10 vinnare får hårvårdskit värt ca 700kr

tavling

Nu kan du bli en av 10 vinnare som får ett skönt hårvårdskit från Matrix Biolage och nylanserade serien Hydrathérapie som är perfekt för torra vinterhår. Varje produktkit innehåller: Schampo, Balsam, Inpackning och Styling för totalt värde på ca 700kr.

Självklart är det enkelt att tävla, motivera här under varför du ska vinna. De 10 bästa motiveringarna vinner varsitt hårvårdskitt. Tävlingen pågår tom söndagen 13 februari klockan 23:59.

Lycka till

TÄVLINGEN AVSLUTAD, DE 10 LYCKLIGA VINNARNA MEDDELAS VIA MAIL DENNA VECKA.

1 467 thoughts on “10 vinnare får hårvårdskit värt ca 700kr

 1. Jag hade jätte gärna velat vinna eftersom jag tycker det är väldigt kul att fixa med mitt hår men har inte råd med några bra produkter eftersom jag är en student. Så jag hoppas verkligen att jag vinner denna tävlingen!

 2. Hej!
  Jag klippte av mitt hår i sommras eftersom det var så sjukt slitet. Från mitt långa hår som jag sparat sen jag var liten förminskades de till axellångt hår, verkligen inte något att rekomendera! Men iallafall så har mitt hår sen jag klippte av det blivit ännu mera slitet och sjukt torrt, ja men ni fattar ett sånt hår man verkligen inte vill ha.. Det vore sjukt kul att vinna detta eftersom jag inte har den ekonomin till att köpa ett eget underbart BIOLAGE set.
  Ha det bra!

 3. Jag vet att Matrix har grymt bra hårprodukter och tycker helt enkelt att jag förtjänar dem, skönt att kunna skämma bort sig själv lite i duschen 🙂 Kom igen nu!

 4. Hej! Svårt att motivera varför just jag ska vinna hårprodulter från Matrix biolage.. Men jag är en blond tjej som blekt mitt hår så länge jag kan minnas och det skulle verkligen behövas lite extra vård men det är inte alltid budgeten tillåter när man inte jobbar och bara går i skolan. Vad ska jag mer säga? Alltid varit intresserad om hår och styling men främst att sköta om det hår man har. Blev extra glad när det var Matrix biolage för det är en av mina favoriter, luktar mums! Vinner jag så lovar jag att produkterna kommer till rätt person haha. Puss på er!

 5. Jag hade velat vinna era produkter eftersom att jag själv pluggar till frisör. Alldeles snart ska vi ha en tävling i båda uppsättning och permanentrullning, går man vidare i klassuttagningen har man chansen att vara med i SM. Jag har rullat hemma nu vare dag i stort sett och mina fingrar börjar bli galet starka! Nu är det bara uppsättningsbiten som jag har kvar att fixa men skolans, budgetprodukter, är inget att hurra för.. Så snälla, hjälp mig att vinna så att jag kommer med i SM och mitt namn blir satt på kartan 🙂

 6. Jag har endast hört bra saker om Matrix hårprodukter och varit sugen på att köpa det själv. Men om man är 17 år, studerande, bor själv så måste man prioritera andra saker först. Skulle ju vara helt underbart om jag vann hem dom där godsakerna till hårprodukter, då mitt hår har blivit lite torrt.

 7. ¨Mitt hår är typ AFRO och jag plattar det varje dag,Och jag har typ prövat alla hårprudukter, men ingenting funkar. Så jag skulle bli sjukt glad om jag vann, så att jag kan pröva de här produkterna jag inte har prövat.
  Hoppas att detta räcker!
  Pussohej! 🙂

 8. Jag har alltid älskat allt som har med utseende att göra – hår, smink, kläder osv. Tyvärr har mitt hår fått lida av detta många gånger och är väldigt torrt och slitet.. skulle behöva en räddare i nöden och vill hemskt gärna testa biolages produkter! (:

  Kram Ida

 9. Jag tycker att jag borde vinna ett set för att jag älskar hår och styling över huvud taget. Jag går stylistlinje och skulle verkligen vilja ha lite bra produkter hemma också!

 10. Hej! Tack för en sjukt grym blogg. Jag skulle bli jätte glad om jag vann och de skulle vara toppen för mitt hår också som just nu är lite slitet. Mitt hår skulle må mycket bättre och bli finare då känner jag mig snygg 🙂

 11. Jag hade fint långt hår tills jag klippte mig eftersom det blev så risigt, så nu använder jag löshår därför behöver jag vårda mitt hår då jag har löshår 🙂 och har inte råd att köpa massa schampo hos frissan! help meee. 🙂

 12. Hej, Jag skulle vilja vinna dom har produkterna för att jag älskar mitt hår så mycket att jag inte vill förstöra det, och jag har köpt så mycket hår produkter att det inte är sant. Alla ljuger om sina bra produkter och vill ha dom sålda så jag går på och köper. Jag är liksom bara otursförföljd! Och därför skulle jag vilja vinna dem här hårprodukterna så att jag inte slösar mer pengar på dåliga hårprodukter som jag inte har råd med.

  Kram Sara

 13. hejhejsanne skriver:

  Hejsan! Det hade vart hur kul som helst om jag hade fått vara en av de 10 som vann! Jag går just nu en stylist-utbildning i skolan och där lär vi oss bland annat att styla hår så dessa produkter hade vart kanon för mig att ha hemma när jag vill fixa mitt eget hår och även träna på att fixa andras hår!

 14. hade den här tävlingen varit när jag hade haft långt svart & lent hår hade jag inte brytt mig så mycket. ”mitt hår blir aldrig sådär slitet & fult” tänkte jag.

  nu står jag här, med en hårfärg jag inte tycker om som jag inte kan göra någonting åt pga att mitt hår är så slitet & fult, vilket får mig känna mig ful.
  jag skulle vara evigt tacksam om jag var en av de tio som vann. eftersom att mitt hår snart trillar av och jag har inge bra hårprodukter & jag har inte råd med det heller.
  det skulle även vara kul& vinna en sån här tävling, få känna att man lyckats.

 15. Hej, mitt hår är så torrt och tunnt så jag behöver verkligen få vinna dessa underbara produkter. Plus att jag fyller 20 den 13 Feb så det hade varit den bästa presenten =)
  Själv har jag inte råd med så dyra produkter eftersom jag är student men jag vet att matrix har jättebra saker!
  Ha d bra!

 16. jag skulle vilja vinna detta kit eftersom jag har tidigare haft stora problem med mitt hår.
  Det började förra vintern då jag tappade massor, och jag blev livrädd, gick till min frisör som jag fick några speciella kurer av.(bland annat Toppkit) Det funkade men det kom tillbaka, fick gå till doktorn och använda tabletter. Så nu är allt som det ska, jag har långt hår som jag inte tappar. Men i dessa tider blir det ju såklart tårt och trist,

  så hoppas jag har en chans!

 17. Jag skulle verkligen behöva vinna för mitt hår är en katastrof! Tro mig, det är inget jag bara säger. Det skulle verkligen behöva lite omvårdnad just nu 🙂

 18. Hej hopp! Har egentligen ingen bra motivation om varför just jag ska vinna. Kan sitta här och hitta på snyfthustorier hur mycke jag vill om de är så. Men de orkar jag inte. Men eftersom man måste motivera så får jag väl säga som anledning utav att jag inte gjort något med mitt hår på 12 månader då jag fick en son för 3 månader sedan. Såse behöver väl fräschas upp om jag säger så 😉

 19. hej, jag har köpt massa olika produkter för mitt hår och har sparat pengar för att köpa nya dyra prudokter men inga funkar ju och jag har skilda föräldrar vilket menar att vi har svår ekonomi och dom vill inte slösa pengar på sånt….. jag hoppas jag kunde vinna och att dom funkar! Jag skulle bli väldigt glad tack!

 20. Igår klippte jag mig, hos en frisörelev, tyckte det var jättesmart eftersom “vadå, dom är väl säkert lika duktiga och det blir billigare?” The answer is: NOOO! Jag gick ut efter tre (TRE!) timmar och gissa hur jag såg ut? Som en svamp, en champinjon. Jag ser ut som en svampskalle. Så please please please, låt mig åtminstone få ha lite värdighet kvar och ge mig lite produkter till skiten, så man kanske kan få mindre svamp-feeling och lite mer klass? 🙂

 21. Jag är en tjej som har en väldigt stor utväxt, långt slitet hår och jag är jätteledsen att jag inte kan göra något åt det..eftersom jag är student och inte har några pengar. Det skulle vara jätteskönt att få ordning på håret så att jag blir nöjd med mitt utseende. Det skulle betyda mycket för mig om du kunde rädda mitt hår.

 22. jag vill vinna för mitt hår är jätte slitet. Jag var till frissan och slingade itt hår från mörkt till ljust och när jag sköljer ur färgen är mitt hår alldeles orange. Jag blev jätte lessen och sa till frissan att hon ska fixa till det innan jag går därifrån. Hon gjorde det men de blev istället jätteslitet och om jag ska få tillbaka mitt gamla hår måste jag kanske raka av allt mitt eget hår och låta det växa ut igen och det vill jag absolut inte men då gav en annan frissa ett råd till mig att köpa matrix hårprodukter men de är så dyra så jag har inte råd med mitt lilla studiebidrag som går till annat tillexempel skolmaterial och så måste man ju kunna leva också unna sig lite gott ibland osv så jag skulle bli jätteglad om jag vann för vill verkligen ha tillbaka mitt fina långa hår igen 🙂

 23. Jag hoppas jag vinner för mitt hår har blivit väldigt slitet, och jag är student så har inte råd med bra produkter till mitt hår. Jag hoppas verkligen att det går att rädda mitt hår efter alla dumma saker man gör när man är liten. Tack i förhand 🙂

 24. Hej
  Jag blev dumpad av mitt ex för några månader sen och jag har försökt förändra mig efter det genom att färga och klippa håret massor av gånger, vilket har resulterat i ett för jävligt fult och slitet hår. Allt för att jag ville bli fin och fräsch. Så går det när man blir dumpad och bedragen å bitter 🙂 Tycker verkligen jag förtjänar att få vinna efter allt !
  Älskar er by the way. Puss Emma

 25. jag skulle vilja vinna för att jag tycker att det är jätte roligt att fixa håret och greja 🙂 och när man fixar håret ofta kan man ju behöva bra hårvårdsprodukter som återfuktar håret 😀

 26. Hej! Jag tycker att jag borde vinna eftersom jag väldigt gärna skulle vilja göra min bästavän otroligt glad. Jag skulle klippa hennes redan korta hår eftersom det brukar gå bra på mig själv, men jag slant med saxen och var tvungen att göra det ännu kortare, och nu är min vän väldigt ledsen eftersom hon är så mån om sitt hår och även jag och hennes hår är förstört enligt henne. Tror att hon uppskattat gesten ifall hon fick dessa produkter av mig så att hon kanske kan känna sig nöjdare med sin nya frisyr. tack på förhand

 27. Matrix är mitt favorit märke för de gör verkligen sjukt bra produkter!!! Jag med mitt snustorra hår skulle verkligen behöva ha dessa underbara produkter men just nu har jag absolut inga pengar att köpa de för, då jag just har lagt alla mina besparingar på en volontär resa till Sydafrika. 🙂

 28. Jag borde få hårprodukterna eftersom mitt hår är en enda röra! Har haft dreads en längre tid tills nu mot vintern då mina älsklingar försvann och jag har aldrig riktigt haft fint hår! Så det hade varit gött om man kunde få känna på känslan helt enkelt!

 29. Mitt hår behöver något som gör dt glansigt och mjukt. Efter en lång vinter är det så tråkigt, risigt och besvärligt. Hoppas nu på lite tur så jag kan känna mig fin.

 30. Om jag vill i min kalufs
  fixa till ett särskilt rufs
  Om jag vill på min frisyr
  ordna så att jag får styr
  Då kan detta hårvårdskit
  bli en riktig hit.

  Tack för mig. Hoppas vi hörs igen 😉

 31. Jag har provat matrix schampo och balsam då jag fick det i present men nu är det slut och som student har jag inte råd att köpa så dyra h

 32. Jag har provat matrix schampo och balsam då jag fick det i present men nu är det slut och som student har jag inte råd att köpa så dyra hårvårdsprodukter. Därför hoppas jag på att jag får bli den lyckliga vinnaren så kan jag fixa mitt hår snyggt och lent igen 🙂

 33. jag tycker att jag borde få vinna grejerna eftersom jag är en sån snäll person som lät min kompis som vill bli frisör gå lös på mitt hår för att “träna” inget skitnsack om henne men håret ser förjävligt ut och behöver ordentlig vård efter klippningen/blonderingen. och för en arbetslös stackars tjej har jag knappast råd med bra grejer.

 34. Jag tycker att Matrix produkter är dom bästa men sen jag vart mamma så finns inte tiden att springa in på frissan och inhandla dessa för hur roligt tycker en 5 åring det är att stå stilla medans jag väljer ut mina produkter när leksaksaffärn ligger alldeles intill … Så detta vore en chans för mig att få pyssla om mitt hår samtidigt som dotter slipper stå och tjata att allt tar tid 🙂

 35. Hej jag borde vinna detta kit eftersom att de skulle vara riktigt kul och prova matrix produkter, har hört så mycket bra om dem och har inte provat de själv ännu. Så snälla låt mig prova!

 36. Trist och tråkig huvudknopp – bli med detta set ett minne blott.
  Detta paket ger mig hopp – och gör mig riktigt flott

 37. Hej jag skulle vilja vinna för att jag har kämpat med mitt hår i flera år, och det finns inte ett enda schampoo/balsam/inpackning som fungerar på mitt hår. Och jag har heller inte råd med dyrare hårvårdsprodukter. Mitt hår är torrt, risigt och allmänt fult. Och hår är ändå en rätt viktig sak, i alla fall för en tjej. Så jag skulle gärna vilja prova dessa produkter, och tänk om produkterna fungerar på mitt hår. Skulle därför varit väldigt tacksam..

  Tack på förhand!

 38. Hår, ja oftast ser det mycket bättre ut, det andra har på huvet….. men jag kan ta upp kampen med ett kit från Matrix!!!
  = )

 39. Jag skulle vilja vinna för att mitt hår ser ut som skit! Bra tävling 🙂

 40. Hej jag skulle jätte gärna vilja vinna dom här produkterna för mitt hår är helt katastrof ! jag har lockpermanentat mitt hår 2 gånger så mitt har har blivit till gummi, och dessutom har jag ej dom pengarna att spendera på massa dyra produkter eftersom jag bara är 16 år, och jag har även hört att dom här produkterna är dom bästa och jag tror nästan att det skulle hjälpa mitt hår. men jag skulle bli världens lyckligaste om jag blev en av dom 10 för jag tycker jag förtjänar det, för snart är jag flintis!!
  Tack på förhand! 🙂

 41. Hej, jag behöver det mer än något annat just nu känns det som, min dröm är väl att få fint hår tills jag ska ta studenten och jag tror det kan bli bättre med detta eftersom jag har bara hört bra om denna produkt, och jag har aldrig vunnit någonting förut, så jag tar väl chansen nu och hoppas på det bästa 😀

 42. Min hårbotten är riktigt dålig! Jag har frågat hjälp av läkarna men dom säger bara “du får testa något shampo”. Inte till så mycket hjälp alltså. Jag har testat de flesta shampon och balsam men konstigt nog har inget fungerat ännu.

  Dessutom är det ju aldrig fel med lite mammalyx! 🙂

 43. Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag älskar hår och hår produkter. Jag brukar köpa olika schampo, balsam & inpackning men inget som passat mitt hår bra. Jag vet att matrix ska vara ett bra märke, så skulle varit jätte glad om jag fick testa det! 🙂

 44. Vill göra något med mitt tråkiga slitna hår! använt samma schampo i flera år så hade varit kul och testa något nytt och känna att håret blir fräscht:D och ja det hade varit kul och vinna=))

 45. har bara en sak jag kan säga, mitt hår är råttfärgat, slitet och torrt. Vet inte vad jag ska göra med de för varje gång jag går till frisören skakar dom på huvudet och ser bekymrade ut. Om två veckor ska jag slinga mitt hår blont och jag vill inte ens veta hur mycket mitt hår kommer ta stryk av det. Eftersom att jag bara är 16 år och lever på mitt barnbidrag har jag inte heller råd med några dyra produkter. Mitt hår blir jätte lätt torrt och slitet och jag skulle verkligen verkligen verkligen behöva det här kittet. 🙁

 46. Mitt hår ett enda trassel är.Nu önskar jag att göra något åt det här, därför jag denna vinst nu begär.

 47. Jag skulle självklart göra bra reklam i min blogg angående produkten som jag vunnit och även för myshowroom, vet vet, kanske till och med byter bloggportal.

 48. Vinterns kyla på håret sliter
  När frosten tar tag i stråna och biter
  Nu vill jag vårda min torra kalufs
  och få ett oelektriskt och charmigt rufs!

 49. Jag skulle gärna vilja vinna det här! 🙂 Dels att mitt hår är så slitet nu på vintern, men oftast hela tiden för jag har så himla tunt hår, så det går av hela tiden och jag har verkligen inte råd med bra hårvårdsprodukter! Kram

 50. Jag skulle gärna vilja vinna det här! 🙂 Dels att mitt hår är så slitet nu på vintern, men oftast hela tiden för jag har så himla tunt hår, så det går av hela tiden och jag har verkligen inte råd med bra hårvårdsprodukter! Kram 🙂

 51. Åh jag skulle jätte gärna vilja vinna!
  Mitt hår är verkligen kaos efter allt jag gjort mot det, färgat x antal gånger, blekt x1000, och som pricket på i:t så plattar jag håret precis varje dag. Och jag vill så hemskt gärna INTE klippa av allt det slitna som jag förmodligen är tvungen att göra om jag inte kan hitta några bra produkter som kan reparera mitt hår 🙁

 52. Hej! Jag har sjukt slitet hår och behöver verkligen hjälp! Så jag skulle vilja vinna det här:) För jag skulle inte ha råd i vanliga fall att köpa dom här produkterna. Har testat massa saker till håret innan men inget har hjälpt 🙁 Jag vill verkligen få friskt hår igen!!

 53. åååh, jag skulle jätte gärna vilja vinna. älskar att testa nya saker och mitt hår är verkligen behov av en sån här slags kur nu när våren är på väg.jag har kollat på de här produkterna men aldrig köpt eftersom jag inte har pengarna till det.. men de verkar otroligt bra! puss och kram

 54. Jag tkr jag borde vinna eftersom jag är världens snällaste tjej. Det tkr mamma iaf! *blink bink*

 55. Jag skulle villja vinna
  ,för att mitt hår är sjukt slitet just nu och därför tror jag att det skulle vára grymt att få dom här produkterna. Dessutom känner jag att jag är värd lite vardagslyx. Länge sen man unnade sig.

 56. För att jag oftast får klippa mig 1 gång i månaden, och att efter bara 1 vecka blir mitt hår jätte slitet så det hinner aldrig bli så långt som jag vill ha det, så måste ha löshår. och vill inte ha det. Så jag vill väldigt gärna vinna.
  & en sak till, det hade vart kul för ÄLSKAR att pyssla om mitt hår.
  Men har aldrig någonting som fungerar bra.

 57. Jag har mer eller mindre förstört mitt hår genom att (som så många andra) blekt och blekt det tills det är platinablont, sedan färgat brunt för en förändring, sedan tillbaka till platina och nu till mitt naturliga. Dessutom har jag plattat det flera gånger om dagen. Nu har jag slutat med det! Hela resan förgäves när det är mitt naturliga jag trivs bäst i.. :/
  Det som dock är värst är att jag brukade ha en himmelsk kvalité och glans på håret, allt har ju förstörts totalt under dessa år.
  Så dessa produkter står verkligen högst upp på önskelistan då de som sagt kostar en del..
  Hoppas verkligen verkligen att jag kan vinna! ?

 58. Jag älskar många av Matrix-produkterna men har inte haft råd att köpa några på länge. Dom luktar supergott och gör susen för håret. När jag hade hårförlägning för något år sen var det just Matrix som frisören rekomenderade att jag skulle använda för håret, och nu har jag hårförlägning igen – men inga bra produkter till det. Därför är mitt hår en enda röra med tovor lite här och var, vilket inte känns helt bra. Skulle bli superglad om jag vann 😀

 59. Jag skulle jätte gärna vinna för mitt hår behöver det. Det har blivit jätte risigt nu under vintern. Jag har inte råd med så fina hårprodukter så det skulle vara super kul att vina! Nu håller jag tummarna!

 60. Jag skulle gärna vilja vinna detta hårvårdspaket då jag nyligen blekte mitt svarta hår, resultatet blev orange/gult, vilket ledde till att jag blekte det 5 gånger därefter. Jag har nu färgat håret brunt för att slippa gå runt med gult hår. Just nu är mitt hår jättetorrt och skadat, hade hår till midjan förut och nu har jag klippt det till axellängd, men mitt hår är lika skadat för det. Kommer ut ur duschen och det är som tuggummi. Mitt självförtroende är i botten just nu, hade aldrig trott att det skulle bli såhär. Skulle betyda så mycket om jag vann då både mitt hår och mitt självförtroende skulle bli bättre.

  Kram!
  /Alexandra

 61. Hela min kropp faller ihop på vintern när det är kallt och torrt i luften! Jag får eksem i ansiktet, flagnar på kroppen och mitt hår ser ut som ett råttbo! Tror inte det finns någon som använder så mycket silkesdroppar som jag men jag skulle vilja ha någonting som inte gör att håret ser friskt ut utan också är det! Eftersom jag studerar sista året på gymnasiet och precis har flyttat hemifrån skulle det vara den perfekta inflyttnings och studentpresenten från er till mig!

  Puss

 62. Helluu! Jag tänker inte sitta och skriva som alla andra att deras hår är förstört och att dessa produkter skulle fixa allt. Men ärligt, mitt hår är fucked up haha. Ingen produkt jag tidigare testat har kunnat göra det snyggt. Skulle ni se mig i verkligheten skulle ni förstå what im talking about=) Snälla, jag behöver dom här produkterna, mitt hår förtjänar lite kärlek men jag är shopaholic och då är de svårt att slänga alla pengar på bara hårprodukter när de finns så mycket annat man vill ha (A) hehe, all you shopaholics out there know the feeling! Puss puss hoppas jag vinner =) Peace and love

 63. Jag älskar deras produkter, men är som många andra en fattig student som inte har råd.. Den lyckan vi lever längst på är den då vi gör något för någon, och då även en själv.. Så man ska skämma bort sig själv, och är man en fattig student är man värd det mellan allt slit tycker jag! 🙂 Så nu sitter jag här och håller tummarna!<3

 64. jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom jag förstört mitt hår så extremt mycket när jag blonderade mej nu för 6 måander sedan och nu har jag fått klippa av rätt mycket hår så jag får tillbaka mitt o bort med det slitna! hade suttit fint med bra produkter som får det att bli ännu bättre!

 65. Hej!

  Jag skulle vilja vinna produkterna då jag testat ALLT för mitt skadade och toviga hår. Jag vill heller inte förstöra mina lockar genom att att sluta i håret med en borste, och tror därför att dessa produkter skulle kunna hjälpa mitt hår.

 66. Min syster är den sötaste tjejen jag vet men för ett år sedan provade hon att färga sitt hår mörkt vilket inte passade henne speciellt bra så hon har nu blekt och slingat det flera gånger. Nu är hennes hår jätterisigt och jag vågar inte säga någonting så jag tänkte att jag kunde ge henne det här i present istället så kanske det blir en liten förbättring allafall!

 67. Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag aldrig vinner någonting och jag är så fruktansvärt trött på mitt tråkiga hår. Hade jag haft råd med lite produkter hade jag säkert kunnat göra något roligare utav det, men jag är en fattig student som inte längre bor hemma. Så snälla låt mig för en gångs skull vinna någonting roligt.

 68. tjena, har tyvärr ingen tragisk hårhistoria om slitet skadat hår att komma med. däremot så vill jag vinna just för att jag aldrig vinner någonting nånsin och nu är det isigt och regnigt och deprimerande ute och tycker absolut jag förtjänar att vinna någonting. plus att det bergis hade varit roligare att gå och duscha om jag hade ett bra schampo.
  så!

 69. Jag är SÅÅÅ fattig så jag har inte råd att leva knappt. =(
  O så FYLLER JAG ÅR IDAG!!!!!
  =o)
  Klart tjejen ska ha ett kit! =)

 70. För att jag aldrig vinner och hade så gärna velat vinna, plus att mitt hår är slitet efter all färgning. Och det är mycket bättre om det luktar gott också 😉

 71. Hej!

  Jag har aldrig provat Matrix, men är det bra så lovar jag bli en 100 % troende köpare till er!
  Har provat så många olika produkter men inte hittat någon som verkligen fungerar. Så ni är mitt sista hopp!
  Håller tummarna.
  Kram

 72. Jag har långt hår, men sen i somras känns strävt och livlöst. Känns som jag bara vill kapa allt ihop, men det vet jag att jag skulle ångra hur mycket som helst! Skulle bli jätteglad om jag vann produkterna ifrån Matrix!!!!

 73. hej! jag skulle vilja vinna för att helt enkelt kunna vårda mitt hår bättre, jag har långt hår men det är tyvär väldigt slitet och jag hatar att klippa mig så att kunna vårda det bättre vore guld! Tack i förhand!

 74. Hej!
  Mitt hår har alltid sett ut som pälsen på en blöt katt. Rakt och platt. Men till slut bestämde jag mig för att spara ut till långt hår och sedan vågpermanenta det. Och denna jul så fick jag ett presentkort hos en frisör som skulle göra det på mig. Jag var där och diskuterade med frisören och hon sa att jag hade jätte fint hår och att det skulle gå jätte lätt. Men när jag väl kom dit för att göra det sa hon att mitt hår var som gummi, att det var jätte slitet och att det skulle gå av om vi skulle vågpermanenta det. Så då bad jag henne istället klippa av 5 cm ungefär. Hon började där bak så jag såg ingenting men sen såg jag att hon tagit ca 2 dm. Jag blev riktigt arg eftersom jag sparat mitt hår sen jag gick i 8:an (går nu sista året på gymnasiet). Men därför skulle jag vilja vinna detta eftersom då kan jag få ett starkt och friskt hår och efter alla om och men få göra min efterlängtade vågpermanentning!
  Mvh
  Linnéa

 75. Vill ge min flickvän ompyssling för att hon alltid tar hand om mig! Hon har gått igenom fruktansvärt mycket i höst och vinter då hennes lillebror hamnade i en lång psykos och hennes bästa killkompis tog livet av sig. Det här har påverkat henne mycket och stressen gör henne torr och sliten, även i håret. Trots det här så tänker hon på mig i första hand hela tiden och nu är det min tur att ge henne samma sak tillbaka. Älskar henne över allt annat och det här skulle vara en grym present jag inte har råd med själv.

  Hittade hit genom hugos blogg!

 76. Jag skulle vilja vinna detta för jag har inte råd med dyrare saker utan får köpa billigt för jag är en förtidspensionerad 5barnsmor

 77. Ja, jag har ju gjort det berömda. Färgat håret ifrån rött till svart. Från svart till nu Blond. Ni kan ju tänka er hur slitet det är idag!
  Jag har äntligen fått den där kalla Blonda färgen, istället för den gula.
  Närmare Platina Blond har jag nu. Och det är nu resan börjar, till ett starkare och friskare hår. Eftersom Matrix Biolage och nylanserade serien Hydrathérapie är perfekt för torrt hår så håller jag alla tummarna på att jag ska KAMMA hem detta ;-D

 78. Jag vill gärna testa något nytt hårvårdspreparat för just nu skulle skogstrollet bli rädd om han mötte mig, Mitt hår är ganska omöjligt just nu m a o.

 79. Skulle otroligt gärna vilja ge min syster detta eftersom hennes hår är extremt förstört efter ett frisörbesök för ett par månader sedan. Hon bokstavligen frätte sönder håret. Hade gärna velat köpa det till henne men som student har man inte pengar till sånt. Jag vet att detta skulle betyda otroligt mycket för henne och ni skulle göra en storasyster en megatjänst! Tack för mig!

 80. Hej!
  Jag har långt hår som alltid ser slitet och tråkigt ut. Försöker vårda det så mycket som möjligt men det är svårt när man är en fattig student! Har aldrig provat Matrix heller, så det hade varit roligt 🙂

 81. Att ha välvårdat hår verkar vara allas dröm och helst ska alla tjejer även ha långt och glansigt hår. Slår jag upp en tidning idag eller kollar på The Hills, Gossip Girl eller liknade så har alla långt, tjockt och fint hår. Då ställs kraven på oss tjejer att vi ska se likadana ut, det räcker inte med att vi ska vara smala, ha toppen betyg eller den snyggaste pojkvännen. Nej nu ska vi även ha fint hår. Dessa produkter kan vara en bit på vägen för mig att känna mig lite vackrare varje dag, de här produkterna kommer inte göra mig till en i The Hills men det blir min vardags lyx och en bit för mig på vägen att känna mig lite vackrare, med ett fräschare hår.

 82. Har precis blekt mitt hår och det var så super torrt så nu går jag med mössa mest hela tiden på mig,skulle vara fint att ha få vårda håret lite innan våren så man kan slänga mössan.
  mail:violett_winter@hotmail.com

 83. Stackars mitt hår säger jag bara!

  ..jag har mixtrat med blekningar hit och dit och skulle verkligen behöva något starkt och bra för mitt hår som skyddar.
  Ensamstående mamma med två knoddar så råd att köpa allt detta själv kan jag ju glömma, så det skulle verkligen göra gott i mitt hjärta om jag skulle få vinna allt detta.

  😀

 84. Jag har typiskt nordiskt hår, alltså väldigt tunt och går därför lätt av. Det skulle vara superkul att få prova på något sånt här och se om det kanske kan hjälpa de stackars stråna på traven. Skulle så gärna vilja ha långt hår, men det verkar inte växa!

 85. Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag tycker själv om att fixa med mitt hår och andras och hatar när mitt eget är slitet. Då kan ju detta som verkar vara jätte bra fungera bra för håret. Jag tycker inte om att klippa mig och har kort hår så tar hjälp utav hårförlängning. Men om mitt hår kanske skulle se och kännas friskare ut så kanske jag skulle klara mig utan att lägga pengar på det, det är ju även dyrt så då är det ju perfekt med en sånhär tävling!
  Kram!

 86. Eftersom att jag gillar filmen “Matrix” så känns det ganska passande.

 87. Jag skulle verkligen behöva de där hårvårdsprodukterna då jag för cirka ett år sen färgade mitt hår väldigt blont, vilket jag ångrar nu. Men efter det så har mitt hår blivit så slitet och torrt. Och jag har provat allt men ingenting fungerar. Så skulle verkligen behöva prova de där hårvårdsprodukterna!

 88. tja!

  jag vill vinna.
  ja för vem fan vill egentligen inte bara vinna.
  orka en motivering om hur mitt hår gått av vid blekning, eller typ.. lossnat av för mkt löshårsanvändning,
  hårprylar är alltid bra o ha så jag säger det alla andra tänker, utan att väva in de i massa snyfthistorier o rövslickeri,
  jag vill bara vinna dom här prylarna,
  så låt mig bara göra det!

 89. Hej. Tack för schysst design. Jag har en enkel motivering: Jag vill vinna för att jag inte har råd att köpa Matrix underbara produkter då jag är student med uselt bidrag. Håret förtjänar högre kvalitet än lågpris-schampo.

 90. Jag skulle vilja vinna för att mitt hår är väldigt skadat och för att jag aldrig vinner.

 91. Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett kit av dessa hårprodukter eftersom jag försöker få mitt hår att må så bra som möjligt och har testat många olika saker men min plånbok räcker inte till för att köpa dessa hårvårdsprodukter. Så därför har jag aldrig testat dem, men det skulle vara otroligt kul att få vinna och testa! 🙂
  Mvh

 92. För något år sedan gick mitt hår av pga att jag var dum med blekning.. Jag var näst intill korthårig. Nu börjar mår det dåligt igen pga stress i skolan. Jag är otroligt lättstressad vilket syns lätt på mitt hår. Använder löshår just nu eftersom mitt hår fortfarande inte växt ut helt än efter blekningstragedin men mitt mål är att vara löshårsfri inom kort! Då behöver man ju rätt produkter och jag har hört Matrix ska ha väldigt bra produkter! Har dock aldrig haft råd att köpa dem eftersom jag lever på endast mitt studiebidrag varje månad. Så skulle ju vara jätteroligt att vinna!:)

  Har aldrig vunnit en tävling men kan ju hoppas att någon gång blir den första:)

 93. Jag tycker att jag ska få vinna för mitt hår är fult och slitet som bara den! Vill gärna inte klippa av det eftersom jag håller på och sparar ut det, efter att jag klippte av hela mitt långa hår en gång. Dum som jag var.

 94. Hej!
  Jag vill vinna för att det skulle ju vara sjukt bra att ha ett väl vårdat hår när man har chansen, istället för att använda en massa billigt schampo.
  Har ju inte så mycket pengar men om Matrix hårprodukter funkar så kommer jag defenitift att börja använda det, Mitt hår förrjänar bättre än så här!
  Skulle bli sjukt glad opm jag vann!

