En flickas oskuld är inget värd

 

Våldtäktsmän frias

Tre killar i 18-årsåldern frias från misstankar om att ha våldtagit en 16-årig flicka. Hur är detta möjligt? 

 

Som bloggportal för tusentals unga personer, framförallt tjejer, så anser vi det viktigt att lyfta detta, det kan inte få gå till så här. En ensam tjej blir enligt egen utsago våldtagen av tre killar, varav hon kände den ena flyktigt. Killarna ska ha fört upp en vinflaska i flickans underliv och turats om att våldta henne. När killarna såg att flickan blödde valde de att avsluta våldtäkten.

 

De tre killarna blev tidigare i veckan friade på samtliga åtalspunkter, en rättsskandal säger vi och flickan berättar i sin blogg att hon idag känner en stark misstro till det svenska rättsväsendet. Att flickan för allt i livet försökte hålla ihop sina ben för att visa att hon inte ville medverka i killarnas handling, tolkas av tingsrätten som ”blygsel” eller ”inledande tvekan”.

 

Hur kan en ensam tjej som blir nedtryckt i en säng, får benen särade på sig och sen en vinflaska uppförd i underlivet så hon börjar blöda, bli misstrodd? Är det detta vad vi ska förmedla till dagens ungdomar? Att om en tjej inte skriker rakt ut: ”Nej nej, snälla våldta mig inte” är det ok att tre, för henne, okända killar förgriper sig sexuellt på henne, för upp föremål i hennes underliv, filmar akten med sina mobiltelefoner och sen som grädde på moset ljuger för flickan i hopp om att hon inte ska anmäla våldtäkten. Den ena av de tre killarna ska ha vädjat till flickan att inte anmäla då han påstått sig vara dödligt sjuk, vilket var en ren lögn.

 

Inte våldtäkt att stoppa in vinflaska i underlivet på en tjej

 

Att flickan börjat blöda berodde, enligt killarna, på att aluminiumfolien på  flaska inte avlägsnats från halsen men att det absolut inte skulle berott på någon form av våld. En av killarnas advokat har valt att jämföra vinflaskan med en sexleksak. VA??!! En sexleksak? Med aluminiumfolie på toppen.  Det är nog ganska ovanligt att en vinflaska används som penisattrapp, men tydligen inte enligt tingsrätten. De valde att tycka det var olyckligt att folien missats tas bort från flaskhalsen och således skadat flickan.

 

Rättsexperter kallas domen för ålderdomlig, vi kallar den ett hån mot mänskligheten!

25 thoughts on “En flickas oskuld är inget värd

 1. Hej! Detta stämmer tyvärr inte. Jag har läst domen då jag har tillgång till det och flickan var med på samlag med samtliga tre personer. Sedan är det fruktansvärt hur de gått tillväga men hon blev inte våldtagen, det var frivilligt samlag ifrån hennes sida.

 2. Jag har också läst domen, och jo – det stämmer. Visserligen har hon ha gett samtycke till samlag med 2 av killarna (fallet med den tredje killen kan inte avgöras då det står ord mot ord). Däremot gav hon inte samtycke att de skulle använda flaskan = våldtäkt. Det spelar ingen roll hur många gånger man säger ja till någon/några – den gången man inte gör det ska det respekteras.

 3. Helt sjukt att en sådan här sak ska behövas diskuteras. Läser man domen är det mycket uppenbart att hon inte var med på allt som hände, DÄRMED VÅLDTÄKT!

 4. Byt rubrik. Vad har “oskuld” med saken att göra?

 5. Att människor ska ens få diskutera detta öppet? Hur f*n vet ni att det inte var våldtäkt, var ni där? Blir bara förbannad och äcklad av hur ni ens uttrycker er… Kommentera inga sånna ord tack, om ni nu inte var där som vittne.

 6.  DET VAR EN VÅLDTÄKT! Hoppas killarna och domarn får ett ren helvetes liv!

 7. Vad fan spelar det för roll om hon var med på det eller inte?! Hon fick en vinflaksa i sig, det gick hon självklart inte med på! Herregud de 3 killarna som är 18 fucking år kunde ju själv räknat ut att man inte har samlag med en ensam 16 årig flicka! Jävla idioter, vart fan är allt påväg?! Att ni ens kan yttra er om att hon var med på det och det inte var en våldtäckt! Vart fan är eran moral?! 

 8. Eh, bra krönika men vad fan är det för rubrik? Osar sexism

 9. Vad har oskuld med saken att göra? förklara gärna?

 10. “Jag läste att hon va med på det” ni LÄSTE?! Så allt som skrivs är sant? Tänk er ifall det här va ni, och folk sitter bakom sina skärmar och säger emot vad ni vart med om. SKÄMMS på er! Smutsfolk! Det kunde vart eran syster/dotter/mamma. Ska jag då sitta och säga att jag har LÄST att hon ville det?! Även om det var så tycker jag inte att ni ska skriva ner det här. Det kan lika gärna ha vart våldtäkt och såna ord sårar. Skärp er vafan

 11. Snälla. Alla ni som skriver att hon var med på det, SLUTA! Ni vet ingenting. Varför anser ni att ni har rätten i att spekulera i om hon var med på det eller inte? Tänk om det varit du, och någon skrev att du minsann var med på det. För när jag var 15 så var det där jag. Visserligen ingen vinflaska och jag var tvingad från första stund. MEN ingen trodde på mig. Alla tyckte sig veta bäst. Rättssystemet svek mig. Att bo i en liten stad och alla tror att du ljugit om en våldtäkt är inte lätt. Jag förlorade allt. Jag förstår dom som aldrig berättar för någon eller anmäler. Skulle jag kunna göra om det, skulle jag aldrig anmält. Så tänk en gång till innan ni kommenterar eller lättvindigt beslutar dig för att hon ljuger. Hon har gått igenom ett helvete. Att bli förhörd är som att sitta på heta stolen. Det är hemskt. Man känner sig misstrodd. Så hon behöver inte fler människor som vänder sig emot henne.

