10 Vinnare av exklusiva Michael Kors solglasögon…

kors

Nu har du möjlighet att bli en av 10 vinnare av ett par riktigt snygga Solglasögon från Michael Kors värde ca 1700kr/st.  För er som inte vinner hittar ni solbrillorna på ABFAB

Tävlar gör du enkelt genom att motivera varför du ska vinna ett par av dessa grymma solglasögon. Tävlingen pågår tom fredagen den 29 april klockan 23:59. Kom ihåg att ange en korrekt mailadress så vi kan kontakta dig om du vinner.

Tävlingen avslutad! Dessa är vinnarna:

petrasplace.blogg.se/
vesterlunds.blogg.se/
jennyalexx.blogspot.com/
lisasjosten.myshowroom.se/
micahs.myshowroom.se
irinakr.blogspot.com/
fannysahlin.blogg.se/
www.anneliesdagbok.blogspot.com/
www.nattstad.se/hannastangberg

Ytterligare en vinnare kommer att presenteras


691 thoughts on “10 Vinnare av exklusiva Michael Kors solglasögon…

 1. Jag skulle vilja vinna dessa snygga solglasögonen för jag äger inga och dem skulle passa perfekt nu till sommaren och dem skulle jag kunna använda eftersom det är både snygga och stiliga så varför inte de puffar upp allt !

 2. Jag vill vinna för att Michael Kors gör grymma solbrillor, och jag satt sönder mina förra. Så enkelt är det! 🙂

 3. Idag klippte jag av halva mitt hår, är sjukt nöjd och min inspiration var Victoria Beckham!
  Nu saknas bara dom sjukt snygga brillorna att steka runt med i det härliga vår vädret 🙂
  GO MYSHOWROOM!

 4. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar Michael Kors och allt han gjort. Det skulle vara en ära att få bära solglasögon som han har designat.
  Alla mina solglasögon har gått sönder, så behöver verkligen nya, och har länge funderat på att köpa ett par Michael Kors solglasögon!

 5. jag skulle vilja vinna någon av dem här solglasögonen eftersom att dem solglasögonen jag hade gick av på mitten och jag har inte råd med att köpa ett par nya just nu på grund av dålig ekonomi så det skulle inte sitta fel med att vinna nått par 🙂

 6. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon från Michael Kors för att det är grymt snygga solglasögon och som student är det svårt att få råd med så fina solglasögon och jag behöver verkligen ett par solglasögon för jag har en sjukdom som gör så att jag får blåmärken runt ögonen och då vill man ju helst ha ett par schyssta solglasögon och dölja dessa blåmärken med! 🙂

 7. aagneseriksson skriver:

  Jag vill vinna för att jag vill kunna gå runt i snygga glas ögon så alla kollar på de än mina ben och armar som är fulla av psoriasi. Jag har däremot aldrig ägt ett par solglasögon heller. Har inte pengar till det, allt går till mat osv och mediciner. 🙁 Ett plus är att michael kors gör sjukt snygga solglajjor! 😉

 8. Jag skulle vilja vinna solglasögonen, för jag har aldrig ägt ett par solglasögon eftersom jag har glasögon. Skulle jag vinna dessa skulle jag skaffa linser som jag så länge velat ha, för jag trivs inte i vanliga glasögon. Känner mig nästan som en nörd. Dessutom gör Michael Kors så sjukt snygga solglasögon, så att jag nästan dör. 🙂

 9. Solglasögonen jag köpte förra året är borta, jag är så ledsen över det eftersom dom satt så snyggt på mig men jag hittar dom inte :(. När jag såg videon om solglasögonen vart jag helt såld många av dom där skulle passa på mig 🙂

 10. Jag hoppas att jag vinner för min syrra förstörde mina solglasögon som var väldigt dyra. Och nu har jag inte råd att köpa nya solglasögon. Om jag vann så vet jag att jag skulle bevara dom väl. Och anväda dom HELA tiden. Älskar värkligen Michael Kors solglasögonen, så jag vill värkligen vinna. Då kan sola på stranden och känna mig som en väldigt lycklig vinnare. Kram. 🙂

 11. Jag skulle vilja vinna dessa snygga solbrillor för att de är precis min stil, lika glammiga som mig och bara helt perfekta!
  problemet e att jag inte har råd, men om jag sparar så går det ju att fixa, dock säger mina föräldrar nej.
  deras argument är : tror du att någon kommer ge dig pengar från igen stans eller??
  har lust att ba säga till dom att NEJ men my showroom kommer ge mig glasögon!!! 😀

 12. Jag skulle jätte gärna vinna för att solglasögonen är ju riktigt snygga 🙂 sen tänker jag inte snacka dynga och säga att jag inte har några eller att mina är sönder som alla andra kör på ser jag :p utan jag skulle vilja vinna för att jag tycker som är så himla snygga 😀 och för att jag skulle ha blivit super glad om jag vann :D! vem älskar inte att vinna saker? 😀 håller tummarna!

 13. Jag vill vinna eftersom jag tycker dom är as snygga.
  Jag har andra brillor hemma – såklart – Men skulle inte sitta fel med ett par lite snyggare brillor i äkta top notch anda!!!

 14. Dessa hade varit bra ó ha en helt vanlig sommardá!
  Med mina nya brillor kan jag glida runder på stranden med en drink i handen, allas ögon hade varit på mina Kors. Jag kommer se långt och kort, men ska inte använda dem vid sport. De kan gå sönder, men ska ta det jätteförsiktigt, det är trots allt jätteviktigt! Jag kommer bli strålande go&glá och använda dem varenda sommardá!!

 15. noorolsson skriver:

  Dessa solglasögonen är TOTALLY ME!
  Har aldrig ägt ett par “dyrare & finare” slags solglasögon för jag är en 17 årig tjej som pluggar i skolan med ett studiebidrag på 1050 kr i månaden. Hälften av det går till min häst så det är inte lätt för mig att få tag i sådana ur snygga glasögon. Ska även till Turkiet i sommar och då hade det inte suttit fel med ett par häftiga solglasögon 🙂 Jag är verkligen värd ett par!

 16. ebbamontage skriver:

  Helt ärligt, Jag är aldrig med och tävlar om något för jag vinner aldrig! Men jag gör ett försök iallafall. Tycker jag borde vinna eftersom jag alltid har otur och alltid drar nitlotten!

  PS: Dom var ju grymt snygga btw!

 17. Med solglasögon, vacker utan spackel. Utan, Ögon infektion! Man vet aldrig! Bli mina så blir jag dina, så kan vi njuta tillsammans hela sommaren lång du&jag!

 18. Otroligt snygga solglasögon! Skulle jättegärna vilja ha ett par sånna 🙂 Då vore alla sommaroutfits såå snygga!

 19. Jag skulle vilja vinna dem här super coola glasögonen för att dem är så snygga nu till sommarens alla snygga outfits. Dem skulle passa perfekt. Och så skulle det vara extra kul eftersom kag bara går runt i ett par fejkade som ser trasiga ut. 🙂

 20. Vem hade inte velat ha dom här urläckra solbrillorna?! Dom hade lyst upp mina dagar samtidigt som dom hade skyddat mina ögon från dom upplysta vackra dagarna! Ett par riktigt stilrena solglasögon hade suttit perfekt i mitt liv just nu när man är lite små deppig och orolig inför sommaren, man vill ju allt se bra ut när man går rung i bikini och solglasögon.. Men dom här brillorna hade gjort så att folk kollade på dom istället för hur resten av kroppen ser ut! Det hade varit till stor glädje! Kram!

 21. Hugo är bäst, ingen protest!
  Poaw är också bra, tjalalala la.
  Då dessa glasögon är superfina
  får de mig att önska att de var mina!
  Ett par Michel Kors solglasögon skulle jag bära
  upp med all ära.

  Då Paow i sina Kors med stjärnglas strålar
  (och Hugo i sina Prestige bortmotar utstrålar)
  Hoppas jag av denna elegans med er då dela
  detta i ett par Michel Kors brillor skulle göra det hela!

 22. Jag heter johanna, jag är rätt bra på att stanna.
  När det gäller tävlingar som är sanna.
  Micheal kors är en modeskapare ur sitt like. Stört i vårt världsrike.
  Snygga glasögon han har, det tycker jag är bra.
  Dagar jag inte ansiktet hinner skölja, då är glasögen bra till att dölja.
  Att flytta till stockholm och festa är en dröm jag ska uppfylla. Då är galsögonen bra när jag har en stor fet bakfylla.
  Jag har aldrig påstått att jag är bra på att rimma, för detta tog mig en halvtimma.
  puss och hej leverpastej

 23. Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig har hört talats om märket. Och sen har mina gått sönder.

 24. Hej jag vill gärna vinna nya för jag alltid drömt att få ha såna snygga brillor , men kommer nog aldrig ha råd förs om några år.
  Och jag skulle verkligen vara glad och tacksam om jag fick så snygga. bli överlycklig!

 25. Jag skulle vilja vinna för jag behöver ett par nya och jag har aldrig vunnit något .. Dessutom är dom ju super snygga 🙂 håller tummarna 🙂

 26. Att ha urläckra kläder på sig, matchar alltid bra med ett par urläckra brillor, så varför inte matcha med ett par urläckra Micheal kors? simpelt, just därför vill jag vinna..

  Allt har sitt plus i kanten, lika så för killar med en snygg bil, lagom stora och feta brillor, nobody says no to Micheal kors 😉

  /mickis.

 27. Jag skulle vilja vinna för att jag älskar Michael Kors och allt han gjort. Det skulle vara en ära att få bära solglasögon som han har designat.
  Alla mina solglasögon har gått sönder, så behöver verkligen nya, och har länge funderat på att köpa ett par Michael Kors solglasögon! men har aldrig blivit av!

 28. Nu är våren här, hatad hösnuva och ögonen rinner,
  behöver skydda dem men jag till affären ej hinner,
  går jag hittar jag ändå inte vad jag vill bära,
  ett par från Michael Kors skulle absolut bli mig kära.

 29. hej jag har aldrig vunnit något i hela mitt korta liv och jag vill gärna ha dem please i’m beggin u….

 30. Jag skulle vilja vinna dessa snygga solglasögonen för jag äger inga sol brillor sen älskar jag michael kors glasögon. och sen så får jag inte så mycket i veckopeng.

 31. Jag är trött på alla 50kroners solglasögon som bara gå sönder,så man få köpa nya varje år. Min dröm är att äga ett par michael kors glasögon. Jag tycker hans solglasögon är väldigt fina.

 32. I dessa blir man även snygg
  och hjälper också som skydd
  Även om jag riktigt myser
  när solen starkt på himlen lyser

 33. Hej! min motevering lyder nog som de flesta andras, jag vill vinna Michael Kors brillorna, för att dom e grymt snygga 😉 De skulle nog sitta fint därute i sommarvädret!

 34. Som blivande mamma så har man inte råd med lyx eller råd med att kunna skämma bort sig själv då alla resurser ska gå till den kommande bebisen!
  Dessa brillor är dessutom enormt snygga och det vore lite trevligare att ha ett par solglasögon som kostar mer än en 10a.

 35. Som 3-barnsmamma vore det underbart med lite LYX till sig själv för en gångs skull. Under alla småbarnsår har man alltid satt sej själv i andra hand, nu är det dags att mamma får känna sej snygg och lyxig! Och det skulle mamma definitivt göra i ett par av Michael Kors brillor 🙂

 36. Överallt letade jag efter ett par grymma Kors bågar, jag hittade ett par i New York för 1 år sedan. Jag hann inte vara hemma i mer än 4 månader innan jag blev rånad på allt när jag var ute och gick en promenad, ink mina älskade korsbrillor försvann 🙁 Nu har jag även blivit av med min cykel och mobil och som student får man tyvärr prioritera. Jag hoppas veerkligen att jag vinner ett par så även jag kan se snygg ut i sommar 🙂 Taaack

 37. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver verkligen ett par super bra och snygga brillor till sommaren då jag har känsliga ögon. Sommaren är väldigt jobbigt för mig för jag har så känslig hy så jag kan knappt vara i solen och efter sommaren måste jag åka och titta så att födelsemärkena inte har bildat cancer. Sommaren är underbart för mig på kvällarna, men ganska jobbig på dagarna då jag måste vistas i skuggan, men om jag vinner ett par super snygga brillor som är bra skulle jag göra allt för att få visa upp dom och därför gå med tunt långärmat och smörjt in mig mera och noggrannare för att inte bli bränd av solen. Det känns som att jag äntligen skulle vilja hänga med mina vänner och göra saker eftersom jag har ett par snygga och bra solbrillor som skyddar ögonen bra och är grymt snygga.

 38. Jag flyttar till Italien i ett halvår, och där är det sol varje dag, så då skulle det vara perfekt med ett par snygga solglasögon som man kan använda varje dag. Eftersom alla andra i Italien har stil, de vet hur man bär saker rätt, och jag vill vara en av dem.

 39. jag skulle vilja vinna dem därför att jag bokstavligt talat älskar solglasögon! tycker det är så himla kul att försöka matcha solglasögon med det jag har på mig. en annan liten grej är att jag fyller år den första maj, och vinner jag är det ju en perfekt present!
  tack på förhand 🙂

 40. Jag borde vinna eftersom jag skulle bära dem perfekt!! 🙂 Perfekta inför en sommar på Smögen och en vecka i Alanya 🙂

 41. Jag går ner på mina bara knä för att ber er låta mig vinna i princip! .. skämt åsido, jag vill verkligen verkligen ha ett par och jag har inget jobb så det finns ingen möjlighet att kunna skaffa ett par nu.. dom hade vart sååå perfekta nu i sommar! speciellt pilotbrillorna, så sjukt snygga! låt mig vinna så kommer jag aldrig ta av dom! .. (haha) håller tummarna! 🙂

 42. jag skulle vilja vinna ett par fina solglasögon från michael kors för att en väldigt god vänn till mej dog förra sommaren och hon hade alltid mina dåvarande solglasögon för att hon älskade dom jätte mycket och när begravningen var så va det jätte soligt ute och jag hade just dom solglasögonen på mej, men väl framme vid kistan kunde jag inte ha dom för det var ju hon som bar dom bäst och jag la dom på kistan för att hon alltid skulle ha en del av mej och sedan dess har jag inte vågat/velat/kunnat köpa några nya. jag tror det skulle vara väldigt mycket lättare om det bara var någon som gav mej ett par. det skulle vara en nystart!

 43. Anledningen till att jag vill vinna de här ASSNYGGA solglajjorna
  Är för att jag tänkte försöka tävla med alla snygga människor nere på Rhodos i sommar om vem som är coolast & med ett par av dessa skulle jag helt klart ligga riktigt bra till!
  Michael Kors + Rhodos = vinnande koncept!! 😉

 44. jag hade viljat vinna för att de hade varit sjukt roligt att för engångsskull inte ha ett par från hm eller gina ;p

 45. Våren är återigen här, solens strålar smälter bort den eländiga snön och värmer upp våra kalla hjärtan. Människorna letar sig ut ur sina fästningar och irrar omkring halvt blinda på gatorna, som de aldrig sett det vackra förr. De blir spralliga, hälsar på varandra och sprider kyssar snabbare än HIV. Om de ändå kunde skydda sina ögon från strålarna så de inte leker med grodor istället, för alla vill ju ha sin prins. Jag likaså, just nu sprids hälsningar, kyssar flyger och grodorna fångar dom. Hjälp mig hitta min prins istället! 🙂

 46. Jag skulle vilja vinna dessa underbara eftersom jag inte äger ett par solglasögon. Ska även utomlands i sommar så med dessa på och gåendes på stranden, jaa vad mer behöver jag säga ? 🙂

 47. Hej! Jag vill vinna för att jag behöver ett par “riktiga” brillor. Har typ bara råd med skit från H&M för 60kr och dom går sönder och skyddar inte alls ögonen mot solen 🙂

  Tack! :*

 48. Eftersom de enda solglasögon jag äger är dessa “snygga” som Gina har för 60 kr så tycker jag att jag bör unnas lite lyx i sommar. (a) Mina solglasögon ramlar ändå bara ihop efter en vecka. :/ Samtidigt som jag älskar Michael Kors och hans design!

 49. Om jag skulle vinna dessa solglasögon skulle jag sprängas av glädje.
  Att ha ett par solglasögon som verkligen skyddar ögonen från strålarna behöver jag och att ennu till få ett par solglasögon av en känd modeskapare skulle ju vara lyx och en ära att bära.