  Puss&kram

 95. jag skulle vilja vinna för att produkterna verkar bra för torrt hår och eftersom mitt hår aldrig blir långt. har aldrig haft längre än till axlarna kanske detta skulle hjälpa mig. 🙂

 96. Jag skulle jätte gärna vinna detta kitt eftersom ja har så långt,tunnt& ostaylat hår så de inte är sant . Däremot är jag själv student & har inte råd med mer än euroshopper schampoo & balsam .. tycker synd om mig själv .. peace

 97. Är ingen ungdom , men vet att det är bra produkter och det skulle vara bra till mitt pågående gråa hårstrån som kommer så sakteliga, gillar att vara fin uppe i skallen.

 98. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna, för mitt hår är väldigt skadat och jag har inte råd med några lite dyrare hårprodukter då jag är fattig student, så hoppas jag vinner 🙂

 99. Jag skulle vilja vinna detta fantastiska hårvårdspaket till min syster som snart fyller år. Hennes hår är inte vad det varit och jag tror detta set verkligen skulle hjälpa. Hon är den finaste i mitt liv och jag tycker att hon förtjänar det bästa. Puss!

 100. Hej! Jag har det ganska jobbigt just nu med precis allt. Ibland känns det som det är ingen som ser eller hör mig. Jag kanske inte har världens bästa motivering varför jag ska vinna det här kitet men det skulle verkligen förgylla, och jag menar verkligen dom orden.
  Och under den här dåliga perioden jag har komit in i skulle det verkligen förgylla, tyvärr har jasg knappt råd att köpa balsam så det här skulle verkligen vara en lyx!

 101. Jag vill jätte gärna ha dessa produkter då jag haft dem innan. Dom är grymma och har hjälpt mitt slappa hår att få glans och inte vara så torrt. Antar det är nu jag ska säga att jag inte har pengarna att köpa det. Det har jag nog fast prioriterar inte mitt hår så mycket, så hade verkligen blivit glad om jag vann någon gång i mitt liv! 😀

 102. mitt hår är fucked up just nu i denna perioden måste fixa till det lite behöver ett par bra prudukter!! skulle vara jätte tacksam om jag fick vinna de!!!

 103. Jag skulle så gärna vinna, som dum tonåring ville jag alltid försöka få den perfekta blonda färgen, så jag blekte och blekte och blekte, hemma, och håret blev bara mer och mer slitet, men aldrig en fin blond färg utan bara gult. så jag tonade det mörkt, och sen till våren började jag hela hemma-bleknings processen igen. i 5 år höll jag på så. Jag hade inte heller råd att klippa mig hos frisören, så när en kompis ville ställa upp fick de klippa mig, med det som fanns till hands, tex en nagelsax. Nu är jag 20 och fick i present av min man att få gå till frisören och klippa och färga mitt hår. Helt underbar upplevelse! Men jag är arbetslös och har inte råd att köpa lyxiga hårprodukter som matrix. Nu när jag äntligen fått fint hår, vilket jag längtat efter i 5 år, hade jag så gärna fått använda produkter som kunde hjälpa mig att behålla mitt hår fint, och det nyfunna självförtroendet som har följt med.
  Vore så tacksam!

 104. Hej! Jag gjorde det dumma misstaget att permanenta mitt hår i somras. Sedan dess har det varit superslitet. Att klippa av det är inte ett alternativ, och det räcker inte att bara toppa det. Det skulle vara jättekul att få prova era produkter 🙂

 105. Alla produkter från Matrix Biolage är verkligen jätte bra! Jag har fått prova endel av produkterna hos min frisör och det gör verkligen ett mirakel för mitt hår!
  Därför vill jag vinna dessa produkter, dels för att håret blir så mjukt och fint länge, och för att få fint och fräscht hår till våren/sommaren. Det är just då håret syns som mest, när solen kommer fram!

 106. Hej! skulle gärna vilja vinna just för att jag med långt och tjockt hår just nu är gravid och aldrig har jag ogillat mitt hår lika mycket som just nu.Jag har alltid kunnat gå med nedsläppt hår,men nu ryser jag så fort jag släpper ut det.Mitt hår har blivit så fruktansvärt torrt och risigt på sista tiden,just därför hade det varit kul & testa dessa produkter 🙂

 107. Jag var dag vaknar och upptäcker nej
  inte en till jäla bad hair day!
  om jag matrix- produkter skulle vinna
  skulle mina problem försvinna

 108. det är så här, jag har orange hår just nu.. orange!
  har inget emot dom som vill ha den hårfärgen, men det blev inte riktigt rätt, det skulle blivit blont. iallafall, eftersom jag la alla pengar på det där frisör besöket så har jag inte råd att köpa lite dyrare hår produkter.
  puss

 109. Jag skulle vilja vinna för att mitt hår ser ut som ett fågelbo! Jag vill verkligen inte klippa mig ( vill ha långt hår till balen som kommer nu i vår ). Jag behöver riktiga produkter som räddar mitt hår. Har inte råd att köpa egna just nu då andra utgifter är större så som Studentmössa, Balklänning, telefon räkning m.m. Snälla rädda Idas hår. 🙂

 110. Jag har alltid fixat håret då vill säga platta, locka, byta hårfärger osv.. och för något år sedan fick jag för mig att bli blond ni kan ju gissa vilken påvrkan det hade på håret då jag gjorde det snabbt som tusan? det blev kort tunt och slitet, från att ha haft mörkt, tjockt och väldigt långt. Färgade dock tillbaka till det mörka för ca två år sedan så nu har det äntligen börjat växt och repa sig igen men dock långt ifrån hur det var men med lite bättre hårprodukter dessto bättre, right? mitt hår förtjänar de! 😉

 111. Jag skulle vilja vinna produktkitet eftersom jag försöker spara ut mitt hår så att det blir långt och fint. Vill inte köpa löshår (för dyrt) och jag vill ha ett naturligt långt hår. Så därför har jag bestämt mig för att inte klippa mig på ett tag och då vet ju nog alla hur slitet håret kan bli efter ett tag.. 🙁 Därför skulle jag vilja vinna detta produktkit för att kunna vårda håret under tiden! 😀

 112. Som heltidsarbetande tvåbarnsmamma har man inte alltid tid till att sköta om sitt hår som man egentligen borde, har lockigt hår och plattar det dagligen, vilket sliter något oerhört på håret, har inte råd att köpa dyra hårvårdsprodukter utan får nöja mig med det som finns i den lokala affären.De flesta där funkar inte och håller vad de utlovar, därav skulle jag merän gärna vinna dessa produkter så jag kan skämma bort mitt hår som aldrig förr!

 113. Precis vad jag behöver!!! Jag har helt enkelt inte pengar till det just nu då jag har barn, ska börja plugga igen (alltså sluta jobba) och jag lägger alla mina nuvarande pengar på vår kommande walk in closet här hemma.

 114. Här skulle jag kunna skriva att det är så synd om mig för jag inte har råd att köpa bra produkter. Jag skulle kunna skriva att mitt hår är slitet och behöver dessa bra produkter.

  Men nej, jag är skapligt nöjd med mitt hår som det är, trots att det är slitet och att jag inte lägger ner massa pengar på bra produkter. Dessa produkter skulle kunna ge mig en bra hår-boost men OM JAG SKULLE VINNA skulle jag ge detta kit till min bästa vän som har väldigt låg självkänsla just pga hennes hår. Det växer inte, det är slitet, kort osv. Att vinna detta kit skulle få mig glad för att jag då kan ge detta kit till min fina vän som behöver det mer än mig, det skulle få henne lycklig och förhoppningsvis höja hennes självkänsla.

 115. Jag jobbar på ett callcenter, jag tar hand om min 6 månaders hundvalp, jag städar tvättar och diskar och jag har väldigt dåligt med pengar nu eftersom att jag varit arbetslös sen i våras tills i december. Och eftersom att jag har varit arbetslös så har jag inte kunnat gå till frisören, unnat mig bra hårvårdsprodukter eller kunnat unna mig någon som helst lyx. Så nu tycker jag att det är min tur! 🙂

 116. Jag hade gärna velat vinna! För jag klippte mig engång, hos en kompis. Resultatet blev inte så jätte bra, fick gå till en Frissa och klippa mig jätte kort, efter det har jag kämpat för att få tillbaka mitt jätte långa hår som jag hade från början! Med hjälp av olika hårprodukter osv. Skulle jätte gärna vela testa dessa produkter!!! =D
  Har dessutom aldrig vunnit någon stor tävling förut! hehe

 117. Det skulle vara guldvärt om jag kunde få hem dom här produkterna i min brevlåda. Att ja nu gått från svart hår ( som jag varit i två år) till att nu bli blond igen, har utsatt mitt hår för extrema faror, varenda liten topp är sliten såfort jag gör någontin så ramlar det tussar… Det är riktigt slitet, men jag vill få tillbaka min naturliga hårfär och då måste man gå igenom sånt här, men det är både dyrt, jobbigt och fult när man har så ovårdat hår.
  Så att få dom här produkterna hemskickade skulle göra min dag 1000 gånger om, jag skulle kunna gå till skolan och bara släppa lös mitt hår för det är mycket fräshare!
  Så snälla Matrix Make my day
  MVH Madeleine

 118. Jag skulle vilja vinna dessa produkter då jag i flera år har försökt spara mitt hår till att bli långt men aldrig hittat några bra produkter som stoppar håret från att slitas så mycket. Därför slutar det alltid med att jag måste klippa mig varranan månad och håret blir aldrig långt. Hade jag haft pengar så hade jag köpt alla produkter med en gång, men jag är “en fattig student” som istället måste lägga mina pengar på tråkiga räkningar så det blir inga pengar över. Jag har varit hos en frisör typ en gång i mitt liv, så snälla – hjälp mig vårda mitt hår.

 119. Jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter då jag håller på att utbilda mig till frisör och vet att deras produkter brukar vara jättebra. Har dock inte råd att köpa dem själv eftersom jag inte har mer pengar än de flesta andra studenter. Eftersom jag utbildar mig till frisör färgar jag håret mycket och stylar det osv, därför behöver jag en bra hårvårdsprodukt! 🙂

 120. Detta tycks,
  vara ett paket med lyx.
  Önskar det därför vinna,
  så att jag kan få känna mig som en glammigare kvinna!

  Håller en tumme!

 121. hejsan, jag skulle vilja vinna dessa produkter för att hjälpa mitt trasiga, risiga och dassiga hår att få lite liv och glans. Med fint hår höjs självförtroendet automatiskt, de skulle behövas en självförtroende höjning här! sen så är jag som många andra studerade och lever på studiebidraget, då kan man tyvärr inte köpa dyra frisör produkter. hoppas hoppas jag vinner! 😀

 122. Hej. Det skulle vara roligt att vinna detta fina pris för att jag är en student, och har inte en bra ekonomi. I hela mitt liv har jag levt rätt så dåligt, jag har aldrig fått dyra saker av mina föräldrar, aldrig kunnat köpa fina saker till mitt hår hos frissan. Därför skulle jag (och mitt hår) bli väldigt glada av detta pris. Nu när det är vinter så blir mitt hår väldigt torrt och frissigt, så det skulle sitta fint, kommer aldrig kunna unna mig detta annars. Så jag hoppas på det bästa!

 123. Efter en tids sjukdom har jag tappat mycket hår och behöver riktigt bra produkter för mitt hår för att de ska se bra ut men har inte råd med shampoo och balsam och inpackningar som kommer från frisören så jag hoppas med lite tur att jag kan få vinna kitet!
  kram

 124. jag skulle vilja vinna för att mitt hår är så himla slitet och tråkigt , skulle vara skit kul att vinna och få piffa till sig lite, har inte heller råd att köpa massa olika hår prudukter för att jag helt enkelt är fattig och måste prioritera annat innan mitt hår, klipper även mitt hår hemma så kan behövas ännu mer vård hehe. så nu tycker jag att ni ska välja mig och så får ni se en riktigt glad chey

 125. Mitt hår är katastrof. Varje vinter blir det supertorrt, skulle verkligen behöva något som återfuktar innan jag blir galen och bara rakar av det helt enkelt

 126. Hej,
  jag är i stort behov av riktigt bra hårprodukter då mitt hår är så sjukt slitet och jag själv inte har råd att köpa riktiga produkter då jag lever som fattig student med en hög hyra på lägenheten och andra utgifter som jag prioriterar mer. Skulle vara nästan som en dröm att få vinna detta då mitt hår verkligen behöver hjälp!

 127. Har hört bara bra saker om “Matrix” har dock inte provat själv. Mitt hår är en katastrof, STORT lång,t väldigt torrt “afro” hår. Har försökt med alla möjliga produkter, men inget hjälper. Så skulle bli jätteglad om jag vann detta kit!

 128. Skulle jättegärna vilja vinna då mitt hår redan nu är rätt slitet och jag planerar att bleka det, vilket bara kommer förstöra håret ännu mer.. Och just när jag fått lite längre hår känner jag inte för att klippa av allt just för att jag har så förbannat slitet 🙁
  Så skulle bli överlycklig och detta skulle rädda mitt hår!!!

 129. Jag skulle verkligen vilja vinna jag har inte råd med bra produkter och jag känner inte till bra produkter, eftersom jag i sommras klippte håret kort ,men jag menar inte att jag inte att jag ångrar det men jag gillar att pröva nya saker med mitt hår och skulle gärna vilja testa domhär produkterna och föreslå åt andra att köpa dem ….

  //linnea

 130. Jag färgar hela tiden mitt hår, det är nu jäkligt slitet och man kan näst intill dra av håret från huvudet. Mitt hår skulle verkligen behöva ett bra schampo, inpackning, balsam och stayling! Eftersom jag är student och inte har tillräckligt med pengar så skulle de här vara perfekt om jag vann!

 131. Ja, hur ska jag kunna säga det här.. ja förra året rakade jag av mitt hår. det var så slitet att det kändes som barbie hår. nu har det ju växt ut, men då är det att jag har så mycket stress och mitt hår faller av. känns som att jag skulle behöva lite hjälp med detta och när man är arbetslös är det inte lätt att hitta ett bra och billigt!

 132. Har en kort och enkel motivering:
  Mitt hår är sjukt slitet och jag ska gå på studentbal om några månader men vill inte klippa mig. Alltså vore det där guld värt! KRAM

 133. hej! jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter för jag har hört att Matrix är jätte bra för håret och jag skulle verkligen vilja testa det själv och det hade ju varit perfekt att få ett gratis kit och testa det först och sen köpa själv om det är så bra som dom andra säger som testat det!
  Jag älskar oxå att hålla på med mitt hår och har testa många olika produkter av olika märken.. Går jag och shoppar kommer jag alltid hem med något nytt märke för hårvård och för det mesta är det alltid en hårinpackning för jag tycker det är så underbart när håret blir så fint av det. Så jag har testat många men inte matrixs så det skulle vara kul och testa och se om det är så bra som det sägs?!. Jag utbildar mig som STYLIST och funkar det bra så kommer jag nog att använda det på kunderna! Så snälla ge mig dessa skönheter att testa skulle bli så glad… 😀

 134. Efter 8 år av ingen träning alls så har jag äntligen börjat träna igen! Har köpt en motionscykel och knåpat ihop ett eget träningspass som jag kör med hemma.
  Jag bör vinna för att jag behöver bra produkter att tvätta mitt hår med efter träning. Något som får mig att känna mig fräsch och som är lätt att styla med!

 135. Hej!
  Jag borde vinna eftersom mitt hår är riktigt slitet och jag har provat nästan allt för att försöka hålla de i bra stick eller använd bara de märkerna jag har råd med dvs icas produkter. Skulle vara riktigt roligt och lyxigt att kunna vinna något från det högre skåpet =).
  Hade bra =)

 136. Då jag (tyvärr!!!) missköter mitt hår väldigt rejält genom att tvätta det varje dag och även använda hårfön plus stylingverktyg har det blivit glanslöst och sprött – och att då få skämma bort håret med Matrixprodukter vore vekligen något som behövs, men tyvärr inget min plånbok tillåter för tillfället. Så jag sätter mitt hopp till Myshowroom nu och väntar på min räddning!

 137. Jag tycker att jag borde få vinna ett kit, då jag är arbetslös och har verkligen inte råd att lägga pengar på varken hår, smink eller kläder. Mitt hår blir lätt slitet och senast jag klippte mig hos en frisör var för över två år sedan. Jag vill verkligen kunna känna att jag tar hand om mitt hår med bra produkter som jag vanligtvis inte har råd med. Vill även kunna göra mig fin för min kära pojkvän.

 138. HEJ!
  nu ska jag berätta varför jag ska vinna det! jag har gått på massvis med cellgifter och kortison pga sjukdom, så mitt hår tog otroligt mycket stryck, jag tappade en del och resten blev så slitet och som tuggummi.. Jag har i dagsläget väldigt slitet hår och det tycks inte bli så mycket bättre. Hoppas jag vinner, kram! 🙂

 139. Jag är en av dom som har ett sånt tjock,burrigt hår som kräver väldigt mycket vård för att det ska se fint och välvårdat ut. Mitt lockiga hår är torrt oavsett årstid och behöver alltid fukt. På vintern blir det oftast ännu torrare. Än har jag inte hittat en produkt som gör håret mjukare.
  Jag har alltid fått komplimanger för mitt hår, men nu ser det ut som varje dag är en dålig hårdag.
  Därför skulle jag gärna vilja vinna detta så jag kan känna mig vacker varje dag!

 140. hej!
  jag vill gärna vinna detta för jag har provat en av dessa produkter för ett tag sen och det var det bästa som kunde hända mitt hår, det har aldrig varit så bra som det var då, vill gärna köpa detta men jag har långt ifrån råd och inte mina föräldrar heller.. vilket gör att mitt hår inte mår speciellt bra.
  tack för mig!

 141. linalevegrd skriver:

  Jag tycker att jag borde vinna för att mitt hår ser ut som en katastrof. Det är hur slitet som helst och jag kan verkligen aldrig göra något med det. Jag har försökt med så många olika produkter men det är verkligen inget som funkar. Och sen så vill man ju kunna göra sig fin när jag ska träffa en kille som jag verkligen tycker om. Och utan dessa hårprodukter kan jag ju inte det och då kanske jag inte blir lycklig och inte får honom. Så snälla jag vill vinna! <3

 142. Jag skulle vilja vinna dessa produkter till min mamma. Hon fyller nämligen år snart och detta skulle vara den perfekta presenten åt henne. Hennes hår ser verkligen ut som en risbuske nu under vintern och jag har gett henne en massa tips och vi har testat det mesta men inget har fungerat. Så jag hoppas verkligen på att jag vinner dessa produkter och kan ge min mamma en värdig födelsedagspresent.
  Kram Emma 🙂

 143. Jag tycker jag ska vinna för mitt hår är helt förstört. Alltså slitet och jag har inte råd med några bra produkter då jag är en student. Och så är det ju aldrig fel att matrix produkter luktar så gott heller 🙂

 144. Jag har blivit “välsingnad” med svensk/afro hår av mina kära föräldrar. Grejen är bara det att det är som svinto! Det är bara frissigt och torrt och går av och ser ut som om plupp har korsats med en afromamma på LSD. Budgeten tillåter inte att köpa vad som nu än behövs (fukt på burk) så det blir oftast något halvdant som jag köper bara för att få ha kvar nåt hår på huvudet. Jag skulle bli skitlycklig om jag fick pröva dessa och se om det lyckas tämja kaoset som de kallar hår.

  Ha det bra / Annso

 145. Tjejers stolthet är deras hår.
  Att vakna varje morgon och se ut som en risbuske i skallen är inte det.
  Att få bli lite bortskämd med lyxiga hårprodukter är varje tjejs dröm.
  Att snatta det billigaste schampoot på överskottsbolaget är inte det.
  Ni fattar grejen.
  Jag vill också göra det!

 146. Jag hade jättegärna velat vinna därför att mitt hår har blivit slitet och torrt efter många blekningar och vill ha tillbaka mitt gamla tjocka glansiga hår. När man är student har man inte riktigt råd att slänga pengar på bra produkter så hade varit jätte roligt att få testa och se om det gör någon skillnad:)

 147. SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER SÅ JAG SYNS ATT JAG VILL HA DET MEST AV ALLA HÄR. TÄNKER INTE SKRIVA NÅGON ROMAN SOM RESTEN MEN SAMTIDIGT FÖRKLARA ATT JAG JÄTTE GÄRNA ÄR I BEHOV AV DET FÖR MITT TRADIGA HÅR BEHÖVER OCKSÅ SIN NÄRING SÅ SOM MIN KROPP VILL HA MAT VARJE DAG ( HAHA) IRONI 🙂

 148. Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna. Jag klippte av mitt hår för de va så slitet och nu växer de inte alls nånting känns de som. Och ja behöver verkligen ett par bra hårvårdprodukter.
  Hoppas verkligen på att ja vinner eftersom jag inte har så mycket pengar till de.
  Aja Paow din blogg är skit bra!

 149. Efter dessa kalla vintermånader, måste man förbereda håret för kommande plusgrader.
  tvätta, borsta, föna, platta, jag vill att mitt hår precis som jag ska skratta!
  vilken tjej drömmer inte om ett mjukt änglahår? för just nu ser det mer ut som torrt morrhår.
  visa nu eran generositet, för detta hår som är oerhört slitet.
  i vår ska jag och mitt hår le, glänsla och lysa, och få alla andra torrbollar att fnysa!

  PUSS

 150. Jag har under två-tre år försökt spara till långt hår men utan vidare bättre resultat. Håret blir slitet, tappar färg och mjukhet – vilket resulterar till ett besök i frisörsalongen. Jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa produkter och se om det ger mitt hår nytt liv! Kram

 151. Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna. Jag klippte av mitt hår för de va så slitet och nu växer de inte alls nånting känns de som. Och ja behöver verkligen ett par bra hårvårdprodukter.
  Aja Paow din blogg är skit bra!

 152. Hej, jag har läst din blogg och jag tycker den är jättebra!!
  Jar nämligen jätteslitet hår och hittar inga produkter som fungerar därför skulle jag vilja vinna det här. Jag vinner aldrig något…
  kram och hoppas att jag vinner:)

 153. Nu på vintern blir mitt hår sååå tort och grått. Det är inte kul att gå ut längre och känna sig sådär fräsch som man gör på sommaren. Med dessa så vet jag att jag skulle kunna känna mig precis så fräsch som jag känner mig på sommaren, när håret mår som bäst.
  Det är just därför som jag tycker ni ska välja mig som en vinnare. Låt mig få känna mig så fräsch och må så bra, istället för att gå runt med en mössa hela vintern.
  Låt mig vinna detta och jag blir jordens lyckligaste människa.Skulle ni inte vilja göra mig till det?
  Mvh Felicia.
  Btw. älskar tävlingen!!!!

 154. Jag skulle gärna vilja vinna detta paket från Matrix, för jag har sedan snart två år sedan tillbaka var tvungen att klippa av mitt långa hår på grund av att det var så slitet. jag försökte att ta hand om det med dom flesta budget krämerna jag hittade, men inget har hjälpt. har axellångt hår nu och har haft sedan dess, det skulle vara roligt att få långt hår igen, att kunna styla det och göra fina frisyrer och att mitt hår skulle se friskare och mer livligt ut. jag vill kunna känna mig fin och inte skämmas över mitt hår, vart jag än går.
  Detta kan vara min räddning till ett bättre hår!

 155. Jag skulle riktigt gärna vilja vinna, mitt hår är riktigt slitet p.g.a att jag har ätstörningar och försöker börja äta och pratar med en psykiatrist men de är inte lätt.. Men har hört att dom här produkterna är riktigt bra och jag har alltid haft långt, tjockt fint hår men nu är de ju motsatsen.

 156. Jag skulle gärna vilja vara med och tävla om dessa produkter!
  Jag är en tjej på 16 år, jag har ingen inkomst mer en mitt studiebidrag och mitt hår växer så det knakar så jag hinner knappt ta hand om det.. &eftersom det näst intill är omöjligt att få ett jobb i den lilla skitstaden jag bor i är det ganska så svårt att få allt att gå ihop och då är inte håret direkt det första man tänker på, visst köper man vanliga b-produkter när man åker och handlar men det är ju just det, b-produkter, det fungerar ju knappt! Så jag skulle verkligen behöva ett bra hårkitt för att ta hand om mitt älskade hår! Att få lyxa till det en lördag förmiddag i duschen med inpackning and so on är verkligen underbart, så varför inte köra all in med bra produkter också?
  Superfin blogg förövrigt!

 157. Jag skulle verkligen vilja vinna detta, för jag har precis som paow hållt på med mycket blondering. Mitt hår skulle verkligen behöva denna repairkur. Dock är man student, och har inte pengar att lägga ut på såhär bra grejer..
  Jag skulle bli överlycklig av att vara en av vinnarna av detta kit, även mitt hår, så det slipper falla i bitar 😉

 158. hej!
  jag skulle jättegärna vilja vinna det där så man kan skämma bort sig lite:) och så är det nåt fel på mitt hår, när jag färgade från blont till brunt så har det börjat gått av längst in mot nacken och bakom öronen.. och det är ju lite konstigt eftersom blond hårfärg förstör håret mer. men det kanske är olika! Iallafall så skulle det vara riktigt kul 😀

 159. hejsan 🙂
  jag vill verkligen vinna (som alla andra) men jag har haft problem med mitt hår i hela mitt liv, det är väldigt torrt och tunt.
  så jag hoppas på att vinna så jag testa som det finns någon hjälp för mitt hår 😛

 160. Något jag verkligen behöver är hårprodukter! Jag har för ett tag sedan klippt mitt hår ganska kort för att det var slitet, men nu vill jag ha långt igen. Dock får jag vänta länge för dels är min hårbotten torr och irriterad och dels sliter mitt hår väldigt fort. Ett par bra hårprodukter skulle göra susen och lyxa till min pluggvardag ordentligt! Hoppas då jag får långt och fint hår tills jag gifter mig!

 161. Hej!
  Hade ni sett mitt hår hade jag inte ens behövt motivera till varför jag hade behövt de här hårvårdsprodukterna! Torrt, risigt och lever sitt egna liv! Med en halvtaskig budget så har jag tyvärr inte haft råd att snygga till mig i håret så hoppas ni kan hjälpa mig med det! 😀 Skulle vara kul att vinna! 🙂

 162. Efter ett antal blekningar och permanenter, är mitt hår ruskigt slitet jag har provat billighetsvarianterna men inpackningar osv men NEJ då inget hjälper, men kanske dessa produkter kan hjälpa mitt för tillfället sjukt fula hår!?

 163. AHH behöver verkligen de där produkterna!! no joke!! jag är normalt blond i själen men fick för mig att färga håret jävligt mörkt typ nästan svart. Och nu har man provat att “go black”men alltså där stämmer inte citatet(once you go black you never go back)hehe. Nämen asså aldrig mer, nu när jag fått tillbaka min blonda färg så är mitt hår så sjukt slitet. Så vore mega bra att vårda det med matrix fantastiska produkter! Tack på förhand(hehe)

 164. Min dröm är att få långt hår igen. & med bra produkter med fuktgivande effekt som dessa har så mår håret bättre. Har väntat på att dessa ska komma ut på marknaden. Så att vinna dem vore ju inte fel! Skulle bli jätte tacksam och jag vann! Det är även så dyrt att studiebidrag räcker ej till.

 165. Jag är en sönderstressad trebarnsmamma som skulle må bra av lite vardagslyx.

 166. hej, jag skulle behöva vinna för mitt hår är så sjukt elektriskt och torrt under vintern och jag har varken tid eller pengar till att köpa ordentliga produkter så det skulle verkligen vara guld värt om jag vann! 🙂

 167. Hej!
  För tre månader sen så blev mitt hår förstört i ett desperat försök om att bli blont från mörk brunt (Ni kan ju gissa hur detta ser ut idag)!
  Mitt hår är sönderblekt och väldigt väldigt slitet, men pengarna är ju ett ganska stort problem eftersom att nästan alla hårprodukter som sägs vara bra kostar skjortan! Haha 🙂 Och pengarna jag får vill jag ju helst lägga ner på att få en normal ton på håret istället för att folket på gatan skriker “Gul Bil” efter mig, skulle vara snällt om jag vann iallafall 🙂 Tack

 168. Hej! Jag blonderade mitt hår hemma häromdagen och innan hade jag svart hår så ni kan tänka er hur mitt hår såg ut. De var meningen att jag skulle avfärga de och sen färga ljusare men mitt hår blev helt förstört så jag grät i flera dagar och vägrade gå ut , men nu har jag fått gå runt med mössa. Så jag skulle vilja vinna detta då kan de kanske hjälpa mitt hår att må lite bättre, jag har aldrig råd och köpa några bra hårvårdsprodukter så skulle jätte gärna vinna detta så kanske de hjälper mitt hår på vägen att bli friskt.

 169. att vara student och ha en lägenhet som man knappt kan betala hyran för suger mycket, att inte kunna köpa en enda grej till sig själv suger nog mest ! tog ut mitt löshår för några dar sedan och nu går det inte att borsta eller kamma håret utan att jag måste skrika till varje gång är så jävla trött på skiten! behöver dessa produkter mer än någonsin och vore så glad om just jag vaaaaaann !

 170. Jag har provat många produkter till håret men ingenting hjälper jag har tillomed hårinpackning 1 gång i veckan. Så det skulle va roligt och kanske få vinna

 171. Eftersom jag älskar att ta hand om mitt hår, vore det underbart om jag detta kit får.

  Inför sommarens värmande strålar
  vill jag i supersnyggt hår, att vi skålar

  Biolage är ett märke med kvalité
  , om om jag vann, tro mig att jag kommer le! 😉

 172. Hej , jag skulle gärna vilja vinna detta för att mitt hår har blivit otroligt slitet på den senast tiden och jag har inte haft tid att gå till frisören. Sedan har jag även en “virvel” på bakhuvudet som gör att håret blir jätte trassligt. Sen är det även vinter och då blir håret torrt och elketriskt och jag vill gärna unna mitt hår en liten skönhetsbehandling;)
  Love

 173. Jag är en tjej som aldrig fått någon lyx i mitt liv, för ett tag sen levde jag på gatan för min mamma inte kunde ta hand om mig, men nu har ja fått hjälp därifrån så efter ett antal månader ute på gatan ser inte mitt hår så bra ut så skulle gärna vilja vinna detta kitt.

 174. Känns som att men alltid är med men aldrig vinner 🙁 mitt hår skulle må så mycket bättre med Matrix Biolage, har hört att det gör underverk, men det är ju inte viljan som bestämer allt utan plånboken(som man önskar inte bestämde, men nu är det så) skulle bli jätte glad om man fick hem ett sånt, tack tack Tack på förhand!!

 175. Jag tycker jag kan vinna för att jag helt enkelt vill vinna en gång. Och jag vill inte sitta och hitta på någon historia om att mitt hår inte mår bra och bla bla bla.. Bäst mår det ju inte, men ja du förstår. Så jag vill vinna för att vinna och så vill jag verkligen ha detta!

 176. Hallå, jag skulle väääldigt gärna vinna de där produkterna. Dels för att mitt hår verkligen är i behov av det men också såklart fär att coola paow har provat det, hallå liksom!?

 177. åh vad mysigt med hårprodukter som skyulle fungera för en gång skull , så skulle vara skönt att vinna det och veta att man verkligen har behandlat det, så folk kan säga vilket långt och vad bra du har tagit hand om det!

  skulle bli sjuukt glad om jag vann det!

 178. Hej! Skulle verkligen behöva bra produkter som man vet med säkerhet att dom funkar! Jag har väldigt långt och frissigt hår, så jag brukar platta det ganska ofta. Och då behöver jag bra produkter som skonar håret och förstärker det. Eftersom jag har haft långt hår hela livet vill jag ju inte gärna klippa av mig håret pågrund av att det är slitet, och jag vill inte heller sluta platta det för då känner jag mig inte lika bekväm i mig själv. Jag har ju inte precis råd att köpa själv heller, fyller liksom 14 snart och behöver lägga pengar på “viktigare” saker. Skulle verkligen bli superglad om jag fick dom här produkterna skulle verkligen hjälpa mitt torra hår!

 179. Jag tycker det är ett grymt bra märke. Har använt deras produkt förut och skulle hemskt gärna vilja pröva den där nya. Men nu när jag är arbetslös har jag inte råd med sköta mitt hår som jag gjorde förut med deras produkt. Jag vill göra mitt hår levande igen .

 180. Jag har väldigt svårt med att få mitt hår att se snyggt och fräscht ut. Jag har varit på olika frisörsalonger och försökt få tips på vad jag kan göra, men vilket inte precis har lett till något svar. De säger i stortsett att alla produkter de har är bra. Jag blir verkligen irriterad på det, jag vill bara ha ETT bra tips på vad som kan vara bra för just mitt hår. Jag har prövat allt känns det som, så lite hjälp skadar aldrig. Att få vinna den här tävlingen skulle vara roligt, kanske till och med bra för mitt hår.

 181. Jag har hört så många bra saker om dessa produkter, en massa folk i min närhet som har dom och är såååå nöjda. Skulle så gärna vilja ge mitt hår lite extra omtanke, det kan det verkligen behöva en årstid som denna!

