DE PROBLEM SOM JUST NU FINNS PÅ SAJTEN

Problem_515x340

Just nu upplever ni nog sajten som märklig med alla frågertecken som finns i inlägg, artiklar etc. Problemet uppstod vid flytten till den nya servermiljön och problemet är att inga Å, Ä, Ö följde med. Dock ska detta självklart åtgärdas och enligt våra tekniker så görs detta natten mellan fredag och lördag. Upplever ni att vissa av era kategorier är borta eller något annat försvunnit så är de flesta av problemen i relation till detta ÅÄÖ-problem.

Vi förstår er frustration och att det är irriterande och vi ber så klart om ursäkt för allt strul men vi vill att ni ska veta att allt vi gör på sajten i form av utveckling, uppgradering osv är för er skull och för en säkrare drift. Inom kort så kommer allt vara löst och har ni frågor eller funderingar under tiden så hänvisar vi till support@myshowroom.se där vi svarar på alla frågor i tur och ordning och har för avsikt att återkoppla inom 48 timmar men oftast snabbare.

Återigen så ber vi om ursäkt för eventuell irritation men som sagt, vi jobbar på det dag som natt och detta ska förhoppningsvis vara sista gången på väldigt länge vi behöver göra något med våra servrar.

Stor KRAM // MSR….

8 thoughts on “DE PROBLEM SOM JUST NU FINNS PÅ SAJTEN

 1. lovisasidn skriver:

  Jag har fortfarande problem! 🙁

 2. Jag har också problem fortfarande 🙁

 3. jag har fortfarande problem, jag måste länka min inlägg , för annars kommer dom inte upp! Kolla själv! http://crola.myshowroom.se

 4. jag vill bli medlem, men får aldrig nått aktiverings kod från er,??

 5. Jag vill bli medlem här och börja blogga men jag  har också problemet med aktiveringsmejlet! Jag har väntat i drygt 2 timmar, jag har kollat i skäpposten men har inte fått nåt mejl, varför?

 6. Hej, jag har också försökt bli medlem sen förra veckan. Funkar ej, får inget aktiveringsmail och har provat både hotmail och gmail… Vad händer ? ni svarar inte på supportermeddelanden.. lite tråkigt för då blir man tvungen att skapa blogg ngn annanstans om man inte vet vad som händer här .. =)

   

 7. Jag håller med dig över. Får inte aktiveringsmejlet! Det är synd för då måste jag börja blogga på en annan portal och jag vill verkligen börja blogga hos er. Kan ni snälla svara för jag har försökt skapa ett konto och nu har jag två bloggar! HJÄÄÄÄÄLP!

 8. Varför svarar ni inte på mejl?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.