 50. Jag köpte ett par as snygga, dyra solglasögon i vintras. Men en dag när jag kom hem så satt min valp o tuggade på dom.. Blev helt förstörd. Och jag känner inte för att ha några gina brillor när man redan har lagt ut så mycket pengar så ett par..

 51. Jag är ett stoooort fan av Michael Kors och hans känsla för design. Dock är ekonomin som ensamstående 18 årig mamma inte den bästa, så jag tycker att jag förtjänar att piffas upp och känna mig lyxig och snygg nu till sommarn 🙂

 52. Give me some brillz. Nej men behöver nya brillor och det hade varit nice med ett par Michael Kors.

 53. Jag har aldrig ägt några solglasögon, utan har alltid snappat åt mig min pappas när jag ska ut. Men tyvärr uppskattar han inte direkt att brillorna hela tiden sitter på mig, så han får köra bil med motljus. Vore därför toppen att vinna ett par alldeles egna.

 54. jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för att dom skulle passa sjukt bra tillsammans med mina ballerina skor från Michael Kors. jag vinner aldrig och solglasögon är något jag måste köpa nya i år. Mina favoriter gick sönder förra året.

 55. Jag borde vinna dessa för att jag är jag och är värd ett par snygga brillor!

 56. Johanna Ljungdahl Gustavsson skriver:

  Jag önskar att jag vann ett par solglas ögon för michael kors gör så otroligt snygga solglas , plus att alla mina har gått sönder & börjar bli trött på den dåliga kvalitén. & lixom? vem vill inte vara extra snygg nu till sommarn med ett par solglasögon från michael kors? 😉

 57. Jag skulle vilja vinna dom för att jag har alltid önskat mig ett par lite mer dyra glasögon.Och Michael Kors hade varit perfekt , jag älskar hans märke.Jag hade blivit super glad om jag vann , min sommar hade blivit perfekt!

 58. Michael brills är heelt galet snygga! mina har gått sönder så
  det skulle passa perfekt nu till sommarn!
  love /E

 59. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för att jag förtjänar det! Jag fick nämligen en heltidstjänst på mitt jobb i veckan! 😀 Ett par snygga solbrillor skulle vara gräddet på moset, då skulle jag se lika awesome ut som jag känner mig 😉

 60. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon då jag aldrig har ägt ett par solglasögon då jag haft vanliga glasögon men äntligen har blivit av med dom och satt in linser.. Så jag skulle bli skit glad om jag äntligen kunde få se snygg ut i ett par solglasögon. 🙂

 61. Skulle kunna säga som alla andra att ja inte äger ett par snygga brillor, men ja gör ju de men dom e ju självklart köpta på statoil för 99spänn haha så SNÄLLA låt mej vinna å få ett par grymma brillor?;)

 62. Jag älskar Michael Kors. Han är en stor inspirationskälla för mig (då jag tyvärr inte själv har råd att köpa hans designs). En kär vän till mig har ett par av MK och kvalitén är grym. För tillfället ligger jag efter med räkningar efter att ha blivit “blåst” av mitt förra jobb och kommer varken ha råd att köpa nya sommarkläder eller solglasögon. Skulle jag vinna dessa skulle jag bli helt överlycklig!! Tack för en grym sida myshowroom!

 63. Jag är med och tävlar 🙂 Och jag tycker jag bode vinna för jag får lätt migrän av att vara för mycket i solen och dessa brillor skulle vara perfekta för att slippa det & sen har jag inga brillor nu heller, för båda mina andra har gått sönder så håller tummarna för vinst 😀

 64. Jag tycker att jag är värd att vinna för jag älskar Michael Kors solglasögon men jag har aldrig haft ett par vilket jag verkligen vill ha. Jag har inga solglasögon just nu och skulle jättegärna vilja ha ett par.

 65. Jag hade velat vinna solbrillorna eftersom jag inte har råd att köpa ett par ordentliga själv. Jag försöker sluta röka vilket är stort för mig och en sådan här belöning hade varit super 🙂

 66. Jävligt snygga brillor! Skulle vara nice om man kunde sätta på sig dem istället för ett par plastiga från h&m…. Utsidan ger ju insidan en chans och dessa är ju något tilldragande 😀

 67. Jag tycker jag ska vinna för att jag väldigt länge velat ha ett par Michael Kors solglasögon, men har inte råd. Det skulle vara en ära att få bära hans glasögon!

 68. Jag skulle väldigt gärna vinna för att min son råkade ta sönder min solglasögon förra veckan faktist. Och jag har inte råd att köpa nya
  Därför vill ja vinna=)

 69. Hejsan. Jag skulle vilja vinna Michael Kors solglasögon för att dom är ur läckra! Har tappat bort mina solglasögon förra sommaren och hittar inte dom någonstans, fodralet är kvar, men man kommer inte så jätte långt med ett fodral 😉 Har funderat på att köpa ett par nya nu till våren/sommaren men nu hittade jag denna tävling, så varför inte prova? Hoppas på tur och om jag vinner så kommer solglasögonen användas rejält! Det är bara ett måste nu då det blir sommar. Kram

 70. ja vill vinna för ja helt enkelt inte har råd

 71. Hej! Jag skulle vilja vinna Michael Kors solglasögon för att någon bröt sig in i mitt skåp i skolan och snodde mina, vilket betyder att jag inte har några. Dessutom så har jag inte råd med ett par som är riktigt snygga, vem vill ha solglasögon för 20 kr liksom? 😉

 72. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon, för att mina gick sönder så har inga 🙁 Tycker det är skit jobbigt att gå i solen utan solglasögon. + att jag inte har råd med så snygga solglasögon.:)

 73. oh herregud när jag såg denna tävlingen blev jag ur glad! har alltid velat ha ett på ritkigt snygga solglasögon och Michael Kors dessutom! men har dock inte råd för sånna. Gud vet vad jag hade gjort om jag hade vunnit! jag hoppas verkligen jag vinner denna tävling..har aldrig gjort det innan:( Solglasögonen är så sjukt snygga!

 74. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par glajjer från Michael Kors för att jag har blivit helt besatt av solglasögon på senaste tiden men har däremot inte hittat några jag fastnat ordentligt för. Men när jag såg dom här föll jag direkt och insåg lika snabbt att jag aldrig kommer kunna köpa ett par egna eftersom jag är 16 år och har endast 1000 kr/månad att shoppa för… 🙁

 75. Tja, heter christoffer och min flickvän likt många andra gillar ett märke på glasögon (alla tjejer älskar ju glassiga briller) och förut var det ju g&b som gällde men hon har aldrig haft råd med såna dyra saker speciellt inte brillor och det dyraste brillorna jag har gett till henne kostade typ 100spänn gick sönder efter 1,5månad. Känns himla kul när man ändå ger något som betyder mycket för henne men ändå inte håller. Och nu är det så att hon är väldigt vacker och vill se bra ut men har inte alltid möjligheten att se bra ut pga hon inte kan köpa vad hon vill köpa, ja ni förstår.. Det jag vill komma fram till är att vi firar vår 2års dag den 1juni och vi ska ju självklart ge varandra presenter (tror jag, iaf jag) och hur glad tror du hon blir när hon får ett par schyssta brillar med hons favorit märke och dessutom förhoppningsvis har kvalitë vilket jag ej tvekar. (säger bara en sak, om ni har en partner så vet ni hur jäkla glada tjejen/killen blir.. ögonen lyser och verkligen flödar ut lycka. Inget man ser varje dag, Så där har ni varför just jag (christoffer) skulle vilja vinna ett par glassiga brillor… Därfor hon är värd mer än ett par “bensinmacks” briller. Simma lugnt och lev Sunt! Mvh Christoffer! Peace.

 76. Jag vill vinna för att jag förtjänar det!

 77. skulle vara kul och vinna dom för att jag önskade mig såna i födelsedagspresent men fick inte några och blev väldigt besviken på mina föräldrar då jag inte fick dom, så det skulle vara kul att komma med såna och visa dom att jag äntligen fått såna =)

 78. solglajjor kan man ju aldrig få för många utav & glida runt i ett par från Michael Kors hade ju inte skavt.

 79. Dom är grymt snygga, och skulle passa perfekt nu till sommaren. Jag behöver också ett par nya brillor, så det skulle vara jätte kul att vinna 🙂

 80. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för att jag idag gjorde sönder mitt favoritpar och är i desperat behov av ett par snygga brillor nu när vårsolen kommer fram! Det vore underbart att vinna något, skulle bli så glad efter en helseg vecka där nån snodde mina favorit-converse och jag hade sönder mina favorit-solglasögon…

 81. För att… (?) Why not liksom? Behövs det ens en förklaring. Vem vill inte gå runt och leka pingla utanför NK med ett par solglajjor från MK

 82. Michael Kors brillor är typ dom snyggaste som finns så självklart så vill man glida runt på stranden i sommar med ett par av dessa på sig, eller?

 83. tycker att solglasson e väldigt snygga och skulle vara kul om man vinner så e man typ ensam här i ösd om att ha såna snygga solglassögon och av alla mina 4 solglasögon så har alla gått sönder förutom ett par men dom e nästan oxså sönder 🙁

 84. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna ett par Michael Kors brillor.
  Sjukt snygga är de, och nu när det är sol så kan det inte passa bättre.. Äger faktiskt inga solbrillor, jo ett par från h&m som nu är i två delar

 85. Jag skulle vilja vinna för jag endast 14 år och jag vill inte jämt snylta på mina föräldrar bara för att jag är modegalen! De är jämt så snälla och ger mig mer än jag kanske borde få…därför borde jag få vinna så att jag har ett par ursnygga brillor att ha på mig utan att ha skuldkänslor 😉
  Älskar MK och älskar solbrillor!

  Kram,

  nicky

 86. jag skulle vilja vinna ett par av dessa grymt snygga solglasögon för att det skulle göra min beach outfit helt perfekt 😉 kram!

 87. Kom igen låt mig få vara lika go som ni myshowroomgänget är!:) Jag vill också mysa runt galet i stan med ett par gossiga glajor!:)

  Bea

 88. Att skydda ögomnen från solens starka strålar är jätteviktigt och kan man dessutom göra det i ett par supersnygga solbrillor är det ju pricken över i:et. Min hund har nyss ätit upp mina solglasögon så det vore underbart om jag vann!

 89. Heej jag skulle så gärna vilja vinna dom super snygga glasögonen. Då kommer man självklart bli snyggast på både skolan och stan och vem vill inte vara det. Som fattig student har man inte direkt råd att köpa ett par Michael Kors solglasögon själv.

 90. Till nya bikinin skulle dom passa perfekt!
  Jag har aldrig någon tillgång att skaffa/köpa solbrillor och inte så mycket i plånboken, och att vara snyggast på beachen 2011 är inget man vill missa!

 91. Har letat i en evighet efter ett par snygga solglasögon. Och vilka är grymmare än dessa pilotsolglasögonen som Steffi och Paow har på sig. aaaah Ge mig dem! Varför? JO för jag är lätt värd dem efter allt slit att försöka hitta att par!

 92. Hejsan jag har redan sen förra året kollat på ett par miceal kors solglasögon men kunde inte priotrra de då och kan inte de nu heller.. Så så därför blev jag jätte glad de här, hade varit jätte tacksam om ja vann! 🙂

 93. Hejj!
  Jag skulle så gärna vilja ha dom grymt snygga Michael Kors glasögnen för att som sagt, de är grymt snygga. Och jag som inte har ett jobb har ju då såklart inte råd med så dyra glasögon och min familj e ju inte direkt den rikaste som har råd att spendera ca 1700 på solglasögon.
  Men om jag vann dom skulle jag bli väldigt glad och använda dom varje dag solen är framme!
  Jag vill så gärna ha dom, det är min nya dröm nu när jag såg dom.. ;/

 94. jag vill gärna vinna ett par av Michael Kors solglasögon för jag äger inga så dyra och fina 🙂

 95. Hejsan! Jag vill vinna för att jag aldrig ägt ett par designerglasögon, alltid haft såna från ICA typ, så det skulle vara jättekul för mig att få finna dom 🙂

  Kram

 96. Jag skulle vilja ha solglasögonen för att de skulle passa perfekt till min ny inköpta klänning som ja ska ha i sommar. Jag har också fyllt år nyligen så det skulle bli en bra present.

 97. Har tänkt köpa nya solglasögon nu i två år men har inte hittat sådana som jag velat ha. Men just såg jag dem!! Michael Kors solglasögon på bilden ovanför, grymt fina! Önskar att jag skulle vinna den här gången och få bära de perfekta solglasögonen!

 98. jag skulle vilja ha solglasögonen för att de är galet snygga & jag har letat & letat men aldrig hittat några glasögon som passar mig, min huvudform så att säga. jag vill jättegärna ha några snygga vilket de är för nu somrarna som har varit har jag nästan aldrig använt solglasögon utan bara keps just för att jag inte har hittat några.

 99. Jag skulle vilja vinna skolglasögonen för de är dundersnygga, mina har nyligen gått sönder, jag älskar solglasögon och det är så soligt ute! Det är så svårt att hitta snygga inom sin budget!

 100. Skulle vilja vinna då mina najsa solbrillor är så jäkla gamla och det skulle inte vara helt fel med ett par nya, nu precis till sommarsolen 🙂

 101. Iiih jag skulle jättegärna vilja ha ett par sådana solbrillzzz, min sommar skulle bara bli bäst om jag fick steka runt i Michael Kors egen designade bågar. puss och kram från Sarah på Åland

 102. Jag vill vinna för att mina förra var det någon som satte sig på så nu är jag solglasögonlös.

 103. Jag vill vinna för att jag tycker att dom är så sjukt snygga! Pluggar och har därför ganska dålig ekonomi och måste vända på varenda krona = kan endast drömma om Michael Kors.

  Skulle bli så otroligt glad! 😀

 104. Jag vill verkligen vinna för jag har ALDRIG ägt ett par dyra och dessutom snygga solglasögon! Jag är sjukt trött på mina jag har från Lindex och Gina Tricot som går sönder efter en kväll..

  Mail: Maliich@hotmail.com

 105. Jag har aldrig under mina 18år ägt ett par solglasögon, jo det är sant!! Jag har aldrig hittat några jag är 100% nöjd med. Det skulle vara väldigt kul om jag vann, lite pinsamt är det ju att aldrig ha ägt ett par solglasögon. ååh vilken dröm att äga ett par Michael kors solglasögon, skulle bli så hiimla glad!!!! 😀

 106. I augusti förra året skönhetsopererade jag min näsa efter att ha blivit mobbad pga den sen lång tid tillbaka. Jag har inte kunnat ha solglasögon pga det tjocka benet som jag hade upptill (den är filad nu) så nu kan jag äntligen bära solglasögon utan att likna ett fån, och varför inte låta ett par Michael Kors ta min solglasögon-oskuld? Snäääällaaa, vill verkligen vinna 😀
  Kram 🙂

 107. Jag har letat sjukt länge efter ett par solglasögon men jag hittar inga som jag tycker att jag passar i så jag struntar alltid i solglasögon och får alltid lika ont i huvudet pga det. Jag har inte speciellt bra självförtroende därför skulle det kännas skönt att kunna ha ett par riktigt snygga solglasögon som kanske kan få mig att känna mig lite snyggare!
  Kram 🙂

 108. Jag skulle vilja vinna en av dessa solisar för jag har ett näsproblem där jag har ett ganska stort näsben så det finns inte så många solglasögon som passar mig och när jag testade en av min kompis Michael Kors solglasögon så passade dom jättebra till mitt näsben 😀 Plus att det är lite för dyrt för mig så jag skulle aldrig kunna prioritera ett par solglasögon eftersom jag bara lever på mitt studiebidrag när det gäller shopping så skulle väldigt gärna vilja vinna! 😀

 109. Hejsan! Jag heter Nicole Prodén! Vilken grym tävling, dem som vinner kommer ju bli överlyckliga, hoppas jag blir en av dem.
  Jag skulle vilja vinna eftersom att jag köpte ett par nya solglasögon för ett tag sen, en månadsen var det ungefär. Dock så har jag nu råkat tappa dem någonstans, vilket jag blev såklart ledsen för, eftersom att jag var så nöjd med dem.. Men men jag kan inte föralltid stå kvar och stampa i marken av att jag blev ledsen för dem. Så nu såg jag denna tävlingen om dessa grymt snygga solglasögon, så att vinna helt par nya så att jag har något att ha skydda ögonen med plus lägga till en snygg outfit till dem solglasögonen hade ju varit en dröm just nu. Så jag hoppas att jag vinner!