 182. Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag har väldigt torrt och slitet hår. Pluggar till frisör, men har tyvärr inte råd att köpa frisörprodukter, vilket jag vet är det allra bästa för håret. Skulle bli väldigt glad om jag vann dessa produkterna för jag vet att det är ett bra märke och det är något jag verkligen är i behov av!

 183. Jag skulle vilja vinna för att sedan ge produkterna till min kära vän som för några år sedan drabbades av cancer och förlorade allt sitt hår. Tyvärr har inte hennes hår blivit lika fint som det var innan hon tappade det, för nu är det torrt och frissigt och hon vantrivs med det. Så jag skulle vilja vinna för hennes skull. Jag tror hon skulle bli så glad!

 184. Varför?
  1.för jag är halvpank (alltså bara pank halva månaden)
  2.jag har ett barr av svinto-karaktär
  3.jag är för lat för att orka gå till frisören (kanske bra produkter kan hjälpa lite)
  4. jag är blond (säger väl allt?)
  5.det är vinter och jag bor i duschen, lite shampoo skulle pigga upp alla duschtimmarna…
  6. mitt diskmedel håller på att ta slut
  7. jag har snygga ben
  8. jag är rolig.

 185. usch vad mitt hår ser ut… jag har inte precis tagit så bra hand om mitt går senaste tiderna.. mitt hår skulle verkligen behöva gå på spa med matrix produkter. Skulle behöva frächas upp lite.

 186. Jag skulle absolut vilja vinna! Jag har gått lite fram och tillbaka med min hårfärg och genom alla färgningar så har ju mitt hår slitits mycket och sen har jag sen innan mycket tunt och risigt självfallshår. Nu är det mycket bättre absolut men inte i toppskikt. Dessa hårprodukter har jag haft som tester hemma och mitt hår blev så himla lent och otrassligt direkt! Det kändes som om ja hade ett helt annat hår efter duschen! Mycket plus på dessa produkter till de som har tunnare och självfalls hår som då jag har. Så ifall jag skulle vinna hade mitt hår legat i toppskikt!!

  kram mly.

 187. På grund av att jag inte vet hur jag ska få bukt med min risbuske till hår som ibland ser bra ut, och ibland inte så hade det varit skönt med någonting som kan hålla det på plats, och få det att alltid se snygg ut. Jag har väldiga komlpex för mitt hår också, det måste verkligen se bra ut.
  – jag duschar nog håret lite för ofta också..
  det är iallafall varför jag vill vinna det här.

 188. Jag vill gärna vinna dehär produkterna, för ja har färgat mitt hår mycket,därav har det blivit vääldigt slitet och mycke hår har fallit av, jag orkar inte se på mitt hår längre. Och ingenting verkar fungera, har sett dehär nya produkterna nu och varit väldigt sugen på att testa,skulle bli jätte glad om de kom hem i just min postlåda (:

 189. Hejsan :)! Jag skulle jättegärna vilja vinna det här hårkittet! Mitt hår ser ut som en riktig risbuske just nu, vad gör man? Jo, man kanske går till frisören,men nu kommer men.. Tror ni att jag har råd? Nej, är man en fattig student så måste man försöka prioritera vad som är viktigt och just nu står det något att ta på sig, inte så skönt att gå naken;).. Jag skulle i alla fall jättegärna vilja vinna detta fantastiska kitt till min lilla torra risbuske hihi:).. Tack på förhand kramar!

 190. Jag skulle vilja vinna för att jag inte gör så mycket med mitt hår förutom fönar det, sedan låter jag det vara. Skulle vara kul att vinna lite produkter så att jag kan lyxa till det lite, och känna att jag också kan få bli fin i håret. Oftast hänger det bara och ser tråkigt ut. Skulle bli jätteglad för en liten uppfräschning!

 191. Jo, jag skulle vilja vinna p g a jag är så jävla ful. Jag har en knölig näsa och tunt slitet hår.

  Jag har aldrig sett någon näsoperation lottas ut men att vinna hårprodukter skulle räcka långt det också. Mitt hår skulle verkligen behöva lite lyx.

  Ha det gött!

 192. Jag skulle gärna vilja vinna! jag har färgat det alldeles för mycket och hårprodukter är ganska dyrt, så vad skulle inte vara bättre än att vinna ett kitt!
  hoppas att jag vinner nu bara 😉

 193. Har så sketans slitet hår nu efter vintern så ett sånt här härligt litet kit hade piggat upp rejält!

 194. Hej myshowroom! för några år sedan blekte jag mitt naturligt blonda svall så det blev helt vitt, inget jag rekomenderar till någon eller skulle göra idag, men som sagt så ska man “aldrig ångra något som en gång fick dig att le”. så det gör jag inte, men jag sparar nu ut till ett naturligt och friskt hår och vill så gärna ha lite hjälp på traven då mitt hår är oerhört torrt och frissigt!
  kram!

 195. hej! ja skulle jätte gärna vilja vinna hårprodukterna ja har väldigt slitet hår och de är jätte kort så ja vill inte klippa av de , min mamma tänker inte lägga pengar på så dyra hårprodukter vi använder x-tras shampoo och balsam de kostar typ en 10:a på ica mamma vill inte lägga ut mer pengar på shampoo och balsam. Jag skulle bli väldigt glad om ja vann ja har aldrig vunne något förr . ja önskar alla lycka till 🙂 !!

 196. Hej, det känns som om jag är i ett stort behov utav dessa produkter eftersom jag färgar mitt hår alldeles för mycket. eftersom jag inte kan bestämma mig vad som passar mig bäst. ena dagen trivs jag och andra så ligger självförtroendet på botten. och det är min mamma som får ta smällen för detta, jag vet inte hur många produkter jag bett henne köpa. så nu vill jag för en gångs skull fixa det själv, eftersom jag inte har något jobb och går i skolan har jag inte så mycket att röra mig med utav mina egna pengar. pusshej

 197. I NEED HELP!
  Jag behöver vinna dom här produkterna, det är nämligen såhär.. Mitt hår är mellanbrunt i verkligheten och min pojkvän sedan fyra år tillbaka tyckte att jag skulle färga det blont då han tycker att det är porrigare.. jag gick och blekte håret vilket resulterade i att det blev väldigt slitet och nu säger han att han inte vill vara tillsammans med mig för att jag ser ut till att ha ett blont risigt affro, vilket är sant.hjälp mig attbehålla min man genom att ge mig de här finfina produkterna, pleeease!

 198. gud vad glad jag blev när jag såg tävlingen till så fina produkter, för det första skulle jag aldrig ha råd att köpa sånna fina produkter, och för det andra så är mitt hår så OTROLIGT slitet av allt plattande från plattången, jag har egentligen lockigt hår men eftersom de har gått av nu av platttången vill jag ha det rakt såklart, och med dom där fina produkterna skulle mitt hår bli mycket bättre och friskare och jag skulle slippa platta sönder mitt hår.

 199. Jag är en tjej som har gått till många olika frisörer, första gången skulle jag färga det från lite ljusare till lite brunare. Detta slutade med ett grönt huvud. Då gick jag till en annan frisör och hoppades på bättre lycka där, jag ville ha tillbaka mina sommarljusa slingor. Jag fick den färg jag ville ha, men när jag gick ifrån frisören hade jag en 3 månaders utväxt och en bena som var hackig. Nu är mitt hår sönderfärgat och helt frissigt, jag önskar att jag vann så jag kunde styla mitt hår till något annat än en disktrasa 🙂

 200. För jag har haft en sjukt svår vinter, för att jag har börjat försöka vända det svåra till nåt bättre och för att det är min tid nu. Jag vill se stunning ut när jag kliver in i mitt nya liv, och jag helt ärligt är värd att vinna, utan att vara självgod.

 201. Min motivering är väldigt enkel, JAG VILL VINNA! hehe
  Började med att jag skrev feta mailet men jag hoppas på att det här räcker.. Håller tummarna 😉

 202. Jag har världens bästa anledning till att vinna dessa hår-produkter.
  Det är pga. min stora kaluffs med tovor, och konstiga äckliga hår-lukter.
  En förvandling
  utan skönhets-behandling.
  Jag vet att med detta Kit,
  så kommer jag kunna få Brad Pit.
  Åtminstone att kunna se ut som folk,
  utan att bli uppfattad som en rånare med dolk.
  Matrix som gör frisyren utan massa fix och trix.

  Med er hjälp kanske folk slipper ringa 112.

  PUSS.

 203. Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna produkterna för att sedan kunna ge dom vidare till min älskade mamma som gör allt för mig! Jag skulle vilja se hennes ansike som liksom skulle”lysa upp” när hon öppnar paketet med hår vårdsprodukterna i! det skulle betyda jätte mycket för mig att få se henne så glad för der är hon verkligen värd!<3

 204. Hoho klart jag ska vinna!!
  Jag försöker ta hand om håret men lixom dyrt som kvicksilver ju :O
  Så jag köper shampo som luktar gutt och “är bra” för håret…

 205. Hej!
  Jag älskar hålla på med mitt hår, men det är ju så dyrt med allt bra man ska ha i sitt hår och jag har inte mycket pengar eftersom jag bara är en student. Skulle vara jätte roligt att vinna, jag har aldrig vunnit förut så skulle betyda massor om jag vann. puss!

 206. Jag tycker jag ska vinna för att mitt hår är otroligt slitet. Jag klipper mig, sen går det bara en vecka och så ser det misskött och tråkigt ut. Jag vill kunna använda en bra produkt men inget passar mitt hår. Kanske detta gör?

 207. Mitt hår ser rent ut sagt förjävligt ut så jag skulle behöva klippa av hela skiten. så om jag vinner dessa produkterna och dom fungerar så sparar jag ju frisörkostnaden! Grymt!

 208. skulle verkligen behöva det, pga mitt hår är sjukt slitet! har sparat ut mitt hår ett bra tag nu eftersom jag velat ha långt hår sen sist jag var tvungen att klippa av det som är nött, har verkligen ingen aning om vilka produkter som är bra och dom flesta är sjukt dyra vilket jag inte har råd med! jag har även riktigt lockigt hår och hatar det, så plattar det hela tiden (använder även värmespray) men har nästan plattat sönder mitt hår vilket inte känns roligt :/ skulle vara jätteroligt om jag vann, och skulle vara riktigt tacksam 🙂

 209. Jag vill vinna matrix hårprodukter för jag vet att dom är mycket bra. Nu förtiden är ju allt sånt där så himla dyrt så det är inget jag har råd till att slänga ut massa pengar på. Jag har långt hår och går inte till frisören så ofta , vill gärna behålla mitt långa hår, matrix skulle vara till en stor hjälp Det skulle vara jätte kul att vinna, har aldrig vunnit något tidigare så det skulle va en ära. Matrix tackar man aldrig nej till.

 210. Hej där! Jag har alltid tyckt om mitt hår, håret har varit min grej. Det jag alltid har fått komplimanger för och det enda jag aldrig tvivlat på, ja mitt hår har alltid varit min stolthet skulle man kunna säga. Jag tar hand om det som om det vore mitt egna barn. Tills den dagen kom, dagen som det fortfarande gör ont bara tanken av den, dagen jag mördade mitt hår och bestämde mig för att färga det, bleka det, färga, färga igen osv. Fyfan kommer ju nästan en liten tår här nu när jag tänker på det. Sedan den dagen är mitt hår aldrig sig likt igen. Dessa produkter skulle vara en väldigt stor tröst och hjälp på vägen. Jag har inte råd att köpa detta själv, jag studerar. Så nej, jag hittar inte på någon historia om att det är till min hårlösa syster eller fattiga mormor, detta skulle vara bara till mig. Men jag skulle bli gladare än någon annan. Tack på förhand!! =) /Alva

 211. Hej! Som två barns mamma så har man inte mycket pengar över till hörvärd, de kommer i sista han och de syns på mitt hår. Hoppas jag vinner så jag också får lite vardagslyx utöver lyxen att spendera dagarna med sina små kottar.. Kram

 212. tappade mitt hår efter blekning, och jag skulle må bättre om mitt hår fick skämmas bort lite, jag är en fattig student så på tal om massa speciall shampoon blir det inte.. :/ tack på förhand 🙂

 213. Jag har alltid haft slitet hår efter att jag har blonderat och färgat det allt för många gånger, så det skulle verkligen göra susen för mitt hår som aldrig blir fint igen och som aldrig vill växa!

 214. Jag skulle gärna vilja vinna för jag brukade färga mitt hår en gång i månaden tills nu när jag insett att skulle jag gå till frissan nu så skulle dom klippa av allt mitt hår nästan för det är så slitet! jag tror produkterna kan hjälpa mig lite på travet att inte behöva klippa av allt, utan kanske bara topparna?(;

 215. Jag behöver verkligen dom här produkterna för min lillebror lekte med tändaren och råkade elda en del av mitt hår så nu ser det för jävligt ut och dessutom jag är arbetslös och har inte råd att köpa bra produkter för att kunna få det bra igen och jag använder även plattång varje dag så det går bara av hela tiden. Jag skulle bli överlycklig!

 216. Att ta hand om min hy är viktigt,
  säger experterna – så riktigt!
  Att tvätta, smörja och exfoliera,
  gör att min hy glittrar ännu mera
  Med hårinpackning får mitt hår ännu mer glans,
  jag borde julens bestyr klara
  Om dessa hårprodukter blir mina vilken grej,
  wow vilken lycka för mig!
  😀

 217. Jag är en tjej med långt, brunt hår, men hur festligt är det när det även är torrt och glanslöst? Inge partaj alls, därför skulle det vara hur awesome som helst med lite fräscha hårvårdsprodukter!!

 218. Jag gör allt för att hålla mitt hår i ett perfekt skick. Men denna kyla har förstört hela mitt håret och mina produkter jag brukar använda hjälper inte alls så är på sök efter nya produkter. Frisören jag brukar vara hos letar med nya produkter som de skulle vilja bli återförsäljare till och om jag skulle vinna detta skulle jag testa ut detta och om det är en bra produkt skulle jag helt klart rekommendera denna produkt till mina vänner och även till frisörer (:
  Tack på förhand!

 219. Inte är jag proffs på rim,
  och inte heller jätteslim
  Men kanske med en gnutta tur,
  kan jag få en lyxig kur
  Bort med skavanker, på med glitter,
  Jag är sugen på egen tid,
  ta hand om mig själv och bli fin
  Om produkterna nu blir min,
  så struntar jag i aladdin!

 220. Hej,
  jag har väldigt lockigt hår vilket gör att håret efter ca 5 min blir alldeles flurrigt. Det skulle vara väldigt bra om jag då hade bra styling produkter för att kuna fixa till det. Skulle bli VÄLDIGT glad om jag vann 🙂
  Kan tillägga att jag har provat mycket olika produkter men att det inte har hjälpt alls. Så skulle verkligen behöva Matrix biolage till mitt hår! 🙂
  Tack.

 221. Jag har långt hår men när det är så risigt som det är nu funderar jag på att klippa av en del. Det känns inte så roligt med tanke på att jag sparat ut det i flera år. Jag behöver verkligen de här produkterna!

 222. Min blogg handlar om allt som har med skönhet att göra. Älskar att testa nya produkter, fota dem och skriva om dem i min blogg så att alla där ute kan få veta min åsikt om dem. Har hört bra om Matrix och skulle vara underbart att få vinna detta kitet!

 223. Alltid svårt att skriva bästa motiveringen för att vinna trevliga produkter som studenter oftast inte har råd att köpa själva. Tyvärr är det så lätt att få motiveringen att låt som värsta smörningen. Men iaf jag skulle super gärna vilja vinna hårvårdskittet, mitt hår är inte direkt det bästa och jag skulle gärna vilja vårda det med de bästa produkterna. Tyvärr är dom oftast dyra så då tar man chansen att försöka vinna produkterna istället. Spelar egentligen ingen roll hur slitet håret är, det är ändå alltid kul att få lyxa till det med lite finare hårvårds produkter 🙂

 224. Hej ! Jag vill jätte gärna vara med i er tävling ! Jag har slutat att använda värmetänger för mitt hår har blivit jätte frissigt,jätte torrt och almänt FULT. Jag är JÄTTE noga att ta hand om mitt hår ! Men jag har inte hittat prudukter som funkar ! Jag hoppas jag vinner ett kit!
  kramizz:)

 225. Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har hört att dessa produkter fungerar jätte bra på torrt och trist hår! Mitt blonda rufs skulle verkligen behöva fräshas upp litegrann. Jag älskar att åka skidor osv vilket gör att håret tar mycket stryk med kyla. Jag drömmer om ett långt och glansigt hår istället för mitt nuvarande tråkiga…

 226. Hej!
  Jag skulle vilja vinna för min syster! Hennes hår blev förstört när hon gick till frisören. Hon är en student och har inte råd att köpa dyra produkter och fixa till det. Hade jag vunnit hade hon blivit jätte lycklig! Perfekt inför alla hjärtans dag till sin underbara storasyster!

 227. Åh så fint!
  Va och klippte mig idag men glömde helt bort att köpa produkter för mitt hår. Däremot köper jag aldrig liknande dyra produkter vilket skulle göra detta till något speciellt. Att få ta del av den här vinsten skulle göra min februari månad i detta äckliga väder till något roligt.
  Håll tummarna!

  Mvh Niki

 228. Jag har färgat håret en hel del, plattar det dessutom varje dag, fått riktigt torrt hår, särskilt nu i vinter.
  Provat massa olika sorters inpackningar osv, men nästan aldrig hittat någon bra.
  Skulle så gärna vilja ha ett kit, för jag har nästan aldrig råd med hårgrejor, och ibland kan jag bli så ledsen för att mitt hår är som det är, så jag bara har lust att raka av allt.

 229. Jo, vet ni varför jag vill vinna?
  För mitt hår går av för det är så förbannat torrt, sorligt men sant, vettefan hur jag ska handskas med det, kan inte ens kamma igenom det utan att det är massa småhår som har gått av., kan inte fixa det för då går det av, allt jag har testat och inget fungerar
  .
  Sååå, värt ett försök att få friskare hår genom att vara med i eran tävling

  🙂

 230. Jag vill jätte gärna vara med att delta! Jag kommer från Dalarna och har en skapligt stor blogg. Jag studerar i skolan och lever mitt liv. Jag är en positiv tjej, hur negativt det ännu är så kan jag vända det till det positiva. Och jag tycker att jag förtjänar det! 🙂

 231. Mitt hår är sjukt torrt och slitet och för ett år sen var jag tvungen att klippa av mitt hår ca 20 cm och jag vill så himla gärna få tillbaka mitt långa hår och slippa ha löshår hela tiden.

 232. Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna dem här produkterna! Jag har aldrig haft råd med några riktiga hårprodukter innan och mitt hår är verkligen inte på topp. Vad jag än gör med mitt tunna hår så ser det bara slitet ut 🙁 Och mitt hår har precis börjat växa lite grann efter 3 års väntetid så nu ser det i alla fall halv långt ut! och jag kunde inte bli gladare om jag vann det här och mitt hår kanske kunde växa lite mer men framför allt , att det ser helt och fint ut när det väl växer!
  Jag hoppas verkligen , men jag brukar aldrig vinna. Men jag hoppas hoppas hoppas! 😀

 233. jag hade velat vinna för att jag själv just nu håller på att skrapa ihop till just det kitet! 😀 det hade varit precis vad just mitt hår behöver, dessutom hade det skonat min ekonomi då jag är en fattig student haha. posssss

 234. Matrix ett utav Sveriges mest kända hårprodukter och jag har endast hört bra grejer om detta märket. Jag vill vinna detta för enda sen jag var lite så har alltid haft slitet och kort hår och har även fått en hel del taskig kritik om mitt hår. Därför hade jag varit så oerhört tacksam om jag fick chansen att vinna detta kittet! M.v.h.!

 235. jag skulle vilja vinna för att jag har stora hår problem, slitna toppar, ingen volym, elektriskt och väldigt fett.
  skulle vara jätte skönt att bli av med något av dessa problemen utan att slösa massa hundralappar då jag är student och vill gärna lägga de få kronor som blir över till något roligare än schampo.

 236. Jag har hört att matrix är riktigt bra produkter men har aldrig prövat dem skulle gärna vilja, och sen att få möjligheten till ett bättre finare hår till min systers bröllop för då vill jag ju vara extra fin i håret, skulle bli överlycklig om jag vann den här underbara ´kitet tack
  Mvh Mia

 237. Jag tycker jag borde vinna hårvårdskittet eftersom mitt hår är pinsamt slitet och ovårdat, det är i starkt behov av lite reparation. Just nu är det lite knapert på kontot, så jag har varken råd med klippning eller finare hårvårdsartiklar. Att vinna detta kitt skulle vara jäkligt behövligt, framförallt för mitt hår. Vill tillägga att jag önskade mig dessa produkter i julklapp, men hade nog inte varit tillräckligt snäll i år…:)

 238. Hej! Svårt att motivera varför just jag ska vinna hårprodulter från Matrix biolage.. Men jag ska försöka mig på dehär. För ca två år sedan var jag blond och då menar jag väldigt blond, men ville då färga mitt hår brunt för lite förändring. Nu har jag haft brunt hår och skulle vilja färga det ljust igen. Men förut har jag blekt mitt hår så länge jag kan minnas och det skulle verkligen behövas lite extra vård. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann dessa hår produkter! Så att jag så småningom kan färga mitt hår ljusare. Jag har alltid varit intresserad om hår. Jag har testat många olika hår produkter både från frisören och från vabnliga affärer men jag har aldrig kännt att det har hjälpt. Blev extra glad när det var Matrix biolage för det är nånting jag aldrig testat. Jag har hört att de ska vara bra och lukta gott. Vinner jag så lovar jag att produkterna kommer till rätt person! Mvh / Jennifer

 239. Vår och sommar närmar sig, vintern har satt sina spår i mitt hår. Torrt, slitet och livlöst. Jag behöver en reboost! Mitt hår förtjänar det bästa, det ska inte en student behöva lida för 🙂 Samt att det skulle vara underbart roligt att få vinna dessa fina produkter som man annars inte skulle ha råd att köpa.

 240. Hej,
  Jag borde väl skriva som alla andra “jag har precis klippt mitt hår och det är kort men jag vill att det ska växa ut och inte vara slitet. Men jag är en fattig student så jag har inte råd med dyra hårdvårdsprudukter. Matrix är bara bra saker har jag hört ch jag har tänkt köpa det flera gånger, men då är alltid pengarna ett stort problem”

  Därför skiver jag motiverar jag bara såhär, vore kul att vinna någongång i sitt liv och någon måste ju vinna!

 241. 35-årig småbarnsmamma med Hubba Bubba till hår. Skulle verkligen behöva lite piff till min frisyr.

 242. Jag har långt, tunt, tort och väldigt slitet hår. Jag skulle behöva ha bra produkter till det för att det någonsin ska bli friskt igen! För 4 år sedan började jag bleka sönder mitt hår och det är fortfarande lika slitet nu som då fast att jag har försökt att få mitt hår att bli friskare i snart 3 år!

 243. HejHej! Jag skulle super dunder gärna vilja ha Matrix Biolage för att mitt hår är rena rama katastrofen(tovigt,torrt m.m). Och jag vill gärna ha ett lite frächare/lenare/finare hår..! 😀 Om jag skulle vinna skulle de verkligen komma till nytta!! Puss och Kram cykelram 😀

 244. tjohooo!
  jag vill helt enkelt vara en utav dom 10 som vinner hårvårdsprodukterna, eftersom att jag har begränsad ekonomi och färgade just mitt hår från blondt till brunt, mycket utav mitt hår gick av på sidorna, ur fult är det nu, och fick klippa mig svin kort, vill bara att mitt hår ska bli bra igen, och detta hade varit en grym nystart för mitt hår! danke 😉

 245. Hej!
  Skolan sliter som fan speciellt på mitt hår! Jag skojar inte, det är så mycket stress med inlämingar, prov mm att jag för en månad sedan upptäckte att jag hade två kalfläckar på baksidan av huvudet inte så charmigt direkt. Ekonomin håller inte riktigt till lyxprodukter heller. Ha det gött !

 246. Jag skulle bli riktigt glad om jag vann för då skulle inte den fina presenten gå till mig, utan den skulle gå till min underbara mamma som aldrig sätter sig själv i första prio. Hon tänker alltid på mig, mina syskon, min far och hennes vänner. Hon har långt vacker hår men eftersom hon alltid bryr sig mer om oss andra än sig själv så tar hon inte hand om sitt hår. Därför skulle jag vilja vinna för att ge henne dessa produkter för att göra henne glad!

 247. Jag skulle vilja vinna hårvårdskittet och ge bort till min fina syster som har haft en väldigt jobbig period en längre tid. Hon kämpar så fruktansvärt mycket men får aldrig någon belöning. Jag skulle vilja göra henne lite glad genom att ge bort dessa produkter. Alla förtjänar att få belöning efter allt slit 🙂

 248. hej, eftersom jag alltid gillat att experimentera och testa nya frisyrer så satte jag in hårförlängning för ca 2 år sedan men lim. vilket jag inte skulle ha gjort eftersom jag fick klippa av allt mitt hår. jag har fortfarande inte fått någon längd på håret igen eftersom mitt hår är så tunt och slitet och växer helt enkelt inte. därför hade det varit som en dröm för mig att få vinna så jag hade kunnat fixa ordning på mitt hår igen och slippa dessa kluvna toppar!

 249. Hejsan! 🙂
  Det är väldigt svårt att få någon att fast för just MIN kommentar bland flera 100 andras..
  Men man kan alltid försöka 😀
  Nu är det så att Matrix är ett grymt märke och jag skulle väldigt gärna använt det om jag hade kunnat. 🙂
  Jag sliter hårt i skolan för att få de betyg och utbildning jag behöver för att tillslut kunna bli advokat… Och för er som inte vet de behöver man mvg i stort sätt ALLA ämnen för att ens komma in på den utbildningen, så det blir mycket jobb och skrivande.
  Så det skulle kunna vara jättehärligt att kunna skämma bort sig själv lite då och då 😀
  Jag bryr mig mycket om mitt utséende och sliter mycket med speciellt håret.

  Tack på förhand isf 🙂
  / ELISE 😀

 250. Mitt hår behöver det. Thats it!
  puss

 251. jag tycker att jag borde vinna eftersom jag nyligen var hos frisören med mitt slitna hår och fick klippa av ca 1dm, inte så kul så nu vill jag ge mitt hår en ny chans att bli långt men den här gången fint också. puss

 252. Hej, jag vill verkligen vinna eftersom jag haft sånt problem med mitt hår senaste året. Jag gick igenom en hård tid i mitt liv och fick stor järnbrist. Det gjorde att mycket av håret föll av och blev slitet. Jag har inte hittat några speciellt bra produkter men jag tror att Biolage kan funka!

 253. Hejsan !
  Jag skulle verkligen bli väldigt glad om jag vann dessa produkter, för det första har jag ganska lockigt hår som alltid blir risigt när jag inte plattar det och när jag plattar det blir det slitet så mitt hår blir kortare och kortare eftersom att jag måste då klippa mig mycket oftare. så det vore verkligen guld att få dessa för mitt slitna hår.
  Från en tjej som verkligen skulle bli glad, på riktigt !
  Kramar, Wilma

 254. Hej! Jag är en person som inte riktigt kan bestämma mig om vilken hårfärg jag ska ha, men nu tänkte jag skaffa sån färg du har nu! mellan blond! den är otroligt fin 🙂
  Så hårprudukter hade vart kanon bra!
  Måste även säga att du är mycket sötare och roligare bloggare än många andra bloggare, te.x kissi, hur ser hon ut? som en porrdocka! så tror hon att hon är så läcker i sina nya bröst som hon tryckt upp till halsen 😉 det roligaste är att jag har samma bh storlek som henne nu och mina är äkta 😉
  Så du är den enda bloggaren jag ser upp till 🙂
  Fortsätt med det du gör 🙂

 255. Jag skulle vilja vinna eftersom mitt hår är så slitet och jag måste alltid klippa bort jättemycket varje gång jag klipper mig så nu har mitt hår blivit jättekort! Skulle jättegärna vilja pröva dessa produkter men har inte råd! Hoppas jag vinner! Kram!

 256. Hej Myshowroom. Jag är pank. Arbetslös och student. Och har tagit det stora beslutet att efter att ha blekt mitt hår sen fyran i grundskolan, klippa av mig det slitna och färga en naturligare färg.

  Varför jag ska ha det där Matrix-kitet är för att jag har ett mardrömshår som behöver återhämta sig och är i akut behov av riktiga produkter som kan vara min livräddare i nöden – som jag egentligen inte har råd med..

 257. Min mamma har haft cancer och fått cellgifter som gör att hon tappat sitt hår, dock har det växt ut en bra bit (ca,20cm) men jag vill verkligen ge det här till henne om jag skulle vinna! Hon är värd det bästa, och jag har hört att det är jätte bra!

 258. Hej! Jag har gått från brunett till blond via tre tillfällen under de senaste 3 veckorna, nu är det slitet som håret på trollen jag lekte med när jag var liten, ni vet dem med rosa, grönt etc. hår? Så nu behöver mitt hår förnyelse. Mitt hår och jag behöver hjälp för att leva igen!
  /Josefine

 259. Hej! Jag har gått från svarthårig/mörkbrunett till blond genom tre tillfällen under de senaste 3 veckorna, nu är det S-L-I-T-E-T som håret på trollen jag lekte med när jag var liten, ni vet dem med rosa, grönt etc. hår? Så nu behöver mitt hår förnyelse. Mitt hår och jag behöver hjälp för att leva igen!
  /Josefine

 260. Vill vinna hårkittet från Matrix Biolage för att dem produkterna är grymt bra och mitt hår skulle lätt behöva lite vård, haha! Speciellt eftersom jag plattar håret nästan varje dag så behöver jag hårprodukter till mitt risiga hår! Låt mig vinna,
  Kram Jennifer 😀

 261. Hejsan !
  Jag skulle verkligen bli hur glad som helst om jag vann dessa produkter, för det första har jag ganska lockigt hår som alltid blir risigt och tovigt när jag inte plattar det och när jag plattar det blir det slitet så mitt hår blir kortare och kortare eftersom att jag måste då klippa mig mycket oftare. så det vore verkligen guld att få dessa matrixprodukter för mitt slitna hår, har hört att de ska vara jättebra.
  Från en tjej som verkligen skulle bli glad, på riktigt !
  Kramar, Wilma

 262. Hej! Jag skulle absolut vilja vinna detta eftersom mitt hår behöver riktigt bra hårvårdsprodukter för det har blivit riktigt slitet. Jag har lite lockigt hår och plattar det varje dag vilket gör att det blir risigt till slut. Är rädd om mitt fina hår!

 263. Så jävla passande att jag färgade mitt hår för två dagar sedan, och när färgen satt i började mitt hår lukta nästan bränt och jag när jag tog i det kändes det som tuggummmi.. Jag tvättade ur hårfärgen fort som satan, en tova lyckades lossna från mitt huvud men som tur var vid mitt öra och inte mitt på skallen .. hur färgen vart ska vi inte tala om .. Mitt hår behöver vård efter den här incidenten om någons!!! Tack snälla på förhand!!

 264. Jag skulle väldigt väldigt gärna vinna kitet från Matrix Biolage för att de produkterna är helgrymma och när man lever på knappt några pengar i månaden så är det svårt att ha råd med dessa underbara produkter! Mitt hår är slitet och frizzigt och jag behöver verkligen hjälp! Snälla låt mig få ett kit!

 265. att vinna vore ju inte fel .
  Jag har långt hår , ända ner till rumpan nästan o de hålller på att lossna snart. topprna är super slitna men vill ändå inte klippa mig , älskar mitt långa hår men andra kalagar, ser ut som jag har tuggummi i håret .. Så dom senaste åren har jag typ alltid håret uppsatt och de vore super kul om jag kunde få släpppa ut de o visa det för än gång skull .. Tack i förhand . .

 266. Mitt hår är fett tort och slitet så de skulle behöva lite mera vård och eftersom ja går i skolan och inte har något jobb så har ja inte råd att köpa så bra hårprodukter. Försöker att spara ut håret långt, men de är svårt när håret är så slitet och man alltid behöver klippa av ganska mycket.. 🙁

 267. Hej Hej !
  Jag tycker att mitt hår har blivit tråkigt, jag har inte den glansen som alla andra har, mitt hår är blont och lagom långt så jag vill ha lite mer styrka i håret och jag vet inte vad jag ska köpa riktigt. Det där kittet verkar väldigt bra med schampo, balsam mm. Om jag hade nåt sånt så skulle jag ägna mej mer åt mitt hår. Mvh Moa 🙂

 268. Hejsan! Jag har blonderat mitt hår, 3 gånger på varann hos frisör. Men senaste gången var jag vill en helt ny frisör som lade blondering i hela mitt hår och hade i det jätte länge. Sen när hon sköljde bort allt och försökte reda ut mitt hår gick hälften av.. Har haft jätte mycket inpackning och vårdat mitt hår med olika produkter (inte så jätte dyra eftersom jag inte har råd) men det går fortfarande av och är jätte torrt. (blonderade det för kanske 2 månader sen) Så därför skulle jag vilja vinna och få pröva lite dyrare produkter och se om de funkar åt mitt hår!

