Bea Malecki: Saxhoppen ger dig snyggare rumpa!

saxhopp-1

Få snyggare rumpa utan att gå till gymmet? Klart att det går, här är övningen som inte kräver ett gym för att lyckas. Myshowroom bloggaren Bea Malecki visar hur du fixar saxhoppen.

1. (bild ovan) Ställ dig i utfallsposition med ett ben fram och ett bakåt. Se till att benet som är fram är 90 grader och att det är rumpan som du pressar med när du trycker ifrån. Det gör inget att knät är i nu i början utan det kan bara vara bra att sätta sig där och hitta balansen. När du känner dig säker är det dags för att hoppa upp i luften!

saxhopp-2

2. Hopp upp i luften samt skifta ben!

saxhopp-3

3. Landa i samma position som du startade med förutom att knät inte är i! Medan du landar så bromsa upp farten med hjälp av skinkan på det ben som du har fram. Sedan så är det bara att skjuta ifrån med skinkan igen, hoa up och landa med andra benet framåt. Osv, det är bra att göra ett par stycken för att känna i rumpan ordentligt!

Läs Beas blogg dagligen för fler träningstips! Och vill du få ett riktigt ont-i-rumpan-pass så läser du om övningarna du gör tillsammans med saxhoppen här: "Ont i rumpan deluxe – dagen efter"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.