 110. Hejsan! Jag skulle så hemskt hemskt hemskt gärna vilja vinna på grund av att jag aldrig någonsin ägt ett par sådana fina och dyra solglasögon. Blir alltid att man får köpa så billiga och tråkiga brillor på grund av min lilla student inkomst och dessa brillor har alltid en tendes att glasen åker ut och så kan man inte ha dem mer 🙁 Jag skulle bli så så såååå överlycklig om jag faktiskt kunde få ha något så fint som Michael Kors glasögon att vara stolt över!!! Så jag hoppas och önskar att jag kanske kan få vara en av de lyckliga att få vinna (a) ha det så bra, kramar!

 111. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna ett par Michael Kors glajjor för att för det första älskar jag hans solglasögon och alla vill ha ett par snygga brillor nu inför sommaren som alla har längtat efter. Slutför även min butikssäljar utbildning i sommar och vad vore en finare examen present än ett par Michael Kors solglasögon. Välj mig! 😀 Ha en trevlig sommar Mvh Nathalie

 112. hej!
  Jo jag skulle gärna vilja vinner ett par solbriller nu lagom till sommaren & semestern 😉 är så trött på alla mina h&m och gina tricot solbriller, haha. Så vore kul om jag vann så jag kan se lite snygg ut i sommar! Ha en härlig vår/sommar /Fredrika 🙂

 113. jag älskar Michael Kors glasögon o det skulle vara helt underbart att få ett par för jag har inte riktigt råd att köpa några haha 🙁
  snäälla snälla!!! <3

 114. Jag har alltid velat ha ett par snygga guldiga pilotbrillor, men alla som är snygga är dyra! Och nu när man har chansen att vinna ett par gryymt snygga glasögon från Michael Kors, ååååhh det går inte att förklara!

 115. Jag vill vinna för att jag inte ens äger ett par solbrillor, och för att jag aldrig skulle ha råd att köpa ett par snygga märkesbrillor.. Så jag skulle verkligen bli superglad om jag vann ett par snygga Michael Kors solglasögon! 🙂

 116. Brillorna skulle passa en Norrlandstjej som mig helt perfekt. Har planerat en sommar på vattenskotern, stranden och på fester. Glasögona skulle göra så att jag slapp sminka mig och ändå gjorde så att jag ser snygg ut=)

 117. jag vill vinna de för att göra mina kompisar avundsjuka då kommer de också köpa för att de e så fina

 118. emelie@wassenius.se

  hejhej!

  Jag vill ha ett par av Micheal Kors solglasögon för att dom är så sjuukt snygga. Tänk att osminkad bara sätta på sig ett par och dra håret åt sidan och se perfekt ut för en dag på stranden!
  Sen att min mami råkade sätta sig på mina i sommras gör ju inte suget mindre att vilja ha ett par nya.

 119. Eftersom mina föräldrar bestämt sig för att flytta med hela familjen till Afrika under ett år känner jag att jag i stort behov av ett par nya, snygga, bra solglasögon eftersom det finns en liiiiten risk att solen får lust att visa sig.
  Lämnar dessutom hela mitt liv här hemma, vänner, skola, allt, känns inte särskilt roligt just nu! Tycker verkligen att jag är värd en liten uppmuntran 🙂

 120. Jag skulle vilja vinna ett par Micheal Kors för att ge bort till min kompis som typ aldrig har ägt ett par märkes solglasögon+att hon skulle bli glad såklart! 🙂

 121. Tänk att våren genom att ett par nya solglasögön få beundra,
  vårkännslorna går snabbt från 0 till hundra.
  Så låt Myshowroom min vår och sommar förgylla,
  genom att min panna med ett par Michael Kors glasögon fylla.

 122. jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par michael kors briller. dom är så otroligt snygga, det är verkligen svårt att hitta dom perfekta glasögonen men med ett par michael kors blir allt perfekt!
  Snälla låt mig vinna ett par har verkligen aldrig fått vinna något på nätet ! haha ( låter inte alls desperat ! haha) skitsamma det hade vart sjukt kul att vinna i alla fall 🙂 puss!

 123. Jag vill vinna för att Michael Kors gör grymma solbrillor, och jag är en tjej från förorten som tar på mig vad som häls, men det här året vill jag verkligen vara fin, fin i kläderna och går i glasögon i stan.
  Så om jag vann då skulle mitt mål gå i uppfyllelse.

 124. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par Michael Kors solbrillor! Passar perfekt en solig dag, pimpar upp vilken outfit som helst & får mig att se super snygg ut!
  Vem tackar Nej till det?;)
  Tack på förhand, kram Sofia!

 125. Jag lever mitt liv som en fattig soldat och jag skulle bli överlycklig om jag fick klä mig i ett par sådana snygga brillor på min lediga tid i sommar!

 126. Min motivering till varför jag borde vinna glasögonen är för att jag bara haft ett par solglasögon i hela mitt liv – dessa köpte jag i Brasilien, dom är tyvärr förstörda och jag brukar ha svårt att hitta solglasögon i min stil men dessa tycks passa för min ansiktsform.
  Jag skulle använda dessa flitigt och bli hur glad som helst över att vinna någonting för en gångs skull.

 127. Hej, min motivering är att jag tänkte ge dom till min mamma i present. Hon säger alltid att hon behöver ett par nya solglasögon. Men hon har alltid samma gamla solglasögon år in och år ut.. Och nu är det allt nog med de fula 80-tals brillorna och hon ska bli modern! Mamma är den bästa i mitt liv och hon förtjänar verkligen ett par! Så snälla!

 128. Snyggaste brillorna helt enkelt. Hade kunnat göra vad som helst för att få ett par sådana, hade varit pricken över iet i sommar. Dem hade garanterat gjort mina outfits så mycket coolare!

 129. Dom är så jävla snygga och skulle passa mig så snyggt! Jag gjorde ett jävligt dåligt köp förra sommaren och dom passade inte alls på mig 🙁 Så det skulle vara skit kul att vinna ett par av dom solglasögonen! 😀

 130. Grym tävling. Jag skulle vilja vinna ett par glasögon till min storasyster, hon fick en boomerang i ena ögat när hon var 14år och nu är pupillen i de ögat väldigt stor och tar in för mycket ljus vilket leder till att hon får kraftig migränanfall.
  Det leder till att hon nästan alltid går med solglasögon på sig ja även inomhus på sommaren.
  Skulle vara kul att kunna ge henne ett par av er snygga glasögon i present. Hon skulle bli hur glad som helst.
  Kram Jessica
  Lillklantan@hotmail.com

 131. Nu i vårsolen kommer alla med sånna brillor..jag har inte råd att köpa dessa.Jag får ett bättre självförtroende med solglasögon på mig.För jag känner mig snyggare då.Dessa brillor skulle vara som en dröm att få äga..

 132. Ingen i världen älskar solglasögon mer än mig – INGEN! Jag skulle behandla dessa gudomliga Michael Kors som min enda baby… Nej. Bättre än så. Något så vackert förtjänas att bli omhändertagen av någon som förstår innebörden av att vara ägare till nåt fantastiskt. ;D

 133. jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa eftersom för första gången i mitt liv ska jag bli av med dessa glasögon är påväg att skaffa linser.. har aldrig kunnat använda solglasögon eftersom jag redan alltid har två rutor fastklistrad på facet 🙁 skulle deffenitivt älska och ta hand om dessa snygga. från ingen annan än michael kors :O **underbart**
  snälla låt min första upplevelse av solglasögon vara magiskt!!

 134. Hej, jag skulle lätt vilja vinna ett par snygga Michael Kors 😮 jag har alltid drömt om att ha en par skitsnygga solglasögon nu när solen börjar kika fram och visst har jag haft snygga med aldrig så snygga som jag har chans till att ha nu. Jag är hur sugen som helst på ett par i pilotmodell och hans var ju verkligen skitsnygga! ni anar inte hur glad jag skulle bli och hur jag skulle skryta om mina Michael Kors, gosh, inte i mina vildaste drömmar liksom. Hoppas hoppas hoppas håller tummarna för fullt 🙂

 135. Hej! jag slarvade bort mina solbrillor förra året o detta är ju perfekt för mig då som inte har hunnit köpa några! Och dessa skulle även vara riktigt stekiga till sommaren!

  / Oskar

 136. hej, jag tycker det skulle vara jätte kul att vinna ett par av dessa solglasögon för jag har faktiskt aldrig haft ett par riktiga solglasögon. Det närmaste jag har kommit är att ha ett par små oranga skidsolglasögon som jag hade när jag var 6år. Jag har ganska svårt för att hitta accessoarer som jag gillar och jag har nästan inga som jag gillar. Jag vet att min mamma älskar Michael Kors och det skulle vara jätte kul att vinna dessa och visa dem för henne och hon skulle kunna få låna dem ibland, då gör ni två personer glada med ett par glasögon 😉

 137. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par solglasögon. För det första så har jag inga och för det andra så tycker jag att Michael Kors solglasögon är skit snygga!

 138. Jag skulle vilja vinna för jag har inga solglasögon för att jag aldrig haft råd med det, jag har haft men biliga skit saker så det hade varit jätte roligt och vinna dessa, har medverkat i så så många tävlingar utan att vinna något, så det hade varit himla roligt och vinna ett så här par snygga och dyra glasögon som jag aldrig kunnat haft annars!

 139. Jag har testat de mesta men jag kräver ett par fräcka brillor som både är snygga på stranden och när man ska festa, Michael Kors är som handen i handsken dom har klart dom bästa!

 140. Jag har en Michael Kors klocka som jag gärna skulle vilja matcha med ett par snygga Michael Kors solglasögon.

 141. Jag skulle vilja vinna dessa solglasögon för att de först av allt är sjukt fräcka! Men sen också eftersom jag helt ärligt aldrig har ägt ett så kallat “riktigt” par solbrillor, endast denna åhlens skit som egentligen inte ens hjälper mot solen. Så ett par fräscha solbrillor skulle sitta perfekt nu till sommaren!

 142. hejsan, ja skulle vilja vinna för att jag bokstavligt talat inte hittar ngra snygga solglasögon någon stans som passar min ansiktsform. jag surfar runt på internet varje dag o söker ” vilka solglasögon passar vilken ansiktsform ” för jag är så jävla osäker på vilka ja ska välja osv, ja har rätt så okej brett ansikte men de är endån långt , asså ja har mellan ovalt o runt, o ja tkr nte att de finns ngn sollbrilla som passar mig, ja är dö kär i vanliga pilotbrillor, och i såna som kenza har från ray bens elr hur det nu stavas. men alltid när jag provar dom så sitteer det riktigt fult. och dom solglasögonen från micheal kors är fett snygga. jag hoppas jag vinnnner.

 143. Hejsan, jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för just nu äger jag inga eftersom min lillayster tog sönder mina förra så tyckerjag nog att jag behöver ett par nya.. Jag ska till smögen på sommmarlovet och då är dt alltid mke sol så man ser knappt ngt.. så skulle behövt et par sjukt snygga brillor då.. värt ett försök right?

 144. solglasögonen är faktiskt grymt fina,
  och jag hoppas att dom på något sätt ska kunna bli mina.
  dom hör sommaren till på väldigt många sätt.
  utan dom blir inte sommaren helt komplett.
  andra solglasögon har jag säkert haft förut, så jag säger inte att jag aldrig har haft ett par,
  för det är nog förhoppningsvis en ursäkt ni inte godtar.
  men jag skulle gärna vilja ha ett par av just dom här,
  & så hoppas jag i sommar, att jag just dom bär.

 145. Min mail: dulceeee@live.com

  Jag skulle vilja vinna solglasögonen för att ska jag vara helt ärlig ? Alltid drömt om att få äga ett par från mikael kors, men guess what? Jag har helt enkelt inte råd. Kommer nog heller aldrig ha råd, så jag skulle bli överlycklig om jag fick vinna dessa! Jag försöker alltid ge till andra, och jag brukar ofta delta i tävlingar på internet men det känns aldrig som att jag har en chans över huvud taget för jag vinner ALDRIG! Har i mitt liv vunnit kanske 25 kr sammanlagt på en trisslott och blivit överlycklig, men det är en gång. Sen aldrig igen! Dessa skulle förgylla min dag, då jag går igenom en fulperiod just nu och känner att jag bara skulle vilja byta ut hela mig, och dessa solglasögon skulle sätta pricken över i:et ! :). Tack på förhand / Nathalie Hasselbergsen !

 146. Vem tackar nej till ett par Michael Kors?

 147. Jag har egentligen ingen bra motivering
  men tänk så snygg man blir i ett par Michael Kors jag bara älskar solglasögonen !
  puss !

 148. Oj,skulle varit fantastik att vinna ett par märkes solglasögon.
  Brukar bara köpa några billiga runt 100 lappen. Dessa skulle förgylla min vardag,skulle defenetivt glänsa runt i stranden i de snyggingarna!

 149. Åh! Jag hade verkligen velat vinna ett par! Just för att jag aldrig vinner något, just för att Michael Kors är min favoritdesigner! och just för att jag har aldrig haft ett par märkesglasögon! Åh vad glad jag blev när jag fick höra om denna tävling! Ni är superbra på olika moderna tävlingar! Hoppas jag vinner, behöver en uppmuntarn nu så här på vårkanten!

 150. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon från Michael Kors för att dom är sjukt snygga, och piffar upp vilken enkel outfiit som helst helt enkelt, ge mig!

 151. Jag skulle vinna ett par solglasögon från Michael kors, för att dem är sjukt snygga och piffar upp vilken outfit som helst. Vem skulle liksom tack nej till ett par solglasögon från Michael kors? Inte jag i alla fall 😉

 152. jag skulle jättegärna vilja vinna ett par, då jag inte äger några brillor själv och dessa glasögon från Michael Kors är ju dyra, och jag har velat haft ett par sådana ett tag nu, och har inte råd själv att köpa ett par, så skulle bli jätteglad ifall jag vann! 😀

 153. Jag skulle verkligen behöva ett par heta glasögon. Här om dagen sprang jag in i Kissie och fick hennes biiig booobs rakt i ögonen, vilket så klart skapade en katastrofal ögoninfektion som nu behöver döljas, pronto!

 154. Jag har länge letat efter ett par heta brillor som just passar min ansiktsform, vilket är svårt. Alla passar inte i allt. Därför äger jag än så länge inga brillor alls. Jag är en av dom som går runt och kisar pga. solen, haha! Men dessa skapelser av Michael Kors verkar helt underbara! Speciellt ‘pilot-brillorna’, Me loooooove!

 155. det kanske inte är en ide att skriva eftersom att de är så många som tävlar… men vii chansar. jag skulle jätta gärna vilja ha ett par solglassögon från honom, för att dom är eleganta och skit snygga de skulle vara en ära att få bära han sologlassögon.
  peace and love.

 156. Jag vill vinna för att Michael Kors gör grymt snygga solbrillor och jag har inte råd att köpa mig ett par av dom, så skulle bli mega glad om jag vann ett par! Har inga solglasögon nu heller för jag tappade bort dom förra året.

 157. Alla har väl någon gång haft en dröm? Min är att bli sångerska, dock hindrar min scenskräck mig från det.
  Min andra dröm är att bli modell, dock mäter jag endast 1.60 vilket är ytterst lite i modellbranchen. Båda dessa yrken skulle kunna ge mig en förmögenhet. Dock är dessa endast drömmar. Och när man har en dröm som ingen tror att man kan uppfylla. Ja.. Då blir det ganska svårt.

  Shopping är de flesta tjejers favoritsyssla. Även min. Dock är jag studerande och har ingen direkt “lön” att shoppa för. Så istället för att köpa alla snygga outfits jag hittar på nätet och i lite lyxigare butiker. Måste jag nöja mig med att shoppa på t.ex. H&M, BIKBOK osv. Inget fel med det kanske? Jo! När du ser dig omkring, finner du minst fem stycken klädesplagg på olika personer som finns i din egna garderob.

  Varför just jag borde få dessa glasögon?

  Svar: För en gångs skull vill jag ha något som ingen annan har. I detta fall ett par riktigt snygga märkesglasögon, som jag vet att de flesta i min omgivning inte skulle kunna ha råd att “kopiera” mig med. För en gång skull vill jag stolt kunna bära ett par äkta solglasögon, som jag vet vissa (även jag) skulle dö för.

