogga för att det är kul i första hand.
– Var inte besatta för då blir det ingen bra blogg, säger Louise.

Febbs2

Du bloggar ganska mycket om mode. Är du modeintresserad?
– Jag kan inte säga att jag varit modeintresserad, eller att jag är det men jag älskar att shoppa och när man hittar mycket snygga kläder man vill ha eller inspireras av så är det underbart att kunna dela med sig och tipsa folk. Mitt budskap med bloggen är att visa ungdomar att man kan ha en egen stil, fast man inte köper dyra kläder. Jag lägger ju i princip bara upp budgetkläder.

Hur klär du dig i vår och sommar?
– I det jag tycker är snyggt! Ljusslitna shorts, stora skjortor (även på sommaren, ja, tänk va underbart det kommer fläkta) klackskor, blommiga toppar.

Vad är det roligaste med att blogga?
– Att hjälpa mina läsare och ge de bättre självförtroende, både stilmässigt och i sinnet. Alla kommentarer man får in dagligen är guld värda och jag skriver det jag vill skriva, och jag får kritik på en gång.

Till bloggen

11 thoughts on “FEBBS – “Var inte besatta av att tjäna pengar!”

  1. Verkar vara en trevlig tjej med båda fötterna på jorden!!

  2. Håller helt med! Blogga ska man göra för att man tycker det är kul! Hur mycket besökare har hon då?

  3. Stina: Ca 40-45 000 i veckan 🙂

  4. Jag gillar henne! Håller med Monica 🙂

  5. Hon verkar vara en söt och trevlig tjej 🙂 Jag visste inte alls vem hon var förren jag för en månad sedan fick veta att hon och jag tävlar mot varandra i en bloggtävling 🙂

  6. Aldrig hört talas om tjejen men hon verkar ha sunt tänk. Jag tycker också att blogga ska vara en rolig grej. Jag vet inte men börjar det handla om pengar så har det ju blivit mer ett arbete och blanda nytta med nöje har då aldrig varit min grej riktigt. Kravlöst ska det vara =)

  7. åååhhh louuiiise!!!! i am so proud of you! Du är underbar på alla sätt och vid och du uppmundrar andra till att vara självsäkra, inte bry sig och köra sin egen stil.. OCH FÖR DET..ÄR DU BÄST!

    och vet du vad, ANNANNA HAR EN NY KAMERA!!!! DEN ÄÖR ROSA, den andra gick sönder men nu har jag en nyy!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.