Blogg-Galapremiär! Tävla om biljetter till Never Say Never den 21 mars

Never-Say-Never-3D-Justin-B

Tävla och vinn biljetter den till förhandsvisning av Justin Biebers “Never say Never” vi lottar ut 10 platser, det är 5 biljetter och varje biljett är för 2 personer (så du kan ta med en polare).

Tävlingen avslutas den 18 Mars. Viktigt att ni svarar i kommentarsfältet med giltig mail så vi får tag på er snabbt! Behöver era namn så vi kan skriva er på Biolistan. OBS! Ingen åldersgräns, alla kan tävla. Du kommer gå på filmen tillsammans med Paow, Hugo, Nemo, Annie, Micah, Sebastian Krantz med flera….

Okej, här kommer tävlingsfrågan: I vilket land är Justin född?

191 thoughts on “Blogg-Galapremiär! Tävla om biljetter till Never Say Never den 21 mars

 1. född 1 mars 1994 i Stratford, Ontario

 2. Han är född den 1 mars, 1994 i Kanada, Ontario.

 3. I Kanada (Stratford, Ontario). Han är född den 1 mars 1994! 😀 Frågan var inte när han var född men tog med det ändå 😉

 4. sussiepuss skriver:

  så sant som alla sagt, kanada:)

 5. Justin Bieber är född Stratford, Ontario som ligger i Kanada.
  Jag skulle vara otroligt tacksam om jag vann för då skulle jag kunna överraska min 12åriga kusin som är ett stort Justin Bieber fan !! 🙂

 6. Han föddes i Kanada Stratford, Ontario 🙂

 7. Justin föddes i Kanada!

  see you at the movies! 😉 😀

 8. Justin Drew Bieber är född den 1 mars 1994 i Stratford, Ontario, i Kanada 😉

 9. Eller jag skojade bara (min kommentar över). Höhö. Justin Drew Bieber är född den 1 mars 1994 i London, Ontario, i Kanada. Däremot uppväxt i Stratford 🙂

 10. Justin är född i Kanada 🙂

 11. Justin är född i Statford, Ontario, 1994,kl. 00.56! 🙂

 12. Justin är född i Statford, Ontario, 1994,kl. 00.56! 🙂
  Fast jag hade emhs fast jag bloggar på http://emmyz.se nu! Så hoppas jag vinner är ett toort fan av honom!!!

 13. Justin Bieber är född i Kanada 🙂

 14. Han är född i London, Ontario Kanada ! Klockan 12.56 PM den 1 mars <3 Han är uppväxt i Stratford !

 15. Justin föddes den 1 mars 1994 i Stratford, Kanada 😀

 16. i London, Ontario, i Kanada. Däremot uppväxt i Stratford :D:D:D

 17. Stratford,Ontario Kanada.

 18. Justin Bieber är född i Kanada (Stratford, Ontario)

 19. Han är född i Kanada, Stratford, Ontario

 20. Han är född i Kanada, London, Ontario (uppväxt i Stratford) 😀

 21. han är född 1 mars 1994 i Stratford, Ontario, KANADA:D

 22. I KANADA! 🙂

 23. I Kanada Stratford, Ontario. Född den 1 mars 1994!:).

 24. han är född i Kanada! kram 🙂
  Önskar verkligen att jag skulle vinna den här så jag skulle kunna ta med min biebergalna vän och se den… själv är jag inte ett så stort fan:)

 25. Justin Drew Bieber är född i Kanada! 🙂

 26. Han är född i Kanada!
  Skulle vara sååååå glad om jag fick komma 🙂

 27. KANADA!! JUSTIN IS BORN IN CANADA!!

 28. Han är född 1 mars år 1994 i Stratford,Ontario Kanada

 29. Justin är född i Kanada!

  JAG VILL VINNAAAAAAAAAAA

 30. Justín Bieber är född den 1 mars år 1994 i Stratford, ON Canada !!!!

 31. Född: 1994
  Datum:1 mars
  Tid:12:56
  Vart: i Kanada i Stratford, Ontario.
  😀 <33 x

 32. född 1 mars 1994 i Stratford, Ontario

 33. Han är född den 1 mars, 1994 i Kanada, Stratford (Ontario) !

 34. Justin Bieber är född i Kanada, stratford, Ontario!! 🙂

 35. Han är född i Kanada, stratford, Ontario!

 36. Justin är född i Kanada, stratford, Ontario 🙂

 37. Han är född 1994 i Canada (Stratford, Onarito)
  Jag hoppas verkligen att jag vinner för det skulle verkligen betyda allt att få se Justins film Never Say Never före alla andra. Jag har varit hans fan sedan jag hörde honom för första gången. Och jag har väntat på den här filmen så sjukt länge! Hoppas verkligen jag vinner 🙂 Kram!

