ATTITUDE STHLM 2012

Attitudemässan 2012

Nu till helgen intar svenskt och internationellt mode Kistamässan. Under tre intensiva mässdagar, 23-25 november, vibrerar Stockholm av mode- och skönhetshändelser. ATTITUDE STHLM är tillbaka.

Du som besökare får bekanta dig med det senaste inom branschen, mingla med modeeliten, inspireras av det senaste av makeup- och hårtrender och få möjligheten att uppleva modevisningar som avlöser varandra med de mest betydelsefulla inom modebranschen.

ATTITUDE-STHLM är nordens största publika mässa för mode och skönhet och den enda internationella mötesplatsen i Skandinavien, dit designers, trendsättare och branschfolk från hela världen söker sig för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender.

På mässan visar internationella toppdesigners sina senaste kollektioner SS13 sida vid sida med våra mest betydelsefulla Skandinaviska modeskapare i stora runway shows. Mässan besöks både av allmänheten, media, toppbloggare och branschen vilket gör ATTITUDE-STHLM till ett helt unikt mässevent som saknar motsvarighet i norra Europa.

Mässans inledande dag, 23 november är för registrerad media, detaljister och branschproffs och 24-25 november är stora publika dagar för allmänheten och välkomnar alla som har en passion för mode och skönhet. Inget att missa om du gillar mode och skönhet.

För mer Info, besök HEMSIDAN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.