 12. Jag tycker absolut att det borde blivit en dom mot dessa killar men det ni skriver stämmer inte helt. Hon hade tidigare under kvällen haft samlag med åtmistone 2 av killarna och det var när de tog fram vinflaskan och gick alldeles för långt som hon inte ville mer. Detta gör det dock såklart betydligt svårare att döma killarna då hon gått med på det tidigare. Vill självklart att killarna ska dömas för det som hände sedan när hon inte var med på det och att det ses som blygsel att he ihop benen är katastrof men eftersom hon varit med på det innan blir det som sagt svårare att dömas för våldtäkt

 13. Ni skriver att det var när killarna drog fram vinflaskan som flickan inte ville mer. Där har ni svaret själva! : flickan ville inte ! Och killarna stoppade in flaskan ändå. Vad är de som är svårt att förstå ? Våldtäkt! Spelar ingen roll om hon ville innan och hade sex innan! Hon ville inte sedan och killarna gjorde de ändå! De är våldtäkt och grov förnedring och killarna ska straffas för det annars är inte det här ett rättvist land.

 14. Så himla hemsk historia som dessutom är sann ,hon vaer säkertalkoholpåverkad också.

 15. riktigt bra skrivet! idioter hela bunten! Hur lågt ska Sverige sjunka?
  Det borde vara livstid för detta!!
   
  Men vad ha “oskuld” med detta att göra?

 16. Har också läst att hon var med på hela grejen, men vem kan veta det helt säkert utom de som var i rummet under händelsen? 

 17. Jag kan bara döma utifrån det jag har läst! Det jag tycker är att juridiken i Sverige är sämst! Min väns syster blev mördad för några år sen, mördaren lever ett normalt liv just nu! I det här fallet är det TRE killar som VÅLDTOG EN TJEJ!! Tre mot en… Fegt… Fatta att hon kommer att leva med det hon har gått igenom! Hon kommer att få flashbacks! Minnena sitter kvar! Vadå fri fot? Det de säger när de låter de fortsätta leva sina liv är: Det är ok att våldta människor! Det är ok att förstöra folks liv! Men vet ni vad? Det är fan i mig INTE OK att folk beter sig som djur! Det är fan i mig inte ok att våldta en tjej! Det är FAN I MIG INTE OK ATT LÅTA DEM GÅ OCH LEVA ETT HELT JÄVLA NORMALT LIV!!! Vad fan hönder med tjejen?! Kommer hon ens våga vara i samma rum som en kille? Kommer hon våga gå ut? Vad tänker domen med? Hjärnan eller arslet?! Det här är fan inte ok! Det här är inte rättvisa! De killarna förtjänar ett straff och tjejen förtjänar en nystart! Nu fan räcker det domen i Sverige! Wake up! Tänk lite med hjärnan! LITE är det enda jag begär! Ni är fan sjuka!

 18. Va är det för fel på Sverige? Så pinsamt.

 19. Jag blir fruktansvärt irriterad  och framförallt rädd när jag läser en del av kommenterna! Ingen kan säga om hon vad med på samlag med två av killarna eller inte. Om inte alla tre hade samlag med henne. Det spelar ingen roll om hon skulle haft samlag med dem på egen önskning (!) men för det så finns det ingenting i hennes önskande om att få en flaska våldsamt uppförd i underlivet! Det säger ju sig själv! Vem skulle vilja det?! Läse om detta på aftonbladet och då stod det om att en av killarnas advokater förklarade att vinflaskan sågs som en sexleksak, för att tjejer kan använd sig av allt möjlig (ex grönsaker, dildos mm). Jag blir så himla förbannad! Det är så absurt att man använde det som argument! Men hur som haver för att återgå till deras våldsamma förgripande på tjejen så finns det ingenting som talar för att det skulle ses som okej! Alltså en tjej som väljer att strula/ha sex osv med någon på en fest ber inte om våldsamheter! För guds skull! Om jag så skulle festa och börja strula med en kille behöver det inte sluta vid sex! Varför ska man vara så stor på sig och tro att man kan förvänta sig att varje tjej vill gå sista steget?! Och även om den här tjejen skulle haft samlag med någon av dem så är fortfarande inte den där flaskan okej!

 20. Rättväsendet i Svergie idag är som rysk roulette och sen klipper dom och klistrar  för att få till sina domar, har själv en sambo som bliit oskyldigt dömd för en sak mot en fosterflicka som bodde hos oss.
  Känner mig både kränkt och otroligt dåligt behandlad av myndigheter fruktansvärt och under all kritik!
  Det är dags Svergie att ni börjar  använda sanningen när ni dömer eller domar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.