 38. Han är född i canada 🙂
  Skulle vara jätte kul att vinna 😀

 39. Kanada (Stratford, Ontario).

 40. Han är född i da kanada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 41. Han är född den 1 mars, 1994 i Kanada, Ontario

 42. Han är född i Kanada. Or if we take it in english it’s Canada!

 43. han är född i kanada ! 🙂
  elr aa den 1 mars i ontario 😉
  hoppas att jag vinner *håller tummarna *

 44. Stratford, (Ontario) Kanada. 1 Mars 1994.
  OMG! Håller verkligen tummarna, jag bara älskar ALLT han gör!

 45. Justin är född i Kanada 🙂

 46. Han är i född i Kanada 🙂

 47. Hej!
  Han är född i Kanada, i staden Stratford, 1a mars 1994.

 48. Justin är född den 1 mars 1994 i Kanada 🙂 Hoppas verkligen att jag vinner!!!!!!!!! 😀

 49. Han är född 1a mars 1994 i Kanada, i staden Stratford.

 50. han är född i stratford ontario 🙂

 51. Justin är född u Stratford ontario i canada 🙂

 52. han är ifrån Stratford som ligger i Ontario 😉

 53. hej justin bieber är född i kanada 🙂
  vill verkligen vinna biljetterna då min syrra är helt galen i justin bieber och skulle vara så kul att uppfylla en stor dröm hos henne.
  Håller tummarna nu!

  Mvh
  Emma

 54. Hejsan! justin bieber är född i Kanada (Stratford, Ontario).
  Skulle jätte gärna vinna! Inte för min skull utan för min kompis skull. Som jag gillar mer än allt annat. Hon har fått mig att glömma allt det hemska med livet och blicka framåt. Så om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag bjuda med henne!
  Kram !

 55. Justin Beiber är född i Kanada 🙂

 56. Hej! Justin Bieber är född Stratford, Ontario i Kanada 🙂
  jag håller tummarna! :d

 57. Hej! Justin Bieber är född i Stratford, Ontario som ligger i Kanada 🙂
  Nu tänker jag hålla tummarna! :d

 58. Justin bieber är född i Kanada! (Stratford, Ontario).

 59. Han är född i Kanada, Stratford, Ontario

 60. han är född i stratford, ontario, canada 🙂

 61. Justin Bieber är född tisdagen den 1 mars, 1994 klockan 12:56am i Stratford, Ontario, Kanada. 😉

 62. Han är född i canada 😀
  Skulle bli så jävla glad om jag vann!
  JAG ÄR VÄRLDENS STÖRSTA FAN! HAN GÖR MIN DAG !!
  SKULLE BETYDA ALLT OM JAG VANN!:D
  <333333333333333333333333333333333333333333333333333333
  <333333333333333333333333333333333333333333333333333333

 63. JUSTIN BIEBER ÄR FÖDD I KANADA !! 😀 JUSTIN ÄR DET BÄSTA SOM FINNS PÅ JORDEN, JAG AVGUDAR HONOM !! 😀
  JAG SKULLE BLI SÅ JÄVLA GLAD OM JAG VANN BILJETTERNA ! JAG ÄLSKAR HONOM ÖVER ALLT ANNAT PÅ HELA JORDEN! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

 64. Julia Clevler skriver:

  Kanada!

 65. Justin Bieber är ju såklart född i Kanada! Stratford, Ontario den 1 mars 1994 för att vara specifik!
  Inte för att jag vet om det skulle hjälpa, men vill bara säga, att jag behöver verkligen se filmen! Jag är inte en über stor Bieber-fan, men jag vill verkligen se historian bakom hans fame, så att säga! Hoppas i alla fall att ni väljer mig, AniQa.

 66. För att vara specifik är han född i KANADA(CANADA) Ontario Stratford 1 MARS 12.56 AM 1994.
  Men landet är då KANADA!!!!!!!!!