 269. Skulle verkligen behöva prova detta, då jag aldrig får ordning på mitt hår! Denna vinter har mitt hår blivit extremt torrt och slitet. Mina extrema lockar som jag “tyvärr” föddes med gör att håret alltid ser risigt ut och även fast jag tvättar det ser håret bara trött ut. Tillbringar alltså alldeles för många dagar under mössan, då håret blir ännu mer slitet då man stylar det. Skulle vara så himla skönt att få ordning på håret, och samtidigt boosta självförtroendet!

 270. Hejsan!
  jag tycker att jag är en värdig vinnare för att jag just nu har ett kråkbo på huvudet, torrt & slitet. Som förresten hela jag är om vintern… Dom där produkterna skulle få iallafall få mitt hår att skina.

 271. Hej!
  För ett år sen så gick jag till frisören för att klippa topparna, jag ville ha ännu längre hår än vad jag hade innan. Då jag klippte det så hade jag hår till brösten. Men i alla fall, när jag gick ut från frisören hade jag fått kort hår. Lite längre än axlarna.
  Har nu försökt spara ut mitt hår men det går inte så bra nu i vinter tid då det är så torrt. Därför skulle dessa produkter vara perfekt för mitt hår.
  Hoppas jag har någon chans av alla dessa tjejer som vill ha det lika mycket som jag.
  Kram Fanny

 272. Hej. Det är otroligt många som är med och tävlar men jag hoppas verkligen jag för en gångs skull vinner något. Det enda jag någonsin vunnit är en påse gott och blandat på ett tivoli, så det hade verkligen känt enormt kul att få vinna något som jag dessutom är så pass intresserad av! Men när man är student är såna här bra produkter mer av en dröm än verklighet. Men hade jag fått vinna hade jag äntligen fått fixa till mitt slitna hår OCH jag hade börjat tro att det för en gångs skull är ens tur att få lite lyckotur. Hade uppskattat att vinna dessa produkter mer än vad ni kan ana!!

 273. Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja fixa och dona med mitt hår, men har verkligen inte råd då jag har en son på lite över 1år som kostar en hel del.
  Innan jag skaffade barn så lade jag ner mina pengar på mig själv och var mycket mån om mitt utseende, men sen jag fick min son så har alla pengarna gått till allt vad barn innebär…
  En sak är ju säker… Jag hade MYCKET bättre självförtroende innan jag skaffade barn och kunde ta hand om mig själv!!

 274. Hejsan!

  Jag tror att jag skulle bli den mest nöjda och glada av alla som är med i denna tävlingen om jag vann detta underbara kittet! Det går inte en dag utan att jag någon gång under dagen klagar på att mitt hår är helt värdlöst, fult, slitet och rent ut sagt Hemskt! Det är torrt, slitet och det har verkligen förlorat all sin styrka 🙁 Jag är verkligen i stort behov av professionella hårvårdsprodukter och varför inte från Matrix? Jag skulle bli såååå glad om jag vann!

  Håller tummarnaaaa! =)=)

 275. Jag ska vinna det här hårvårds kitet eftersom att mitt hår slits så brutalt mycket! Varje gång jag klipper mig så klipps det bort så mycket eftersom det blir så slitet så snabbt :(.

 276. Hejsan! Jag är en tjej som bor på landet mitt i ingenstans och i våran lilla “by” bor de 5000 pers, med andra ord finns de inte att köpa såna här bra produkter ens i närheten här. Till närmast stad tar de 2 timmar att åka för att kunna shoppa. Har nästan aldrig möjligheten att åka iväg och unna mig något extra. Och jag älskar d
  Bra hårprodukter men de kan jag unna mig kanske 2 gånger om året Max och senast jag köpte mig nått bra för håret var kanske 1 år sen. Ni hör hur illa de är kanske och om jag ska klippa mig tar de minst 1 timma att åka till en rimlig stad så när jag ska klippa mig får jag improvisera och göra det hemma med en sax så ni kan ju bara tänka er hur mitt hår ser ut och känns hemskt iaf. Detta är min motivering till varför jag ska vinna:) får väl hoppas man har en chans iaf! 🙂 mvh Anela

 277. Hej!
  jag skulle gärna vilja vinna för att mitt hår har blivit rätt långt nu, dock väldigt slitet. Har prövat massa saker, olika hårinpackningar och så. mitt hår är ofta väldigt tråkigt, jag kan inte göra så mycket med det för att det är så torrt. jag hade blivit väldigt glad om jag vann och det hade höjt självkänslan att ha snyggt hår.
  har färgat mitt hår flera gånger, vill därför också få långt och oslitet hår. detta kittet kostar ganska mycket, går man bara på sitt studiebedrag så är detta inte allt man vill köpa på en månad.
  jag skulle gärna vilja ha ett extra lyft, tack för att jag delta =)

 278. Jag har, till skillnad från de flesta andra personer som kommenterat, inte jätteslitet och krisartat hår. I förebyggande syfte har jag använt produkter från både Ica och dyrare designmärken och har hittills inte märkt av någon markant skillnad. Jag skulle ändå bli sjukt glad om jag vann, har dessutom inte provat produkter från Matrix.. därför håller jag tummarna!

 279. Heeej:D
  Mitt hår har blivit väldigt slitet och senaste tiden, jag plattar ju håret så då blir det slitet snabbt, och jag har inte så bra hårprodukter. Och då blir håret inte så fint. Men jag tror det där kittet skulle göra mitt hår bättre:) märket är ju bra och det där nya schampo kommer göra håret fint och glansigt! skulle vara väldigt kula om man fick det;) kram maja:D

 280. Heej!

  Jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter dån jag tror att mitt hår skulle behöva det.
  Jag tappade massa hår hela sommaren så det blev bara hälften så mycket kvar, tro mig jag var helt förstörd.
  Nu äntligen ser det ut som att det har börjat växa ut lite igen på endel ställen och jag tror att dessa hårprodukter skulle vara väl behövligt som en hjälp på traven liksom:)
  vinner ju aldrig något men man måste ju försöka.

 281. Två små flickor växte upp med en mamma som alltid ville ha kort hår på sina barn. Kort hår kan oftast vara väldigt vackert coh häftigt men det tråkiga var att barnen inte ville ha kort hår. Utan de ville ha långt, rakt och blondt hår. Det barnen istället hade var råttfärgat, kort och vågit hår. Sen några år tillbaka har barnen nu fått bestämma själva hur de vill ha håret. De har alltså låtit håret växa, färgas samt plattas. Detta har medfört att barnen idag inte har så vackert och friskt hår som de kunde ha haft. Det är idag slitet, torrt och tvättas dagligen Håret misshandlas även dagligen av plattången vilket inte hjälper. Därför önskar nu barnen sig dessa exklusiva, bra och dryga produkter så att det någongång kan få det vackra hår de alltid drömt om !

 282. Mitt hår är en katastrof! Jag är blond, mörkblond egentligen men som många andra vill jag inte ha råttfärgat hår. Jag blonderar. Sist gjorde jag det hemma. Hemmablekning = totalförstörelse.

  Jag har tyvärr inte råd att köpa bra produkter (är student, det går liksom inte ihop) och jag skämdes så fruktansvärt när jag gick till frisören sist. Hon fick slita ett tag. Visst hade det varit en revansch att komma tillbaka till frisören med ett friskt hår, vårdat och fräscht? För att spara ihop till en blekning hos frisören istället nästa gång utväxten blir för bred vore detta helt underbart!

  Så kanske jag kan få behålla håret lite längre också..

  Kram!
  Emelie

 283. Mitt hår är verkligen katastrof just nu, jätte tort och slitet, har velat testat Matrix nån gång eftersom att många säger att dem är bra, men det har aldrig blivit av, så det skulle vara så kul att få vinna! 🙂 kram julia! 😀

 284. Jag har inga pengar, är jäkligt fattig helt enkelt och har inte råd att köpa hårprodukter. Jag har jäkligt långt hår och skulle behöva vårda det bättre.

 285. jag har alltid haft långt hår. jag fick väldigt sent hår när jag var liten, och jag var en riktig tjejig tjej, så på alla bilder gick jag med fina klänningar men inget hår .. sen brakade det loss och jag hade jätte fint guldbrunt, lockigt, långt hår och pappa kallade mig alltid för guldlock. dum som jag är började jag tidigt både färga och bleka, helst sådär varannan måndad. föna och platta gjorde man varje dag. nu vid 18 års ålder så känner jag verkligen hur jag ångrar mig, när jag blev tvungen att klippa av hela mitt långa hår och sluta färga det. jag kämpar med att inte platta håret och inte färga, utan har mitt mörka hår nu som det känns som att jag aldrig kommer bli av med. som student har jag heller inte speciellt mycket pengar till att köpa bra hårprodukter då i princip alla billiga är, ursäkta ordet, skit. att vinna dessa hårprodukter skulle rädda mitt hår, och kanske skulle jag få mitt långa, lockiga, guldbruna svall tillbaka, och kunna gå med alla fina klänningar jag vill och känna mig som en prinsessa igen?

 286. Hej! Jag skulle jätte gärna vinna ett kit eftersom att jag inte har några riktiga styling produkter. Jag får 800 kr i månaden, så om jag skulle köpa allt det där skulle jag ha kvar 100 kr?! Så snälla, gör så att mitt hår mår bra och blir snyggt även under vintern!

 287. Hej! För några veckor sen fick jag idéen att färga mitt svarta hår rött. Sagt och gjort! Vilket slutade i katastrof. Så jag fick såklart pallra min röv förbi frisören och hon blev tvungen att bleka håret 2 GÅNGER innan hon kunde lägga i den röda färgen. Visst mitt hår är snyggt men ack ack så slitet. och jag hade ju självklart inte råd att köpa några bra produkter eftersom att färgningen kostade en del. Skulle blivit jätte glad om jag vann kitet så jag kan börja ta hand om mitt slitna-uttorkande hår igen!!

 288. Tja , min pappa är inte så duktig på o köpa schampo o sånna saker , en gång kom han hem med hundschampo grej , han sa att jag skulle prova de o jag ba va ? aja så jag provade, hm mitt hår blev helt konstigt efter det.. Sen en annan gång sa jag åt honom att köpa Elvital shampoo o då kan han hem med hårfärg ?
  Min pappa har det lite stressigt han jobbar hela tiden o han kan knappt prata heller , så jag tycker att jag förtjänar det där, så jag kanske kan få reda på mitt hår, så slipper han springa o köpa schampoo o balsam till mig hehe 🙂
  Vi hörs !

 289. Hejhej 🙂

  Jag skulle bli asglad om jag vann då jag opererade mitt öra igår, o eftersom jag inte får blöta ner de eller så kommer jag inte få tvätta håret på en vecka (1 VECKA!!) de kommer bli så äckligt 🙁
  Men då skulle de vara kul att få skämma bort mitt hår lite sen när jag får tvätta håret 😀

 290. Jag skulle vilja vinna för att jag är i stort behov av bra hårprodukter just nu och skulle bli superglad !! 🙂

 291. Jag skulle vela ha hårprodukterna eftersom här om dagen sa en man att jag hade de finaste håret han sett i hela sitt liv, ingen får röra det och jag måste ta hand om det. Så vill ju ha kvar mitt fina hår speciellt ifall jag får syn på den där mannen igen, vill ju inte göra honom besviken haha..

 292. Jag har aldrig varit speciellt noga med mitt hår, men sedan jag var i England och köpte ett schampo som var speciellt anpassad till just min hårtyp har det bara blivit värre och värre.
  Jag älskar att sätta upp mitt hår i olika frisyrer och anpassa det efter olika stilar, och jag gör det så ofta jag kan!
  Men problemet är att jag inte har några bra hårvårdsprodukter. Därför skulle det vara JÄTTEKUL om jag vann det här!

 293. Hej!
  jag skulle verkligen vilja vinna detta sättet. varför?
  för att jag skulle vilja lenare och inte så slitet som det blir är rädd när jag ska platta det att det sliter för mycket på mitt hår.
  Sen skulle det var sjukt kul att vinna 🙂

  mvh sara

 294. Jag har riktigt knasiga käkben som gör att det ser riktigt dumt ut när jag har uppsatt hår, om mitt hår får en fin lyster och glänser och ser riktigt vårdat ut så tänker man mindre på håret.
  Efter att jag tonade mitt hår svart förra året blev det missfärgat, så jag tonade om det och nu är det riktigt slappt och ser bara allmänt slitet ut, även om jag klippt det nyss.
  Usch skulle riktigt gärna vilja ha detta.

 295. OJ! så många som är med och tävlar och önskar sig att vinna.. Nu får ju jag bara hoppas att jag blir en av de tio också! haha.
  Anledningen till att jag vill vara en utav vínnarna är la för att det vore kul att vinna någon gång? Och för att det är ju alltid kul att testa sig fram till vilka produkter som är bäst för håret sitt, jag har redan testat flera möjliga saker för mitt hår men jag känner mig aldrig särskilt nöjd, mitt hår blir lätt flötigt eller uttårkat utav de flesta produkter så jag vet inte riktigt vad man ska änvända för att slippa att klippa sig hela tiden för att det är så uttårkat och risigt. Ja men jag får ju önska mig själv ett extra lycka till! 😀

 296. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kittet för att jag är i en kris just nu kan man väl säga. Mit hår har blivit hur torrt som helst, livlöst helt enkelt. Jag har precis klippt mig och jag känner att jag måste använda bra produkter för att försöka få lite glans och reporation i mitt hår. Jag försöker att vara rädd om det och så men ingenting verkar funka. Och jag har heller inte råd med det här superkittet som verkar vara riktigt bra.. för att jag inte tjänar egna pengar. Jag är jättesugen på att testa det här och se om det kan hjälpa mig! skulle verkligen bli jätteglad 🙂

 297. Jag skulle ragga upp en kille på krogen varav han säger: Har du glömt borstat håret idag eller?. Tycker jag förtjänar att vinna detta så jag kan få ragg när jag är ute 🙁

 298. Hej! Efter ett år vågade jag tillslut ta mig till frisören för att klippa mig och snart även bli brunhårig. Efter det har jag börjat använda mig av Matrix och tycker det är super bra, jag har verkligen märkt skillnad. Vilken tjej drömmer inte om ett långt fint hår? Och det är mitt mål, och för att nå det behöver jag naturligtvis ett bra shampoo som givetvis är värt varenda krona. Men att vinna detta får jag bara lite hjälp på vägen vilket hade varit strålande. Och eftersom att jag fyller år nu den 4 februari så hade en försenad födelsedagspresent varit mer än underbart. Jag önskar mig själv lycka till 🙂 Kram

 299. Tänker inte dra ihop nån historia om hur dåligt skick mitt
  Hår är i, inte heller säga att jag är en fattig student. Jag är
  I stället ärlig o säger som det är. Jag använder inget annat
  Schampo o balsam än loreals mörkgula serie, men kan alltid
  Vara kul o vinna något för det skulle få mig att ge märket en chans!

  Kram Elin

 300. jag skulle verkligen vilja vinna därför jag älskar att jag älskar att fixa och trixa med håret, både på mig själv och på andra. Men jag får inte så mycket tid för de, går helt fel linje för de och därför blir de mest på helgerna och kan stå och fixa både mig själv och andra i timmar, det är verkligen de bästa jag vet, men jag kan inte säga att jag har så bra hårprodukter till de så skulle verkligen bli överlycklig om jag vann!!
  kram mathilda

 301. Mitt hår blir bara mer slitet för typ varje dag som går. Och bra produkter hade ju inte suttit helt fel. Och när man väll prövat dessa produkter och gillar dem, så lär man köpa mer. Och de flesta säger att jag har ett sånt fint hår. Men det är det inte om man kollar på när håll. Så jag förtjänar produkterna 🙂

 302. Då jag får ett konstant tjöt från mina nära och kära om att mitt hår ser så torrt och ovårdat ut. Även fast jag använder inpackning och alla dessa olika produkter så lyckas jag fortfarande inte briljera för dom. Matrix kanske skulle ge mitt hår de det behöver? , och jag slipper höra om att mitt hår är torrt..

 303. för ett tag sen hade jag vääldigt (!) långt hår, men klippte av det (till page) pga att jag har behandlat det på tok för dåligt. så jag vill helt enkelt ha en andra chans. att försöka behandla håret på rätt sätt. & det är ju ett plus om man har bra produkter.
  men…må bäste man vinna!
  kram

 304. Jag låter mitt hår växa ut så det blir lång, för jag tycker lång hår är verkligen hur fint som helst! Men mitt hår börjar bli slitet och jag har inte lust att klippa upp det så det bli kort, nu när jag äntligen ser resultat av att det är långt! Därför tycker jag att jag ska bli en vinnare. Jag är student och har verkligen inte råd för produkter i denna prisklass. 🙁 Så jag skulle bli överlyycklig ifall jag vann!!

 305. Hej!
  I höstas klippte jag av 25 cm av mitt hår, ville ha lite förändring, det var inte jätteslitet men det var kul att prova något nytt. Då var jag jätte nöjd, men nu sitter jag här med hår precis till axlarna och skulle kunna göra nästan vad som helst för att få tillbaka mitt långa hår! Med tanke på att jag har lockigt hår, plattar jag det varje dag för att få det att se längre ut och för att det ska finnas chans att sätta upp det, vilket gör att det ser riktigt slitet ut vissa stunder. Visst, det var jag som valde att klippa av mitt hår, men nu ångrar jag mig och saknar det så jag tycker att både jag och mitt hår förtjänar något uppmuntrande och påskyndande till längre och friskare hår! 🙂

 306. skulle va jätte kul att prova detta märke. försöker men hittar inget som verkligen gör skillnad med mitt hår. så jag håller tummarna.

 307. Hej! Jag skulle vilja vinna dels för att jag har problem med slitet hår. Hade dreads i tre och ett halv år men klippte av det för ett och ett halvt år sedan. Jag har aldrig lärt mig hur man tar hand om sitt hår på ett bra sätt men dessa produkter har folk skrivit bra om så skulle vara super att vinna.
  Kram Ida

 308. Hej. Jag verkligen älskar att fixa mitt hår. Det är det bästa jag vet. Kan inte gå till skolan utan fixat hår. Ander massa med produkter men inget av dom funkar på mig. Min mamma använder matrix och hon säger att det är AS bra.
  När jag ska ut så vill jag verkligen vara fin för killar. Men jag känner mig ALDRIG fin. Och ja vill vara fin. Så välj mig. Jag kommer använda produkterna super bra, och jag vill VERKLIGEN vinna. Jag har alltid otur så jag vinner aldrig så jag hoppas att jag vinner. Om jag vinner så kommer jag skrika av glädje !!!!!!!!!!!!!!

 309. jag har ett hår som är jääätte torrt och behöver väldigt bra produkter. Jag har nyligen slingat det. (bad idea) vilket har resulterat i att topparna är helt krasiga… men jag vill inte behöva klippa av det.
  hjälp mig rädda mitt hår!

 310. Skulle vara kul och vinna eftersom mitt hår verkligen behöver lite vård! Har också hårt att produkterna från Matrix Biolage ska vara jättebra så det skulle vara roligt att testa 🙂 Kram

 311. Jag har provat jättemånga olika produkter och tips för att få friskare samt bättre hår. Men ingen funkar. Det bli bättre och kanske ser bra ut bara ett tag, sen blir det alltid lika dåligt. Det skulle vara riktigt roligt ifall jag blev en vinnare utav denna tävling, och har hört att produkterna ska vara riktigt bra! Håller tummarna! 🙂

  //Susanne

 312. Såhär är det.. jag har plattat, fönat och slitit på mitt hår på alla möjliga sätt i kanske 4 år. Och jag färgar håret, lockar och lockpermanentar det och sen ångrar jag mig igen och få börja platta i tid och otid. Som ni förstår är mitt hår slitet som jag vet inte vad, och tappar väldigt mycket hår flera gånger om dagen.. hehe.
  det är ganska akut för mig att inskaffa bra prdukter.

  Pusshej!

 313. Hej!
  Mitt hår är så slitet att min frisör säger att det kommer gå av om jag inte användet mig av Matrix shampoo, balsam och inpackning.
  Jag har blonderat mitt hår många många gånger hemma med dåliga produkter pga att jag hela tiden gått och trott att mitt hår inte kunde bli slitet. Fånigt, jag vet men så är det!
  I alla fall, efter att jag hade blonderat mitt hår kanske 11 gånger hemma så ville mamma att jag skulle gå till frisören och klippa mig, men jag ville inte det för jag hade precis fått långt hår (vilket är bland det finaste jag vet) så jag gick inte. Men nu har jag alltså varit tvungen att klippa av 40 centimeter av mitt hår, vilket är otroligt sorgligt i och med att jag vill ha långt hår, men det värsta är ju att om jag inte använder mig utav enbart matrix shampoo & balsam så fortsätter mitt hår att gå av och kommer därmed inte bli bättre.
  Mår dåligt utav detta, att varje dag vakna och se hår som trillat av.
  Och därför skulle pigga upp med ett Matrix-Kit!
  Tack på förhand.
  Jonna

 314. även jag är en i mängden och har riktigt slitet hår jag försöker ändån gå och klippa det var 6 vecka.. inte använda platt/hår fön på vardagarna då skolan är igång, men hur roligt är det att ha håret uppsatt varje dag i en slarvig totte?. Slutade platta det så mycket i och med att min frisör sa till mig att om vi ska få bort allt det slitna så kommer nästan hela håret att ryka, vilket inte var så himmla roligt att höra

 315. jag har riktigt slitet hår men det är långt,
  jag vågar inte klippa av mig eftersom att det inte var här i sverige jag klippte. isåfall måste jag vänta tills jag åker utomlands för att klippa mig igen men det kommer ta hundra år 🙁 aja det skulle vara de bästa som hänt ifall jag vann och fick verkligen pröva dom 😀

 316. Sedan jag var liten har jag älskat att hålla på med hår, har alltid behandlat mitt hår bra. Men min familj har dålig ekonomi just nu på grund av att min mamma är sjuk vilket gör att jag måste köpa allt jag behöver på under 1000 kr i månaden. Mitt hår har blivit jätte slitet och tunt. Det skulle vara jätte kul om jag vann, då skulle jag kunna få mitt hår fint till sommaren och till min pojkväns systers bröllop som är om 4 månader! 🙂

 317. Hejsan!
  Jag behöver verkligen något bra för mitt hår. Jag vet inte vart jag ska göra av det, men det kanske blir bra av de här produkterna 🙂 Mitt väldigt lockiga hår blir så frissigt såhär i kylan 🙁

 318. Jag har slitit och kämpat med mitt hår hela livet och har testat såå många produkter…kanske är det denna serie som får mitt hår att bli så där fantastiskt som jag vill ha det=D Dock är jag ju en fattig student så jag har inte råd att köpa den så det bästa vore ju om jag kunde vinna den här tävlingen!!!

 319. Mitt hår är torrt, det ska bort. Något jag kan göra med era produkter och lukter! Ge mig salongskänsla hemma, å mitt hår kommer kännas strong.

 320. Jag vill ha dehär produkterna av nästan samma anledning som de flesta vill. Jag har inte råd att köpa lite “finare” produkter till mitt hår, studiebidraget räcker inte riktitgt så långt! mitt hår skulle verkligen behöva sig en liten uppfräshning 🙂

 321. Jag tänker inte sitta här och skriva att jag vill ha det för att mitt hår är så slitet eller att det är kris och jag behöver det verkligen nuu!, för hade det vart det hade jag nog redan vid det här laget köpt något som funkar okej iallafall. Anledningen till att jag vill vinna är bara för att jag vill testa något nytt, då jag haft samma hårprodukter ett tag. Och det skulle ju såklart vara jätteroligt att få vinna 🙂

 322. Jag önskar att vinna de här hårprodukterna för att jag färgade mitt hår ljust i somras och hade jättelångt hår innan men allt brast, men nu är jag brunett igen har jag ungefär 15cm långt hår med en trasslig gammal hårförlängning. Jag gör verkligen ALLT för att mitt hår skall växa ut igen. Och kan inte heller lägga ner så mycket pengar på mig själv eftersom jag har TVÅ små bebisar i magen & är bara 16 år, så har inte heller så bra ekonomi.. Så varenda slant jag får går såklart till bebisarna som snart kommer, skulle vara jättehärligt att få egna lite tid åt sig själv, och unna sig med lite nya hårprodukter. 🙂 Tack på förhand!

 323. Halloj. Tänker inte sitta och ljuga ihop massa grejer för att ni skall tycka synd om mig! Sanningen är den att mitt hår ser ut som skit,slitet och dant men orkar tyvärr inte lägga mina pengar på hårdvårdsprodukter. Vore ju skit juste att få lite såna här saker hemskickat!

 324. Jag har alltid älskat att fixa med hår. Det värsta jag vet är när mitt hår ser risigt och torrt ut vilket det gör nu. Jag hittar inga hårprodukter som passar för mitt hår, just därför skulle jag vilja prova dessa produkter.

 325. Jag testade ett balsam från Matrix en gång men fick klåda och röda utslag i hårbotten. Efter det vägrade jag använda deras produkter igen (även om utslagen/klådan likaväl hade kunnat vara en tillfällighet, vad vet jag) Men vinner jag denna tävlingen så skulle jag ta tillfället i akt att testa deras produkter efter som att jag ändå får dem gratis. och har jag tur så ändrar jag uppfattning och annars så vet jag med säkerhet att jag inte bör använda deras produkter:)

  Mvh Matilda

 326. Hej! Jag hade sparat mitt hår väldigt länge tills jag insåg att det blivit för slitet och klippte det väldigt kort innan jul. Såhär i efterhand ångrar jag mig men fortsätter tänka positivt: det är bättre att ha kort hår med bra kvalité än att ha långt och slitet hår. Hur som helst, eftersom jag gärna vill få tillbaka mitt långa hår (men med bra kvalité) snarast så tänkte jag att detta lyxiga hårvårdskit skulle hjälpa mig en bit på vägen. Hälsningar/ Madeleine

 327. Jag säger så här: mitt hår är för jävla tråkigt just nu. Torrt, volymlöst, elektriskt och slitet. Mitt hår behöver helt enkelt skämmas bort lite! 🙂

 328. hej myshowroom! jag är en tjej som har blonderat håret i 3 år och det är så risigt & jag är i behov av MIRAKEL-PRODUKTER men lever man studiebidraget så har man inte alltid råd att köpa det man vill. därför vill jag vinna för jag är i stort behov av hårprodukter och vad jag hört så är MATRIX ett riktigt bra märke så jag skulle bli superduper glad om jag vann 🙂 kram

 329. Jag skulle vilja vinna detta kittet! Jag färgade mitt blonda lååånga tjocka hår till mörkbrun i somras, men jag ledsnade så fort och blekte mitt hår 11 gånger hemma och två hos frisören! Så snacka om att mitt hår har fått stått ut av hemskheter huvvaligen. Båda jag och mitt hår skulle blir superduper glad om jag vann detta 🙂 Dessutom så blir det ju kul och få tjusa till sig lite med stylingen, brukar aldrig ha en frisyr som ”sticker ut” lite extra utan mitt hänger och slänger som nå jäklans tussar på huvudet. Så snälla snälla snälla ge mig produkterna!
  miljoner kramar!ä

 330. varför jag skulle vinna? Enkelt, mitt hår är helt fuck up torrt slitet, ser allvarligt ut som jag har wb rasta flätor -.-‘ + jag älskar produkter som luktar gott och som man känner sig fräsh i.

 331. hej jag älskar att hålla på med håret och det finns inget viktigare än det tycker jag. Matrix märket tycker jag är ett av de bästa märkena och jag har haft det tidigare och det är något jag inte ångrar att jag köpte och det är väldigt viktigt för mig att men samtidigt skyddar sitt hår. och håret är som en accessoar och det är något man är nöjd med men skillnaden är t.ex. att men har en ring och den går att köpa på nytt men håret är något man inte kan köpa sig till så det är viktigt att man skyddar och tar han om sitt får hela livet.:D

 332. Min motivering till att jag ska vinna är enkel; det är så att min lillasyster har problem med sitt hår och har alltid haft det, hennes hår blir slitet väldigt snabbt (hon fick min mammas hår vilket jag som tur var inte fick, haha). Hon fyller år om några veckor och jag tänkte att det hade varit en perfekt grej att ge bort till henne i födelsedagspresent! kram

 333. Vill spy på vintern som bara gör så att håret ser ut som ett fågelbo!Mitt hår är inte speciellt välvårdat såhär på vintern,därför vore produkterna inte helt fel alltså. Inte bara för att man ska bli gladare,för att må bättre också eftersom ser man ut som nån tattare så blir man automatiskt sur och förbannad.. Så att så är de. Håller tummarna..

 334. Hej! Jag skulle jättegärna vilja vinna!
  Sommaren 09 skulle jag absolut bli blond (som alla andra, surprise!). Men mitt blonda hår kom med några aningen väntade biverkningar. Mitt långa fina hår blev istället axelkort och sen jag färgade håret mörkbrunt har jag gömt det under mängder av löshår.
  Jag har försökt med allt, och mitt hår har ju självklart växt ut (inte så mycket som man skulle kunna tro) men det är inte i samma fina form som innan.
  Jag skulle väldigt gärna vilja fräscha upp det och kunna gå utan det där löshåret varje dag!
  Puss puss

 335. Detta kommer låta hemskt men jag har inte haft råd med nå exklusivare hårprodukter än från Ica ens så mitt hår ser ut som ett skatbo just nu, det skulle vara en perfekt lyx om jag fick vinna ett kit och få skämma bort mitt risiga hår 🙂

 336. Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta pris! Jag har väldigt tort hår som jag färgar väldigt ofta, dvs att mitt hår är väldigt slitet. Jag har provat en hel del produkter men jag känner inte att något hjälper så det skulle vara jätte kul att provr er produkt. Jag har väldigt slitet hår som sagt men vill heller inte klippa det så mycket för att jag vill ha lågt hår.
  Jag blir så gald om jag vinner! Kram.

 337. hej!
  jag skulle mer en gärna vinna de där produkterna.
  Min motivering är att jag har riktigt slitet hår! och jag vågar inte gå till frisören. eftersom att alla frisörer här där jag bor gör inte som man vill ha det.. Sist jag gick till frisören så klippte de av alldeles för mycket. Och nu äntligen har mitt hår vuxit ut till den längden jag vill ha och det jag tycker är fint på mig. Och nu känner jag verkligen INTE för att klippa av det igen. Jag har heller inte råd till några bra hårprodukter pga det finns tyvärr annat som man måste betala och då har mitt hår kommit i 2:a hand. Jag och mitt hår skulle VERKLIGEN vilja vinna :), / kram Carro och hennes slitna hår.

 338. Hejhej!!
  Vem vill inte vinna detta sanslöst grymma kit?? Jo alla och varför ska just jag vinna då kan man fråga sig? Jo jag går i nian och ska snart börja på gymnasiet. Börjar bli lite trött på mitt hår men vill hels inte färga utan behålla min naturliga färg. Skulle dock vilja fräscha upp det en aning nu i mitten av vinter deppresionen.. för att få lite glädje och lysa upp folks tillvaro med mitt fina hår som jag kommer få av det grymma kittet!! Just därför ska jag vinna.
  Tack!

 339. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna kitet, jag fick oturen att få det tunnaste håret i världen och det segaste.. Min syster klippte page för två år sedan och då hade jag axellångt hår, och nu.. Nu har hon längre hår än mig, och finare! Jag blir så sur. Men jag får skylla mig själv, jag gör inget för att få det “fräscht”, är rätt lat. Men om jag skulle vinna kitet så kan jag se min systers blick när hon får se mitt “nya fräscha” hår!!

 340. Hej! Jag har vanligtvis lockigt (krulligt) och mörkbrunt hår som jag en gång per år brukar permanenta för att få det rakt ett tag. Tyvärr sliter permanenten mycket på håret och det håller bara i ca 6-8 veckor. Jag blev sugen på att göra något nytt med mitt hår så jag färgade håret till en lite ljusare nyans av brunt och gjorde blonda slingor. Det var slingorna som förstörde allt, nu är mitt hår helt slitet och jag tycker att det syns tydligt bara man kollar på det. Jag vill gärna färga håret så slingorna försvinner men då sliter jag ännu mer på håret. Därför vill jag satsa på att vårda mitt hår istället, vilket jag har gjort ett tag men inget hjälper! Jag har provat nästan allt; franck provost, gliss, l’oreal, fructis och ja, de flesta men mitt hår förblir likadant. Jag har tidigare läst om Matrix produkter och alla verkar riktigt bra för slitet hår men jag tycker att de är för dyra… Eftersom jag, precis som alla andra med lockigt hår, brukar platta håret så sliter det också mycket på håret. Jag vill jättegärna vinna dessa produkter så jag hoppas på det bästa! Tackpå förhand 🙂

 341. thereseassarsson skriver:

  För jag köper dom prudokterna & tycker själv dom är jätte bra! Sen vill jag göra få mitt hår att se bra ut och jag vet att dessa prudokter hjälper eftersom jag haft dom innan. Men att ha råd med sådana bra prudokter är inte alltid lätt & att vinna dom är bara för bra !