 158. jag skulle vill vinna dom häär 🙂 eftersom själv har inte inte råd köpa sånta glassöööögon 🙂

 159. Hej:)) jag tycker jag ska vinna för att ett par solbrillor från michael kors skulle gör vår/sommar outfiten roligare och coolare och det är sååå sjukt snygga, därför vill jag vinna;))

 160. Hej:)) jag tycker jag ska vinna för att ett par solbrillor från michael kors skulle gör vår/sommar outfiten roligare och coolare och det är sååå sjukt snygga, därför vill jag vinna;)))

 161. Jag ska vinna för att jag skaffade linser för ett tag sedan och kan nu använda solbrillor när solen är framme och då hade det varit snyggt att glida runt i ett par från just Michael Kors! + att det är så sjukt underbart snygga!

 162. Jag skulle vilja vinna MK glasögon efter dem är så sjukt snygga och matchar till allt! perfekt att ha en solig dag på stranden eller i stan, dessutom har jag inga för tillfället 😛

 163. Jag skulle vilja ett par läckra Michael Kors solglasögon, de är riktigt heta och passar så snyggt till sommaren. Puffar faktiskt upp en ful outfits. Vill att folk ska se vilka läckra solglasögon man har på sommaren! Reser på sommaren, så behöver verkligen ett par läckra solglasögon som sticker ut, pågrund av proffset Michael Kors som designat solglasögonen.

 164. Jag vill vinna för att jag är så jävla skön, vilket jag tror att hugo också är. Så om ni vill ge ett par sköna brillor till en skön snubbe, ge mig mitt pris och låt mig steka. eller shit, det gör jag ju redan..

 165. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon så jag kan ge dom till min underbara mamma som fyller år den 20:e maj! Hon hade ett par Rayban förut men glömde dom på en toa och när vi skulle tillbaks dit var dom borta,haha..Min mamma betyder allt och hon skulle vara värd ett par Michael Kors solglasögon!

 166. Varför jag skulle vilja vinna dom?Jag har så jävla fula ögon och på sommaren blir dem synligare än någonsin och har inte ett par solglasögon heller.PLEASE måste ha något snyggt att täcka ögonen med!:D

 167. Hej jag är med och tävlar och jag borde vinna för att jag inte äger ett par solglasögon och michael kors har gryyymt snygga! Och dom skulle ju vara snyyyggast på mig 😉 pusshej <3

 168. Hej!
  Är så himlans trött på alla dessa människor som går runt med Ray Bans ÖVERALLT! Varför inte vara lite unik och köra på det som inte många andra har? Jag vill vinna för att bevisa att man kan se ut som en Baywatch/Manhattan-pangbrud med Michael Kors också ! 😉

 169. OTUR, det är det mellan mig och glasögonen jag haft!
  för 2 år sen så köpte jag mig ett par skit fina dolce&gabbana, ett par dagar senare kom jag hem och hittar de trasiga på golvet, hade lagt dom på nattduksbordet och min valp hade lyckats få ner dom och tuggat sönder dem, gott tyckte han!

  Aja, inget att göra åt, köpte mig därför ett par snygga pilotbrillor med spegelglas, två månader av flitigt andvändande så ska min lillasyster på 3år testa dom och snapp så lyckas ungen bryta av ena bågen? heter de så? aja, så de gick inte att laga.

  Ledsen tjej känner att hon inte ska köpa några fler men så kommer min pappa hem med ett par finfina RayBans till mig, Gissa om jag vart GLAD 😀 men så för drygt en månad sen så var jag ute och körde med bilen då solen gick i moln, tog av mig glasögonen och la dem i passagerar sätet bredvid. Ska hämta upp en kompis och idioten hoppar snabbt in i bilen och sätter sig på glasögonen och krasch så var även dom sönder.

  Nu är man solglasögon lös och att vinna denna tävlingen skulle vara så kul! Lovar att vara rädd om dem om jag vinner, ska köpa ett hårt fodral att ha dem i oxå 😉

  keaflickan_123@hotmail.com

 170. Jag vill vinna för att dem är sjukt snygga! Har tittat på solglasögon från Michael Kors innan men dem känns lite dyra för min plånbok just nu hehe 😉 Sedan har jag inte haft några innan, brukar inte köpa märkesglasögon så ofta så det skulle varit perfekt. Dem passar perfekt till sommaren och är stilrena och balla! Har aldrig vunnit något innan förresten…

 171. Anledningen till varför blir enkel. Jag älskar märket totalt, alla solglasögonen av Michael Kors är helt underbara, och som fattig student skulle jag aldrig kunna ha råd att utsmycka min sommar med dom. Att vara utan dom skulle inte förstöra min sommar direkt, men inte skulle det skada att förgylla sommaren med dom heller 😉

  Ha en underbar sommar nu gänget!

 172. jag tycker dom är jättesnygga och jag har inga solglasögon alla mina gick sönder förra sommaren och så skulle gärna vilja ha ett Michael Kors för jag bara älskar de märket! har tänkt att köpa såna länge men de har inte blivit av helt enkelt! 🙂

 173. För att jag är bäst (= haha.

 174. Jag vill ha glasögonen för jag älskar Michael Kors saker! Super fina men vill verkligen ha solglasögonenn!!! För dom är super fina, Skulle passa på mig 😉 och så skulle jag ha dom VARJE solig dag! Kanske dom dagarna som inte är soliga till och med!

 175. Så otroligt snygga.
  Jag vill vinna för att jag är trött på alla mina dåliga kopior, och Michael Kors gör jävligt snygga.

 176. Jag har aldrig använt solglasögon, men när jag såg dessa så blev jag super sugen på att ha dem på mitt ansikte som kan dölja mina ögon, och hur perfekt som hellst nu när solen kommit fram. och dem är hur snygga som hellst!!!

 177. Varför jag ska vinna är att jag verkligen älskar att växla solglasögon varje sommar & jag verkligen älskar Michael Kors. Svårt och skaffa ett par märkesglasögon när pengarna går till något annat & att man då inte har råd med allt, så nu hoppas jag på att jag vinner ett par, just den här tävlingen! ^^

 178. Jag skulle vilja vinna för att jag ALDRIG hittar ett par solglasögon som riktigt passar mig. Har testat ett par från MK och vill verkligen köpa dom men dom är ju dyra.

 179. Skulle verkligen förgylla min dag om jag vann dessa snygga brillor 🙂
  När man är pank och sjukskriven så har man inte råd att köpa märkesvaror.Let me wiiiin please! 🙂

 180. Jag skulle vilja vinna är för att jag har satt sönder dom som jag verkligen älskade och dom finns inte och köpa längre och jag har riktigt svårt för att hitta nya för dom måste se ut på ett visst sätt för att jag ska gilla dom, och ett par solglasögon som jag såg att Michael Kors hade gjort var jätte fina dom paow har i början och dom annie har i början!!

 181. Jag skulle vilja vinna dessa glasögon för att jag skulle vilja äga ett par “finare” glasögon plus att de är så sjuuuukt snygga. Och man kan ju tillägga att Michel Kors är rätt så grym
  Puuuuusssss

 182. Åhh gud vad jag skulle behöva ett par nya brillor, skulle passa perfekt till alla dagar man är bakis.. Haha dom var jätte snygga hade varit coolt att vinna! Har aldrig hört talat om märket men dom var jätte snygga och jätte dyra för plånboken 🙂

 183. Jag vill vinna ett par Michael Kors solglasögon för att jag älskar solglasögon, jag använder det jätte ofta på sommaren! Ett par grymma solglasögon kan göra en hel outfit! Solglasögonen skulle passa perfekt till sommaren då jag åker utomlands och badar mycket. Och Michael Kors solglasögon är så snyga, jag skulle verkligen vilja vinna ett par!

 184. Jag har haft ögonmigrän i flera år, det startar alltid med att jag förlorar synfält (blir blind) i 40 minuter, och sen får jag den jobbiga värken. På grund av den sortens migrän så är jag extremt känslig mot solen, och kan knappast vara ute i solen utan att jag får huvudvärk och blir yr. Stannar oftast inne…
  Jag vill kunna vistas ute i solen med mina vänner, ha en fett grym sommar och bara leva livet! Och det skulle ju vara ännu grymmare med ett par Michael Kors solglasögon på! 🙂
  kram!

 185. Förra året var jag ute och lekte med en jetski, och mina solglasögon från Michael Kors flög rätt ner i det grumliga vattnet. Jag efter glasögonen i hopp om att jag skulle hitta dem, inte då. Jag va så irriterad, och rent ut sagt förbannad. Sen dess har jag helt enkelt inte haft råd att köpa nya, som den fattiga människan man är!

 186. jag skulle vilja vinna dem för att det är snygga och passar till allt. Och jag har lite fel på mina ögon och då kan det vara bra att ha ett par solglasögon som skyddar bra när solen är stark och mina Michael Kors blev snodda förra sommaren när jag var på stranden . och jag skulle gärna vilja ha ett par nya för dem var de bästa solglasögon jag haft.

 187. Jag vill vinna denna tävling delvis för att det där är redigt snygga solglasögon men också för att alla som känner mig vet om att jag är galen i solglasögon. Ärligt talat så har jag 14 par redan, men vad skadar det med ett par till? Jag tycker inte det skadar någonting alls, eftersom jag lär slita dessa solglasögon med stil.
  Man kan säga att jag samlar, eller så kan man säga att jag tröttnar snabbt på dessa billiga HM solglasögonen som alla andra har. Åh vad underbart om man hade dessa i sin samling. Åh vad dem skulle sticka ut från dessa andra från HM och Gina.
  Skulle jag bli en lycklig tjej? Om jag skulle bli! skit i killar, att få äga ett par Michael Kors solglasögon är riktig kärlek!

  jenniferifver@live.se

 188. Jag skulle vilja vinna eftersom det är extremt svårt för mig att hitta rätt par solglasögon. Jag hade ett par som passade mig rätt okej, men de gick sönder så nu har jag inga.
  Ändå om jag hade hittat ett par fina solglasögon skulle jag ändå aldrig få tag i dem, eftersom mina föräldrar är jättestränga och tycker att det är för dyrt. Dessutom är jag ett stort fan av Michael Kors, brukar alltid kolla in hans kläder och drömma att jag skulle äga något av honom, och nu har jag chansen!

  – Tjejen från Malmö. 🙁

 189. Hej
  Vad vore inte härligare än att få bära de perfekta solglasögonen för att matcha den goa sommaren som är på väg. Dessa solglasögon skulle göra mitt liv lite lyxigare när jag cyklar till och från mitt sommar jobb. Samt när jag väl har ledigt kunna glänsa i solens strålar.
  Mvh:Helen.F

 190. Jag skulle vilja vinna ett par av dessa otroligt snygga solglasögon för att jag inte har några tills vårens soliga väder. Och jag som alla andra behöver ett par med schysst stil och några man får schyssta komplimanger för. Så nu när man har changsen att vinna ett par Michael Kors så tar man ju den changsen direkt. Inte för att jag har vunnit någon gång men kanske denna gång=) Och lycka till alla andra=)

  – Tjejen från Simrishamn

 191. Det skulle vara trevligt att vinna ett par solbrillor, glida runt och känna sig extra snygg. Ett par Michael Kors skulle piffa upp en tråkig outfit till något helt fashion.

 192. Inte nog med att man ser helt sinnes fab ut. Jag är i stort behov av ett par (gärna supersnygga Michael Kors) solbrillor. Nämligen har jag stooor hjärtesorg och för att jag överhuvudet skall kunna bege mig utanför hemmet utan att visa påsar och floder under ögonen blir dessa mitt leverbröd, hur snyggt?

 193. Å skulle vara så kul att vinna ett par snygga glajjer! just nu har jag inga solglasögon alls, och våren och sommaren närmar ju sig med stormsteg så då skulle ´det sitta fint med ett par snygga Michael Kors brillor!

 194. För att jag hela tiden möts av att jag är en sån där som inte bor i det finaste området och är därför inte lika mycket värd som alla andra..
  Det är så irriterande!
  Skulle vara en grym känsla att få kliva in i skolan med ett par Micheal Kors brillor, se allas blickar och bara lé!

 195. Psychedelica skriver:

  Så jag kan va olidligt snygg när jag röker min morroncigg o egentligen ser ut som fan!

 196. Jag tycker jag borde vinna för att jag har letat brillor till skolavslutningen där jag och en kompis ska va huuuuuuuuur snygga som hälst och hela sommaren ska vi schteka på stan och överallt och jag känner att då måååååååååååste jag verkligen schteka i Michael Kors brillor 😀 Finns inga snyggare än dessa helt ärligt asså och att vinns dessa skulle betyda sååå mycket för mig faktiskt 😉 Haha man vill ju som imponera på killarna också ;D Haha oj lång förklaring såg jag nu men endå man måste ju få förklara 🙂 Lycka till alla 🙂

 197. Har haft såpass dålig syn sedan jag var 5 år gammal att jag aldrig kunnat använda vanliga solbrillor och clip-ons har inte funkat pga feta glas&bågar.. Jag har nyligen opererat mina ögon så jag endast behöver använda mig av läsglasögon nuförtiden dock äger jag inte ett enda par solglasögon ännu. Just därför vill och bör jag vinna ett par Michael Kors glajjor!

 198. oh snälla ge mig ett par glasögon! Skulle verkligen behöva ett par så min mascara kan sluta rinna ner för mina kinder så fort solen kommer fram. Inte kul att se ut som cruella de vil.

 199. Otur som jag har gick mina Michael Kors solglasögon sönder häromdagen. Så ett par nya hade suttit fint!

 200. jjenniferlundiin skriver:

  Hej!
  jag har inte en bättre anledning till att vinna än alla andra, och jag kommer inte vinna heller, men varför inte försöka? det har väl ingen dött av! jag kan börja med att jag inte har en aning om vem Michael Kors är, men jag antar att jag inte är den första.. eftersom jag e ärlig istället för att skriva “älskar hans desing ..” osv… dock har jag kollat upp honom och är faktikst inponerad av det snygga jag ser! jag borde helt enkelt vinna för jag är en i möngden och ärlig om att inte veta vem han är, kanske borde vinna så jag får upp ögonen lite mera för honom (= !!! /jjännifer

 201. Jag tänker inte säga”hej, mina solglasögon gick sönder igår,det är synd om mig” för så är icke falet! Utan enbart att jag aldrig ägt ett par äkta glajjor och vore ju inte helt fel att bryta den trenden nu! Dock tillåter inte mina inkomster(det otroligt stora studiebidraget, suck) att jag spenderar de på ett par solglasögon, tyvär! Men det vore ju sjukt nice om man fick glida runt i ett par Michael Kors brillor i sommar! Denna tävling håller mitt hopp uppe, hihi!

 202. sannigen är den att jag har tappat alla mina glajjor, och det skulle inte sitta helt fel med ett par michael kors som nästa par 🙂

 203. Såhär till vår/sommar behöver man ju verkligen ett par stylish solglasögon så man inte blir en trafikfara för att man blir bländad och samtidigt look good 🙂

 204. Jag är galet förälskad i dig Hugo! Jag kommer antagligen aldrig kunna mäta mig med Paulina. Du är mina fantasier på dagarna och mina drömmar på nätterna. Snääällaaaa, låt pilotsolglasögonen bli mina!

 205. Jag har bara råd att köpa mina solglasögon på gina tricot och såna billiga ställen, men köpte ett par riktigt fina förra året som jag tappade bort när jag var på semester, då jag äntligen hade lagt pengar på ett par riktiga solglasögon! så därför skulle jag vilja vinna ett par snygga solglasögon 🙂

 206. ciccidahlgren skriver:

  det går inte att vara cool
  när man blir bländad av vår starka sol
  men hetast på stan blir jag då
  mina nya pilot från michael kors sitter på

 207. Det är så att jag behöver solglasögon för att det svider i mina ögon om jag inte har dom plus att jag blir en betydligt säkrare bilförare när solen skiner om jag hade ett par solglasögon. Enkelt, sant och en alldeles briljant anledning…

 208. Hej!
  Jag vill vinna för att jag har så svårt att hitta några solisar som jag passar i, eftersom mitt ansikte är ganska litet. 🙁

  KRAM

 209. Jag vill vinna för att jag har inga snygga solglasögon och Michael Kors är grymma! Det skulle vara perfekt att ha till sommaren och steka runt i. Och där jag bor i Motala så finns det ingen som har såna , så det skulle va coolt att ha nått som ingen annan har 🙂

 210. Brillorna är grymma helt enkelt. Vem skulle inte vilja ha dem? Det skulle sitta perfekt nu till sommaren!

 211. Jag vill vinna för att jag ganska nyligen köpte ett par ray ban, men när jag var i kyrkan för min konfirmation, så blev dom stulna! I kyrkan, jag kan inte förstå det själv..
  Hade lagt dom i min halsduk som jag la på en hatthylla för att man inte fick ta med sig jackan och sånt in, så när allt är klart och jag sätter på mig min halsduk så tänker jag ” oj mina solglasögon ” och tror att dom har ramlat ner i min nacke, men sen så är dom borta. letade överallt men hittade dom ingenstans..
  Ca 1100 kr borta och det känns jättetråkigt eftersom jag bara haft dom runt två veckor..
  Så därför vill jag vinna !