 67. Bieber är född i Kanada 🙂

 68. Kanada 🙂 Skulle bli så glad om jag vann för min bästa kompis är världens största justin bieber fan och skulle vara roligt att överraska henne . hon skulle nog gråta :p haha!

 69. Justin Bieber är född i Kanada.

 70. Hej! Han är född i Canada, (Stratford Ontario) 🙂
  Jag hoppas att jag verkligen vinner, det skulle skina upp min vardag flera veckor framåt, tro mig det behövs 😉

 71. Justin Bieber är född i Kanada.
  Staden han föddes i heter London Ontario. Han flyttade sedan till Stratford ontario där han växte upp.
  Hoppas jag vinner ! 🙂

 72. Justin är född i Kanada, London Ontario, han har växt upp i Stratford Ontario där han växte upp med sin mamma och hans morföräldrar.
  Tack för en rolig tävling! 😀

 73. 1 mars 1994 i Kanada, fast nu bor han i USA 🙂

 74. Justin är född i Canada, Ontario. 🙂

 75. Han är född i kanada!
  SKLLE BLI JÄTTE GLAD OM JAG VANN!!:D
  JAG HAR POSTERS PÅ HONOM ÖVER HELA MITT RUM 😀
  SÅ SNÄLLA JAG VILL SÅ GÄRNA VINNA!!!:D

 76. Han är född den 1 mars, 1994 i Kanada, Ontario

  Jag vill vinna och ta med min syrra för hon älskar justin bieber

 77. Justin är född i Stratford,Ontario – Kanada 1 mars 1994. Jag har aldrig någonsin vunnit i någon tävling, och det skulle vara så himla kul att ta med min familj till premiären (de är stora belibers). Och jag ÄLSKAR de bloggarna som ska följa med!!! hoppas jag vinner 😀

 78. Justin är född i Kanada!

  Ååååh vad roligt det skulle vara att gå på galapremiären till världens *bästa* film med världens bästa bloggare 🙂

 79. Åh vilken underbar tävling för mig som är en belieber. Har älskat justin i flera år nu och fler år kommer det bli 😀 samma med selena gomez, är han lycklig med henne så är jag lycklig. jag är ett väldigt troget fan 🙂

  Justin är född den 1 mars i Kanada 😀

  Skulle vara helt magiskt om jag vann denna tävling, jag bor nämligen i en liten skit stad i värmland och har aldrig varit på en galapremiär, att få se justin bieber i 3d på en stor bioduk i stockholm vore en dröm. Om jag vann vore jag oerhört tacksam, går inte att beskriva. Tack för en sån fin tävling, kram Linn !

 80. Åh vilken underbar tävling för mig som är en belieber. Har älskat justin i flera år nu och fler år kommer det bli 😀 samma med selena gomez, är han lycklig med henne så är jag lycklig. jag är ett väldigt troget fan 🙂

  Justin är född den 1 mars i Kanada 😀

  Skulle vara helt magiskt om jag vann denna tävling, jag bor nämligen i en liten skit stad i värmland och har aldrig varit på en galapremiär, att få se justin bieber i 3d på en stor bioduk i stockholm vore en dröm. Om jag vann vore jag oerhört tacksam, går inte att beskriva. Att få gå på premiären med as bra bloggare finns det inga ord för, så jävla underbart!! följer paows, hugos blogg bland annat varje dag 😀 Tack för en sån fin tävling, kram Linn !

 81. JUSTIN BIEBER ÄR FÖDD I KANADA
  de skulle vara som en dröm som gick i uppfyllese, om jag vann! de går inte att beskriva hur mkt jag älskar justin bieber han är den som gör mitt liv bättre om inte han skulle finnas skulle jag inte ha något liv! 🙂
  om jag skulle vinna så skulle jag bli den lyckligaste tjejen på jorden!
  tack för att ni håller en sån undebar tävling!
  <3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3

 82. JUSTIN BIEBER ÄR FÖDD I KANADA
  de skulle vara som en dröm som gick i uppfyllese, om jag vann! de går inte att beskriva hur mkt jag älskar justin bieber han är den som gör mitt liv bättre om inte han skulle finnas skulle jag inte ha något liv! 🙂
  om jag skulle vinna så skulle jag bli den lyckligaste tjejen på jorden!