 342. Kort och gott, rakt på sak: för att jag bara vill liksom.

 343. hej. jag skulle jätte gärna vilja vinna för att mitt hår har alltid varit kort och har aldrig växt längre än till axlarna och i helgen när min granne skulle klippa mig så missuppfatta hon mig och klippte av halva, blev skit ledsen eftersom jag försöker få långt hår och jag har letat efter bra produkter till mitt hår som får det att må bra men jag har aldrig hittat något bra och dem bra är för dyra för mig så hade varit super glad om jag vunnit dem så jag äntligen hade kunnat få bra hår för har hört så många bra ryckten om matrix biolage och vill verkligen ha den för tror den skulle hjälpa mig och mitt hår väldigt mycket !
  MVH emma

 344. åhh jag lever typ för mitt hår nu.
  Jag är en 14 årig tjej som förra året missfärgade mitt hår som då insåg att fan mitt hår ska inte se ut såhär!
  Sen dess har jag vårdat mitt typ heela tiden, eftersom jag plattar eller använder lock tång varje deg..
  lägger cirka 100 kr på det varje månad eller mer för att te.x köpa hår inpackning eller bara spara de så jag kan köpa något dyrare hår kitt 🙂
  skulle vara sjuukt roligt om jag vann detta! 😀

 345. För att jag vill ha lika fint hår som Paulina Danielsson!

 346. Varför jag vill vinna är för att mitt hår är skit. Det är jämt flottigt fast jag duschat dagen innan, det är statiskt och jag kan inte göra ett skit med det. Det bara hänger där! Är så otroligt trött på det så jag skulle kunna raka av mig hela håret, så jag provade förut göra en sidecut, men inte hjälpte det. Visst såg det inte lika flottigt och trassligt ut, men jag kan fortfarande inte göra ett skit med håret, vem vill gå med mössa hela tiden liksom?
  Kram! 🙂

 347. Hej, jag har torrt hår som behöver tas om hand min finns inga pengar till det. fyller 18 år denna månad så de skulle vara en helt underbar present! tycker om att hålla på med håret men som student finns inte pengar till sådana bra produkter, hoppas verkligen jag vinner 🙂

 348. Jag skulle vilja vinna därför att jag egentligen är en väldigt snål person, jag snor hellre mammas schampon och balsam än går och lägger ner hundratals kronor på något som faktiskt är värt pengarna. Då det jag testat från vanliga butiker inte alls fungerar, det må kännas lenare av VO5’s schampon och balsam, men egentligen är det värdelöst skit som inte hjälper ett dugg.

  Jag har varit nöjd med Matrix produkter tidigare, vad sägs som att låta mig vara det igen?

 349. Jag tycker att jag ska vinna hår produkterna för att jag ska kunna få mitt hår ännu starkare och ännu bättre än vad det redan är. Mitt hår är väldigt långt och just nu brunt men jag har planer på att bli blond till sommaren igen och då behöver jag använda bra produkter nu som gör att mitt hår stärks lite extra nu när jag vet att jag ska slita på håret nu till sommaren. Om nu produkterna skulle vara jättebra för just mitt hår så är det ju självklart säkert att jag kommer fortsätta lägga pengar på Matrix produkterna. (:

 350. Jaa, hur ska jag motivera för att vinna produkterna från matrix?
  Jag är en helt vanlig tjej som gärna spenderar pengar på bra hårprodukter eftersom jag bleker mitt hår då & då, men bra hårprodukter kostar ju faktiskt en del & jag är 16 år utan inkomst.. Så skulle jag vinna dessa produkter skulle jag bli jätteglad! 🙂

 351. Ärlig och kort motivering: jag är “nog” din enda 30-åriga läsare och för att få behålla mig vill jag gärna få ordning på mitt bångstyriga lockiga hår! Sen så gillar jag dina träningstips Hugo!

 352. Jag har lockigt och väldigt torrt hår. Jag tror nog att det föklarar de mesta:)

 353. Min fina motivering lyder:
  JAG HAR ALDRIG VUNNIT NÅGOT TIDIGARE !!! 🙂
  (har dessutom världens sämsta hår och sen tycker jag att biolage produkter är grymma och luktar gott)

  🙂

 354. Tjo jag är en 18-åring tjej snart 19. Älskar allt som har med hår att göra och tycker sådant är jättekul verkligen!Men är en fattig student så har inte alltid råd tyvärr. Skulle tycka det va lite extra lyx för mig att få lite finare hårprodukter istället för att snylta på mamma och pappa om pengar hela tiden och även mamma&syster skulle få låna(a) skulle se det som en förtidig present till moi(a) Hade varit en av dom bästa presenterna jag kunde fått, i julklapp önskade jag mig bara hårprodukter men hälften är slut och för mycket hårprodukter kan man aldrig få! det är som väskor hur många man än har så finns det ändå plats för en till- och en till och återigen en till! 🙂

 355. hmmm vad ska jag skriva? är skit dålig på sånt här, haha. Har dött hår och skulle vilja ha lite volym tack 🙁

 356. Hej! Jag borde vinna för att jag är en fattig student som fyller 19 och som borde få det i present! Puss

 357. Som 18 åring är jag inte den ända som får betala allt utom ett hem själv. Mina kläder, mina frisör besök, mat och allt annat får jag klämma in på 1050 kr. Jag skaffade mig ett jobb i Danmark, hade det jätte bra, tjänade bra. MEN helt plötsligt stänger de den affären och där sitter jag igen med mina 1050 kr i månaden.
  Jag kan aldrig skämma bort mig med några hårprodukter eller lite finare smink. Det blir alltid att ta pappas hårspray och h&m smink. Därför vill jag verkligen vinna, det hade varit så otroligt kul.

 358. Jag behöver fräschas upp såhär års.
  Mitt hår har förlorat all glans, det har blivigt otroligt stripigt och slitet.
  Jag vet att matrix kan återställa mitt hår till det normala, det är iprincip de ända märket jag använder. Men som många andra så är jag en fattig student och just nu säger plånkboken nej till ett nytt hårvårdskitt. Det skulle sitta perfekt. Snälla låt mig på tillbaka mitt hårs naturliga.

 359. Centimeter för centimeter äter vinterns slitage upp mitt hår. Topparna är splittrade och jag ändå försöker jag göra allt för att det ska hålla sig vid liv. Produkter som ligger i min prisklass hjälper inte och saxen ger mig mardrömmar på kvällarna. Jag behöver något nytt för mitt hår, något fräscht. Enda sen jag var liten och min killkompis klippte av mig mitt hår har jag drömt om det där långa svallet, men i nuläget försvinner mitt hår mer än det växer. Dock så tror jag att Matrix Biolage har lösningen i de där flaskorna.

 360. Åh vad jag behöver dessa produkter!
  Har fått så himla torrt hår efter vintervädret tråkigt nog, men har hört att dessa produkter faktiskt hjälper!
  Skulle så gärna vilja få ordning på mitt hår igen.
  Tack på förhand, kram!

 361. Jag vill gärna vinna eftersom mitt hår verkligen skulle behöva en uppfriskning. Känns väldigt livlöst och torrt. Skulle bli riktigt tacksam 🙂

 362. Hej!
  Jag skulle jättegärna vinna för att jag har väldigt tjockt och slitet hår, ni anar inte hur jobbigt det är. Alla kallar mitt hår för häst hår och det är ju roligt? haha inte. Jag har inte varit så där duktigt på att sköta om hår heller så det kanske är dags att börja?

 363. Skulle vara underbart att få ta hand om detta skatbo till hår man har!
  JAG VILL VINNA 🙂

 364. En fattig studerande största dröm för håret att få ett sånt sett med dessa hårprodukter? 😀 svar: JA! speciellt för jag som inte har någon fast inkomst och gillar att fixa och trixa med mitt hår, men tyvärr blir det lätt risigt på topparna när man inte har råd att lägga flera hundra på några produkter… så med andra ord skulle jag bli jättesupermega glad om jag vann dessa produkter. 🙂

 365. Hej, jag borde vinna för att jag har använt löshår i form av clips alldeles för ofta och länge, i två år. Har haft det i stort sätt varje dag i två år och det har gjort att mitt hår eller hår och hår som nästan inte finns är väldigt trasigt och tunt. Ser ut som Skalleper på vissa ställen av huvudet..så måste bli snäll mot mitt hår och sluta med löshår och använda dessa bra produkter, men det är ju så snyggt med långt hår!

 366. jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag inte vill slösa mina ynkla hundra lappar som jag får i månaden på att pröva en ny produkt. därför skulle det uppskattas jätte mycket om jag fick vinna så kanske jag kan fortsätta köpa produkten om den är bra?
  har väldigt slitet hår så jag är egentligen i behov det.

 367. HEJ! (:
  jag skulle vinna för att mitt hår är verkligen SÅ OTROLIGT nött, jag törs knappt röra det för är så otroligt rädd att det bara ska falla av, har varit hos frisören men hon rekomenderar bara massa sånna här dyra produkter som jag verkligen inte har råd med 🙁

 368. Jag har ganska känsligt hår och det skulle vara kul att se om dessa funkar till mitt hår. Jag gillar att fixa mitt hår men jag har inte lyckats få något favoritmärke än så detta kanske blir min favorit? Jag hoppas att jag vinner, då hade det peppat mig här ute på ön!
  jag håller alla tummar och tår och hoppas på tur!

 369. varför jag skulle vilja vinna? alltså, såhär är det. jag har alltid haft “problemhår”, jag har fått höra alla versioner hos frisörer. slitet, volymlöst, tunt etc. och nu senast jag var där fick jag uppmaningen att införskaffa just biolage produkter till håret, för att dom skulle vara bra för just mitt hår. så åter till frågan, varför skulle jag vilja vinna? helt enkelt för jag blivit uppmanad att jag behöver era bra produkter! 🙂

  plus, det hade ju varit lite roligt att vinna något för första gången i sitt liv liksom? lite “wowkänsla” över bara det!

 370. jag skulle vilja vinna matrix serien för.. usch jag vill knappt skriva om hur mitt hår är just nu. men jag är väldigt blond och har blivit mörkare genom åren så har blek och blekt mitt hår i flera år för jag inte vill ha utväxt, och jag tror alla vet att det inte är hårets bästa vän precis. 🙂
  och har så himmla tunnt hår det har jag haft ända sen jag var liten, och alla frisörer blir nästan chokade av mitt blonda tunna hår. och då förstår ni nog att jag måste ha massa produkter i mitt hår innan jag plattar det osv. och dom funkar inte så bra. har hört massa av domhära produkterna om att dom funkar och det vore så bra om man kunde testa dom. 😀

 371. Hej! Jag är en 21 årig tjej som är intresserad av både smink och hår väldigt mycket. Mitt hår är i stort sätt mig själv anser jag. Om inte mitt hår är bra så är inget bra. Och just nu är mitt hår helt dött och slitet och jag är seriöst orolig över det haha? låter sjukt men när verkligen håret är mycket av en själv och den man är så gör det mycket om det är friskt eller inte, just nu är mitt hår väldigt slitet men mest på en sida just för att jag har ticks eller vad man ska kalla det att dra just på den sidan, främst för att jag ofta är stressad och uppjagad och får för mig att ta ut det på håret. Så jag har nu en tid undrat på bra hårprodukter och vill gärna testa något mer och blev sugen på att tävla om det nu när det finns här.

  Hoppas jag vinner och mitt hår kan bli lika snyggt som det var förr=D

 372. hej! jag är verkligen jätte sugen på att vinna denna tävling! mitt hår är verkligen inte på topp just nu, därför skulle det vara super bra om jag skulle vinna dessa bra produkter! 🙂 jag har aldrig testat de faktiskt, men min kompis använder de, hon säger att det är nått att satsa på! men skulle vara bra om jag skulle vinna så jag kan prova det innan jag köper de! passar det bra till mitt hår fortsätter jag natuligtvis att använda de! tack för mig 🙂

 373. Skulle vara sjukt nice att vinna då jag inte har råd att “ta hand” om mig själv och allt det där, när man är student och pendlar 7 mil varje dag!
  mitt hår är tillräckligt slitet så jag skulle kunna göra en glödlampa av ett hårstrå!
  så bara att hoppas på det bästa nu! 🙂

 374. Hellu :)!!

  Jag gör blonda slingor i mitt hår, dock tar jag bara utväxten när jag slingar annars sliter det för mycket! Trots detta blir mitt hår så GALET slitet och torrt på vintern 🙁 För tillfälligt studerar jag och har inte så mycket cash över i spargrisen! Därför skulle det ju vara toppen att få vinna lite fräscha hårprodukter för att få ordning på svallet 😉 Alldeles lagom till alla hjärtans dag och allt 😀

 375. Tja!
  Skulle verkligen behöva vinna detta pris för att mitt hår är torrt och jag vet inte riktigt vad för slags produkter jag behöver. Känner bara att mitt hår måste få liv igen, vill bara ha tillbaka mitt tjocka fina hår. Chansen att vinna skulle vara helt underbart sen måste jag dessutom lära mig att ta hand om mitt hår.

 376. Jag skulle gärna vilja vinna för jag har egentligen jätte lockigt hår, men eftersom jag inte vill ha det så plattar jag det hela tiden, och fönar det innan det. Mitt hår blir alltså katastrofalt slitet. Det är alltså pinsamt att gå till frisören , för får alltid höra hur slitet det är och att jag måste använda värmeskydd och så. Och jag gör ju det, men det hjälper inte. Försökt med allt men mitt hår vägrar bli fräscht och friskt. Skulle vara underbart att få vårda håret med bra produkter som matrix 🙂 Håller tummarna för att jag vinner

 377. Ja vem älskar inte lite vardagslyx?
  Jag älskar att ta hand om mig själv & mitt utseende men hårprodukter är så himla dyrt & är man student som jag så är det lite svårt. Jag tycker att mitt hår ser livlöst ut just nu & skulle behöva lite förstärkning! Och jag vet att Matrix är hjälten i nöden 🙂

 378. Jag vill verkligen vinna detta så hemskt mycket för att mitt hår går inte att få bukt på med dom “vanliga” hårprodukts-märkerna, och jag har inte råd med någonting annat för jag är en fattig student som bor ensam och jag har endast mitt studiebidrag att försörja mig på!

  Mitt hår måste verkligen räddas för annars ramlar det av snart! Det är verkligen torrt vinterhår! Livlöst och glanslöst. 🙁 Jag behöver verkligen detta för det skulle stärka mitt “hår-självförtroende” till tusen tror jag!

  Så jag hoppas att ni väljer mig! 🙂

 379. Hej mina vänner… Skulle bli super lycklig om jag vann hårvårdskitet.. 🙂 jag är 22 år gammal och väntar mitt första barn nu till maj.. Mitt hår har blivit ganska slitet nu under graviditeten och jag har inte så mycket pengar över för att unna mig nå bra för håret eftersom allt handlar om bebisen just nu och det är otroligt mycket osm ska handlas ocha llt är så otroligt dyrt.. Men men skulle vara underbart att vara en av de 10 lyckliga som vinner =)
  Ta det underbart Bamse kram 🙂

 380. Hejsan, det skulle vara himla kul att vinna det här setet som man drömmer om! Men jag tänkte faktiskt inte använda det själv. Tänkte ge bort det till min kompis som jag tror behöver det mer. Hon är jätte ledsen för att hon fick lov att klippa av sitt hår som då var väldigt slitet. och hon fyller år snart så det är verkligen värt ett försök att vinna detta.
  Hon är värd det med tanke på hur mycket hon har hjälpt mig.

 381. Jag vill vinna för att mitt hår är slitet och torrt, om jag hade gillat att gå till frisören så hade jag ju självklart gått dit och klippt mig, men sist gång jag klippte mig (2,5 år sedan) och resten utav alla gånger jag har klippt mig så har jag aldrig blivit nöjd. Lugg som vart 2 cm lång, blått hår, trollhår, ja listan är lång… Så något som hjälper mitt hår är ju ett par bra produkter för håret – precis som dessa Matrix produkterna.

 382. Under den senaste tiden har jag blivit mycket stressad osv därför fått hjärnbrist som leder till jag har torr hud, torrt hår och letar även efter perfekta produkter för att kunna återhämta allt, förutom dessa man kan vinna. Hade varit super kul och kunna få möjligheten att vinna det, tror säkerligen det är något för min kropp!!!

 383. håret ser ut som en katastrof ! Det behöver verkligen fräschas till! detta paketet vore toppen!

 384. Hejhej! Jag vill JÄTTEGÄRNA VINNA!!!! GOSH! Detta vore helt perfekt för mig! Jag är iranie så jag har mycket och stort hår, jag älskar det, don’t get me wrong! Men klart det är slitet, nu börjar det faktiskt bli ännu mer slitet 🙁

  Jag bara ÄLSKAR hårprodukter och jag har hört från min bästavän att dessa produkter är helt klart bäst! Måste verkligen få testa och det kan jag göra genom att vinna det här, snälla snälla rara!!

  Kraaam! Roda

 385. Svårt att försöka ha en bättre motivering än alla andra som hoppas men gör ett försök. Tänkte göra mig fin inför min 40årsdag med vaxslingor och betalade 1500 för detta. Hon som gjorde det pratade så bra om kvaliteten, men visade sig efter 2dagar att det bara är ris:( Jag ser hemsk ut i håret och min frisör gav mig ej något bra besked:(.Skulle vara välbehövligt att få vinna detta och skulle lysa upp min dag extra:)) Kramar från Luleå

 386. Håret har jag alltid brytt mig om !
  Tycker att håret ska vara fräsch och fint och det är det väldigt lätt och få med dessa produkter har inte provat just dessa produkter men liknande och om jag hade haft råd hade jag helt klart kört på dessa godingar!

 387. Hej!
  Jag är en tjej som älskar att fixa och trixa med både hår och smink. Jag älskar också att sjunga och när jag står på scen vill jag att mitt hår ska se fräscht ut och bara stråla inte vara slitet och ruffsigt som det ofta blir såhär under vintern. Jag vill att folk ska se på mig och utbrista: sånt hår vill jag också ha! och alla vet att Matrix Biolage är det bästa men är man en fattig student så har man inte alltid råd med det bästa så därför tycker jag att jag borde vinna. för jag vill verkligen stråla på Scenen! 😀

 388. Jag tycker att alla förtjänar att se bra ut och känna sig fräsch. Jag älskar allt som har med hår att göra och jag vill utbilda mig till frisör. Jag älskar att känna att mitt hår är rent och lent. Ibland har man inte alltid den lyxen att få använda lyxiga hårprodukter. Men jag tycker att någon gång då och då behöver vi den lyxen för att må bra! och det precis den lyxen mitt hår behöver just nu! Så jag hoppas att jag vinner!

 389. Jag skulle bli väldigt glad om jag skulle vinna denna tävling då jag aldrig vunnit något tidigare och dels för att mitt hår är väldigt torrt och slitet. Jag går i skolan och har därför inte råd att köpa de bra hårprodukterna som jag skulle vilja för att ta hand om mitt hår på bästa sätt.. hoppas att jag blir en av vinnarna! 🙂

 390. Hej , är en tvåbarnsmamma som älskar o hålla mig snygg o fräsch, men tar mig inte tiden för att verklikgen fixa sånahär kit så det vore underbart att vinna ett sådant så ja kan unna mig lite härliga produkter till mitt hår.för vem vill inte vara snygg?? 😉 även om man är mamma…
  Kram!!

 391. mitt hår är vintertrött just nu så skulle de här kitet vara perfekt för mig där för tycker jag att jag ska få vinna de här, jag driver också en blogg här på myshowroom där jag skriver om skönhet och väldigt mycket om hår så de skulle va kul att få visa dom här produkterna i min egna blogg! hoppas jag har lyckan med mig den här gången då jag aldrig har vunnit något förut.. tack fär en väldigt bra bloggplatform 🙂 kram victoria

 392. För att göra en lång historia kort. Jag och min pojkvän ställde upp på Wella och vara deras hårmodeller. Mitt hår blev helt okej, medans min stackars pojkvän blev förskräckt. Hans “krav” var att inte klippas kortare än några cm, att inte bli blond (han är brunett) och att han skulle få en frisyr som var lättskött. När min älskade kom hem och skulle visa mig fick jag en chock. Visste inte om jag skulle skulle skratta eller gråta. Hem kom han ljusbrun, kortklippt i nacken och resterande permanentat!!!! Hårmodellsidén var min, så nu vill jag kompensera honom med dessa underbara produkter som sägs göra underverk, oavsett hårtyp 🙂 Mvh Annie

 393. Har sjukt slitet hår och inte heller råd med dyra BRA produkter.
  Jag har hört att alla produkter från Matrix Biolage är sjukt bra och mitt hår kräver produkter som verkligen gör det dem ska! Jag tycker att håret ska se fräscht och välvårdat ut och det försöker jag alltid sträva efter med mitt egna hår, men jag känner att bättre och dyrare produkter som dessa från Matrix Biolage kan hjälpa mitt hår att enkelt se friskt och fräscht ut.
  hoppas på vinst! 😀

 394. Hej!
  Skulle bli så himla glad om jag var en av de 10 lyckliga vinnarna ! Jag har väldigt lockigt hår, som är väldigt svårt att sköta håret. Min frisör sade idag att dessa produkter skulle vara utmärkta för mitt hår (speciellt de dagar man inte duschar och eftersom jag har börjat tappa mitt fina grekiska hår :P), men jag har inte råd att köpa dem 🙁

 395. Man läser om personer som vinner saker varje dag, någon gång önskar jag att mitt namn skulle stå med. Någon gång vill få ett mail där det står: GRATTIS DU HAR VUNNIT!
  då skulle jag bli så otroligt glad! Men man måste ju alltid försöka även om man inte vinner? varje tjej vill ha det vackraste håret som luktar godast och är lenast. Jag är den tjejen. Jag älskar allt som har med hårvård, styling och makeup att göra. Men man det är inte alltid man får den lyxen håret behöver. Och någon gång då och då behöver vi den lyxen. Så jag ber er! Låt mig få läsa för första gången att jag har vunnit!

 396. När jag såg den här tävlingen, kände jag verkligen att den här tävlingen var ämnad för mig. Först så har jag färgat mitt hår så det är helt söndeslitet, jag hade otrolig hårkvalitet och gör vad som helst för att få tillbaka den. Nu har jag slutat färga och har testat alla produkter som kan ge mitt hår vad det behöver. Sen har jag inte ekonomin till att köpa hårprodukter som är för dyra :/Snälla hjälp mig och mitt hår!!!

 397. Hej hej jag läste igenom några komentarer och vi alla har väl samma problem att våra hår är slitna. Men för ca 1 år sen blekte jag mitt hår i Thailand och efter det hade jag bara ca en dm hår kvar på huvudet. Håret bara lossnade i tuffsar, nu har mitt hår växt ut lite men hur mycket jag än klipper det så är det ändå slitet, jag vågar inte köpa Matrix biolage pga av att det är så dyrt och för att jag inte har provat det innan men om det är bra så fortsätter jag givetvis använda det !:) ska även byta blogg till myshowroom snart 🙂

 398. För något år sedan prövade jag Matrix schampoo, Jag tog det av min mamma eftersom jag själv inte har pengarna till att köpa Matrix. och så här i efterhand önskar jag nästan att jag inte skulle ha prövat det, jag blev HELT förälskad i det eftersom schampoot gjorde underverk för mitt hår!

  Eftersom jag har blekt hår blir det lätt sprött nu under vintern,jag brukar därför köra med huskurs inpackningar som ägg eller avocado. Vilket jag inte sett något vidare resultat av egentligen och känns framförallt inte speciellt kul. Jag önskar mig en hel hårvårdsserie som kan stärka mitt hår igen nu under vintern. Matrix hade varit perfekt för mig!

 399. Jag har hört mycket bra om Matrix, och tror att dessa produkter skulle vara behövliga för mitt hår, det är rätt slitet och behöver verkligen nått som reparerar! Jag vill att mitt hår ska se friskt och lent ut , inte frisigt och oglansigt, därför tror jag att Matrix Biolage skulle passa PERFEKT till mitt hår! Hoppas jag vinner!

 400. Hej! Jag älskar att hålla mitt hår fräscht men nu när det är på kallt osv så har inte håret den mjuka och lena känslan. Just nu så behöver jag verkligen hjälp med mitt hår! Jag tappar hur mycket hår som helst! Jag får panik över hur mycket jag tappar och topparna blir kluven av ingenting och jag behöver verkligen vårdande tillbehör till mitt hår! Vad skulle inte vara bättre då om jag vann dessa saker? En som verkligen behöver vårdande hår produkter.
  Mvh Sofie

 401. HEJ:) Jag skulle jätte gärna vilja vinna hårprodukterna för jag är en student och har inte råd med några bra produkter eftersom allt är så dyrt. och det skulle varit jätte roligt och vinna någon som man skulle varit jätte stolt över och få veta hur det känns att använda dyra protukter, Så jag hoppas verkligen att jag vinner denna tävlingen! tack på förhand,

 402. hej!
  jag tycker att jag förtjänar dedär.
  pga av att när jag va 13 (nu 17)
  så hade jag jätte långt fint och tjockt hår , typ till naveln.
  och jag umgicks jätte mycket med min storasyster och hennes äldre kompisar och fick inte gå ut med henne om inte jag va ‘snygg’ så hon limmade på löshår på mig vilket resulterade med att jag fick raka bort hela mittunder hår för det vart så slitet. sen blev jag blond och då tappade jag mitt hår och det gick av titt som tätt hela tiden. så tillslut hade jag knappt till tuttarna .
  sen när det väl hade börjat växa igen , och började närma sig naveln igen typ. så skulle min ‘kära’ syster toppa mig , och när jag går in och kollar mig i spegeln efteråt så hade jag knappt till axlarna och hörde ett skratt utifårn ” hahahah nu har jag längre och finare hår än dig , ”
  och jag har försökt i ungefär två år nu att få det fint och bra , jag har testat med det mesta, och skulle vara otorligt tacksam om jag fick testa dom där produkterna , för långt och fint hår är ju nyckeln till ett bra självförtroende :)!

 403. Hej! Jag har jätte långt hår, ända ner till rumpan och jag får ofta komplimanger för det. Men det är när folk inte ser det på nära håll, för om man verkligen hade tittat nära på det så hade man sett hur slitet det är och det har ju folk också sagt, att det är slitet och att jag borde klippa det, men det vill jag VERKLIGEN INTE!! jag vill ha mitt långa hår som jag har sparat i flera år. Men nästan halva håret är slitet och om inga produkter hjälper så måste jag klippa av halva håret.. och jag kommer gråta , på riktigt, även fast jag inte är nöjd med mitt hår just för att det är slitet så vill jag ha det långt!
  Jag har hört mycket bra om dessa produkter och skulle så himla gärna vela testa, jag tror faktiskt atty dom kan hjälpa för mitt hår, jag är verkligen inte nöjd över mig själv och om mitt hår hade varit helt och inte slitet så hade jag iallafall haft något att vara stolt över och gilla med mig själv!

 404. Jag skulle vilja vinna det här för mitt hår ser ut som ett riktigt skatbo just nu! Har försökt allt, men inget funkar.

 405. En kort och enkel motivation, jag behöver verkligen det. Mitt hår ser ut som en hel rishög, det är så slitet och torrt att frisören helst vill klippa av allt, vilket jag absolut vägrar! Försöker spara till långt men går inte särskilt bra, så skulle behöva lite extra hjälp på traven med mirakelprodukter.

 406. jag har ganska långt hår men väldigt slitet och skört och ja hatar att klippa mig börjar nästan alltid gråta efter, så ja skulle kunna få andvändning av de väldigt mycket. Jag försöker få ännu längre hår men de känns som att det har stannat och nästan blir kortare. + jag tror inte att mina föräldrar har lust att köpa produkter för 700 kr till mig,så ja skulle verkligen uppskatta detta 🙂 kraam

 407. jag gjorde misstaget som “fjortis” att färga mitt hår ultra blont… jag kan knappt kamma mitt hår utan att de ser ut som SVINTO! 🙂

 408. Hej! fick lov att klippa av mitt hår hösten 2009 och har försökt få långt hår sen dess. men håret har fortfarande inte riktigt återhämtat sig & nu behöver jag några bra produkter som verkligen ger håret den vård det behöver! snälla hjälp =)

 409. Hej ! Jag vill verkligen vinna detta. Mitt hår skulle verkligen behöva detta. Har alltid haft fint långt hår, tills nu.. Har blekt sönder håret. Har tesat massa inpackningar osv, ingenting hjälper,och har inte råd att köpa dyrare produkter. Jag vill verkligen inte klippa av mycket vilket jag egentligen skulle behöva göra ( har enda ner till rumpan.) Det skulle hjälpa mig väldigt mycket om ja vinner! tack på förhand!

 410. Hej,
  Jag hade jätte gärna velat vinna för jag har väldigt tjockt hår som behöver mycket skötsel och jag vet att dessa produkter är riktigt bra! Tyvärr så är det så att ekonomin inte tillåter mig att köpa dem och därför skulle det sitta fint om jag vann 🙂
  Kramar!

 411. Har precis klippt av en bit på mitt hår och därför gått in i en mindre depression som många av oss gör. Skulle vara superkul med ett hår kit så jag kan ta hand om mitt hår och få lite lyx i vardagen. Tycker det är superkul och mysigt med olika skönhetsprodukter som gör att man känner sig välvårdad och snygg. Jag hoppas därför att jag blir en av de lyckliga tio som får fräscha upp håret nu när våren är påväg.
  Kramar

 412. Jag vill vinna därför att min kompis har cancer. Hon har peruk just nu, och tänkte ge henne detta som present. Hon älskar sin peruk och vill känna sig som en människa som alla andra. Hon vill vårda den med massa produkter. Jag är tacksam ifall det blir jag som vinner. Kram

 413. Jag tänker inte dra till med att jag är en fattig student, som jag kunde ha varit. Jag pluggar och jobbar dygnet runt för att ha pengar att röra mig med. Däremot är jag väldigt dålig på att unna mig själv saker och lägger hellre pengarna på min familj, min pojkvän och mina vänner. Mitt hår har alltid varit välvårdat men har på senaste tiden fått väldigt slitet hår och tappar enormt mycket hår. Vill verkligen prova några riktigt bra produkter och därför borde jag vinna!

 414. Mitt hår börjar äntligen bli långt, nu när man bor i kalla Sverige blir håret torrt trist och tovigt, med eländiga mössor och annat! jag vill kunna visa mitt långa lockiga hår utan mössan i vintersolskenet utan att behöva skämmas! Jag vill att alla ska säga till mig hur vackert mitt hår är! Då ska jag skryta med att säga att jag har produkter från Matrix Biolage! Därför tycker jag att ja ska vinna. Mitt tråkiga hår ska få liv och näring. Jag tror dessa produkter kommer bli perfekt! Från långt trist hår till ett uppfriskande hår från detta märke!!! jag hoppas att jag kommer få uppleva detta, snälla låt mig

 415. Jag har självlockigt hår som efter många färgningar blivit väldigt torrt och burrigt, ännu värre blir det nu med kallt väder och fuktig luft. Ni får gärna rädda mig från detta hemska vinter-öde genom att skänka mig ett av kiten!

 416. Ja, precis som alla andra som skriver här så är mitt hår slitet..
  och inte lite heller… helst hade jag nog behövt klippa det kort men det tänker jag inte göra..
  Så nu hoppas jag på att få vinna dessa hår produkter som sägs vara väldigt bra, hade det inte vatt att jag levt på mitt barnbidrag så hade jag köpt den själv. 😉

 417. Jag har alltid undrat vad den bästa motiveringen är och många försöker alltid skriva något smart men dom vinner aldrig. Så jag tänker helt enkelt bara säga att jag vill vinna för det skulle vara kul med ett lyxigare schampo och inte ICA´s =)

 418. Hej! jag vill vinna för att jag har blivigt utbjuden på dejt med en otroligt underbar kille! Vill verkligen göra kvällen magisk och helt.. helt underbar! Men mitt slita hår är ju inte lika underbart.. skulle betyda jätte mycket för mig om jag vann! 🙂
  love ya all/E

 419. Tänker inte låssas som att jag är fattig och att det är synd om mig. Men jag har bara inte haft nån lust eller ork att ta hand om mitt hår riktigt ordentligt.. Så det är mitt hår det är synd om. Skulle vara jätte kul om jag vann verkligen.. Kanske man skulle få ett bättre självförtroende?!?

 420. Mitt hår behöver något riktigt bra efter alla färgningar,blonderingar och all stress nu när man går sista året på gymnasiet. Speciellt efter denna kalla vintern. Mitt hår skulle för en gångs skull få liv och näring. Har alltid velat prova Matrix hårvårdsprodukter då det ska vara dem bästa produkterna för håret. När jag såg denna tävlingen blev jag överlycklig och tänkte att jag kan ge det en chans, vem vet, plötsligt kanske det händer 😀

 421. Nyligen klippt av mitt långa tjocka hår pga att det bara hängde där helt livlöst, innan dess testade jag något som känns som närmare 1000 olika produkter för att kunna få lite volym i det eller iallafall lite frisyr men det lyckades jag inte specellt bra med. Så nu sitter jag här nyklippt sedan 3 dagar tillbaka med 30 cm kortare hår och bara längtar efter att få fixa dona och exprimentera med min nya frissa och hitta något jag trivs i. Så hoppas ni ger mig chansen att inviga mitt nya jag i dessa produkter.