 212. Jag köper aldrig något till mig själv. Jag köper mat åt mina katter och till mig och min fina sambo, sen är pengarna slut! Jag kommer ta studenten nu=arbetslöshet=fattigdom=inga fina solbrillor till mig.

 213. Detta vore en perfekt present till mig själv nu inför sommaren när man tränar hårt! =)

 214. Jag skulle vilja vinna solglasögonen för att jag inte har råd att köpa egna. Jag kommer från en ganska fattig familj där vi inte har råd att spendera 1700 kronor på bara ett barn då pengarna skulle gå till något “viktigare” tex mat, hyra etc. Jag skulle bli oerhört glad eftersom jag aldrig har haft på mig någonting som kostar 1000:-, lite tragiskt men sant. skulle vara oerhört glad om jag vann ett par solglasögon!!! Jag tycker faktiskt också att jag förtjänar det eftersom jag hela tiden har tagit hand om mina syskon, och aldrig gjort något för mig själv!!
  Tack och Hej.

 215. Jag ÄLSKAR Michael Kors solglasögon! Jag har velat ha ett par länge och nu kan jag ha en chans att vinna. Hur grymt är inte detta? Det är en perfekt tävling för mig som älskar Michael Kors glasögon. Det är som en dröm skulle uppfyllas om jag vann. Jag hoppashoppashoppas att jag vinner! :))

 216. Heej jag skulle vilja vinna dessa solglasögon för att ge dem i present till min syster, råkade ta sönder hennes gamla och har inte råd med att köpa likadana, dem var verkligen snygga och dyra. Och hon har sagt att hon älskar Michael Kors solglasögon. Så antingen måste jag köpa ett par Michael Kors solglasögon eller leta efter ett par som hennes gamla. Har inte råd med nåt av de faktist. Skulle vara till en stor nytta ifall jag vann dessa så jag kunde ge min syster dem. TACK<3

 217. hJag har sedan ett år tillbaka varit sjuk, och därmed inte haft råd att unna mig något. Nu när jag äntligen är kry igen spritter jag av energi och förväntan och vill inget annat än ut i solen och bara få leva. Det hade varit pricken över i:et att få glida runt i ett par snygga Michael Kors-brillor.
  Vi alla behöver vackra och ytlig ting ibland 😉

 218. Jag skulle gärna vilja vinna ett par solglasögon, som väldigt många andra 😉 men jag tycker dom är grymt snygga, och det känns som att Michael Kors är the new thing. Rayban släng er i väggen!

 219. Jag tycker jag ska vinna för att jag passar i alla solglasögon.
  Vissa har armband, ringar eller armbandsur för att piffa upp outfiten.
  Jag har solglasögon. Dom är grymt snygga och skulle vara grymt snygga på mig 😉

 220. Hej!

  Jag skulle vilja vinna ett par solbrillor, inte för min egen skull utan för min lillasysters skull. Hon tar studenten i sommar och det skulle vara den perfekta studentpresenten till henne. 🙂

 221. Hej!
  hahaha jag har ingen snyft historia utan jag skulle vilja ha ett par brillor i sommar som gör mig till snyggaste bruden på stranden.
  det är allt. kram!

 222. Jag skulle vilja vinna ett par brillor för att jag var nere vid vår båt, när jag skulle böja mig ner för att fixa något i båten så tappade jag mina solbrillor och de sjönk till botten och försvann och dessutom för att strö salt i såren så var jag på en fest samma kväll där mina andra brillor blev stulna. Och som denna fattiga student jag är så har jag inga brillor alls nu och har inte råd att köpa nya och sommaren börjar närma sig med stormsteg och det är dags att skaffa ett par brillor!! Dessutom har Michael Kors några av marknadens snyggaste brillor när man kollar på deras sortiment!! 😀 Så vore riktigt nice att vinna ett par. 🙂

 223. Här får jag något som är bra att ha
  när jag slutat frysa
  och solen åter börjat lysa
  Solen gör alla glada
  för hellre ett par Michael Kors än Prada 😉
  xoxo

 224. jag skulle vilja vinna ett par brillor för att jag har helt enkelt inte råd att köpa solglasögon för 1700kr. jag vill såååååå gärna ha ett par brillor från Michael kors.

 225. Hej!
  Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors brillor för jag har inga solglasögon alls och att dom är så otroligt snygga! Jag hade ett par underbara Kors brillor, men dom blev stulna på ett bord på Gröna Lund när jag satt och åt, så det var ju inte så värst kul.. Och nu har jag kollat på ett par nya Kors brillor, men jag har inte lust att betala några hundra för nya. Så nu har jag chansen att vinna ett par nya Michael Kors solglasögon, och det skulle göra mig så j*vla glad om jag vann! MVH Sofia.

 226. Att klaga kommer säkert inte att ge mig denna vinst och det brukar inte vara min grej, men va fan. Nu har tom hoppet dött. Jag skadade min handled så illa att jag ej kunnat jobba på 3 månader, o nu när gipset är av, ska jag få nytt i 12 veckor då skadan ej läkt! 🙁 Min resa till croatien e försörd, ej kunna simma …och sola med ett gips till armbågen :((( dock hade man kunna sitta i solen med ett par grymt najsiga solglasögon på!! Och tänka…det finns nog en Gud trots allt!!!!

 227. Kort och enkel mottivering, jag är pank äger inga brillor och michael kors är ju såååååå snygga!! så håller helt enkelt tummarna! 🙂 KRAM

 228. Jag passar inte i billiga solglasögon. Har försökt testa allt som finns. testade ett par Michael Kors och dom satt som smäck! 😀 Nu till student festerna och sena party kvällarna hade dom passat perfekt ! Vill verkligen ha dom!

 229. Jag har alltid jättesvårt att hitta ett par solglasögon, dem passar aldrig bra. Och här i torekov där jag bor finns det inte en riktigt bra solglasöögonbutik på långa vägar, man får lixom nöja sig med h&m billiga modeller. Men när jag va uppe i Stockholm så provade jag några olika från Michael Kors, och dem passade skitbra allihopa , men har ju inte råd då jag är en fattig student, och kan verkligen inte unna mig ett par sånna. Men kan inte sluta tänka på dem !! så därför vill jag verkligen vinna, gör en fattig student överlycklig !:D

 230. Hejsan! Min motivering är väl helt enkelt att jag är trött på h&m solbrillor som bara går sönder… Det är inte så lätt att få ihop det så man kan köpa ett par snygga solbrillor när man lever på barnbidrag!
  Skulle bli jätteglad, ha det bäst! / Emma

 231. Jag skulle vilja ha ett par Michael Kors solglasögon för att det finns flera supersnygga som man skulle kunna dö för! Dock har jag inte råd att köpa ett par sådanna..:( Nu i sommar måste man ju ha ett par snygga brillor av kvalité som passar ihop med mig när jag är ute och kör moppe, och så ska jag ju till Thailand….! 😀 Kraaam

 232. Jag borde vinna för att jag gillar att få saker gratis, skulle aldrig slösa 1700 på ett par solglasögon. Om jag vinner brillorna kan jag dessutom svara med ett långfinger nästa gång min tjej säger att jag klär mig tråkigt.

 233. hejhej!

  Jag skulle vilja vinna Michael kors solglasögon av den helt normala andledningen till att jag tycker de är jätte snygga! Och att jag inte brukar vinna sånt här!
  Jag har inte mycket mer att säga för jag tänker inte sitta och ljuga och säga att jag ska iväg eller klippt håret eller vad det nu är. jag säger sanningen och tycker helt enkelt att dom är jätte snygga och det vore sjukt coolt att vinna något sånt här 🙂
  /kram manda

 234. För tre år sen köpte jag ett par solglasögon med styrka eftersom att jag har glasögon i vanliga fall. Efter att jag haft glasögonen ett tag känner jag att de inte passar mig och jag önskar att köpa som skulle passa mig bättra ett par nya och anpassa dem till mitt synfel. Att byta ut glasen i bågarna mot ett par med styrka skulle vara underbart, jag skulle GLÄNSA!

 235. Jag är väldigt kräsen när det gäller solglasögon och har lika svårt varje gång att hitta några som sitter som en smäck.. och när jag väl gör det är dem oftast alldeles för dyra för min studentekonomi! Så att vinna ett par sjukt snygga brillor från Michael Kors hade ju varit rena drömmen!

 236. Jag vill vinna för att jag inte har råd med sånna här snygga i vanliga fall och jag skulle bli så himla glad om jag vann 😀

 237. Jag älskar Michael Kors glasögon och är mycket ute bland folk och då vill man se bra ut och det gör alla som har ett par såna. Snälla snälla

 238. Jag vill vinna dessa solbrillor för att Michael är en grym designer. Sen är det aldrig fel med ett par snygga brillor till en ledig outfit, det piggar upp det mesta 🙂

 239. Jag tycker att jag borde vinna dessa solglasögon bara för att.. Without me, they’re just aweso! ;-D

 240. Tycker att solglasögon är ett måste inför sommaren! Ju mer desto bättre. Just nu har jag bara 2 par, ett par pilots och fake wayfarers. Alltså skulle det inte sitta fel med ett par snygga Michael Kors solglasögon. För älskar verkligen solglasögon!

  Så hoppas VERKLIGEN att jag vinner för skulle bli överlycklig!

 241. sannanystrom skriver:

  Jag skulle vilja vinna solglasögonen för dom är så GRYMT snygga! Dom är helt perfekta till sommaren och skapar verkligen den perfekta looken, och passar till allt! Lugnt de snyggaste solglasögonen! Vill ha, vill ha 😀

 242. Jag skulle vilja vinna dessa glasögon för att jag är en snyggbrud som behöver glammiga brillor nu till sommarn. Pojkarna måste ju få något snyggt att kolla på på stranden. Och det är lätt fixat med mig plus Michael Kors 😉

 243. Jag vill vinna de för att jag älskar Michael Kors designkänsla men jag har aldrig råd att köpa några nya. Jag vill själv bli designer och inspireras mycket av Michael Kors.

 244. Snygga solglasögon är det perfekta sättet att dölja flörtiga ögon på ett snyggt sätt när man precis gått och blivit tillsammans med någon, då är flörtiga ögon ajabaja!

 245. Jag kan ju börja med att berätta om min solglasögon historia. Ja det börja väl för två somrar sen då jag börja leta ett par solglasögon. Börja springa runt i affärer och leta och verkligen dom snyggaste glasögonen jag vet är såna där som typ Kenza har.. Fyfan så snygga! I love them! Men självklart så ska jag ju ha en konstig huvudform så att glasögonen ser förjävliga ut på mig.. Haha ja det var ett helvete! Ville bara sätte mig mitt bland allt folk och skratta för att det kändes så typiskt.. Då jag helt plötsligt går in på Stadium och ser mina älsklingar! Shit så lycklig jag blev! Dom satt som handen i handsken på mitt ansikte! Gick direkt och köpte dom! Använde som hela sommaren nästa.. Men en dag så skulle jag testa köra moppe.. Och när jag har lagt ned jackan osv i sadeln och stänger den så hör jag crash… Och när jag öppnar och ser efter så ligger mina älsklingar där.. Helt förstörda.. Så nu i sommar så skulle jag verkligen vilja känna mig snygg igen. Och det hoppas jag verkligen att jag får göra i Michael Kors glasögon. Har aldrig testat några, men man kan ju alltid hoppas att nån av paren passar mig:)

 246. för jag går runt med ett par fejk-ray ban för 30 spänn från egypten, behöver jag säga nåt mer?

 247. Åker nämligen utomlands snart och skulle verkligen behöva ett par i bra kvalité och skydd men budgeten inför resan säger ifrån!. Skulle vara grymt och bära ett par från Michael Kors och sticka ut bland alla Ray Bans!.

 248. Jag är så trött på solglasögon för 59 konor som går sönder dagen efter!! Snälla ge mig ett par rediga jäklar. Jag ska sova, duscha ja allt med dom. Lovar.

 249. Jag tycker att michael kors är en utav våra grymmaste designers inom många områden, och det där med solglasögon kan han verkligen! Jag skulle använda dessa flitigt i sommar och skulle bli så glad om jag vann!

 250. För 2½ år sedan flyttade jag hemifrån för att gå gymnasiet på annan ort, flera mil hemifrån. Detta gjorde givetvis att jag fick göra en del uppoffringar, speciellt ekonomiskt. Det är dyrare än vad man tror att bo hemifrån och ibland önskar jag bara att jag hade råd med de där kläderna, skorna eller vad det nu kan vara. Nu är det studenttider och förutom alla nödvändigheter till mitt boende måste jag också prioritera alla studentgrejer och balen – något som tömmer plånboken rejält. Inför sommaren behöver jag ett par nya solglasögon och jag hade absolut inte tackat nej till ett par michael kors för att uppmuntras. Det hade varit så fantastiskt att få lite cred för att jag fixat det här och utan jobb faktiskt fått det att gå runt!

 251. jag vill vinna ett par utav alla dessa snygga solglasögon åt min kompis Elin. Elin är en super gullig tjej från Göteborg som jag delar ett stort intresse för mode med och hon har alltid funnits i mitt liv sedan vi var små. Saken är den att förra året så hade hon jobbat ihop 10.000kr under en femveckors-period på sommaren av dessa 10.000kr donerade hon hälften till en fritidsgård här i Göteborg! Vem i 16:års ålder gör så?! Det är vad jag kallar osjälviskt. Hon ville i alla fall belöna sig lite, så för en del av pengarna som blev över köpte hon ett par super snygga Ray-Ban som var special designade och dom kostade runt 3500kr. Tror ni inte då att jag ska mosa dom på bussen nu för två veckor sedan när solen äntligen kikat fram? Jag har så himla dåligt samvete! snälla låt mig vinna ett par av dessa solglasögon åt henne för att gottgöra henne!

 252. Jussssssssst give it to mee?! Av den enkla anledningen att jag skulle rocka satan i ett par snabba brillz som Mikael Kors designat.. Jag känner att det är det enda som saknas för att min Sommar ska bli completed!

  Bra, räcker det?
  Okej, bra 🙂 Puss&kram

 253. Just därför att jag behöver ett par? En bra motivering? 😀 Nej, men jag har faktiskt inga just nu, alla har gått sönder och blivit förstora för att använda. För det är ju inte snyggt när man böjer sig ner och tappar dom varje gång? Får inga killar på det…

 254. Min anledning till varför jag skall vinna är för att jag är en två barns mamma på 30 år och skulle aldrig kunna köpa ett par så dyra solglasögon till mig själv.

 255. Jag vill mer än gärna vinna ett par fantastiska solglasögon till mig själv för jag skulle behöva det! Fyller 18 i sommar och detta är mitt år, så vill unna mig själv lyx! Jag skulle aldrig kunna köpa ett par Michael Kors, men vill mer än allt ha ett par! Vill följa trenden till sommaren, hoppas hoppas hoppas!

 256. Jag skulle jätte gärna ha michael kors solglasögon till mig själv för att jag har aldrig haft sånna coola solglasögon och dessutom fyller jag år i sommras, och jag skulle aldrig kunna köpa ett par snygga michael kors solglassögon och jag hoppas verkligen att jag vinner!