 83. Justin Drew Bieber Mallette är född i Kanada, Ontario, Stratford. Den 1 mars 1994, 12:54 (:

  Om jag vann skulle jag blivit överlycklig och kännt mig som den lyckligaste tjejen alive!
  Skulle betyda otroligt mycket om jag vann!
  Han är inte bara min stora stora kärlek utan min inspirationkälla!
  Tack för mig / Mona Younes (Mrs.Bieber)

 84. Justin är född i Kanada
  Snälla ge mej biljetter, kan inte förklara hur mycket jag vill ha dom!

 85. Justin Bieber är född i Kanada, Stratford 🙂

 86. Kanada. 🙂 Stratford, Ontario för att vara exakt. 😉

 87. Justin Drew Bieber är född Tisdagen den 1 mars 1994 i Stratford, Ontario i Kanada. 🙂

 88. Stratford, Ontario som ligger i Kanada 🙂

 89. Kanada!
  OMG! Hyperventilerar av bara tanken att få gå på galapremiären!
  Justin in my heart <3 <3

 90. Han är född i stratford ontario i Kanada 🙂
  Hppas jag vinner ! 🙂

 91. Justin är född i Stratford, Ontario.

  Hoppas jag vinner 🙂

 92. Justin är född i Stratford i Canada 🙂 år: 1994, datum: 1 mars, tid: 12,56! Skulle verkligen vinna! Jag vet att jag inte kommer att vinna men jag kan i allafall försöka! Hoppas att jag vinner nu bara! Justin B in my heart forever and ever! Pussar och Kramar / Renée

 93. Justin Drew Bieber är född i London, Ontario, i Kanada. men uppväxt i Stratford !
  jag älskar verkligen justin ! de skulle betyda ALLT för mej att vinna

 94. Han är född i Kanada, orkar inte skriva när och var, eftersom att det inte stod med och alla som skriver det har antagligen sökt upp det på wikipedia ändå…

 95. Kanada , Stratford , Ontario , 1st March , 1994 !!!!!!!!!!!!!! xD

 96. Justin Bieber är född i stratford, ontario , 1 mars 1994, någon gång vid 12 tiden, i en jeep när hans mamma (pattie) var på väg till sjukhuset. Skulle betyda allt för mig att få åka och se honom, föratt jag hade bokat att se honom i irland men fick hjärnskaning och kunde inte. Jag vill inte förlora min chans bara sådär, jag vill se honom. 😀

 97. Kanada , Stratford , Ontario , 1st March , 1994 xD xD

 98. Kanada , Stratford , Ontario , 1st March , 1994

  xD

 99. Kanada såklart!

  ÅHHHHHHHHHH JAG ÄLSKAR JUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 100. Justin bieber är född i kanada, stratford, ontario, den 1 mars, 1994

  De skulle vara så kul om jag vann för min syster är helt tokig i justin bieber så hon skulle bli sååå glad om jag vann för jag skulle ta med henne, jag hoppas verkligen att jag vinner för jag och min syster har glidit isär och är inte lika tigtha som vi var förut, vi är nästan aldrig med varandra, men om jag skulle vinna så skulle våran systerskap kanske bli som den var förut 🙂

 101. Han är född kanada i stratford den 1 mars 🙂

  Hoppas verkligen att jag vinner för jag är ett jätte STORT fan, de skulle vara min högsta önskan att jag vann biljeterna!

  Jag skulle skrika av lycka, gråta av lycka, hoppa av lycka, skratta av lycka om jag VANN! 🙂

 102. I kanada är han född 🙂
  JAG HOPPAS ATT JAG VINNER,
  De skulle betyda så mycket för mig, jag skulle bli så jäkla glad! 😀 😀

 103. Han är född den 1 mars 1994 (12:25AM – 00:56) på St Jude’s Hospital i London, Ontario, Kanada. Han är uppväxt i Stratford, Kanada.

  Rätt svar är alltså: Han är född i Kanada 🙂

  Det skulle betyda SÅ mycket för mig om jag vann.. ni har ingen aning om hur mycket jag vill vinna!! 😀

 104. Den lilla söta pojken är född den 1 mars, 1994 i Kanada, Ontario.

 105. Justin är född 12:56 1mars 1994 St Jude’s Hospital i staden London, Ontario Canada. Men han är uppväxt i Stratford, Ontario. 😀

 106. Kanada! 🙂

 107. 1 mars, 1994 är dagen då min inspiration, idol och förebild föddes. 12:56 AM på St Jude’s Hospital i staden London, Ontario i Kanada föddes Justin, men han är uppväxt i Stratford, Ontario, Kanada.