 422. Flyttade hem från Gran Canaria och behöver jag säga mer än att mitt hår är KAAAOOOZZ. Från sommar och sol, till vinter i norrland,…..Det blev en omställning som inte mitt hår klarade av. Matrix har underbara produkter, men jag orkar inte fjäska, det ser jag att de andra gör tillräckligt.

 423. det här är ett ypperligt tillfälle för mig att göra mig hörd! jag skulle verkligen vilja vinna detta kitt för att starta om på nytt. det har varit rörigt den sista tiden i mitt liv och jag behöver verkligen ta tag i det och börja om. jag skulle må så mycket bättre och få en kick av att få lite nya produkter och fräsha till mig lite. hoppas verkligen ni ser det här!

 424. Hej jag vill vinna för att jag skämms varje gång jag går till frisören då dom säger att mitt hår är slitet och så att jag måste ta mer hand om det! men hur? jag prövar med ALLT! jag har hört talas om det här märket men det är så himla dyrt! Mitt hår är helt förstört typ! Så jag skulle vilja vinna för att inte skämmas för att gå till frissan och få fint hår! plus att jag vill bli frisör och då är det kul att få lite nytt att testa på sina kompisar som faktist har fint hår! 😛
  hoppas vinnaren blir lycklig! hoppas så klart på mig men den som vinner borde vara lycklig!<3

 425. jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter eftersom att jag precis har skffat mig en alldeles ny look och frisyr. behöver då vårda mitt hår lite bättre än innan med tanke på att jag skulle vilja behålla looken. dessutom har jag en liten date på g och det skulle verkligen vara kul att känna sig trygg i ett fräscht shampoo hihi!!!

 426. Jag har förstört mitt hår helt. Jag gick från att vara svarthårig till blond och det slet ganska mycket på håret. För ett tag sedan när jag skulle färga utväxten själv som jag aldrig misslyckats med, blev det missfärgat och jag försökte fixa det själv. Jag färgade det sex ggr på en vädigt väldigt kort tid innan jag gick till frisören och fick lite ordning på det. Nu måste jag börja med bra produkter för håret om jag inte vill klippa av allt hår. Har redan lagt ner några tusen på att få håret att se okej ut, så jag hade gärna velat vinna dessa produkter. (:

 427. Hej!
  Som liten var jag alltid nöjd med mitt hår. Det var lent, fint och såg vårdat ut. Men åren gick och jag som alla andra ville experimintera med mitt hår. Jag färgade håret hit och dit, från mörkt till ljust och från ljust till mörkt i omgångar. Icke bra!
  Mitt fina långa hår förströdes och i flera år har jag försökt få tillbaka detta en gång vackra och fina hår som inte såg slitet ut :(. Det har inte gått bra må jag säga. Jag har kämpat och kämpat…. Jag har läst om era produkter och känner att detta är något för mig. Jag skulle vara SUPER glad om jag var ägare till era produkter, men vågar inte köpa då det är så dyrt :(. Jag vill känna mig som förr, alltså stolt över ett vackert och behandlat hår, som jag tror att dess produkter kan ge! Mitt hår skulle få ett lyft, därmed mittt liv och min ekonomi. Om jag vinner så kan jag äntligen få testa era produkter och då lär jag kunna köpa dem i fortsättning då jag lär veta hur dem är 🙂

  Så varför ska jag vinna dessa produkter?
  Jo för att “Life is an endless struggle full of frustrations and challenges, but eventually you find a hair product you like”
  Jag tror att era produkter är something I need and like 🙂 Jag tror att när jag väl har testat det en gång så lär jag testa det igen!

 428. Jag tycker att fint hår är basen på alla tjejer. Jag vill vinna just därför. Eftersom att jag vill att mitt hår ska vara vårdat och fint.

 429. Eftersom att jag har just nu världens äckligaste hår så är jag värd ett kit 😉

 430. Har nyss “toppat” mitt hår med 13 centimeter men det är fortfarande enormt slitet och går knappt att borsta ut. Har testat biolage schampoo hos en kompis och jag behövde inte ens använda balsam för att det skulle gå att borsta ut, har provat alla olika sorters schampoo, balsam, hårinpackning, balsamspray m.m men ingenting förutom detta fungerar, tyvärr är man ju student och har dessvärre inte råd..

 431. Jag skulle verkligen behöva detta kit eftersom mitt är är så slitet som det kan bli. Mitt naturliga är lockigt (väldigt lockigt!) och jag gillar inte det alls, därför plattar jag mitt hår varenda dag, och det är verkligen inte bra! Och när jag väl har det lockigt, lägger sig inte lockarna fint och därför skulle det sitta bra med ett sånt hår kit. Mitt hår kommer ju glansa som en diamant!

 432. Jag har alltid drömt om att ha långt vackert hår, men på grund av att mitt hår är så tunnt blir det slitet väldigt lätt. Jag gör allt som står i min makt för att försöka hålla håret friskt och livligt. Jag fönar det aldrig, plattar det väldigt sällan, sover med håret i en lös knut mitt på huvudet. Jag har testat väldigt många produkter som ska göra håret friskt och skydda det från slitage och visst har mitt hår blivit en aning bättre men jag måste fortfarande toppa håret väldigt ofta då det torkar ut när jag använder dessa produkter. Det hade varit grymt att få testa på dessa produkter från Matrix, de hade förhoppningsvis hjälpt mitt hår enhel del och mitt hår kanske skulle växa och bli långt. Jag vill ha hår att avundas och jag vill ha långt, livligt och flirtigt hår i sommar!

 433. Jag ska försöka sammanfatta mig kort, mitt hår är otroligt slitet och enligt min frisör sprucket ända upp till hårroten! Jag har ganska tunt hår och det blir lätt stripigt. Jag tycker håret gör ett sånt stort intryck på utseendet och jag mår bra när jag är nöjd med mitt hår, med dessa produkter kan jag fixa det perfekta håret och förhoppningsvis slippa de spruckna hårtopparna som aldrig tycks vilja försvinna!

 434. Jag är galen på mitt hår! Nära till rakapparaten! Men det kan jag tyvärr inte göra för det skulle inte vara så snygg frisyr. Jag använder inga speciella produkter då inte studiebidraget räcker till. Men det är verkligen nånting mitt hår skulle behöva! Skulle vara som en lyx i min vardag men nya fräscha hårprodukter. Då skulle det nog bli en snyggare frisyr. Jag förmodar att de är väldigt bra produkter, ochför mitt hårs skull skulle jag gärna vilja bli en ägare av dessa!

 435. Jag vill vinna för har provat så många olika schampon men inte hittat något riktigt bra. Skulle väldigt gärna vilja prova detta men har inte råd att köpa eget. Sen har jag aldrig vunnit någon tävling på nätet och ändå varit med i så många och detta är något jag verkligen vill ha!

 436. Jag skulle jättegärna vilja vinna dem här produkterna för mitt hår är väldigt slitet! jag har plattpermanentat mitt hår 2 gånger så mitt har har blivit nästan som gummi, och dessutom har jag ej dom pengarna att spendera på massa dyra produkter eftersom jag bara är 16 år, har även blekt mitt hår flera gånger, vilket har gjort mitt hår ännu mer slitet och topparna är helt kluvna.Har även hört att dom här produkterna är dom bästa och jag tror nästan att det skulle hjälpa mitt hår! 🙂

 437. Jag skulle verkligen vilja vinna detta kit.
  Nu i vinter tid har jag väldigt tort hår. De är
  Riktigt slitet också och skulle verkligen behöva vård.

  De är en väldigt bra tävling! Många tjejer som
  Vill ha detta kit skulle jag tro!

  De skulle vara så kul och vinna!

 438. Hej! Som ensamstående mamma OCH fattig student är det knappast lyxiga hår produkter jag spenderar pengarna på. Det skulle LÄTT göra hela mitt 2011 om just Jag vann!!! Klart denna morsa ska få vara lite fin och glammig ;D

 439. en fattig student med ett jävligt fattigt hår skulle behöva lite hjälp på traven att överleva vintern

 440. Köpte nyss ett “hårgaller” till duschen så det slipper åka ned och fastna i avloppet. Har dock märkt att jag skulle kunna göra en peruk av det som lossnar varje gång.. Inte så jättefräscht och heller inte bra för håret. Kanske vore lite nya produkter bra för mig?

 441. Jag borde vinna detta kit då mitt hår är total förstört! Jag har hållit på att färga det i ca 5 år, jag har gått från blond till svart till brun osv. Därför är mitt hår otroligt slitet. Det känns som det aldrig kommer bli fint igen.
  Jag har slutat färga mitt hår för att det blev så slitet att jag var tvungen att klippa av det, trots det blir mitt hår inte friskt! Så nu har jag planerat att verkligen vårda och ta hand om mitt hår. Det enda problemet är att jag inte har några bra prudukter.
  Så att vinna detta hårvårdskit från Matrix Biolage vore toppen!

 442. Jag skulle vilja vinna för att jag hittar aldrig något som passar mig.

 443. Mitt hår är väldigt torrt och jag har väldigt tunna hårstrån som lätt blir slitna vilket leder till att det har svårt att växa. För man sliter ju på det varje dag med plattång och hårblås eftersom jag inte hinner självtorka det på morgonen. Det skulle vara kul att testa era produkter då jag hört att dem är bra, har tyvärr inte pengar att köpa dem just nu eftersom jag lever på mitt barnbidrag och måste prioritera… tråkigt nog. Det hade varit jätte kul att vinna! Ha det bra 🙂

 444. Det är alltid svårt att motivera varför just JAG ska vinna, vi är väldigt många som är med och tävlar om Matrix produkter i denna tävlingen och alla är lika mycket värda vinnare. Så varför välja just mig? Jo för att jag är lika mycket värd att vinna som alla andra och kan därför bara hoppas på att bli en av de lyckligt utvalda att vinna!

 445. Hej! För någon månad sen råkade mitt hår ut för en hemsk sak. Min bästa vän skulle locka håret på mig och sån otur jag kan ha ibland fastnar mitt hår i locktången. Vi kämpar med att få bort håret från locktången men lyckas inte särskillt bra, resultatet blev att jag fick klippa av håret som satt fast på locktången. Ni kan ju föreställa er hur mitt hår ser ut idag och hur arg jag blev på min kompis. Även fast jag kan skratta åt denna situationen så ser mitt hår hemskt ut och väldigt slitet. Så jag vill gärna vinna!!!!

 446. Jag skulle vilja dessa hårprodukter för min mormor kom hem med detta i shampoo, balsam och inpackning och det var helt ärligt det bästa jag någonsin har använt till mitt långa svarta dock slitna hår. Och det var bara såna små prover så dom tog slut på en gång. och kostar det runt 700 att köpa allihop så har jag inte råd med det på mitt 1000krs studiebidrag eftersom jag inte direkt är någon toppbloggare som du!;

 447. Skulle så gärna vilja vinna detta som jag sen kunde ge bort till en nära vän till mig som varit svårt sjuk det sista året. Det är först nu som vi börjar se ljuset på denna sjukdom och hoppas hon ska vara helt återställd till sommaren. Hon har alltid varit väldigt mån om sitt utseende (speciellt sitt hår) men även detta har försämrats under denna period. Därför skulle det vara så kul att få ge henne något som hon verkligen uppskattar nu när hon äntligen är på bättringsvägen. Håller tummarna!

 448. Åh! Jag hade jätte gärna velat vinna! För det första, för att produkterna är sjukt bra, har själv inte råd till dom men har fått hos frisören m.m Och sen har jag kämpat med mitt hår jag vet inte hur länge, så skulle vara sjukt roligt att vinna! 😀 Puss 🙂

 449. Hej! Jag skulle vilja vinna hårprodukterna för att jag skulle behöva bra hårprodukter men jag har inte hittat några bra. Jag vill ju inte att mitt hår ska bli slitet och mitt hår är känsligt, så av vissa produkter ser mitt hår fett och stripigt ut.
  Jag hoppas att jag blir en av dom som vinner!
  Kram

 450. Jag vill vinna eftersom jag tycker att det är jättekul att hålla på med mitt hår, styla osv. Men håret blir så slitet av det och jag hittar inga produkter som inte sliter så värst på håret. Och nu när det är så slitet så hatar jag det verkligen. Det ser så ofräsht ut och då är det inte lika roligt att hålla på med håret när det ändå ser ut som rena helvetet själv. Tack för roliga tävlingar! 🙂

 451. På vintern är man sällan på topp varken med humöret eller utseendet. För mig går dock dessa två hand i hand och får man bukt med håret och ordnar upp sitt utseende lite tror jag att humöret blir snäppet bättre!

 452. Jag tappar så otroligt mycket hår, speciellt när jag borstar det. Min frisör har tipsat mig fler gånger om att byta hårvårds produkter och har gjort det ett flertal gånger, men det fungerar inte så bra. Jag vill verkligen vinna dessa produkter för att kunna behålla mitt hår!! 😀

 453. Åh jag skulle gärna vilja vinna dessa produkter!
  Jag var blond under många år men sedan färgade jag mitt hår mörkt, nästan svart och nu vill jag såklart bli blond igen och håller på för fullt och färgar, detta tar självklart mycket på mitt hår så därför skulle ett par bra hårprodukter vara bra för mitt hår. Plus att jag ALDRIG vinner något.. jag skulle bli en lycklig vinnare må jag säga!

 454. Är en 16årig tjej som har ynka 1000 kronor att överleva på varje månad som ska räcka till bensin och kläder och jag har ingen chans att kunna ha råd till jättebra hårprodukter till mitt hår som är supernött efter att jag för lite mer än ett år sen blekte det och det totalförstördes och jag valde att färga det rött och skulle så gärna kunna få till det så det blir lent och fint igen. Kram!

 455. Sliten mamma till ett 7-månaders monster som knappt hinner duscha. Just nu sitter jag här med matgegg i håret och nu skulle det suttit fint med en hårvätt med lyxigt shampoo. Dessutom fyller jag år den 9:e feb och det enda jag önskar mig är lyxiga hårprodukter och en sovmorgon. Sovmorgon kan jag ju glömma, men kanske, kanske finns det en liten chans till shampoo o balsam från er?!

 456. Jag vill vinna för att mitt hår behöver ett “lyft”, bra produkter som gör håret lättare att ha och göra med. Är ung och arbetslös och har inga pengar att köpa bra, dyra hårvårdsprodukter för!

 457. Hej!
  Jag vill vinna matrix hårprodukter eftersom att jag behöver det och har tänkt köpa det enda sen jag prova dom hemma hos en kompis. Men jag har inte hittat dom nära mig. Dessutom så är mitt hår i behov av det.

 458. Hej jag tycker jag är värd att vinna för att jag har verkligen problem med mitt hår. Ingenting funkar! Jag har provat en massa saker men har inte riktigt råd att lägga ner en massa pengar på hårvårdsprodukter heller. Jag tycker också om att fixa mitt hår och det är en bra övning eftersom jag tror att jag ska söka till frisörlinje om två år när jag ska börja på gymnasium. Kram

 459. Är en tjej på 16 år! Har alltid vart blond tills i vintras då jag slog vad med alla mina kompisar att om jag inte blir skolans lucia skulle jag färga håret brunt. Var en röst ifrån att inte bli lucia så då var det bara beställa tid hos frisören och göra det och lagom till lucia var jag brunhårig och det ångrar jag verkligen idag hur jag kunde vara så dum men man kan ju inte vara en chicken, har man gett sig in i leken får man leken tåla 😉 Skulle bli oerhört glad om jag kunde få vinna!!! Kriget mot att få tillbaka de blonda är redan på börjat…

 460. Klart man är med men vad ska jag motivera ja visst jag kan ju hitta på en roligt och bra historia men så tråkigt ska jag inte ha
  Helt enkelt jag vill vinna för att jag vill spara ut till längre hår och då kan detta hjälpa mig lite på travet =) =)

 461. Well om vi säger så här.
  Jag har sparat mitt hår sedan jag gick i 8:an då man är ca 15 år? Nu är jag 21 och har hår ända ner på rumpan. Folk kommer alltid fram och frågar har du löshår? För tydligen sparar ingen jävel ut håret längre förutom då lilla jag,.Då undrar jag om det ser så pass slitet ut så dom tror att jag har löshår? Jag tycker mig själv kunna se skillnad på äkta och fejk. Så för att behålla mitt fina långa hår så skulle några riktigt bra välvårdande produkter vara till hands. Skulle vara tråkigt att behöva klippa av det nu efter så många års sparande :/

 462. Hej!
  Jag skulle vilja vinna hårprodukterna för att jag plattar mitt hår varje dag vilket medföljer mycket klyvna och torra hårtoppar. Jag behöver bara vara inne i ett dushrum i en minut så har håret börjat locka upp sig. jag skulle gärna vilja ha lockigt hår (vilket är mitt naturliga) men det blir så himla spretigt och ostyrligt vilket jag tror skulle bli mycket bättre med matrix hårprodukter.
  Ha det bra!

 463. Mitt hår är verkligen i nöd av välvårdande produkter just nu!!!

 464. Hejsan.

  Jag vill vinna för mitt hår är just nu den största katastrofen ni någonsin någon har sett !
  Slitit som attan, vill inte klippa av mitt hår till kort då jag inte passar i det. Har provat kort hår då jag tycker det är snyggt på andra, men icke på mig. Skulle behöva lite omsorg till mitt hår. För just nu är det inte någon succe. Jag har naturligt blont hår, som skulle kunna bli fint, men är man fattig har man verkligen inte råd med hårprylar som kostar lite. Blir nu endast schampoo och balsam förr 50 kr st. Älskar att fixa till håret till någon fin frisyr men det blir ju oftast på andra människor, som inte har sånt hår som jag. Så denna tävling är ju bara perfekt för mig ! Tänk att få vinna något som verkligen behövs! Inte nog med det, så ska jag snart på ett bröllop och vill vara lite extra fin eftersom det är min käraste finaste syster som ska gifta sig! vill ju inte se ut som ett troll när min enda syster ska gifta sig ! Jag har tunt hår så det blir jätte slitet och jag plattar ganska ofta. , och jag måste gå till frisören ofta och toppa det , men med dessa kanske man slipper det . Vore toppen att vinna verkligen ! Ni kan göra min dag om jag vinner !
  Ha det bäst, mvh Erika

 465. Ja vad ska man säga, studerar med studentlån och har inte mycket pengar över till att vårda mitt hår. Klipper det till och med hemma i badrummet dels pga pengar och för att jag inte blir nöjd när jag går till frisören. Drömmer ibland om att jag har hela badrummet fullt med produkter som alla bloggare har haha. Lite töntigt, men men, man är ju bara flicka 🙂 Min dröm om att bli frisör sprack även i gymnasiet då betygen ej höll, så hårvård, frisering osv är en stor passion :). Hopas jag kan få ta del av dessa fina priser, och om inte, gratulerar till de som får de 🙂

  MVH Mona

 466. Jag skulle vilja vinna för att jag har nyligen avfärgat och färgat mitt hår och ska göra det mera då jag har varit svarthårig och ska gå till blond vilket sliter väldigt mycket på mitt hår, så det skulle vara bra att ha en skitbra hårvårds serie som matchar o skonar mitt hår så bra som det går! Sedan så går jag frisör programmet på gotland och tycker det är väldigt kul o testa olika produkter o se vilka som hjälper för mitt hår.
  tack o hejdå 🙂

 467. well well ska hålla mig kort! Jag ska vinna tävlingen för jag tar alltid hand om mitt hår och att få testa matrix produkter nu skulle inte vara dåligt =)

 468. Vill gärna ge detta till min fina flickvän, en uppskattning i vardagen som jag tror/hoppas skulle göra henne jävligt glad! Hon pysslar med håret jämt, kan inte bli fel!

 469. För att jag är en student som har slitet hår och testat en av deras produkter som var grymt bra! 😀 Jag skulle bara bli så glad om jag vann, skulle kännas overkligt bland så många tävlande 😛

  Kramar Elin

 470. Hejhopp!
  Vad ska jag säga.. Kan rabbla upp tusen anledningar varför jag skulle behöva dessa produkter.. Har med tiden fått enormt slitet och tunt hår.. Vet inte vad det beror på, kanske plattången som gör det.. Synd att det är så lätt att vara efterklok och man ALLTID nån dag efter man klippt page eller liknande kommer på att man borde ha fortsatt sparat ut håret när det hunnit blivit så långt.. Det har i alla fall hänt mig minst två gånger..Men nu är jag på god väg igen!! Får sluta vara så impulsiv och få såna här attacker “måste klippa av mig håret eller färga!!”.. Skärpning!! Skulle ju då vara toppen med lite produkter, speciellt i samma serie. Hjälper nog mycket bra på mitt slitna hår!!(Har även lovat min mamma att inte klippa mig förrän i maj..) Ännu en anledning varför man skulle behöva proffs-produkter! Håller en tumme och hoppas på det bästa nudå!!
  KRAM Emma.

 471. livetarenutmaning skriver:

  Hejhej!
  Jag hade långt hår för ca 1 år sedan men nu när jag klippt det kort är det jätte torrt o strävt så hade varit toppen för mitt hår om jag skulle vinna dessa fina produkter för brukar bara köpa något billigt schampo o balsam så hade varit bra med någon bra produkt som omväxling.
  Kramar från lilla mig! =)

 472. Hej! Eftersom att jag älskar att fixa mitt hår och få det att se så fint ut som möjligt med locktång, platttång och gud vet vad tar det ju såklart lite skada, så ett kit från matrix skulle verkligen pigga upp mitt hår och värma såhär i kylan!;)
  håller bara tummarna nu!:D

 473. Jag skulle vilja vinna detta kitt eftersom att det skulle vara kul att ge det till min mamma på alla hjärtans dag! Hon skulle verkligen bli skit glad! 🙂

 474. Har naturligt ett ganska tjockt hår som även råkar se väldigt frissigt ut. Har aldrig riktigt gillat håret vilket har resulterat i plattning och lockning av håret i nästan halva mitt liv. Självklart har håret bara tagit ännu mer skada och det är omöjligt för mig att få speciellt långt hår innan topparna är totalt slitna. Förhoppningsvis skulle ett bra hårvårdskit hjälpa mig på vägen till långt hår 🙂

 475. Jag borde vinna bara för jag är i stort behov av bra hårvårdsprodukter, har aldrig riktigt skämt bort mig själv med bra saker för håret utan tar det som står i duschen dvs. dålliga saker. hehe, annars då så är jag en sån tjej som vill vara blond på sommaren och brun på hösten så mitt hår sliter sig varje ny årstid. Därför skulle de här produkterna hjälpa mitt slita hår få nytt lyster! 😀

 476. FÖR ATT MITT HÅR SER TOTALT JÄVLA FÖRJÄVLIGT UT!!!!

  Det om nått är väl en förbannade bra anledning till att vinna!?

 477. Hallådär! jag var blond förut och färgade de brunt, blev först rött dock, så fick färga de om o om igen nu är de nästintill svart.. och sjäälvklart ångrar jag mig, en gång blond alltid blond! så nu ska ja börja processen att bli blond, går i skolan så har inte råd med dyraprodukter eller frisör, vilket mitt hår kommer ta stryk av. Skulle verkligen va guld värt att få de här!! aldrig någonsin vunnit på sånt här, men värt ett försök ialf!
  MVH Gabriella

 478. Jag skulle otroligt gärna vilja vinna eftersom att styla håret är en av de roligaste sakerna man kan göra! Jag älskar att göra håret fint, och allt blir så mycket roligare med bra produkter också! Att jag även ska söka till stylistlinjen på gymnasiet är ju en anledning till att börja öva med finfina produkter!

 479. Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna för hur mycket jag än tycks fixa med mitt hår blir det aldrig bra. Allt startade med min fjortis period jag hade (som många hade) då jag blonderade sönder det. Sen dess har det aldrig tycks blivit bra, var och klippte mig för 2 månader sen. Men när jag kom där ifrån såg det värre ut hon hade inte klippt upp mitt hår utan det var bara raka skarvar med olika längder. Har provat en massa hår produkter samt hår tabletter och ja allt nästan.
  Hoppas jag verkligen vinner och att detta är min räddning på mitt hår!

 480. SNÄLLA! Låt mig vinna! En frisör klippte av allt mitt hår på ena sidan på grund av ett missförstånd! Jag grät i en vecka och sen köpte jag hårförlängning. Nu måste mitt stackars hår få vård så det kan växa ut igen. Tack på förhand! Puss!

 481. jag skulle vilja vinna för att mitt hår blir så himla torrt och platt på vintrarna och för att få det att se bra ut måste jag kleta i en massa produkter som inte är så jättebra till håret och det ser ändå väldigt flötigt ut efter bara några timmar. Därför skulle det varit jätteroligt med bra hårvårdsprodukter, som kan hjälpa mitt trista hår i vintermörkret 🙂

 482. IzAa Subäck skriver:

  Hej.
  Jag skulle verkligen behöva dom där hårvårdsprodukterna. För mitt hår är otroligt slitet! Jag har och har alltid haft hår nästan ner till midjan. Och om jag inte har det så långt får jag typ panik. Mitt hår är otroligt slitet eftersom att jag är rädd för frisörer. ( Dom klipper mig aldrig som jag ber dom göra). Så jag har inte klippt mig på över ett år :o. Vilket betyder att mitt hår inte mår bra alls och jag har inte råd med dyra produkter till håret eftersom att jag går i skolan än.
  Nu får vi hoppas att jag vinner! Vinner nästan aldrig, men never say never ;D

 483. Plattar och färgar mitt hår så det resulterar i att det blir väldigt slitet. På sista tiden har det till och med börjat gå av på topparna. Så detta paket skulle vara guld värt.

 484. Hej! Jag vill hemskt gärna vinna därför att jag färgade mitt hår mörkt och ångrade det otroligt mycket. Började bleka men jag har väldigt “svenskt” hår. Riktigt glas hår så det har slitit något fruktansvärt. Fick då även klippa av min hyfsat långa kalufs och nu tycks det inte vilja växa i normal takt. Som studerande har jag inte råd med dyra produkter och har verkligen inte hittat några bra “budget” produkter till mitt hår. Håret blir ju heller inte finare av all stress vi ungdomar utsetts för i skolan… Hade varit helt underbart att vinna, ett litet ljus i denna gråa vardag liksom. Har aldrig vunnit något i mitt liv heller haha! Så det hade ju varit lite extra kul av den anledningen.
  MVH Tove

 485. Jag vill vinna Matrix Biolages produkter för jag har bara hört bra saker om dem! Jag har sparat ut mitt hår nu i snart två år, och jag har inte gått hos frisören någonting! jag använder inga “hårprodukter”, och bara ett vanligt schampoo som man kan köpa på varje ICA affär. Hur många tjejer har det som jag har det? Många tror jag! alla tjejer borde ha ett Matrix Biolage kit med BRA hårprodukter! för att vårda sitt hår och slippa gå runt och dölja det!

  jag hoppas verkligen jag vinner! Det här kittet skulle göra mig superduperglad!! då får jag en chans att ta hand om mitt hår! och slippa gå runt och skämmas över det. Dem här produkterna skulle göra mitt hår lika fint som tjejen på (reklamen för Matrix Biolage) har hennes hår!
  så jag håller tummarna!

 486. Jag har ett väldigt torrt hår som aldrig vill bli bra. Jag har väldigt svårt att stajla håret då jag inte har några bra produkter och mitt hår är väldigt envist och så fort det är någorlunda fuktigt ute ser det ut exakt som det gjorde. Jag har aldrig haft råd att köpa lite dyrare produkter och min mamma tycker att det är onödigt med dyra produkter då hon anser att de billigare varianterna är lika bra. Jag har prövat Tressemmé och Franc Provost men de har bara fått min hårbotten irriterad. Jag vill jätte gärna få det här kittet då jag kan se om det är värt att spendera lite mer pengar på och kunna få ordning på mitt hår. Hälsningar Mikaela.

 487. Hej, jag vill vinna för Myshowroom är bäst, hejdå!

 488. Ja skulle vilja vinna för att jag har letat efter dessa produkter men hittar inte , och när ja väll hittar så är dom svin dyra skulle aldrig kunna ha råd med det.
  Hoppas ja vinner =)

 489. För ca 1 år sen så blev jag frisk från mina ätstörningar.
  Då tappade jag hår lite väl mycket, det blev tunnt och fult.
  Nu tar jag hand om mitt hår som om det vore mitt barn. Håret är nått som måste vara vackert och underbar. Därför tycker ja, jag ska vinna 😀

 490. Jag borde vinna för att jag fick vitaminbrist i början av vintern som slutade med att jag tappade sjukt mycket hår som resulterade i att jag blev tvungen att klippa håret lite längre än axlarna för att få det att se vettigt ut, deprimerande då man alltid haft långt hår till svanken nästan hela sitt liv. Eftersom jag nu ska spara ut håret till svanken igen vore det underbart att vinna detta kitt så jag kan få tillbaka mitt långa hår 🙂

 491. mitt hår i vanliga fall är rätt fint . tunt men fint – aldrig haft problem .
  men efter min första grav har ja tappt så mkt hår att ja fått en kal fläck mitt uppe på huvudet.
  nu när det börjat växa står de överallt .
  tillbaka kommer det men i värsta möjliga .

  är gravid med nummer två å under denna vinter har ja bara känt mig fet ful , hemskt hår och hemsk i kropp överhuvdutaget.
  borde få vinna denna å få lite lyster i håret , få känna mig till förlossning och efteråt .
  =)

 492. Jag hoppas på att vinna de fantastiska hårprodukterna eftersom jag skulle behöva motivation till att dels ta hand om mitt hår och vårda det men också till att träna och ta hand om mig själv i allmänhet. Vinsten skulle bli min morot till att börja vårda både knopp och kropp!

 493. Som nybliven och väldigt fåfäng mamma och ett långt hår som fullkomligt faller av i stora tussar, vore ett sådant här kit alldeles fantastiskt att få!

  Bara för att man är ung och morsa så behöver man inte sunka till sig, jag vill fortfarande vara en hot mama med vackert hår.

 494. Mitt största problem är mitt hår.Jag har afro hår samtidigt som jag har lockigt och mitt hår är väldigt torrt och slitet och jag har faktiskt inte råd att lägga mer än 40 kr på schampo och andra hårprodukter ..Därför tycker jag att jag ska vinna

 495. Hej!
  Jag har otroligt slitet hår då jag blonderade det i somras för att testa hur jag skulle se ut i blondt hår. Nu är jag brunett igen MEN mitt hår är fortfarande som gummi efter allt slitage och hårtoppar flyger av så fort jag borstar håret. Jag är sån som väldigt gärna vill ha ett långt, starkt och friskt hår, för det är så jag trivs som bäst. Och eftersom jag lever på studiebidraget och knappt har några pengar alls just nu kan jag för inte köpa bra, dyrare produkter. Därför vill jag vinna! Så att jag slipper använda billiga b-produkter som inte funkar helt enkelt.

 496. jag hoppas verkligen att jag vinner, mitt hår är jätte slitet fast jag inte lockar/plattar det, jag skulle jätte gärna vilja testa produkterna om de skulle göra mitt hår fräschare för de skulle verkligen BEHÖVAS mamma säger hela tiden jag fattar inte hur ditt hår kan vara så slitet ditt hår går ju av när du borstar det :/ jag är dålig på att motivera, det är väl därför jag ALDRIG vinner 🙁

 497. För att mitt hår slitet som katten,Men långt som hatten . Jag vågar inte ta av mig min hatt för jag vill inte visa min katt (håret:P) . KRAMIZZ

 498. Mitt hår är totalt värdelöst, det blir tovigt och rufsigt för minsta lilla! Vintern är också en trist årstid för håret… Jag skulle verkligen, verkligen vilja vinna för att kunna hålla mitt hår fräscht, och snyggt! Tyvärr har jag inte så mycket pengar att köpa lite dyrare produkter… Det skulle vara den perfekta lite smått försenade födelsedagspresenten!

 499. Jag skulle vilja vinna för jag är trött på att alltid ha ett slitet och skit trassligt hår efter att ha duschat. 🙁 Skulle vara skit kul att vinna så man äntligen får fint hår! 🙂

 500. Jag vill gärna vinna så jag kan hålla håret fresh och stiligt under våren då många timmar framför datorn och c-uppsatsskrivande väntar!

 501. jag vill verkligen vinna dessa för inga produkter fungerar på mig frissiga hår som jag testat allt på! En klippning hjälper inte, kort hår-icke, långt hår- ser ut som Amazonas spretigaste buskar! Så snälla hjälp mig,. kanske mitt hår förtjänar en chans till innan jag helt enkelt får ta tag i rakapparaten?..

