Idol Camilla

CamillaHåkansson1

Camilla är en, enligt henne själv, ganska galen tjej på 22 år som jobbar som låtskrivare och artist. Hon är uppväxt i Norrköping men bor idag i Kalix då hennes pojkvän Johan kommer därifrån. Hon spelar gitarr och piano och älskar alla sorter av äventyr och nya utmaningar. Just nu letar de hus så de kan börja bygga hennes drömstudio och hon säger själv att hon är lyckligt lottad att ha fått en riktigt händig man.

Du deltog i Idol förra året. Hur har det påverkat dig?
– Ja, det har väl inte påverkat mig så jättemycket mer än att jag idag är en offentlig person vilket så klart är en fördel på många sätt i den här branschen.

Vad har hänt med din sångkarriär sen Idol? Har du några framtidsplaner eller håller du på med några projekt nu?
– Just nu sitter jag och skriver på mitt första album som kommer innehålla än så länge mycket eget material. Jag är ute och spelar en hel del och mitt mål med 2010 är Melodifestivalen.

CamillaHåkansson2

Camilla har en populär blogg på Finest där hon skriver om sitt liv som artist och låtskrivare men även en del om sin vardag som innehåller mycket skoterkörande och livet uppe i norr. Bloggen betyder mycket för henne eftersom det är roligt att få kontakt med läsarna och det är många som läser.

Hur gör du för att locka läsare till din blogg?
– Än så länge har jag inte gjort något annat än att skriva spontant och dokumentera med mycket bilder. Vill ju att man ska lära känna mig så bra som möjligt och då gäller det att skriva spontant så jag visar mitt riktiga jag.

Har du några tips till människor som vill lyckas med en musikkarriär?
– Att tro på sig själv och ALDRIG ge upp sin dröm oavsett motgångar eller dålig kritik, att aldrig glömma att smaken verkligen är som baken! Lycka till =)

Slutligen vill Camilla passa på att tacka alla som läser hennes blogg och för de fina kommentarerna för de betyder mycket!

Besök Camillas blogg här!

One thought on “Idol Camilla

  1. Kul att se att även Camilla bloggar och då utanför idol 🙂
    Hoppas att det går bra för henne, hon har sån härlig karisma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.