 257. Jag skulle jätte gärna vilja vinna solglasögonen. Inte för min skull utan för min systers skull. Hon hade nämligen köpt ett par dyrare solglasögonen och som den snälla lillasysterna jag är fick jag självklart låna dom utav henne. Dessvärre slutade det med att jag hade sönder solglasögonen redan innan hon hade använt dom. Att berätta för henne att solglasögonen var sönder fick mgi att må otroligt dåligt och hennes besvikna blick hon gav mig när hon fick tillbaka dom var enormt jobbig. Hon sa liksom ingenting, blev inte sur eller så. Hon mumlade bara lite att det var lugnt. Men jag kunde se hur besviken hon var. Det var trotsallt solglasögonen hon hade lagt ut sin första lön på. Nä fy, skulle göra allt för att kunna radera hennes blick från min hjärna, så det skulle vara toppen om jag faktiskt vann. Och jag skulle dessutom lova att ALDRIG låna solbrillorna från henne isåfall.

 258. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par snygga Michael Kors solglasögon. Pga att jag själv inte har den ekonomin att inhandla ett par. Men på mig skulle dom här solglasögonen sitta grymt, det kan jag lova ! och jag skulle självklart tipsa mina vänner om dom här solglasögonen. Jag har själv prövat i butik, och jag gillar stilen på dom.

 259. Alla andra solglasögon går så lätt sönder och jag har inte råd att köpa nya och dom här är ju så grymt snygga!

 260. Jag har inte hittat några snygga solbrillor till sommaren än men dessa är ju helt underbara. Skulle verkligen vilja ha ett par sånna nu när solen kommer ut. Hoppas jag vinner, det skulle göra min dag.

 261. Oh, ett par snygga solisar hade suttit perfekt på min söta lilla näsa när jag sitter i solen och pluggar! 🙂

 262. I somras lyckades jag ha sönder de ända solglasögon som jag verkligen gillade, mina pilotglasögon.. har sedan dess suktat efter ett par Michael Kors pilotglasögon, men det ligger inte inom min budget. Det blir ju svårt att köpa dyra saker när man bara lever på studiebidraget.. så jag får helt enkelt hoppas på att jag vinner ett par solglasögon! 😀

 263. Jag ska helt enkelt vinna för jag är snyggast i Göteborg och skulle jag ha på mig MK brillor skulle jag även vara snyggast i Sverige! 😀

 264. När jag tappade bort mina favoritglasögon för några somrar sedan har jag inte hittat några wow solisar. Sedan att kunna få bära ett par Michael Kors brillor vore inte helt fel. Prisklassen ligger inte i min budget för tillfället och jag skulle bli snyggast i stan i sommar om jag skulle få bära ett par! Skulle vara oerhört tacksam om jag blev en av de tio vinnarna!

 265. Jag behöver ett par nya solglasögon, har inga alls och vägrar köpa ett par billiga från HM. Vill ha ett par exklusiva glajjer!

 266. Glasögon förtjänar att sitta på ett vackert ansikte så varför inte mitt 😉

 267. Jag vill vinna dom solglasögonen för jag alltid velat ha ett par märkesglasögon jag menar vem vill inte det men jag vill ha dom sååååååååååååå mycket men min ekoenomi ligge rinte precis på pluss med att när det gäller märkes grejer :S!!! 😀 skulle vara såå glad om jag vann en av dom tio!!

 268. Jag skulle vilja vinna för jag vill inte skada mina ögon i den starka vårsolen/sommarsolen, så varför inte skydda dom på ett snyggt sätt?

 269. Jag har alltid viljat ha ett par Michael Kors solglasögon för det är de snyggaste man kan ha på sig på sommaren. Dom hade passat mig utmärkt i min studentklänning nu också =D

 270. Jag skulle så gärna vilja vinna dem, för att de är snygga ja, men också för att de verkligen skulle vara perfekta att ha i sommar då jag ska göra en ögonoperation. Sköterskan sa till och med till mig att:” Köp nu ett par riktigt bra solglasögon då dina ögon kommer vara ljuskänsliga första tiden efter operationen”. Så jag skulle bli sååå glad om jag vann! De bruna pilotbrillorna är ju bara så snygga och då kan jag allt ta att ha lite ögonont om jag kan dra på mig dessa brillor ute i solen. 😀 Hoping for the best! 😀 *fingers crossed*

 271. Skulle helt enkelt vilja vinna eftersom de där solisarna var så grymt snygga och jag förtjänar verkligen lite glamour i tillvaron just nu! Skulle bli den perfekta 30 års presenten till mig själv.

 272. Tja!

  Förra sommaren köpte min flickvän likadana solgalssögon till oss båda. (Dock inte i samma prisklass som dessa). Vi var iallafall väldigt söta i likadan glajor. En extremt solig dag på mitt jobb som lastare var jag tvungen att göra det förbjudna. Ha på mig dom på jobbet. När jag skulle packa in väskorna i planet la jag ifrån mig dom på lastrummet och sen dess har dom vart på semester. Så nu står jag utan solglasögon och är i stort behov av nya. Vinner jag lovar jag att ta hand om dom väl! Tack!

 273. Jag skulle vilja vinna dom för att jag helt enkelt inte har råd, tyvär. Dom är ju så himla snygga! Och jag skulle verkligen verkligen vilja ha ett par.

 274. Jag skulle vilja vinna solglasögonen eftersom dom skulle sitta riktigt snyggt på mig och behöver ett par nya. Köpte ett par i Thailand, med dom gick sönder. Tänkte beställa ett par rayban men fick syn på detta och känner att det är mer värt det, dom är riktigt snygga också. Om man vinner kanske man kan skaffa sig en blogg på Myshowroom också?

 275. en studerande tonåring vars ända sommarjobb kommer ske inom kommunen som man tjänar ynka 36 kr/timman (hahah skrattretande) och med andra ord kommer jag inte ha någon speciellt bra ekonomi i sommar. Skulle vara så grymt bra och passande om man vann ett par nya solglasögon så man slipper lägga nästan hela lönen på ett par nya. Och det är ett par bågar från Michael Kors som jag har siktat in mig på att köpa. Skulle vara fett bra om jag vann, så kan jag ha roligt för min lön istället för att lägga ut den på ett par solglasögon vilket jag lär göra om jag inte vinner… kram

 276. Jag skulle vara supersnygg i dessa bågar, tror jag skulle bära upp de minst lika bra som Paow 😉

  Pick me!

 277. Jag skulle göra allt för att få glänsa i ett par nya bågar från Michael Kors i solen, tillsammans med en matchande sommaroutfit och den söta lilla kjolen. Det hör till våren att skaffa sig ett par nya snygga “brillor”, mina förra gick tyvärr i spillror.

  Att få vinna och bära dessa i år, skulle utan tvekan bli den bästa starten på min vår. 🙂

  Glad påsk

 278. Jag vill vinna ett par solglasögon från Michael Kors av den enkla anledning att dem är sjukt snygga och jag behöver ett par eftersom jag inte äger några. Är dessutom en fattig student som endast har 1050 kr att leva på varje månad och har därför inte råd att köpa mig ett par själv. Och ett par snygga solglasögon är ett måste till sommaren och kan piffa upp en hel outfit! 😀

 279. Jag skulle gärna vilja vinna ett par brillor eftersom dom är sååå snygga!! Och det är vår, snart sommar och jag har inte hittat några snygga nya än. Och så sparar jag ju lite pengar om jag vinner. 😉 Dom här skulle bli perfekt till mig! 🙂

 280. Heej! 😀 jag skulle jätte gärna vilja vinna för att allt Michael Kors gör är så himla snyggt! 😀 skulle skänna mig fett stolt att bära en av hans solglasögon på stan! 😀 och det blir ju perfekt nu eftersom att sommaren är på sin väg! 🙂

 281. Jag skulle vilja vinna för att jag skulle vilja veta hur det känns att ha en märkesprodukt

  Hälsningar Lisa

 282. Min kärlek till Michael Kors är stor, dock är inte plånboken lika stor och tävlar därför om ett par solglasögon så även min lycka kan bli stor 🙂

 283. När plånboken svider i dessa tider, har jag nu hittat mitt botemedel. Motiveringen är kort: jag känner att jag är värd dem. Love-hope-Michael Kors.

 284. Michael Kors är en fantastisk designer, dock har jag inte ekonomin att lägga ut pengar på hans fantastiska kreationer. När jag såg reklamen för solglasögonen så blev jag sjukt sugen på dem! Jag skulle bli otroligt lycklig om jag vann ett av de tio par ni lottar ut, men förstår att det är liten sannolikhet i och med att det är så många som tävlar. Hoppas kan man iallafall!

 285. Hej , jag vill vinna för att dom är så sjukt snygga! Jag har tyvär inga solglasögon, och att vinna dom skulle vara så himla roligt!
  Nu när Paow gör reklam för dom vill jag bara ha dom ännu mer! Jag är ett stort fan till hon, och det hon bär på sig, vill jag också ha på mig! 🙂

  thovaseger@hotmail.com

  hejdå (:

 286. JAg bor långt uppe i norrland, det är ljust dygnet runt på sommaren. Jag behöver ett par snygga brillor och få glänsa lite här, enda stället det finns solbrillor att köpa är på Dollar store(!!!!!) fatta dollar! jag behöver ett par lyxiga brillor som jag kan ha på mig dygnet runt 😉

 287. Tjenahallå!
  Jag skulle vilja vinna ett par schyssta brillor för att mina har gått sönder, och skulle jag köpa ett par nya skulle jag ändå köpa några skitbrillor från gina tricot eller något i den stilen. Hade varit kul att gå runt i ett par som är lite mer att skryta om. Michael Kors glasögon är verkligen något som faller mig i smaken. Det skulle vara kul att vinna!

  Puss

 288. Åh, jag skulle bli såååå glad om jag vann Michael Kors solglasögon. Har inte råd för att de är så dyra och dessutom är jag student och handlar för bara mitt studiebidrag. Har dessutom ett par solglasögon från hm som jag haft i två år nu. Dags för ett par nya tycker jag men då vill jag verkligen har Michael Kors solglasögonen! 🙂
  Kram

 289. Jag vill verkligen vinna ett par solglasögon från Micheal Kors eftersom att min syster önskar sig ett par solglasögon i födelsedagspresent i juni och jag har inte tillräckligt med pengar för att köpa dem. Hoppas att jag vinner <3

 290. Jag vill vinna ett på galsögon för att det är svårt att hitta snygga, och dessa föll mig precis i smaken! Det som är bra med glasögon är att man slipper vita sträck efter kisningar i solen hahah. Det hade värkligen varit underbart att vinna!

 291. Jag borde vinna ett par av glasögonen för att jag skulle vara så fet snygg i dem! haha
  Älskar michael kors ! + att jag följer grymt många utac msr bloggare

 292. Jag vill ha ett par nya solglasögon för i somras så hade jag lagt mina solglasögon i mammas bil, då jag hade använt dom när jag körde. Bilen skulle in på lagning och jag hade inte hunnit ta ur mina solglasögon. Det tog säkert 2-3 veckor innan mamma äntligen fick reda på att bilen skulle vara klar dagen efter och att den bara skulle testköras. Under testkörningen frontalkrockar “bildoktorn” med en lastbil och bilen blir så förstörd att den måste skrotas. Mina solglasögon ligger alltså på skroten nu och där gör dom ingen nytta. Skulle bli väldigt glad om jag fick ett par nya!

 293. Jag behöver egna solglasögon för att rådda mitt äktenskap! Min man har helt underbara solglasögon. Tyvärr tycker han inte att jag är lika underbar som stjäl dom mellan varven. Eller egentligen så fort jag får chansen. Och ibland, eller rätt ofta nog kanske… placerar jag dom på underliga ställen. Så stackars maken får söka… Så snälla! Save my summer och min mans nerver!

 294. För jag passar nog helt enkelt i sånna.

 295. Jag skulle SÅÅÅÅ gärna vilja ha ett par Michael Kors glasögon därför att jag tappade bort mina förra när jag var utomlands vilket var ett helvette, och för att jag typ inte äger något annat märkesplagg eller nån märkespryl. Pluss att min syster hade blivit såå avundsjuk på mig.. hihi^^
  Sen vill jag såklart ha ett par för att dom är såååå snygga!
  kraam

 296. Vilken dröm att få känna sig sådär lyxigt snygg bakom ett par väl- designade solglasögon från Michael Kors. Det är livskvalité! 🙂

  Håller tummarna på att jag är en av dom som blir den lycklige vinnaren!! 🙂 Love Michael Kors..

 297. Om man får möjligheten att gå runt och se cool ut, så tar man den. That’s it!

 298. Hej!
  Jag har aldrig haft råd att köpa klädes märken, väskor mm. Ett par snygga solglasögon förändrar hela ens “look”. Tycker även att det är grymt svårt att hitta ett par som passar mig, så just nu äger jag inga (har nog inte gjort det på några år). Men i alla fall, jag ska åka till Italien i sommar så det vore grymt kul att få bära dessa 🙂

  Kram

 299. Hej, jag skulle vilja vinna solglasögonen till min kära mamma. Alltid tänker hon på vårat bästa, köper vad vi barnen behöver. Hon tänker aldrig på sig själv. Så därför skulle jag bli otroligt glad om jag vann dom till henne =)!

 300. Jag skuylle vilja vinna sa jag har ett par snygga solisar som skulle vara jatte jatte jatte anvandbara nar jag bor i Spanien dar det ar ja som ni vet massa massa sol, hehe 🙂

 301. Jag skulle jätte gärna vinna eftersom jag inte har råd med några såna glasögon! Älskar pilot-stilen! Jag vet att ni inte kommer ta mig om jag tjatar, men snälla? Jag vinner aldrig något och jag skulle så gärna vilja ha ett par! 🙂

 302. Varför jag bör vinna ett par Michael Kors solglasögon?
  Beach 2011 är frasen på de flestas läppar just nu, klart man vill se bra ut på stranden och inne i stan. Men jag själv som inte är så mycket för gym och träning måste kompensera upp detta på något sätt! Vad kan då vara bättre än ett par riktigt fina solglasögon utan dess like? Med såna brillor behöver jag inte oroa mig alls när det gäller att se bra ut under sommarens bravader!

 303. Jag skulle vilja vinna eftersom jag skulle helt klart rocka i ett par snygga Michael Kors solglasögon. Har letat efter det perfekta paret solglasögon länge men har varken hittat rätt stil eller prisklass vilken är ganska låg för min del, och Michael Kors kollektion är fantastisk men långt över min prisklass. Skulle bli himla glad om jag skulle vinna något för en gångs skull.

 304. jag ska till ibiza i sommar och behöver ett par snygga brillor. Håller tummarna

 305. Jag skulle vilja vinna dessa feeeta brillor för att dom ser så snabba ut!
  Råkade krossa mina fina glajjor på krogen i höstas, och dessa brillor kan lätt kompensera ut dom gamla! Så shooowroom, hook me up!

 306. carrocaroline skriver:

  Jag skulle vijla vinna ett par brillor eftersom att de är fan de bästa. Älskar solbrillor, så himla snyggt. Skulle vara roligt och vinna ett par Michael Kors brillor också, har ju inte råd att köpa ett par iaf.

 307. Vill vara cool när det är sol…

 308. Jag skulle vilja vinna dem för jag har tappat minafina sommarsolglasögon o blev JÄTTE ledsen 🙁
  Så jag behöver verkligen nya o snygga solglasögon 🙂

 309. Jag vill vinna då jag aldrig haft några riktigt coola solbrillor.
  Jag har aldrig riktigt varit intresserad av kläder och sånt. Men nu plötsligt är jag jätte intresserad. Då jag slängt ut allt och köpt en massa nytt.
  Och det skulle ju va perfekt att ha såna här fina solglasögon till samlingen.
  Jag tycker allt Michael Kors har designat är jätte häftigt och skulle va en ära och ett privilegium att bära dessa glasögon. Synd är då att dom är lite över min prisklass och därför skulle va en dröm att få dom.

  Det skulle ju bli fränt att ha dessa på stranden i sommar, Beach 11 😉
  Snacka om att jag skulle få självförtroende av att ha dessa då dessa glasögon sätter pricken över iet. 🙂

 310. lisasjosten skriver:

  Jag har ägt ett par dyra Fina glasögon en gång i tiden. Men en dag på Gotland så tyckte en “stekare” att dom också var dyra och fina. Så stekarn stack ner handen i min väska och tog dom när jag inte såg. Sen dess har jag bara köpt billiga hm brillor och sånt. Men om jag skulle ha ett par riktigt schyssta kors brillor så vet jag att jag aldrig skulle ta av mig dom. Och då skulle ingen “stekare” i världen kunna komma åt dom! Jag vill verkligen vinna..