 502. Jag borde vinna för jag har världens risigaste och torra hår. Jag har självlockigt hår som ALLTID frissar upp sig så fort det är ynka, minsta luftfuktighet. Dvs, det är frissigt ungefär varje dag. Hoppas detta kan rädda mitt hår. Jag har inte riktigt råd att handla sånt här för mina egna pengar så det skulle vara fantastiskt om man kunde vinna det här på myshowroom 🙂

 503. I sommras så klippte jag mig kort, ville bara att håret skulle bort.
  Mitt hår var förstört, alldeless skört.
  Färgat mitt hår sen jag var tolv, och då nådde mitt hår i stort sett ner till alla golv. Ni kan förstå att det är slitet, och detta säger jag sammanbitet. Jag vill ha tillbaka min längd, så jag slipper gå nedhängd. Därför behöver jag ett Biolage-set, då kommer jag få ordning på det här kaoset.
  Puss.

 504. Jag skulle jätte gärna vilja vinna för jag har väldigt slitet hår vilket inte är så kul. och vill ha bra produkter för håret men dom som är bäst har man inte råd med.
  Det skulle vara grymt kul att få vinna lite hårprodukter!

 505. Jag hoppas och önskar att jag får chansen att vinna detta hårkit. Jag har inte ens råd att köpa vanligt shampoo och balsam så det skulle vara en dröm att vinna detta. Mitt hår ser mer eller mindre ut som ett rikigt taskigt fågelbo kan inte ha det utsläppt för att det är så slitet så skulle inte kännas fel att iaf få chansen att kunna kamma igenom håret utan att det går av. 🙂 Så nu hoppas jag att ni ger mig chansen att få underbart fint hår! 😀

 506. Jag borde vinna för att jag aldrig vinner på någonting! Och det skulle vara så roligt med hårprodukter eftersom jag älskar mitt hår. Jag skulle inte kunna tänka mig utan hår. Jag älskar mitt hår så jag tycker att det förkännar de allra bästa produkterna. Vilket jag inte alltid har råd med så det skulle ju vara underbart att vinna för en gångs skull.

 507. Åh Snälla Snälla vad jag hade blivit glad om jag vann dessa fantastiska hårvårdsprodukter! Trots att jag bara är 20år så sliter jag hårt i en klädesbutik som butikschef i Oslo. Jag jobbar långa dagar och har aldrig tid att skämma bort mitt hår hos frisören. Mitt hår är verkligen tort slitet och får hamna i en döljande knut allt för ofta. Nu vill jag verkligen släppa fram håret, låta det få leva det liv alla hår är värda och få skämma bort mig med bra produkter! Ni hade gjort min vår om jag hade fått ta del av detta underbara pris!

  Ha det fiiint! Kramar Jennifer

 508. Jo, jag skulle vilja dessa för att faktiskt ge de till min bror! Själv har jag massa hårprodukter som fungerar bra på mitt hår, men hans hår är hopplöst! Ingenting verkar fungera, och han får panik över att det bara blir värre och värre (trots att han klipper sig regelbundet OCH äter föör mycket vitaminer osv), och nu har han till och med blivit helt paranoid och tror att hans hår verkligen trillar av! Som pricken över i:et är han ju hur snål som helst, och mina pengar räcker tyvärr inte, för att köpa andra varor än de som funkar på mig!

 509. Det här hade jag verkligen velat vinna, eftersom mitt hår är väldigt torrt, och det blir ännu värre nu på vintern!
  Har testat hur många olika märken som helst, och alla ger samma dåliga resultat. Hade vart kul att testa den här nya serien, så man äntligen vet vad man ska köpa hädanefter:) Matrix sägs ju vara väldigt bra!

 510. Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna för att mitt hår är verkligen KAOS jag testade matrix hårinpackningen en gång o det funkade hur bra som helst dem är nog det enda som fungerar på mitt slitna krulliga hår.

  VILL VERKLIGEN VINNA!! 😀

 511. Hej jag skulle verkligen behöva dem här produkterna! Mitt hår ramlar bokstavligt talat av, så fort jag drar handen genom håret så får jag med tillräckligt med hår till en peruk känns det som 🙁 alla har alltid varit avundsjuka på mitt tjocka hår men nu är det inte speciellt tjockt längre, detta får mig att må sjukt dåligt och jag försöker sluta platta det och så men hur kul är det att gå runt och se ut som en jävla pudel i huvudet, inte speciellt kul så det skulle vara väldigt kul att vinna detta eftersom att jag inte heller har råd att köpa det, är 17år och lever på 1000kr/mån. nu tror ni säkert att jag är en såndär människa som bara klagar men nejdå, tack för en rolig tävling! 🙂

 512. BIOLAGE är bra hit, BIOLAGE är bra dit, upp till bevis nu då om jag vinner, själv tror jag att hårprodukterna är precis lika bra som alla säger att de är.. själv har jag inte ekonomin för att kunna köpa dom själv, så den här tävlingen öppnar nya dörrar för mitt hår! håller tummarna för mig själv, det får man väl göra? 😀

 513. Jag tycker att jag ska vinna för att jag har det mest slitna håret man kan tänka sig. Har inte klippt mig sen maj och på det så har jag sjukt lockigt hår som blir risiga tovvor på några timmar. Att jag inte klippt mig beror på att jag är en urfattig student som tyvärr lägger de 1000kronor jag får i månaden på att ha lite jävla kul istället.Jag är ju väldigt rolig, och då måste man ha kul. Iallafall. Hade inte bangat en liten vinst någon gång i livet. Over and out.

 514. den bästa anlednigen jag kan komma på är att jag nyligen har färgat håret från mörkbrunt (färgat tidigare) till blont igen vilket har orsakat STOOOR skada på mitt hår. jag tror att matrix biolage håret kan hjälpa mig en bit på vägen till ett friskare hår, haha! 😀

 515. Jag är den som ständigt är på jakt efter bättre hårvårdprodukter. För ungefär ett år sen var jag iväg på en längre resa som tog extrem skada på mitt hår och torra, kalla vintern i sverige är inte någon hjälp. Så en fuktbomb är precis vad jag behöver så om jag vann det här nya hårvårds kitet från Matix så skulle både jag och mitt långa slitna hår bli överlyckligt.

 516. jag skulle verkligen villa vinna för att mitt hår är tjockt,rufsigt och ganska vågigt. jag plattar håret 2-3 gånger om veckan efter att jag duschat. det fanns andra tjejer som har bra och snyggt hår och vill vinna för att kunna testa nya producter. men jag vill verkligen vinna för att någon gång kunna släppa ut mitt hår framför mina vänner. alla kan gå med håret i luften medans jag hela tiden måste ha en tofs och så att det inte ser ut som att jag har en peramid i mitt hår så måste jag göra en fläta 🙁
  hoppas jag vinner och lycka till !!

 517. Mitt hår blev just helt och komplett felblekt när jag la slingor så för 5 minuter sedan stod jag i butiken IGEN, och köpte hårfärg den här gången. Slitet och torrt som håret är på vintern ändå, gjorde inte det här misstaget hårets kvalité bättre. Massa inpackning nu framöver, men ett kit från Matrix skulle hjälpa en bit på vägen!

 518. Min motivering för att vinna denna tävling är att jag under senaste åren slitit på mitt hår något fruktansvärt tills för ungefär 1 år sen, jag klippte det rättså kort men har nu äntligen börjat få lite längd i det igen efter att tagit avstånd från fönen och plattången! jag har dock de där sista centrimetrarna kvar till det hår jag alltid drömt om, och dessutom tar jag konfirmationen den 7 maj och att få ha ett fint välvårdat hår tills dess hade varit super härligt! 🙂 kram

 519. Hejsan hoppsan! 🙂 självklart borde vinna det där kitet för att min “hår” numera ser ut som en tovig fårpäls! jag har inte vidare bra inkomst, så har inte råd att skämma bort mig själv riktigt. Jag går med en mössa över huvudet vart jag än ska, och har faktiskt flera planer på att raka av mig håret. Tillochmed då tror jag att jag skulle se bättre ut? haha!
  Nejmen, jag skulle verkligen uppskratta att vinna och det skulle mitt hår också.
  CIAO! 🙂

 520. jag skulle bli så jäkla glad om jag vann, jag har jätte långt hår, det slutar till rumpan (mitt äkta) och jag försöker göra allt för att hålla det i så bra kvalite som möjligt men det är svårt, jag försöker klippa mig var 3.e månad och jag borde använda hårvårdsprodukter men min ekonomi räcker inte till, jag hjälper till hemma med dem pengarna jag tjänar som jag jobbar ihop på helger då det inte är skola.. gud så glad jag skulle blivit om jag kunde gotta mitt halvslitna hår i dessa mumsbitar! Kram på er

 521. Jag älskar mitt hår och jag vill kunna ge det de bästa produkterna på marknaden – som det förtjänar. Jag vill kunna skydda mitt hår på bästa sätt, speciellt eftersom jag älskar att fixa det. Så bra grejer till håret skulle varit toppen!! 🙂

 522. hej jag skriver väl som alla andra.. men tro mig, jag behöver verkligen detta ! jag plattar mitt hår varje dag så det blir slitet, men jag använder värmeskydd och ska sluta platta så ofta. mitt hår är tråkigt tycker jag, torrt och så, SKULLE VERKLIGEN BLI JÄTTEGLAD om jag vann detta !

 523. Hej!
  Varför just jag vill vinna är väl som alla andra typ skriver. Hade långt hår förr, men det var så slitet så fick klippa av det 🙁
  Sen skulle det vara kul att vinna någon tävling någon gång, speciellt när det gäller hårprodukter.
  Är ju så jobbigt när man går upp och håret ser hemskt ut, då är hela dagen förstörd (otroligt petig när det gäller håret).
  Så jag får hålla tummarna, och hoppas på att jag är en av 10 som vinner 🙂

 524. Jag har verkligen dåligt självförtroende pga mitt hår. Det är stort, lockigt och risigt (naturligt risigt) och inget har gjort mig nöjd när det gäller hårprodukter.Jag är trött på att få panik såfort jag inte plattat de.. Och jag har inte speciellt mycket pengar som jag har råd att lägga på sånt heller. Därför skulle det vara riktigt kul att vinna 🙂 kram

 525. Hej!
  Jag har väldigt lockigt hår och det blir väldigt torrt väldigt fort. Jag har inte råd med de dyrare produkterna så jag hoppas verkligen på dessa! Jag brukar platta mitt hår ibland, men om jag inte gör en inpackning innan så börjar topparna gå av. Därföör vill jag testa dessa produkter så att mitt hår kanske för en gångs skulle kan få bli riktigt friskt!

 526. jag skulle vinna detta hårkit och ge bort till min älskade syster. Hon är frisör och gör mig alltid fin i håret och jag skulle vilja ge henne det här så hon också kan bli fin i håret. /elin

 527. För att känna sig fräsch är det riktigt viktigt att ha ett rent och fräscht hår. Hur får man då det? Jo, man använder riktiga produkter. Inte skitprodukter från typ frukis utan riktiga produkter som de produkter som kommer från Matrix som är mitt absoulta favoritmärken inom hårvård! Synd bara att man är fattig student och grejerna är rätt dyra så att vinna detta kittet hade gjort mig till en sån lycklig tjej! Jag hade hoppat och skrikit av lycka.
  Med de här produkterna skulle jag även kunna få mitt långa drömhår.. Jag är trött på att ha halvlångt hår! Mitt hår behöver riktiga produkter! 😀

 528. Alla verkar ha anledningen att de har slitet hår. Vem har inte de? Jag hade väldigt slitet hår innan, men jag bestämde för att spara ut och få ett friskt och starkt hår. Därför använder jag sällan plattång och hårfön nuförtiden. I vilket fall som helst skulle detta hårvårdskit vara en fin present som jag skulle kunna unna mig för att få det resultat jag sökt så länge efter. Dessutom vinner jag aldrig något, och det skulle betytt så otroligt mycket om jag fick vara en av de tio som vann produkter ifrån Matrix . MVH evelina 🙂

 529. Oj hjälp de var en jäkla massa som har kommenterat haha!

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta kit, just för att jag är den person som har torrt “vinter hår” och har inte hittat något som är bra och hjälper och skulle verkligen vilja testa detta från Matrix, och har hört att deras inpackning skall vara bra! Tyvärr har jag inte råd till detta själv haha, så hoppas verkligen att jag har en chans till att vinna. Kram:)

 530. Jag har långt torrt hår som efte blekningar och sommarsemestrar av salt och sol, nu gjort jag försöker hitta allt för att hjälpa håret, jag har sparat så länge och vill inte klicka av det jag kämpat så länge att få.

 531. Hej! Jag vill superduperjättegärna vinna. Jag ääääälskar hårprodukter och min dröm är att bli frisör. Dock så har jag inte pengar till att köpa dyra hårprodukter eftersom jag studerar. Jag fyller 19 år nästa torsdag (10 feb) och det här hade helt klart varit den bästa presenten! 🙂

 532. försöker få mitt hår att växa och vill inte att det ska gå av nu till sommaren när man väl vill ha långt hår! har provat billigare produkter men de hjälper inte, skulle köpa dyrare men vågar inte ifall de inte funkar. skulle bli så glad om jag vann!

 533. hej!
  jag är en tjej som går en stylist utbildning i stockholm där hår inngår som ett utav ämnena som vi blir utbildade i. därför tycker jag att jag borde vinna för då får man lära sig att arbeta med bra grejer från början! sen så är det ju alltid kul att skämma bort sig själv me några underbara produkter ! jag plattar även mitt hår och använder löshår därför blir det väldigt slitet så skulle det va underbart att få riktigt bra grejer så mitt hår kan bli stakt och friskt igen 😀

 534. Jo jag vill väldigt gärna vinna för de dära produkterna för att jag inte är med i tävlingar ofta och tänkte att de kan vara kul!
  Och Paulina skrev på sin blogg om att dom hära produkterna luktade gott , så liksom vem vill inte ha ett hår som luktar gott hihi.
  Och så vill jag gärna vinna för att jag skulle vilja pröva något nytt bra för mitt hår.

 535. haha skickade presis en kommentar och såg att jag hade skrivit henruksson istället för henriksson det ska altså vara henriksson 😀

 536. Hey ho let’s go! Jag säger bara en sak, med detta kittet kommer jag bli snyggast i stan och med en gnutta mer självförtroende för mitt stackars vintertrötta hår! Yippie Key 🙂

 537. Vem vill inte ha ett vackert och välvårdat hår som ser super-fabolous ut! Jag skulle bli så jädrans glad om jag vann MATRIX hårvårdskit. Hugs!

 538. Hej!
  Jag hoppas jag vinner för mitt hår har blivit väldigt slitet, och jag är student så har inte råd med bra produkter till mitt hår. Jag hoppas verkligen att det går att rädda mitt hår efter alla dumma saker man gör när man är liten. Som student har man inte råd med styleing och make up, men det är då man helst vill vara “snyggast” det är lite synd, eler det kanske känns så eftersom att man inte har råd att köpa sådanna saker som student. Det enda pengarna g¨r till är mat och studentböcker. Finns inga pengar över då.Jag hoppas värkligen att jag vinner som kan fixa till mitt hår och att jag får känna mig fräsch och snygg!
  Tack i förhand

 539. Är aldrig med och tävlar på sånt här. känner mig jättefånig när jag ska försöka vara bättre än alla andra. så har inte den bästa anledningen till att försöka vinna, eller jo, som alla andra. ”behöver vård till mitt hår för det är slitet, har inte råd eller har gjort bort mig med mitt hår” men det har väl alla gjort. och alla behöver nog lite nytt till håret någon gång! so here we go! 🙂

 540. Min motivering är ganska enkel. Många glömmer bort att vårda håret även fast det är vardagens/festens viktiga accessoar, att ta hand om håret bör tillhöra vardagsrutinerna! Jag vill börja det nya året med ett friskt hår, som inte bara ser snyggt ut men som också känns fräscht och naturligt mjukt, vinner jag detta kit lovar jag att glänsa som aldrig förr!!

  Tack 🙂

 541. agnesleblanc skriver:

  Som hårmodell för Björn Axén, Wella osv, sliter jag otroligt mycket på håret. Det är viktigt för mig att jag behåller glansen och tjockleken på mitt hår och motverkar slitna toppar. Hårvård, styling och mode är några av mina stora passioner i livet, då jag också jobbar som modell. Jag skulle bli så glad om jag vann kittet så jag kan fortsätta modella! Hair for life.

 542. Efter ha tvingats klippa av närmare 1,5 dm av mitt hår för det var så slitet så skulle jag verkligen behöva ta hand om det så det kan bli långt igen! Men ekonomin tryter som student men känslan av att vilja vara snygg försvinner inte. Hjälp mig, mitt hår och min plånbok!

 543. Hej My showroom. När jag föddes fick jag en hår sjukdom som gör att jag har jätte tunt hår, det finns inga medicin som kan bota det heller, det är absolut inte farligt men det är jätte jobbigt eftersom det ser ut som att jag har 50 hårstrån på huvudet, jag har provat massor av hårförlängningar men inget ser bra ut, alla klippsen syns och det ser helt fake ut, mitt hår är just nu svart och ser ännu mer dåligt ut och jag vågar inte färga det eftersom jag kommer tappa mer då.så man kan säga att jag går med mössa hela tiden.. Därför känner jag att jag skulle vilja lyxa till håret lite med dyra och bra produkter. Kramar Maria,

 544. Vintern gör mitt hår torrt och i behov av fukt,
  Jag önskar mig en fungerande produkt!
  Vintern gör mitt hår till ett trassligt kråkbo,
  Jag önskar mig ett vettigt schampoo
  Vintern gör mitt hår livlöst och matt – inte okej
  Jag önskar mig en härlig glanssprej
  Och så var det denna blekning…
  Jag önskar mig en riktig inpackning!
  På grund av allt slitage,
  Så är jag i stort behov av detta kit från Matrix Biolage!

 545. Hej! jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom mitt hår är så slitet och har inte råd att köpa såna produkter vilket gör att håret ser jätte fult ut och det innebär att jag måste klippa runt 15 cm varje gång jag klipper mig hos frisören… Vill helst inte göra det längre för vill ha långt hår och friskt. Jag plattar håret ofta också så då vill jag inte ha fult slitet hår.
  Hoppas jag vinner nu!

 546. Hej! Jag skulle vilja vinna eftersom ett nytt hårvårdskit nu i vinterkylan skulle vara pricken över i! Blåst, hårtorkning, plattning och allt vad vintern och att hålla sig snygg innebär. Skulle vara perfekt för mitt slitna hår!

 547. Jag skulle jättegärna vinna detta super-paket! Förra veckan klippte jag mig hos frissan, och hon tyckte verkligen att jag behövde några bra hårvårdsprodukter till mitt hår så det inte är så himla nött. 🙂

 548. Jag har alltid önskat mig bra hårprodukter eftersom jag alltid försökt att spara till långt hår. men mitt hår är så slitet och riset eftersom jag andvänder plattång hårfön och hårspray så det växer aldrig längre än till axlarna innan jag måste klippa mina toppar igen.
  Jag älskar långt och fint hår men det är så himmlans jobbigt att behöva andvända min gammla hårförlägning till det varje gång.
  Så något jag skulle behöva och mitt hår är några bra hårprodukter som pengarna aldrig räcker till. Så ja skulle verkligen uppskatta om ja vann de fina kittet!!!
  Pusspuss

 549. Hejhej! Jag köpte ett liknande kit från Matrix Biolage för ungefär två månader sedan. För mig, med väldigt långt hår gick 700 kronor upp väldigt fort… Jag är 16 år och som ni säkert vet är den summan väldigt mycket pengar för det lilla bidraget vi får varje månad. Jag älskade verkligen dessa produkter, håret blir silkeslent och luktar heelt magiskt! Det är en slags vardagslyx för mig att använda så fina hårvårdsprodukter. Jag tränar 6 dagar i veckan vilket resulterar i flera, flera duschar per vecka, och därför använder jag just nu ett väldigt billigt och dåligt schampo eftersom jag själv betalar sånt.
  Så, dit jag ville komma var att jag mer än gärna vill vinna produkterna, dels för att det schampo jag använder nu mer ger skada än nytta, och dels för att produkterna är underbara!
  Kram.

 550. Hej! Min fina mamma önskar sig dessa produkter hon har surfat runt och kollat priser med det har aldrig blivit att hon köpt. Jag skulle vilja vinna dessa produkter till henne. Hon förtjänar det verkligen, kan vara skönt för en förälder att vara fin i håret också och inte bara ha koll på tvätt, mat, städ osv. håll med mig!

 551. Idag så har jag klippt av mitt hår. Jag vill försöka ta hand om det så bra som möjligt och behöver bra produkter och jag tror det här är det. Har hört att märket ska vara iktigt bra och tror det är perfekt för mitt hår,

 552. Jag skulle väldigt gärna vinna ett sådant set.
  Dels för att jag, som studerande, måste betala allt själv, så blir det lätt att man väljer det billigare shampoot för att man inte har ekonomin till något dyrare.
  Dels för att jag klippte av mitt lååånga hår (nådde till rumpan) förra sommaren, och sedan dess har det aldrig blivit detsamma. Det tidigare fluffiga och silkeslena håret var som bortblåst. Det som finns kvar är numera slitet, torrt och kort som tusan.
  hoppas verkligen ett av dessa seten blir mitt!

 553. Shoho! Jag ser att alla skriver att dom behöver det för annars måste de klippa sig, att de har så slitna toppar bla bla bla. Jag ska vara ärlig och säga att det inte är någon brud i 15-17 års åldern som har råd att köpa detta. Och därför är jag ärlig och säger att det skulle vara roligt att vinna och få hårprodukterna som en present. Jag tycker det ska vara mer ärlighet när man tävlar om saker, inte behöva ljuga för att få någonting, eller? Är det livets gång? Sen skulle jag vilja ge min pojkvän lite eftersom att han är flintskallig, haha. Tack! Puss på er

 554. Hej, Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att jag har så torrt och slitet hår. Det slits väldigt lätt och varje gång jag borsta mitt hår så känns det som 1/4 av håret följer med. Riktgt tråkigt. Hört att dessa produkter ska vara riktigt bra av en kompis som utbildar sig till frisör o tipsat mig om dessa 🙂

 555. Hej! 😉

  Jag skulle vilja vinna produkterna för jag har så slitet och ovårdat hår, har en liten hår-rehab nu för tillfället för att försöka få det tjockt igen eftersom jag blekt håret så många gånger. Så tänkte att detta skulle hjälpa mig på vägen! 🙂

  Skulle bli oerhört lycklig om jag vann! 🙂

 556. Varför jag vill vinna är för att jag tvättar mitt hår och plattar de varje dag. eftersom att jag älskar att greja med hår så håller jag på med mitt eget mycket eftersom att jag har ganska så långt hår och så. Men då vill man ju ha grejer till håret som är bra, och de är alltid kul att testa nya grejer. Så kanske man hittar sin nya favorit! 🙂

 557. Hejsan!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna tävling för att jag får väldigt lätt slitna toppar, och måste hela tiden klippa, vilket leder till att jag får kortare och kortare hår. Har länge funderar på att göra hårförläning, men jag är bara 16 år och har därför inte råd med det!!
  Så om jag skulle vinna dessa produkter skulle det leda till att jag får ett friskare hår och att jag blir mycket nöjdare med mitt hår, vilket leder till att jag personligen får starkare självförtroende, för nu är det bara slitet och tråkigt!
  Hade varit sjukt kul att vinna detta!!

 558. Hej! Jag är en av de tjejerna som avskyr mitt hår. Det är ganska lockigt och nu, pga av det ständiga plattande av håret, så är det helt enkelt extremt slitet och burrigt, så nu är det bara en stor krusboll. Jag älskar längden på det och kan inte tänka mig att klippa av det, då det inte känns som jag. Hur barnsligt det än låter… Har hört väldigt mycket gott om dessa produkter och skulle därför vilja rädda mitt hår innan saxen kommer fram och kanske börja då hysa lite kärlek till det 🙂
  Kramar!

 559. Tjenaa:)
  Jag tycker fan att jag borde vara en av de 10 lyllosarna just för att jag råkade stoppa in mitt huvud i mixern när min mamma höll på & baka så den drog av halva mitt hår…nu 3 år senare så har det vuxit väldigt mycket men jag tappar så jäkla mycket hår sen dess!Så detta kittet hade säkert gjort susen och fått mitt livlösa axellånga hår och växa till sommaren sååå att jag är den snyggaste i stan höhöö,ialf Tack för era grymma tävlingar!!!

 560. Har ingen snyft historia om att håret bränts upp, att jag tappat håret eller råkat slita av det, mer än att jag får så sjukt slitet och tovigt hår på vintern och visst fan skulle de sitta fint med ett helt nytt hårvårdskit 🙂

 561. Efter att mitt hår har fått slita efter färgning och slingor så känner jag att det verkligen behövs bevaras. Så dessa fina produkter skulle jag vilja vinna för att få spänst och lyster i mitt hår =). Nu håller jag tummarna så att mitt hår kan vakna till liv igen =)

 562. skulle gärna vilja vinna för mitt hår är sjukt slitet! har testat de flesta budget-märken, men inget verkar funka. tycker att pengarna kan gå åt annat istället för dyra produkter…
  nyklippt hår och plattar det 3-4 gånger så är det slitet igen. hååller tummarna!

 563. jag skulle gärna vilja vinna detta för att jag har varit så jäkla dum o experimenterat med mitt hår och nu har det sagt ifrån och är helt slut. jag har nu slutat o färga med mitt hår och vill vårda det så det blir fint igen. men det är rätt omöjligt med min student-budget eftersom dom bra hårprodukterna är så dyra, detta skulle verkligen vara bra för mitt risiga hår!

 564. jag vill vinna för att mitt hår är KAOS. Jag fick min son för 1år sedan och under amningen tappade jag mycket hår och fick en helt annan kvalité på håret efter det och skulle verkligen behöva bra produkter. Eftersom att pengarna alltid går åt annat så har jag aldrig råd att köpa bra produkter.

 565. Åh, detta kunde vara räddningen för mitt hår! Jag har väldigt tunt, slitet o torrt hår som verkligen skulle behöva få smaka på några ordentliga hårprodukter! Just nu har jag bara råd med billiga butiksshampon som inte alls är bra åt mitt hår.. O jag tycker att det är sjukt viktigt för självförtroendet att få ha ett fint hår, o det har jag verkligen inte nu!

 566. Min pojkvän tycker alltid mitt hårfäste luktar mat. Jag förstår inte varför. Tänk er tanken.. Jag har precis duschat, fönar håret och går och lägger mig med min kärlek. Han pussar mig alltid på pannan och hans näsa letar sig fram till mitt hårfäste. Sen utbrister han; “Nu luktar du mat igen!”
  Och jag förstår inte varför. Jag har ju tvättat håret?
  I alla fall, jag vill jättegärna vinna det här kitet för att få mitt hår att lukta mycket godare, eller i alla fall bättre än matos. Så snälla rara Myshowroom, vill ni få mitt hår chansen att lukta nytvättat hela tiden? 😉
  Med vänliga hälsningar, Karolina Gaspar.

 567. Hej hej! jag skulle mer än gärna vinna Matrix Biolages produkter eftersom jag har hört att det gör underverk för slitet hår, vilket jag har! Hade gärna köpt det själv men det är ont om pengar i plånboken haha.. hoppas hoppas verkligen att ja vinner!! Peace out!

 568. jag skulle mer än gärna vilja vinna dessa produkter ifrån matrix, med blondt och långt hår krävs vårdande & skyddande produkter! Ett fräscht hår gör en till en helt annan människa och man känner sig alltid fräsch & snygg!

 569. malinelvira skriver:

  Det här vore ju drömmen att vinna! Älskar att prova nya produkter för både hår och hy, så det här vore ju ett ypperligt tillfälle att få chansen till det. Dessutom är en stor del av mitt intresse att hålla på med mitt eget och andras hår, båda klippa, färga och styla. Så det vore hemskt roligt att få testa dom här produkterna och se vad det blir för resultat!

  Hoppas att det går vägen!

 570. Jag vill vinna, eftersom jag har inte råd att köpa produkterna, använder bara billiga. Dessutom så är Matrix bäst, har haft shampoo och balsam förut.
  Jag behöver en ordentlig kur.

 571. Jag har nyligen färgat håret brunt efter sönderblekt och rakpermanentat det och dessutom vart tvungen att klippa av hälften.. Finns inget jag ångrar mer i mitt liv, och det värsta är att jag inte har råd med alla dyra bra produkter eftersom jag pluggar 🙁
  Så jag hoppas hoppas hoppas verkligen att jag vinner detta, det skulle verkligen vara en bra start!!

 572. jag skulle gärna vilja vinna detta eftersom jag har förstört mitt hår totalt. visst det är mitt eget fel delvis men jag ville så gärna färga mitt hår så jag bokade tid hos frisören för att äntligen lyckas få den där chokladbruna nyansen som jag alltid drömt om, och vad händer? jo jag går därifrån med svart och sjukt slitet hår. och självklart har jag försökt färga bort den svarta färgen vilket innebär avfärgning efter avfärgning efter avfärgning och mitt hår har aldrig varit så här slitet. och jag som alltid innan har haft tjockt lent glansigt perfekt hår. vart jag än har gått har jag fått höra om mitt hårreklams hår. och så förstör frisören det, det värsta är nog att jag hade sparat i flera månader, jag är bara femton och mamma och pappa ville inte betala så fick spara så mycket jag kunde av varje månadspeng. och nu har jag inte råd med bra hårprodukter heller så detta vore verkligen en räddning. saknar mitt gamla hår, vill inte ha detta tunna slitna hår längre. hoppas jag vinner och tack på förhand i så fall. mvh. ellen.

 573. Jag skulle vilja vinna dessa produkter efter som jag, som många andra, är student och har inte råd men så dyra produkter, utan istället låter jag håret bli förstört och fult. Att jag bor långt uppe i Norrland gör inte saken bättre för under vintern blir både hår och hud torrt och fullt 🙂

 574. Hej jag har värdens finaste hår. Jag har färgat det blont rätt mycket, fast inte så jätte blont för jag vill inte förstöra mitt fina hår. Så jag gör slingor. Så mitt hår är rätt “trasigt” och jag vinner sällan sånna här tävlingar/produkter, plus att jag inte har pengar till sånna här produkter. Och när jag borstar mitt hår så faller alltid hälften av.. Känns det som i alla fall. Jag BEHÖER våsda mitt hår mera!
  Kram

 575. Hej hej !
  Såg denna tävlingen och blev super glad, det är nämligen så att min vän fyller snart år och jag har verkligen ingenting att köpa till henne 🙁 När jag såg denna tävlingen tänkte jag att det hade ju varit perfekt att ge till henne när hon fyller år. Det är såklart inte så stor chans att man vinner vilket är synd men min motivering är att jag vill kunna ge något riktigt bra i present till min allra bästa vän och detta skulle vara den perfekta presenten ! Skulle bli jätte glad om jag vann, vänner är ju det viktigaste vi har …

 576. Jag skulle vilja vinna dessa produkter då mitt hår aldrig reparerades från min blekning till vitt hår i somras (Mitt hår är mörkbrunt så ni kan förstå hur det kan se ut). Som en fattig student som bygger ett kit för att jobba som makeup artist samt fotograf och utöver detta sparar pengar för att flytta till London i höst så räcker inte ekonomin till.

 577. Hej! jag skulle hemskt gärna vilja vinna eftersom jag har tunt, risigt och torrt hår nu under vintern. Har långt fint i vanliga fall. Vägrar ha utsläppt eftersom de se ut som jag har ca 5 hårstrån och håret känns så slitet och som om det skulle ramla i bitar om man rör vid det för mycket. 🙂

 578. Jag har alltid velat ha sånt där vackert, klassiskt hollywoodhår. Men det är svårt med mitt tunna, risiga och allmänt förstörda hår.
  Min frisör rekommenderade det till mig när jag sa att jag ville ha klassiskt hollywoodsvall;) Nu kommer äntligen min chans att få prova det!

 579. Hejsan,skulle verkligen bli jätteglad om jag vann.. Började färga mitt hår för ca ett och ett halvt år sedan för att jag har dåligt självförtroende, och tyckte inte att jag passade i något. Så har haft allting från blondt, svart, brunt, rött, gult, orange, och allt däremellan. Har blekt håret och gjort flera avfärgningar. Nu har jag kommit tillbaka till min naturliga färg för att jag kom fram till att jag trivs bäst i den. Men mitt hår har verkligen fått lida, har fått klippa och klippa, och när håret är blött är det som gummi som man kan dra av jättelätt, plus att jag tappar massa hår när det är torrt också. Jag har en häst som alla mina pengar går åt till och min mamma vill inte köpa mer hårprodukter till mig vilket är förståeligt eftersom hon har lagt ut flera tusentals kronor på det. Så skulle verkligen verkligen uppskatta om jag fick de här produkterna! / Desperat tjej med kasst hår.

 580. Känns väl lite meningslöst att göra det här efter så sjukt många har skrivit men iaf. Jag vill vinna för att min hår är nå sjuk tunt och gänska torrt nu på vinten.. det är inte direkt så slitet men skulle behöva en riktigt bra vård till mitt hår. Och min längt på mitt hår har varit de samma i kanske 2 år !! riktigt tråkigt .. aja skulle ha jätte bra använingen för de puss 😉

 581. Jag vill vinna för att jag har så långt och jättetjockt hår. Frisörerna brukar bli förvånade över att mitt hår är så tjockt och säga att det är deras rekord.. Men nu har det blivit slitet och jag ska snart till frisören och klippa av en del, då vill jag kunna underhålla de med riktigt bra produkter från Matrix! Såna bra produkter unnar jag mig inte annars..