  Han är alltså född i Kanada 😀 😀 😀 😀

 108. 1 mars, 1994 är dagen då min inspiration, idol och förebild föddes. 12:56 AM på St Jude’s Hospital i staden London, Ontario i Kanada föddes Justin, men han är uppväxt i Stratford, Ontario, Kanada.

  Rätt svar: Kanada 😀

 109. Justin Bieber är född i Kanada, ontario. Vet så mycket mer om han men det här var bara svaret på er fråga 😀 Jag blir jättelycklig om jag vinner! Tack HugoRosas och Myshowroom för chansen att vinna, betyder verkligen otroligt mycket.

 110. Hejsan svejsan,
  Justin är född i Ontario i Kanada.
  Om jag skulle vinna biljetter skulle jag nog dö av lycka, Justin är min största inspiration och jag och min kompis skulle übergärna vilja gå och kolla på när vår älskling får sin dröm att gå i uppfyllelse, ganska liten chans att jag kan vinna men jag lever efter Justins egna ord : NEVER SAY NEVER!!!!!

 111. Justin Bieber är född i Ontario i Kanada, Stratsford
  Jag skulle bli så LYCKLIG om jag skulle vinna
  Men ni vet vad man säger Never Say Never!

 112. I Stratford, Ontario, kanada 🙂

 113. svar: Kanada, ontario, stratsford ! 🙂 Never Say Never

 114. Justin är såklart född i Ontario i Kanada (Stratsford)

 115. Ååå jag är med hoppas hoppas hoppas man vinner! Jag är 24 år med en “bonus”dotter som skulle bli jätte glad vi vann 😀

 116. Stratford, Ontario i kanade är , justin bieber född 🙂
  kankse itne vinner men.. NEVER SAY NEVER 😉

 117. KANADA FÖR GUDS SKULL
  (jag var bjuden men osade för sent så nu ligger jag i min säng och gråter)

 118. Justin föddes i Kanada Ontario Stratford, 1 mars 1994 12:56 AM.
  Vill så gärna vinna! SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG!

 119. Justin föddes i Kanada Ontario Stratford, 1 mars 1994 12:56 AM 🙂
  Vill så jätte gärna vinna! Kramar Sophi!

 120. Han är född i Kanada.
  Jag är en mamma som ska försöka göra min dotter överlycklig, med att försöka vinna dessa biljetter.

 121. Han är född i Ontario, Kanada, haha är nog den enda killen som kommenterar 😉 ska ta med mig en tjej om jag vinner:) tack på förhand

 122. Han är född i Ontario, Kanada, haha är nog den enda killen som kommenterar ska ta med mig en tjej om jag vinner:) tack på förhand

 123. han är född i LONDON den 1 mars 1994 12:56
  JAG VINNER ALDRIG MEN GAASSSH VAD JAG VILL VINNA BÖRJAR GRÅTA SNART!! JAG ÄR BELIBER #1
  jag ska ta med mig min kompis som fyller år den 20 mars i morgon, det får bli hennes födelsedags pressent om jag vinner!! 😀

 124. Hej myshowroom! När kommer vinnarna upp? Det skulle verkligen betyda mer än allt om jag fick vinna!!
  NEVER SAY NEVER!

 125. 1 Mars 1994 kl.12.56 AM i Stratford, Ontario i Kanada! 😀

  Om jag skulle vinna biljetter skulle jag nog dö av lycka, Justin är min största inspiration och jag och min kompis skulle übergärna vilja gå och kolla på när vår älskling får sin dröm att gå i uppfyllelse, ganska liten chans att jag kan vinna men jag lever efter Justins egna ord : NEVER SAY NEVER!!!!!

 126. JAG VET ATT JAG ÄR SENT UTE! Men jag är desperat för att vinna jag gör nästan vad som helst för att få en liten biljett! Jag skulle dö av lycka om jag fick en biljett ni förstår inte hur mycket/gärna jag vill vinna! SNÄLLA JAG BER ER! NEVER SAY NEVER
  SVAR: född 1 mars 1994 i Stratford, Ontario (kanada)

 127. carrocaroline skriver:

  den 1 mars 1994 i Stratford, Ontario som ligger i kanada.

 128. Han är född den 1 mars, 1994 i Kanada, Ontario.

 129. klaraamaanda skriver:

  Kandada, Ontario!

 130. Han är född den 1 mars,1994 i stratford, ontario i Kanada <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.