 311. Jag vill vinna ett par Michael Kors glajjer för att jag verkligen behöver ett par nya solglasöget, ett par nya SNYGGA solglasögon. Har typ 2 par fula och billiga från glitter och hm men dom skäms jag nästan över haha. Så snälla låt mig bli en av dom 10 vinnarna skulle bli så sjukt glad 😀 <3

 312. Jag skulle vilja vinna ett par av dessa snygga Michael Kors-brillor för att när jag var i Varberg för typ två dagar sen och då var det någon idiot som tydligen tyckte att mina Armani-solisar var så fruktansvärt snygga att den människan var tvungen att ta dem ur min handväska och om jag fick ett par Michael Kors så vet jag att jag aldrig skulle ta av mig dem!<3333

 313. jag skulle jättegärna vilja vinna dom här för att se snyggast ut i sommar ;D älskar modellen , dom är perfekta!

 314. jag hade varit grymt snygg i dom! Och hur bra reklam är det inte att se snygga solglasögon på en snygg tjej?

 315. Varför jag vill vinna dessa, jo det är väl inte så svårt att motivera det skulle jag tro. Har aldrig någonsin vunnit någonting sånt här, kanske någon gång på trisslott men aldrig annars. Har känsliga ögon, och får ganska huvudvärk om jag inte har solglasögon på mig, men här om dagen gick mina sönder och jag har inte råd att köpa nya, då jag behöver kvalitet för att det ska hjälpa något överhuvud taget mot mina känsliga ögon. Älskar märket, och modellerna på glasögonen och det hade passat perfekt i en solig dag, med ett par fina Michael kors brillor. Dessutom skulle mina föräldrar aldrig lägga 2 tusen på ett par glasögon om det inte vore ens födelsedag eller liknande.

 316. jag skulle vilja vinna solglasögonen pågrund av att jag har aldrig ägt några solglasögon med märke och tycker dom är skit snygga!
  jag behöver solglasögon nu till sommaren fast det behöver väl alla som använder de då men, jag vill vinna dom iallafall för att jag behöver och förtjänar dom 😉

 317. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för att jag har inte råd att köpa ett par själv, är en fattig student som bor hemma som verkligen behöver ett par solglasögon! 🙂

 318. Jag vill vinna för att jag tycker dessa solglasögon är dööösnygga! Sen tycker jag det skulle vara roligt att äga ett par märkes solglasögon, sånt har man ju inte råd med som fattig student! 😉

 319. Varför vill jag vinna solglasögon? Jo för jag är i ett stort behov av ett par och blev skit glad när jag såg den är tävlingen. Glasögonen är riktigt snygga och jag skulle vara överlycklig om jag var ägare av ett par!

 320. Haha nu har jag läst i genom alla andras motevering, och kommer inte köra på samma stil och låta er välja dom genom att göra så ni gör dåligt samvete, för vem bryr sig egentligen om en person man inte ens känner aldrig haft ett par solbrillor, eller om den älskar michael kors? Jag vill vinna just för att dom kommer komma till andvändning!

 321. varje sommar har jag samma problem, jag hittar aldrig ett par solglasögon!
  Antingen får jag gå utan eller så får jag ha dom fula som jag köpte året innan. Så jag skulle bli överlycklig om jag fick ett par snygga solglasögon:D

 322. ska till grekland i maj, så hur snyggt vore det inte med att par nya snygga solglasögon att gå och steka söder i ? :p

 323. Jag skulle vilja vinna ett par av dessa snygga solbrillor eftersom de skulle passa mig perfekt och det skulle vara sommarens heta thing 😉 + Michael Kors gör världens snyggaste brills och skulle gärna villa äga ett par !

 324. Jag skulle vilja vinna eftersom att jag älskar designen och de är helt unika. Passar till vilken outfit som helst på en varm, fuktig sommardag! Brukar inte använda solglasögon men vinner jag de här ska jag använda den mer än flitigt! 🙂

 325. Jag borde vinna glasögonen därför jag är en fattig student som inte har råd med ett par glasögon och måste därför gå utan, och skämmas som ett ensamt djur när alla andra steker. 🙁

 326. Hej! Jag vill vinna för att Michael Kors gör grymma brillor och för att jag inte äger ett enda par snygga solbrillor, alla är typ från HM osv.. Jag har också världens otur i allting och vinner aldrig något, plus att min kompis såg mig gå in på denna hemsidan och sa att jag ALDRIIG skulle vinna så det hade varit kul att visa henne, fett avis skulle hon bli!

 327. Tjaa ! jag vill först och främst vinna dem för att dem är så otroligt snygga ! Och för det andra så har jag aldrig ägt ett par äkta solglasögon då jag bara har köpt kassa kopior i från Thailand osv..
  Verkligen inte likt mig att vara med och tävla på Internet men nu ska jag ge det en chans !
  ha det , Kram !

 328. Jag vill vinna dessa grymma brillor, så jag i solen kan steka å då i ett i ett par michael kors utan att tveka! Med dessa blir jag trendig å rätt, passar mig som brunett.

 329. Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon för att de är sjukt snygga och jag brukar inte köpa så mycket men jag skulle så gärna vilja ha ett par sjukt snygga Michael Kors solglasögon.
  För att jag skulle nog inte kunna köpa ett par till mig själv.
  Så hoppas verkligen att jag vinner.!!!

 330. Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon för att de är sjukt snygga och jag brukar inte köpa så mycket men jag skulle så gärna vilja ha ett par sjukt snygga Michael Kors solglasögon.
  För att jag skulle nog inte kunna köpa ett par till mig själv.
  Och jag har väldigt otur med att vinna saker det brukar aldrig hända.
  Så hoppas verkligen att jag vinner.!!!

 331. Jag skulle vilja vinna ett par underbart fina Michael Kors solglasögon eftersom att förra sommaren hade jag sönder min systers dyra solglasögon och både jag och hon blev ledsna. Min syster fyller arton år om två veckor, och det skulle vara den perfekta presenten! Varken jag eller min familj har ” pengar ” till att köpa ett par Michael Kors solglasögon, så om jag vann ett par skulle jag bli överlycklig! Jag sätter alltid min syster före allt annat, snälla ge henne den ultimata presenten!

 332. Jag vill ha ett par snygga Michael Kors solglasögon för det är snart sommar och då skulle inte ett par sjukt snygga märkes glasögon sitta helt fel! 😀
  Snälla jag vill jätte gärna vinna ett par för jag har tittat på några innan men har inte pengar till ett par och det är ju en dröm som går i uppfyllelse att ha ett par MICHAEL KORS brillor.

 333. skulle mer än gärna ha ett par fina glasögon, trött på läkarglasögonen! fick härom dagen reda på att jag får anväda vanliga solglasögon ( pågrund av mitt syn problem måste jag ha det så fort jag är ute ) så varför inte ha ett par riktigt fina som första glas 🙂
  så nu hoppas hoppa hoppas

 334. Jag skulle vinna dessa michael kors solglasögon eftersom jag använder brillor hela tiden! Jag måste ha det för jag har känsla ögon och behöver därför ett par bra solglasögon. Jag har ett par billiga från hm och det skulle varit väldigt kul och lyxigt att få byta ut de mot dessa snyggingar!

  Jag håller alla tummar och tår och hoppas att jag har turen att få gå runt och steka med dessa i sommar!

 335. På midsommar förra året så fick jag för mig efter liite för mycket att dricka kanske, att jag var en EXPERT på att hjula,(bör jag nämna att mitt balanssinne inte är det bästa ens i nyktert tillstånd?) När jag visade mina konster lyckades jag tappa mina solglasögon för att sekunden senare ramla och sätta mig på dom! Som den fattiga tjej jag är som lever på mitt studie bidrag har jag efter detta inte viljat lägga pengar på ytterligare ett par fina glajjor, tänk då om man hade vunnit ett par snygga Michael Kors solglasögon att ha i sommar!? som en dröm!

 336. Jag är en 17årig tjej som aldrig haft ett par solglasögon , jag har letat o letat varje år men inga har passat. Jag tycker att hans brillor är as snygg och har absolut inte råd att köpa mig ett par. Så jag skulle bli super duper glad om jag vann 🙂 tack för mg .

 337. Min mottivering är kort och enkel.
  Michael Kors är grym, brillorna är grymma och att få pimpa ansiktet med ett par porriga solglasögon är ju bara så sommar 2011 right ? 😉

 338. Som student får man prioritera andra saker än ett par råsnygga (dyrare) solbrillor.. Men herregud vad man vill ha ett par. Michael Kors är ett av mina absoluta favoritmärken! Väskor, kläder you name it!! Puss

 339. Efter att man hoppat studsimatta med solglasögon ångrar man sig lite i efterhand…
  Efter det har jag länge letat efter ett par snygga glasögon till ett rimligt pris, men tyvär inte lyckats hitta några. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann ett par Michael Kors solglasögon, eftersom dom är hur snygga som helst!

 340. Jag skulle vilja vinna ett av de snygga sol glasögonen för dom är helt klart snygga! 🙂

 341. Jag skulle bli sååå glad om jag vann! Jag är en hårt arbetande ung mamma med världens vackraste dotter på 2 år som alltid prioriterar familjen , jobbet och hemmet, före mg själv. vilket resulterat i att man inte är fullt så snygg som man en gång var. Snälla, gör så jag kan kasta mina 80 kronors lindex brillor som jag haft i 3(!!) år nu i soporna, och kunna få känna mig lite fin till sommaren i ett par fett snygga brillor som jag aldrig skulle kunna unna mig själv annars. please, make my summer!

 342. Hej! 😀
  Jag skulle vilja vinna dessa underbart snygga Michael kors brillorna för att de är så sjukt snygga, men tyvärr lite för dyra för mig att köpa! Har inga solbrillor för tillfället så hade passat perfekt att få ett par och om man ska köpa ett par ordentliga så är är man ju tvungen till att lägga ut en rejäl slant om man vill ha ett par ordentliga, vilket jag inte är kan..:( Så om jag skulle vunnit dessa så hade jag burit upp dom med stolthet och glädje ! 😀 har aldrig vunnit något förr så hade blivit väldigt chockad om det var min tur denna gången! Massa kramar, u will make my summer if i won!

 343. Heejj !!
  Jag skulle vilja vinna dessa jättefina brillorna eftersom att jag precis tagit av mig glassögonen och skaffat linser. Kunde inte använda solbrillor tidigare över mina glasögon men nu efter 15 år med glasögon kan jag äntligen använda solbrillor. Därför vill jag så hemst mycket vinna dem. Äger inga just nu eftersom jag nyligen skaffat linser.

 344. för som är så sjukt snygga! blev kär när jag såg dom! dom skulle passa bra på mig, dom flesta solglasögon som jag har testat ser jag bara ut som en fluga i , haha, men hoppas jag har nån chans att vinna 🙂 och dom 10 som vinner måste vara lyckligt lottade 🙂

 345. Hejsan! 😀 Åhh va kul! Vem vill vinna ett par OTROLIGT läckra brillor från Michael Kors?! jo jag! Jag tycker jag borde vinna för jag skulle nog aldrig ha råd till att köpa ett par själv (ja hej, fattig student här) haha!
  + jag hittar själv aldrig några solglasögon för ett bra pris, när jag köpt ett par blir jag missnöjd och får gå utan. Skulle bli superglad om jag vann.
  Kramisar! 🙂

 346. Jo för att jag är en fattig liten jävel som tycker att Michael Kors är den enda som har snygga solglasögon. Störande med Gucci som har typ GG överallt.. Man blir typ blind.. Nej skojar bara men jävligt snygga är dem så föreställ er mig som en hemlös liten flicka nu och var snälla… Nej okej skojar ha-ha men fattiga Dragana skulle bli jävligt glad om hon vann! POSSPOSS

 347. :'( jag och min kompis var på stranden när hon plötsligt stampade på mina solglasögon :@ har bara såna fula nu HAHA

 348. hej , har aldrig provat det här men ett par nya glasögon behöver jag verkligen so let’s give it a try .
  Jag har aldrig använd solbrillor , själv tycker jag att jag inte passar i några . men Michael Kors glas ögon e jävligt grymma ,och skulle verkligen vilja ha ett par men de är för dyra så skulle aldrig kunna köpa ett par själv! och just nu har jag inte nån solglasögon , nu när det e så fint väder o man solar ute så skulle ett par solglasögon vara bra att ha då slipper man skenet på ögonen ! tack btw myshowroom äger!

 349. Jag tävlar i beachvolley så använder mig mest av snabba sportbrillor. Vore jävligt fett att ha ett par snygga att använda utanför planen också!

 350. Min mamma blev svårt sjuk förra året och tvingades gå sjukskriven i några månader och fick ut väldigt lite pengar, d.v.s. pengarna räckte inte ens till hyran. Därför fick vi avstå nya kläder och saker. Men sen sålde min mamma allt sitt guld och köpte oss fina grejor. Det skulle vara en fin gest om min mor fick äga något värdefullt. Dock är det inte pengarnas värde jag värderar. (Förresten äger hon inga brillor) 🙂

 351. Michael Kors är nog den enda som designar riktigt snygga brillor, och varför jag skulle vilja ha ett par brillor är nog för att jag har bara gamla och dom är ganska små och formen är helt fel. Det är jätte svårt att hitta liknade Michael Kors-brillor, och jag har testat flera olika brillor flera gånger med det är Michael Kors-brillor som är skönast! Jag bryr mig inte om hur mycket dom kostar, stil är dyrt, men så j*vla snyggt! 😀

 352. Jag äger inte ett ända par glasögon…
  Och mina föräldrar skulle aldrig köpa ett par såna glasögon till mig. Och jag skulle så jävla mycket vilja ha ett par glasögon av dom:D
  Jag “hoppas hoppas hoppas” att jag skulle få ett par av dom för det skulle kännas så jävla bra att få äga ett par egna glasögon.

 353. Jag vill vinna gör att jag verkligen behöver ett par solglasögon med kvalité! När jag har mina i väskan (även fast det är skydd på dem) så böjs dom. Så himla dåligt! Michael Kors gör så jäkla snygga brillor också!!

 354. Jag skulle gärna vilja ha ett par såna glasögon. Men jag har inte råd jag får 100:- i månadspeng och för dom måste jag handla kläder och skor som jag måste ha. för mina föräldrar har inte alls mycket pengar.
  Och jag skulle gärna vilja ha ett par såna….

 355. Jag ääälskar glasögonen men har inte råd med något så dyrt. Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv så det hade vart super om jag gjorde det nu. 🙂

 356. Hej hallå!
  Jag är en tjej som har hand om sin egna ekonomi, jag får mitt barnbidrag som är på 1050 kr, och jag betalar allting förutom hyra och maten jag får hemma. Detta gör det svårt för mig att köpa ett par snygga brillor som är i något snyggt märke (det är ju roligare att ha än ett par billiga) som håller och som är snygga som bara den!
  Jag har väldigt, väääääldigt lätt för att få ögoninflammation då det blåser mycket och är mycket sol, jag är på sommaren mycket ute på landet som ligger i skärgården och det gör att förra sommaren fick jag ögoninflammation inom en månad 3 gånger! Och jag beslagtog min syrras barns brillor eftersom alla jag köper bara går sönder för det är dålig kvalité! Så ett par brillor skulle passa fintfint!!
  Tack och hej! 😀

 357. Jag skulle jäättte gärna vilja vinna ett på snygga michael kors glajjor för jag har nästan inga pengar unger 200 i månaden och skulla aldrig ha råd med så snygga och dyra solglasögon, + att hur najs skulle de it vara om man vann ett par michael kors glajjor och så kan man bara glida runt i stan och visa att man faktiskt kan ha nått dyrt för en gång skull.. 🙂

 358. Hej jag skulle vilja vinna dessa solglasögon för att jag har följt Michael Kors väldigt länge nu. Han är min förebild. Han skapar så underbara verk och jag har sett dessa solglasögon på en hemsida för ett tag sedan och alltid önskat att jag en dag skulle få bära just hans designade solglasögon, och sedan visa för andra hur duktig han är. Och det skulle passa oerhört bra med ett par solglasögon nu när solen lyser extra mycket och jag har väldigt känsliga ögon, har tappat bort mina gamla så det skulle passa perfekt.
  Skulle bli den lyckligaste människan på jorden om jag vann dessa solglasögon!! Kram/ Ida.