 582. finns ingenting jag gillar med mitt hår. det är kort, krulligt, slitet, elektriskt och sen har jag världens fulaste utväxt också. Jag plattar mitt hår varenda dag eftersom jag verkligen inte trivs i krulligt hår. I alla fall inte när det är så här kort. Jag försöker spara ut mitt hår men utan på hårvårdsprodukter är det ju nästan omöjligt när man plattar det varenda dag. Är i stort behov av en färgning också men det kommer inte på fråga för jag är alldeles för rädd att hela håret ska rasa samman. Vad jag behöver är alltså superbra hårvårdsprodukter! Har hört massor av bra grejer om matrix och har varit inne och fingrat på flera produkter men jag har alltid låtit bli av den enkla anledningen att jag faktiskt inte har råd och det kommer dröja ett bra tag innan jag faktiskt har råd. SKulle betyga världen för mig om jag vann detta, det skulle typ rädda hela mitt (h)år.

 583. Jag vill vinna produkten för att mitt hår är jätteslitet, det växer sakta och jag har nästan provat allt som får håret att bli mjukt och inte tovigt. och jag har lockigt hår så det är jättesvårt att hantera så det skulle verkligen hjälpa om jag vann för bra produkter brukar vara så dyra och jag har inte råd för att jag inte har ett jobb… än och jag går i skolan.

 584. Mitt hår är oehört slitet, det är ju iofs mitt eget fel pga. alla gånger jag färgat det, för när jag var mindre, hade jag blondt fint hår, sen färgade jag det brunt, och när mitt hår blektes så blev det brun-grönt, så jag färgade det igen.. och så upprepades det några gånger..
  men nu har jag bestämt mig för att jag vill börja ta hand om mig själv mer, men har INGA pengar till hårvårdsprodukter, och andra nödvändiga saker, så detta hade verkligen varit toppen att vinna..
  & eftersom jag bara är 13 ynka år så är det inte lätt att skaffa pengar, speciellt inte när min mammas ekonomi inte är toppen..

  & dessutom älskar jag att styla mitt hår, att hålla på att platta det på olika vis & locka och hålla på, och plattar Nästan mitt hår varje dag, förutom när jag har uppsatt, så jag hoppas verkligen nu att jag kan får vinna dessa (underbara) produkter.

  Mvh – Angeliqa 🙂

 585. Hej.
  Mitt namn är Sara och jag tycker att jag förtjänar materix produkterna av en anledning. Precis som antagligen alla här har skrivit, mitt hår är superslitet! Men jag försöker spara till långt hår, efter att jag blev sparkad av min häst i huvudet fick jag ett jättestort sår som behövdes sy, därför rakade läkarna bort en bit hår på mitt huvud. Nu när håret äntligen är någon decimeter långt runt hela hudet så har jag upptäckt hur slitet mitt hår har blivit av min plattång (att platta gör så att håret ser längre ut) och jag vill verkligen inte klippa av mig mitt äntligen kvinnliga hår. Innan olyckan hade jag jättelångt och tjockt hår.
  Så bra hårprodukter känns som en bit påväge mot ett friskare hår och bättre självförtroende.

 586. Hej!

  Jag har jätte stora problem med mitt hår. Jag har fet hårbotten men längderna på håret är hur torra och frissiga som helst! Jag har alltid haft svårt med vilket shampo och balsam jag ska ha. Och som fattig student så har man inte råd att spendera 600-800 hundra kronor på hårprodukter. Därför skulle det vara helt fantastiskt att vinna detta priset, till mitt slitna, förstörda hår.

  Kram

 587. hade varit jätte roligt att vinna, utbildar mig till frisör och skulle vara perfekt att få testa på dessa produkter för att sedan kunna tipsa kunder 🙂 gillar att testa produkterna själv innan jag rekomenderar dom men matrix är ett bra märke vad jag har hört och skulle gärna se resultat på det, vilket jag är helt säker på stämmer!

 588. Känner mig inte riktigt manad att skriva en lökig kommentar om att jag är en fattig student osv så, vore tvär fett att vinna! Ciaooo

 589. Jag tänker inte sitta här och ljuga ihop någon hårkatastrof utav helt ärligt talat VILL jag vinna det här! Jag älskar MATRIX produkter men har verkligen inte råd att köpa så fina grejer då jag är sjukskriven utav ersättning! Vore så himla roligt om just jag vann 🙂

 590. Jag skulle bli fruktansvärt tacksam om jag vann dessa produkter. Det råkar vara så att jag drabbades av psoriasis när jag var sju år (är 22 idag) och har därför väldigt torr hy och torrt hår. Det är inte alltid så illa och jag har eksem ca 4-12 månader om året. Det kunde ha varit kortare tid,men det är väldigt dyrt med alla salvor + den behandling jag måste gå på minst 3 gånger i veckan. Även om jag jobbar heltid och får en helt normal lön, så går det mesta av mina pengar till att behandla detta oönskade… Därför skulle jag bli väldigt tacksam om jag kunde vinna dessa produkter då jag sällan har pengar över att lägga på något som får mig att känna mig vacker.
  Tack på förhand och hoppas jag är en värdig vinnare!
  Mvh Jeanette

 591. Skulle vara underbart att vinna denna uppsättning produkter. Badade i klor med mitt blekta hår och fick missfärgningar, har sedan dess fått klippa av en del och nu är resten ganska torrt. Provat massor av olika saker men inget har funkat fullt ut. Så om dessa produkter är bra vore det guld om jag kunde rädda mitt hår!

 592. Jag är en fattig student med risigt hår som behöver livas upp,
  mitt hår tål tyvärr inte de flesta skitprodukter så jag hoppas att jag får chansen att vinna dessa produkter från Matrix som jag har hört så mycket bra om!

 593. Tjaa !
  Jo, jag skulle tycka att det skulle vara sjukt kul att vinna dessa hårprodukter då jag älskar att ta hand om mitt hår och trixa och mixa. Har inte varit världens bästa på det men ibland så händer det att man köper bra hårprodukter. Men med tanke på att jag är en student så har man inte råd med att köpa såna här dyra produkter och speciellt inte om man har 4 syskon. Jag skulle i alla fall bli helt galet glad om jag var en av vinnarna och då kan jag lova att mitt hår kommer bli galet snyggt. För det kan bli som ett löfte då att börja ta hand om håret ännu bättre. PUUSS !! 🙂

 594. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att motivera varför just jag ska vinna, finns nog fler som säger samma sak..
  Men jag har iallafall vääldigt slitet hår och pga. det blir det aldrig längre eftersom jag behöver klippa och toppa såfort topparna blir kluvna igen.
  Har testat en massa produkter, men inget hjälper så jag har gett upp helt enkelt, men skulle vara kul om jag fick chansen att testa den här serien, vem vet, det kanske fungerar?

 595. drömmen om långt hår lever fortfarande kvar. Jag kämpar och sliter, försöker med produkter i hit och dit men dom kommer endast från ica affären då det är det som passar min plånbok. Jag hoppas så innerligt att jag vinner, för en gångs skull och jag hoppas detta kommer att bli min första gång. jag håller tummarna för detta och för att mitt hår ska bli långt och dessutom MÅ bra!

  tack och hej! 😀

 596. Elloh Bitches 😉
  Want that shampoo thingy, give it to me!!
  Haha, nej men att motivera varför man är värdig hårprodukter?
  Jag har fjortisblekt håret i hela mitt liv och nu är det slitet?
  Nej men min motivering är väl att det hade varit kul att pröva nya produkter och se om man hittar en ny darling.

 597. just nu känns mitt hår så vintertorrt och tråkigt som det bara kan bli och vet mycket väl om matrix produkter då jag går andra året på frisör gymnasiet, men har tråkigt nog inte råd med bra hår produkter hur mycket jag en skulle behöva det! då man inte leve så fett som student . att vinna produkterna skulle verkligen vara guld värt för mig!

 598. sliten mamma på 21 år som behöver lite fräscha grejer i håret…. det har blivit så förstört under tiden jag ammat! hoppas hoppas hoppas 🙂 kram

 599. Hej jag är en tjej som hade tjockt och lång hår en gång i tiden och det var det enda jag var stolt över men på grund av att massa nära och kära har gått bort och blivit ryckta från mitt liv så har detta påverkat mig psykiskt och fysiskt samt att balansera studier med detta har jag tappat massa hår och får panik för varje gång jag ser en massa hårtussar efter jag kammar mitt hår. Så snälla hjälp mig jag vill inte gå runt med en en ful boll i håret längre jag vill ha fint hår och kunna vara stolt över mitt hår som jag var en gång i tiden
  tack

 600. Jag är tjejen som hade ett långt blondt naturligt fint hår, men tyckte att det skulle vara kul att testa att bleka det jätteljust, tanken blev till utförande och det ångrar jag än idag och detta var två och ett halvt årsedan. Blekningen skadade mitt hår rejält och jag tappade jättemycket hår, så det slutade att jag klippte av mig mitt långa hår till en page, för att verkligen få bort allt det slitna. och sedan dess kämpat med att få tillbaka det till det normala utan en massa slitna toppar. Med dessa produkter skulle jag kunna öka chansen att få det där långa håret jag hade en gång och drömmer om varje dag. Kramar.

 601. Jag har sparat till långt hår i snart fyra år, för jag klippte av det för fyra/fem årsen ett stort misstag! Men som den hårfixerade tjej jag var/är så plattade och lockade jag mitt hår nästan varje dag. Så sist jag var hos frisören var hon tvungen att klippa av en lång bit och jag blev helt förstörd, har drömt om långt hår så länge nu. Men efter det frisör besöket bestämde jag mig för att lägga platt och locktängerna på hyllan och låta mitt hår vara.(och det har dom varit i snart 2 månader) Jag sköter mitt hår så bra jag kan nu bara för att det ska få växa och bli långt. Mitt hår skulle även bli mycket finare om det var långta för har naturligt väldigt tjockt hår så nu när det inte är så långt blir det bara väldigt kort och tjockt liksom. Men problemet är att alla hårprodukter som hjälper för att mitt hår ska bli friskare är ofta väldigt dyra och jag har inte pengar till att köpa såna bra produkter. Så nu hoppas jag på att vinna här så jag kan få mitt hår och bli “friskt” och växa så det äntligen blir långt ! Jag ska inte ge upp och ta fram min älskade plattång igen, nu ska jag lyckas !
  Håller tummarna nu (Y)

 602. Jag skulle mest vilja vinna för att jag själv är så trött på mitt hår, och alla andra produkter jag köper funkar inte alls på mitt hår, :/ jag har hört mycket bra om er, så jag tror nog att ni skulle kunna få mig att tänka om och börja köpa era produkter som kanske iallafall funkar mycket mycket bättre än resten av hårprodukterna som dom gör reklam för överallt.. 🙂
  Taack!

 603. Jag älskar verkligen era produkter! En hemma spa dag under denna kalla vinter skulle börja perfekt med en dusch och användning av era produkter, definitivt den bästa starten. Man får en så fräsch känsla efteråt. Mitt hår blir väldigt enkelt torrt och ser sletet ut, med era produkter skulle det kunna lösa mitt problem. Att vinna detta fina kit, hade hjälpt en fattig student på traven. Vinner aldrig någonting, min vinnar tur är inte på topp om man säger så. Vann 10 kr på sms bingo i helgen, de är väl de största jag vunnit? Så att någon dag få ett mejl från er att jag är en av de som vunnit, skulle göra min dag!

  / En tjej som verkligen vill vinna!

 604. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna det här hår-kitet! Mitt hår är fruktansvärt torrt och slitet, tack vare Sveriges underbara vinterväder (känn min ironi). Jag försöker spara mitt hår så att det ska bli långt och fint till sommaren, och har dragit ner på fönandet och plattandet av mitt hår för att minska allt slitage. Men det känns inte som att det är värt det när håret ändå blir så torrt och hemskt på vintern. Jag har provat flera olika hårinpackningar men jag känner inte att de har gjort någon större positiv påverkan på mitt stackars arma hår. Därför skulle det verkligen inte skada att få prova på det här nya Matrix-kitet. Kanske kanske kanske kan min dröm om att ha långt, fint och friskt hår till sommaren bli sann? Det skulle betyda så fruktansvärt mycket för mig att vinna, eftersom håret trots allt är en stor del av mig. Tack för mig! Puss & kram!

 605. Varför jag borde vinna? Eftersom ni alla bloggare vet vad utseendet betyder, och hur skulle då en tjej se ut utan bra hår eller utan att sminka sig? Utseendet är a och o! Borde själv försöka friska upp mitt torra barr för att kunna få det lite solblekt till våren!

 606. Jag vill gärna vinna för att mitt hår är kallabalik. Måste värkligen få ordning på det. Och det hade ju varit awesome om jag vunnit.. 700 kronor är rätt mycket pengar så de är inget jag bara skulle gå och köpa. Men visar det sig vara en bra protukt så nja, kanske 🙂 Hoppas jag vinner, det skulle betyda mycket !

 607. Skulle vilja vinna för att mitt älskade hår är så slitet och risigt, och hörde att denna serie var bra. Mitt hår är långt och jag vill inte klippa av det, älskar det för mycket!

 608. känns som jag provat exakt allt! allt från hair-repairs till silicondroppar och värmeskydd, jag har världens mest slitna hår. mitt hår slits beroende på vilken sida jag sover på. jag har mycket mindre hår på min vänstra sida än den högra eftersom att jag sover på vänstra sidan. sjukt, jag vet! jag behöver något som hjälper mig men har inte råd med detta snälla låt mig få prova och kanske.. kanske kommer jag slippa ha sveriges mest torra och slitna hår!

 609. Hallå där!

  Har lyckats fått ganska långt hår ett par gånger (drömmer om ett vackert Hollywood svall), men då det blir slitet fort har jag tvingats släpa mig till frisören. Alltid samma visa – dom klipper av mig håret tills jag ser ut som en kille och sen ligger jag hemma i veckor gråtandes med flera kilo choklad. Låter detta hälsosamt? Nä precis så snälla rädda mig, vill inte sätta mig i den där frisörstolen igen på ett tag. Är inte jag värd långt, fint, fräscht och OSLITET hår till sommaren?

  Tack, puss och kram

 610. Jag skulle vilja överraska min underbara mamma med lite hårprodukter för hon ställer alltid upp för mig när jag har det kämpigt.
  Skulle vara kul att för en gångs skull vara den som glädjer henne och jag tycker verkligen hon förtjänar det.
  Vad skulle man vara utan sina föräldrar.

 611. Hej!

  Jag vill vinna för att jag vill att mitt hår ska bli lent och fint,just nu är det slitet och färgat! mitt hår brukar gå av och de ända jag brukar önska är att mitt hår blir bra igen,och dom här produkterna värkar bra så om jag skulle vinna och mitt hår skulle bli bra blir jag sjuktglad! (Jag har testat massa hårinpakningar,men det funkar inte) Det skulle betyda så mycket för mig om jag vann!.Skulle vilja vinna och vilja att mitt hår blir bra igen!.. 🙁

  p.s VILL VINNA!

 612. p.s Det är extra slitet just nu eftersom att jag hade bränt fast löshår som jag nu tagit bort, och oj oj oj vad slitet det är! 🙁

 613. anledningen till att just jag ska vinna detta hårvårdskit är för att min hår just nu är väldigt slitet och det känns som att inga hårvårdsprodukter som jag testat hjälper, därimot verkar det här super bra, och mitt hår är verkligen värd det efter alla hårfärgningar, skulle verkligen uppskatta att vinna! 🙂

 614. Jag har alltid haft slitet, torrt och sprött hår. Jag toppar håret hos frisören när jag har råd, vilket blir max 3 eller 4 gånger per år. Jag har inte ekonomin för att köpa lite dyrare och bättre hårprodukter. Så de kanske gör att mitt hår slits mycket. Skulle vara jätteroligt att få vinna tävlingen och få prova använda riktigt bra grejer till håret. Se om det blir nån skillnad! Hoppas att turen är med mig denna gång 🙂

 615. Jag tänker inte skriva hur torrt mitt hår är för de tror jag ni redan förstår med tanke på vad de är för produkter ni lottar ut och att varenda en har berättat hur slitet deras hår är. Så rätt och slätt frågar jag er nu, Skulle ni vilja skänka detta hårvårds kit till mig? Skulle bli super glad!! 😀

 616. Biolages produkter har alltid passat mitt hår – så det blir garanterat upplyft om jag ett helt set får!

 617. Jag är värd att vinna denna tävling just för att jag ÄR jag. Självklart skulle jag bli jätteglad över detta och jag skulle verkligen utnytjjat dess produkter redan första veckan.

  Jag tänker inte dra till med någon förklaring om att jag är student, inte har råd, för slitet hår eller någonting sådant DÄRFÖR att jag tror att Sveriges tjejer, mer eller mindre, har problem med håret.

  Jag skulle helt enkelt bli superglad om jag vann!

  Tack på förhand
  Amanda Bärneskär

 618. mitt hår är kaos! att vinna denna tävlingen skulle verkligen vara super! hoppas hoppas hoppas! skulle verkligen behövas!
  tack på förhand!

 619. Helt sjukt men, härom dagen var jag hos en kompis och hon hade köpt ett nytt strykjärn. och jag va skit trött så jag somnade på strykbrädan. Min kära kompis har alzheimers så hon glömde helt bort att jag var kvar. Till det väldigt oturliga, hon kom på att hon behövde stryka, och där rök mitt hår om man säger så! Så är i ganska starkt behov av produkterna!

 620. Jag har en pojkvän som jag älskar som in i bomben. Och han gillar att se snygg och bra ut. När vi träffades så var mitt hår helt okey och jag gillade det. Men nu efter en Thiland semester och fel hårfärg så är mitt hår jätte slitet och jag har ju inga pengar till att köpa bra produkter till håret! Därför så skulle det vara awesome med Matrix Biolage produkter!

 621. Hej, mitt hår lyckas alltid bli torrt och jag har aldrig hittat det perfekta hårvårdskitet! Jag stylar mitt hår ganska mycket vilket gör att det blir ännu torrare 🙁
  Biolage hade passat mig utmärkt! 🙂

 622. Mitt hår är så otroligt risigt! Skulle verkligen behöva ett par riktigt bra produkter som verkligen fungerar. Visst Gliss, Wella och massa andra relativt billiga märken har inpackningar för håret mm. men det fungerar inte på mitt hår! Mitt hår håller sig fint max en dag efter en hel inpackningskur och sen ser det så där risigt och fult ut igen. Det är ju vinter nu och torr luft ute och det gör inte saken bättre direkt för den delen. Tyvärr är jag en mindre rik student så jag har inte råd att lägga pengar på dem här hårprodukter som man kan vinna och som jag verkligen behöver illa kvickt! Jag och mitt hår skulle vara evigt tacksamma om jag vann 🙂
  Mvh Vanessa

 623. anledningen till att jag verkligen vill vinna är för att mitt hår är torrt, risigt, förstört, tunt och ja allt dåligt som kan hända med ett hår. det är såhär för att jag tycker väldigt om att hålla på med mitt hår och styla det till olika frisyrer. jag har plattat mitt hår sen jag gick i fyran och nu går jag i nian. jag håller på att försöka få ordning på mitt hår men hittar inte dom rätta produkterna, och när jag väl gör det är dom alldeles för dyra. jag vill inte att mitt hår ska se ut såhär, jag har slutat plattat det och slutat färga det men det gör inte saken bättre. jag har använt hår inpackningar från dom billigre märkena som jag ar råd med, men dom hjälper inte speciellt mycket eftersom mitt hår är så torrt. dom flesta får bara torrt hår på vintern, men jag har det året runt. på vinter, våren, sommaren och hösten det är hemskt! jag skäms verkligen över hur mitt hår ser ut för det är så förstört. jag vill ha fint glansigt och mjuk hår och det vet jag att rätt produkter kan ge mig. jag tror inte att den här produkten bara skulle hjälpa mitt hår, jag tror den skulle hjälpa hela mig. skulle jag ha finare hår tror jag att jag skulle få bättre självkänsla eftersom jag inte längre skulle skämmas över hur mitt hår ser ut. visst jag skäms över hela min kropp och utseende. men min kropp kan jag täcka med kläder och mitt ansikte kan jag täcka med smink. men mitt hår kan jag bara sätta upp eller föra en frisyr med, och även fast jag gör det så ser jag och alla andra hur förstör mitt hår är. och alla säger till mig flera gånger dagligen att jag har tunt hår, och att det är förstört, torrt och slitet vilket inte är kul att höra även fast det är sant. så jag skulle verkligen kunna behöva dom här produkterna, för att mitt hår ska må bättre och för att jag ska må bättre. skulle bli riktigt glad över att vinna eftersom jag tror de här produkterna verkligen kan hjälpa mitt hår och mig själv 🙂
  / Linnea

 624. jag vill vinna för GRATIS ÄR SÅ JÄVLA GOTT 😀 (Dock ska jag inte äta hårprodukterna.. men ja, ni förstår vad jag menar med min motivering 😉 ) höhö…

 625. Jag har en nära vän till mig som i stort sett alltid använder Matrix hårvårdsprodukter, och eftersom att mitt hår är ganska tunt, torrt och slits väldigt lätt så rekommenderar hon dessa produkter till mig konstant. Jag har velat testa i över ett år snart, men eftersom att jag är en fattig student och måste lägga alla mina pengar på skolan, hyran, mat etc. så har jag inte direkt råd att unna mig denna sortens vardagslyx, och därför skulle det vara superbra om jag kunde vinna detta nya kitt. Jag skulle vara evigt tacksam.

 626. Jag skulle vilja vinna för att jag har hört att Matrix hårvårdsprodukter är otroliga! Hatar mitt risiga torra hår som blir slitet direkt efter att jag har klippt det och skulle verkligen vilja få någon ordning på det! Har sånt tunnt hår med! Inga andra produkter har verkat bra på mitt hår så jag skulle vilja testa detta! Om det funkar på mitt hår är det verkligen bra! Och är man student har man inte råd med såna bra saker heller! Skulle bli överlycklig om jag vann!

 627. Hej! Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta kit eftersom jag just nu jobbar som aupair och hade en liten fajt med minstingen som klippte av rejält många centimeter på mitt hår så var tvungen att kapa allt väldigt kort … nu är det ända jag vill att få långt hår igen.. aupairlönen räcker inte så långt. Det hade vart underbart!

 628. Varför jag ska vinna ett kit med Matrix Biolage är för att mitt hår renoveras just nu. Ska gå från rödhårig till blond och gudars, detta tycker inte mitt hår om..Men jag tror att ett kit från Matrix Biolage kommer göra det lysande och helt igen. (efter en klippning också förstås)

 629. älskar mitt hår och vill hela tiden vara fin, kan tyvärr inte lägga så mycket pengar på sånt här för jag har inte så mycket pengar.. Jag skulle bli jätte glad om jag vann och det skulle verkligen pigga upp mig eftersom att jag nu befinner mig i en svacka.. mår ganska dåligt för tillfället. snälla!

 630. Skulle vara kul att prova på en ny serie. Mitt hår år så slitet så det behöver verkligen en hårkur. Tidigare produkter jag använt har inte alls funkat..

 631. Bor i luleå. Mitt liv suger. Mitt hår är fult, risigt och äckligt är dessutom brunt om ni ville veta så ja? pigga upp mig lite? vi har skit mycket snö och det gör mig deprimerad 🙂 Rolig motivering va? jag vinner aldrig så förstår inte vf jag lägger tid på det här. fast någon gång måste ju vara den första. haha, men ni får ha det så bra nere i stockholm där ni typ har vår nu 🙂 hejdå 🙂

 632. Svårt att skriva och motivera, eftersom det är så många som kommer med bra motivation till varför just dom ska vinna. Men jag ger det ett försök! Menar, försöker man inte så har man ingen chans till att vinna. Inte sant? 😉

  Jag kör ingen lögn, utan bara sanning rakt igenom!
  Jag skulle vilja vinna just för att mitt hår år så gräsligt just nu. Jag försöker att bli ljusare i håret nu vill våren, så av misstag råkade jag göra fel och va tvungen att klippa av säkert 20 cm av håret. Tråkigt nog är det fortfarande slitet.. Min hårinpackning som jag har är väl OK, men tyvärr håller den på att ta slut. Även schampo och balsam. Tyvärr har jag inte råd att betala för mer hårinpackning, då jag har fyllt 18 och måste betala för allt själv.. Tråkigt nog men sant! Hoppas ni låter mig vinna, så man kan få lite glans på vardagen 😉

 633. Jag har precis avslutat min utbildning på Svenska Frisör skolan vi har jobbat lite med Matrix och jag är helt till mig när det gäller deras produkter. Nu är jag arbetslös och gått runt i salonger överallt men inte en ända salong hittar jag. Så ni skulle göra mig väldigt glad om jag vann kittet så kan jag prova de på mina kunder som ja så småning om kommer få och rekomendera vidare Matrix

  🙂

 634. Jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter för mitt hår är torrt värre å har inte sett en frisör på över 8 år utan en kompis har fått kapa de när de blivit för långt…..så de vore på tiden jag fick chansen att skämma bort mitt hår för en gångs skull 🙂
  Jag lever med kronisk huvudvärk sedan -96 å för visso kan jag inte göra nåt åt insidan av pallet men utsidan kan ju ändå få en liten chans att må gott å bli lite bortskämd även om inte insidan kan få de så därför skulle jag vilja vinna dessa produkter rent för att skämma bort mitt torra långa rufs 🙂

  Kram Laila

 635. jag ska vara helt ärlig. jag tycker det där kitet verkar så sjukt bra, och mitt hår är torrt och fnasigt nu när de är vinter! agskulle bli så himla glad om just Jag vann! nu är de på tiden att jag får vinna nåt 😉 kram!

 636. Tänk att produkter till sitt hår få vinna,
  då kanske mitt hemska burr skulle försvinna.
  Då skulle mitt torra hår vara ett minne blott,
  dessa produkter doftar säkerligen supergott!
  Produkter som håller vad dom lovar,
  denna vinst hoppas jag att jag hem håvar.
  Efter all spray och styling mår mitt hår inte så bra,
  därför skulle jag vara tacksam, detta vill jag verkligen ha!
  Att vinna produkter för 700 spänn,
  jag skulle knappats ge dom till en vän!
  Nej, nej, själv skulle jag behålla allt,
  det kanske låter lite kallt.
  Att livet har sina upp och ner,
  är något man även på utseendet ser.
  Efter allt har jag blivit en stark flicka,
  så kom igen, detta kan du väl till mig skicka?
  Jag håller alla tummar och tår,
  och hoppas att jag snart har skinande hår!

 637. Hej!
  Som dom flesta andra tjejerna har skrivit som är med och tävlar så har jag så sinnessjukt torrt och slitet hår. Jag har färgat det alldeles för mycket.Slingat det ljusare, brunt och nu är jag blond igen. Det tog ett jävla tag och mitt hår har fått sota för det. Jag har själv testat matrix produkter och älskar dom! Men det är inte något jag kan unna mig så ofta, jag har inte så stor inkomst eftersom jag går i skolan och inte har något jobb.. Så detta skulle vara jätte roligt att vinna! 🙂

 638. Jag har jätteslitet hår och har testat en rad olika produkter utan resultat, i längden blir det väldigt dyrt att köpa massa olika. Så klart man går med i en tävling, där chansen finns att få produkter gratis! Om jag vinner dessa och dem funkar, då vet jag vad jag ska köpa i fortsättningen! fattig student..

 639. Jag tycker att jag ska vinna detta kit för att jag har så fruktansvärt torrt och slitet hår och skulle jättegärna vilja prova dessa produkter! Jag har hört folk säga att detta märke är bra när de gäller hårtyper som min, så jag skulle verkligen uppskatta detta!

 640. Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna detta hårvårdskit, och jag behöver det desto mer.
  Jag har blond hår, och tyvärr inte naturligt så jag behöver ofta färga/bleka det så att det ska se bra ut.
  Vilket leder till att jag har slitet hår, jag försöker även klippa mig så ofta jag kan så att det ska bli bättre vårdat och jag använder inpaktningar för att hjälpa håret, men ingenting hjälper.
  Så därför skulle jag behöva detta kit, för att alla som har testat det säger att det gör underverk, vilket är något mitt hår behöver.
  Och jag bor i en liten stad uppe i norrland, där dom verkligen inte säljer sånna här produkter och även fast det skulle finnas att köpa är det nog nånting min lilla student plåmbok säger starkt nej till!
  Jag skulle verkligen bli super lycklig om jag fick äran att rädda mitt hår, för vilken tjej här i världen vill inte ha snyggt hår?
  Kram!

 641. Jag hittar ingen bra motivering . Jag är inte så duktig på att rimma. Jag vill helt som det kan vara enkelt VINNA

 642. älskar mitt hår , dock så färgade jag det till blond och det tog mig 14 st hårfärger för ungefär 70 -100 kr per hårfärg! så mitt hår är rätt så slitet har även färgat det brunt igen för det blev jobbigt med utväxten, kan tyvärr inte lägga ut mer pengar på mitt hår eftersom jag hoppat av gymnasiet och får typ inga pengar bara av min blogg och mina föreldrar. Men kan inte leva på dom hela tiden och dom har tyvärr börjat säga nej åt att ge mig pengar. Jag skulle bli jätte glad om jag vann och det skulle verkligen bli roligt och prova nya saker! Skulle verkligen Behövas! 🙂

 643. Hej!

  Jag har sedan jag var sex år haft en hårsjukdom som gör att när jag blir orolig eller stressad en längre period så tappar jag hår. Den senaste tiden har jag haft mycket att tänka på då en nära vän dog och hela min skolgång har varit tuff , detta har gjort att ja sakta men säkert tappat mer och mer hår. Detta har varit svårt att ha med tanke på att mitt hår blivit tunnare och tunnare, har slitit det med plattång och annat för att kunna täcka de kala fläckar som uppkommit. Därför hoppas jag att jag vinner detta kitet så jag kan försöka fixa mitt hår och slippa skämmas !

 644. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna prudukterna, de skulle vara bra för mitt slitna hår. Har haft svart nu i flera år, men föddes som blond. Och nu i somras färgade jag blont igen.. och det är så fruktansvärt förstörd efter alla blekningar. Vinner aldrig något, men försöker iaf!

 645. Hejsan! Jag skulle vilja vinna för jag helt enkelt älskar att hålla på med hår! Speciell andras hår. 🙂 Min högsta dröm är att få bli frisör, men tyvärr är det alldeles för dyrt att utbilda sig till det..
  Jag själv klipper och färgar mina kompisars hår så varför inte avsluta med riktigt bra vård för håret?

 646. Hejhej! Jag skulle vilja vinna för mitt hår är riktigt riktigt slitet och vill helst undvika att klippa det, vill försöka få lite långt hår iaf. Så de skulle vara perfekt att vinna bra hårprodukter och samtidigt kunna spara längden också 🙂

 647. Jag har bråkat med mitt hår länge, ostyrit och överstylat. Besök hos frisörer har bara gjort mig till mössa-missbrukare. Please Myshowroom, låt mig kunna skämma bort mitt hår lite efter alla års dåliga behandling. Because I’m worth it!

 648. Efter 7 veckor i Thailand har mitt vanligtvis lockiga hår helt tappat kontrollen. Har tidigare använt Matrix produkter men just nu är det lite pyrt med pengar p.g.a resan så jag får väll hoppas att jag vinner så att jag kan tämja min lejonman.

 649. Helt ärligt – jag hatar att klippa mig! när det väl blivit långt så är det dags att klippa av! att jag inte klipper håret tillräckligt ofta resulterar i att mitt hår är ganska slitet.. vad är snyggare än långt sexigt välvårdat hår, som dessutom luktar gott?

 650. Jag tycker att jag ska vinna, eftersom jag är kille och går emot normen om att killar inte ska bry sig om sitt hår och hela köret.
  Jag är uppvuxen i en familj där alla tar hand om sitt yttre även håret!
  För att bevisa för killar att man inte blir klassad som nått eftersom man tar hand om sig själv och sitt hår så välj mig som er vinnare 🙂

 651. Jag skulle bli såå lycklig om jag van detta kitt!! Har testat hur mkt som helst men inget fungerar på mitt långa krusiga hår. Sen är det också så att jag är studerande & inte har hur mycket pengar som helst att lägga ut på hår produkter! Har hört att detta märke är jätte bra. Tack på förhand!

 652. jag tänker inte smöra & hitta på att det är nån syster som jag inte har som behöver produkterna, jag säger som det är istället, jag har vart blond, blonderat flera ggr sen har ja färga mörkt så nu är mitt hår mycket slitet. och nu efter nått år vill jag bli blond igen, himla jobbigt dedär med utväxten och behöva färga den varje månad åxå. men frisören säger att om jag blir blond nu kan jag tappa håret och det vill jag ju inte, men vill ju inte heller se ut som en grävling! dedär produkterna skulle nog göra susen på min risbuske! Tack!

 653. jo, jag blekte mitt hår två gånger och färgade det en gång under två dagar, mitt hår är slitet och behöver verkligen vårdas. dessutom är det orange……