 359. jag har precis tappat bort mina glajjor, är i starkt behov av ett par nya! Dessutom så hade jag aldrig haft råd att köpa ett par sådär snygga och dyra, utan det brukar bli ett par från hm eller lindex, men dom är inte helt fel dom heller !

 360. Shoho 😀

  Jag vill vinna dessa par härliga solglasögon därför att jag inte har några egna. Ni kanske tycker det låter konstigt att jag inte har några men jag har aldrig riktigt hittat ett par snygga brillor, det brukar jämt vara så dyrt med dem som jag tycker är alldra snyggast. Varje gång jag och mina vänner är ute på stan får jag hela tiden låna deras, tur att dom äger mer än ett par iallafall hehe 🙂 De skulle nog uppskatta om jag gick ett par egna.
  Så nu får jag hålla tummarna att det går vägen 🙂

  Hahah fan vad det låter som om jag smörar skiten av mig, men det gör jag faktiskt inte 😉

  Kramen från Mysan!

 361. Jag vill vinna av den anldening att jag helt enkelt har jättesvårt för att hitta ett par solglasögon någonstans, men jag älskar detta märke men har inte råd med dessa, jag äger endast ett par som blev omoderna för 5 år sen, som jag endast “kan” använda när ingen ser mig! Jag är i ett stort behov av ett par nya!

 362. Jag har haft ett par solglasögon de 2 senaste somrarna, men oturligt nog fick min lillebror tag i dom och lyckades ta loss glasen.. har letat efter ett par nya sen dess men har inte hittat några som jag verkligen har fallit för. Men nu när jag såg Michael Kors kollektion så blev jag kär i dom direkt, det finns 1 par som jag gillar mer än dom andra och de skulle passa sååå bra med långa mörka lockar, jeansshorts och någon snygg topp i vårsolen. hoppashoppashoppas att jag vinner ett par! 🙂

 363. För jag jobbar hår på att komma in på juridiska fakulteten. För fattiga studerande som mig går pengarna åt till studiematerial, hyra, mat etc. Därför tycker jag ärligt att jag skulle förtjäna ettpar assnygga MK bågar som en liten motivationspresent

 364. Jag skulle vilja vinna ett par riktigt snygga solglasögon! eftersom jag aldrig hittar några snygga brillor… så det hade varit kul om jag vann ett par! 😀

 365. Jag vill vinna för att detta kanske låter lite roligt men jag har aldrig vunnit en tävling och det skulle vara jätteroligt att vinna någonting för första gången nu. Jag har alltid velat ha dom solglasögonen men har inte råd eftersom att mamma får sån dålig lön så jag kan inte få något sånt! Plus att jag har aldrig haft något märkes brillor eller kläder! Det skulle vara roligt att vinna dom så att jag äntligen för första gången något som har något med märkes saker att göra!

 366. därför att dom är sjuuukt snygga och jag behöver verkligen nya solbrillor! och jag har nog tänkt köpa de men jag skulle aldrig ha råd med så dyra med ett sånt fint märke! så då vore de ju as grymt om jag vann dom istället!:)
  puss o kram på er

 367. Jag skulle vilja vinna dels för att jag sällan vinner såna här tävlingar och dels för att jag har haft tandställning i två år men den är borta, första sommaren utan rälsen, och det skulle se och kännas otroligt bra om jag kunde matcha mina snygga tänder med jävligt heta solbrillor. Förutom de två anledningarna vill jag vinna för att jag har svårt att hitta solglasögon som passar mig, men dessa är min typ av brillor. Jag har heller aldrig haft några märkes kläder eller skor eller väskor, så det vore tufft och ha det. Dessutom är Michael Kors helt grym, fränare kille finns nog inte.
  Jag hoppashoppashoppas!

 368. Varit med i många tävlingar men aldrig vunnit något. Aldrig ägt något dyrt märke på kläder eller accesoarer. Så ett par snygga brillor från Michael Kors skulle absolut inte sitta fel för han är en stor farvorit designer.
  Kram!

 369. skulle kännas underbart att vinna dessa, har inte lust att gå runt i solglasögon från h&m år ut och år in bara för att plånboken inte tillåter något annat. Alla ungdomar köper sina glasögon där och det blir lite för tjatigt i längden. Vet inte hur många gånger jag och mina vänner haft likadana.

  🙂

 370. jag vill gärna vinna ett par såna glajjor, för dom är sjukt snygga. och jag brukar inte ha turen att vinna sånahär tävlingar. haha
  Jag är även en person som älskar Solglasögon, och vill gärna ha nya hela tiden.
  Dom här är ett par jag inte skulle tröttna på! Love theeeem

 371. Jag skulle vilja vinna för att dom är grymt snygga och jag skulle behöva ett par nya solbrillor. Har lite ont om pengar så har inte råd att köpa några andra än från typ H&M så skulle vara super kul om jag vann ett par! Skulle verkligen bli glad och det skulle göra en av mina dagar lite bättre iallafall.

 372. Bara för att jag har alrig ägt några märkes solglasögon i mitt liv 🙂 skulle vara roligt att några av de här kan vara mina första 🙂 Brukar inte tävla i sånna här tävlingar men solglasögonen är så snygga så jag bara var tvungen och lämna kommentar. Hoppasssss nu att jag vinner ett par

 373. Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett par eftersom jag för det första aldrig har vunnit någon tävlig och det känns jätte tråkigt 🙁 och sen för det andra så har jag alltid köpt billiga skit glajjor från tex gina, hm och så . Har inte råd och köpa några dyrare eftersom knappt för pengar eftersom jag ger mina pengar till mina föräldrar så vi ska kunna betala hyran och köpa mat. Så om jag skulle vinna ett par så skulle det kännas som jag får något tillbaka för att jag hjälper mina föräldrar och skulle vara skönt nu när sommaren är på gång..
  puss

 374. Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon för att jag tycker att dom är grymt snygga!! 🙂 Jag brukar nästan aldrig använda solglasögon eftersom att jag aldrig hittar ett par snygga som skulle passa just mig. Men dom här solglasögonen slår alla! Grymt snygga till sommaren!:D

 375. det skulle vara en ära för mig att få vinna ett par solglasögon. jag har ett typiskt ansikte som inte passar i några solglasögon men dessa ser ut att ha en modell som jag skulle passa i. plus att i och med att min syster har haft cancer, min morfar och min gammelmormor så är jag extremt nojig mot solen, det är solkräm och mycket kläder på hela sommaren så det skulle vara kul att ha någonting snyggt i alla fall!
  Mvh Elin

 376. Solglasögon skall vara stilrena och kunna användas till de flesta klädstilar och jag tycker dessa uppfyller det och skulle väldigt gärna använda dessa flitigt i sommar värmen.

 377. Dessa skulle hjälpa en person helt utan fashion-sense att få lite av det, se det som en god gärning att låta mig vinna för en gångs skull och få lite stil 🙂

 378. jag vill vinna så att jag kan vara riktigt fin på min bröllopsresa till Grekland fast att solen lyser mig i ögonen…

 379. Jag skulle vilja vinna solbrillorna för att jag har idetorka själv på vad jag ska bära denna sommar, och Michael kors solbrillor skulle jag faktiskt inte tacka nej till!

 380. Jag skulle vilja vinna ett par glajjor från Michael Kors för att jag skulle 1. skydda ögonen mot solens starka strålar och 2. se förbannad frän ut i dem.

 381. då jag fick linser för ungefär fem årsen så sa min optiker till mig att skaffa solglasögon då det är bättre när solen är framme på sommaren. men gjorde jag det? nej?! snarare tvärt om jag sket i det totalt !
  därför skulle det vara en ära att få ta emot ett par sprillans nya solglasögon !
  För att kunna ta hand om mina ögon och min syn på ett bättre sätt!
  puss !

 382. Jag är inne i världens svacka just nu och tror att detta pris kan hjälpa mig att börja ta mig ur den.
  Har inte råd att bo kvar i min lägenhet längre och måste flytta hem till mina föräldrar igen. Allt på grund av hjärtsjukdom som fått mig att missa allt för mycket i skolan för att kunna få studiemedel. Extrajobbet var jag tvungen att säga upp för ett halvår sedan. Till råga på allt blir jag snart återbetalningsskyldig (och måste låna dessa pengar av mina föräldrar) och kommer inte ens ha råd med ett par solglasögon från H&M.
  Solglasögonen gör verkligen allt och har jag bara ett par snygga sånna så kan jag nöjd glida runt i mina gamla kläder (för nya sånna kan jag ju också glömma nu). Haha.

 383. Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag vinner aldrig saker, plus att jag har bara ett par solglajjor 🙂 Jag har oxå svårt att hitta solglasögon pga för höga priser. Dessa är jätte snygga!!

 384. Jag är i desperat behov av ett par snygga solbrillor, vinner aldrig något och ett par från Michael Kors vore helt perfekt!

 385. Jag skulle vilja vinna för att de är super snygga!! Har bara en som jag använder just nu från förra året så skulle blivit väldigt glad om jag fick de, annars måste jag ju köpa själv och då är det inte lika kul som att vinna! 🙁

  Nej men helt seriöst så skulle jag vilja vinna för en gångs skull och ha såna snygga solglasögon 😉 Puss

 386. Tycker Michael Kors är en enormt duktig och bra designer. Bruka alltid följa Projekt Runway där han är med i juryn. Han är en designer som vet vad han vill och han gör det med stil när han designar. Tycker jag ska vinna för jag alltid ha velat ha ett par sådana brillor + att förra året blev min solbrillor snodda när jag var i kroatien otur man har. Därför tycker jag att jag är värd att vinna =)

 387. Jag vill vinna eftersom solglasögonen är galet snygga! Älskar solglasögon och mina gamla är trasiga så har inga som jag älskar just nu! Michael Kors gör finfina solglasögon så jag tackar absolut inte nej till ett par!
  Tack på förhand!

 388. Jag skulle vilja vinna ett par för att jag älskar solglasögon och har det på mig varje dag i stort sett. Men när man är student som jag så har man inte mycket pengar till övers för ett par lyxiga solglasögon, så därför skulle det vara som en dröm att vinna ett par 😀

 389. Jag har aldrig haft ett par dyra solglasögon i hela mitt liv. Jag har bara haft plastiga från guldfynd som jag köpt när de rear på hösten.

 390. oj, jag tror inte någon skulle tacka nej till några sådana solglasögon. Men jag är värd dom här för jag är en utav dom här 10 som kommer använda dom allra mest och passar allra bäst i dom 😀 Så om ni vill lotta ut dom till någon som ni vet kommer använda dom så ska ni absolut ge dom till mig, så enkelt är det. puss puss

 391. Jag skulle vilja vinna för Michael Kors har sjukt snygga designer på brillor. Och jag skulle använda dom flitigt så är de 😉

 392. Tjena. Min motivering är att han är en riktigt grym designer, gillar många av hans klänningar han gör också. Om jag hade råd skulle jag köpa massor av de han gör! Ett par solbrillor är en viktig detalj på en outfit och med han på bågarna skulle ju sitta som en smäck!
  Så håller tummarna på att jag vinner nu, första gången kanske? Hoppas! Kram

 393. Jag tycker Michael Kors är en enormt duktig och bra designer, och jag älskar solglasögon, speciellt hans snygga! Jag har aldrig haft ett par “riktiga” solglasögon, bara från h&m osv. Därför skulle jag bli jätteglad om jag vann! kram 🙂

 394. Jag borde vinna dom för dom är så sjukt snygga, jag har inte råd med några snygga , min pappa eller mamma jobbar inte , inte precis rika så jag kan köpa ett par , det är därför jag borde vinna dom 😉

 395. Jag har hemska problem med mina ögon,näthinneavlossningar i båda så jag är extremt ljuskänslig hela tiden..
  Därför har jag solglasögon året runt,har tom bruna linser under för att det ska va bekvämt(har alltså ingen öppning i linsen utan brunt på hela)
  Så jag är i stooort behov av nya glajjor vill jag lova och jag skulle garanterat använda dom oxå=)

 396. Hej myshowroom! Jag vill vinna ett par Michael Kors brillor för att piffa upp min outfit. Släng sminket i väggen och sätt på brillorna är det bästa sminket för min del på sommaren. Förresten så är mina favvo brillor söndriga, vore kul att ha nya favoriter!

 397. Jag tycker att Michael Kors gör så grymt snygga brillor så att man dör! Jag flyttar hemifrån den 1 maj och önskar mig verkligen ett par i “inflyttningspresent” :D, vill verkligen känna lycka o vinna något, vilket inte tillhör vardagen! ge mig lite lycka 😀

 398. Michael Kors är en grym designer, sjukt snygga klockor, väskor solglasögon allt är så jävla snyggt!
  solglasögonen är one of a kind inte som ray bans som alla har utan dom är unika!
  ett par snygga brillor kan fixa en hel outfit och jag har inga snygga brillor så att vinna ett par från Michael Kors skulle vara så jävla soft!

 399. hej jag tycker jag borde vinna ett av de grymt snygga solglasögonen för en ny period i mitt liv börjar. snart är jag ute på stockholms gator och pluggar till mitt drömmjobb. detta skulle vara en perfekt start på det hela

 400. Jag ska vinna för att jag vill det mest av alla!

 401. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna dessa solglasögon. Inte bara för att dom är dösnygga utan för att jag verkligen behöver ett par glasögon för att mina ögon har blivit väldigt känsliga för ljus så jag måste kisa hela tiden. Tack på förhand! 🙂 *håller tummarna*

 402. Jag borde vinna dom för jag vill ha dom 🙂 så enkelt äre!

 403. Så här skriver säkert dom flesta.
  Men jag är en tjej på 15 bast som inte har råd med ett par snygga glasögon. Mina föräldrar jobbar aset av sig för att vi ska kunna bo bra och äta bra mat. Men jag skulle inte tacka nej till ett par brillor. Men det här är det ända sättet för mig att kunna få ett par snygga brillor, så jag får helt enkelt försöka och lita på slumpen. ( som aldrig verkar falla på mig )

 404. Något som jag alltid haft stora problem med är att just hitta ett par snygga solglasögon som jag passar i (har hittills inte lyckats). Ett par solglasögon från Michael Kors skulle dock vara det perfekta, men plånboken tillåter inte riktigt. Och ett par solglasögon under sommaren är ju bara ett måste, så detta är mitt sista hopp!

 405. Hej, jag skulle sjukt gärna vilja vinna ett par brillor ifrån Michael Kors för att han är en grym desinger och jag älskar allt han gjort ( okej, nästan allt). Men ända sen jag var mindre och satt bänkad framför tv’n för att kolla på porjekt runway så har jag alltid viljat ha något ifrån honom.
  Skulle bli så underbart glad ifall jag nu fick chansen.
  puss!

 406. Har haft glasögon sen jag var 2 och har aldrig kunnat använda solglasögon. Älskar verkligen solglasögon så nu när jag kommer skaffa linser skulle det vara så himla kul o inna ett par 🙂

 407. Jag skulle vilja vinna ett par michael kors brillor för att han är en sån jävla cool designer och jag glajjorna är de snyggaste jag sett på länge! Jag är typ fattig som en kyrkråtta och skulle aldrig ha råd att köpa ett par sådana, så jag skulle bli obeskrivligt glad tjäj om jag fick bära dom i sommar 😀
  Pöösss

 408. Jag vill vinna Michael Kors solisar för att min mamma älskar Michael Kors och hon förtjänar en fin present! 🙂

 409. Hej! 😀
  Jag borde få vinna dessa solisar för att för det första så vore det en ära att bära dessa otroligt snygga solglasögon, och för det andra så har jag problem med min syn, jag bär linser men när solen är framme ser jag konstigt, samma sak när jag sitter vid en dator, ser helt knas men vet inte varför… Så ett par solglasögon skulle verkligen underlätta, men att köpa ett par passa dock inte min ekonomi för tillfället. Hoppas på tur. Kram!

 410. Jag vill vinna solglasögon så att jag kan ge de till världens bästa mamma i gåva!

 411. För att de är sjukt snygga! Och jag bränner mig lätt på ögonlocken så nu för tiden kan jag inte gå ut utan solglasögon, dels för att de är helt röda och fula och sen för att det inte ska bli värre. Så det skulle kännas bättre att gå omkring med ett par snygga från MK istället för de jag har nu som är från h&m…

 412. Hejs! Ganska lätt varför man vill vinna eller hur? För det första är dom ju sjukt snygga och sjukt dyra så det är inga jag skulle kunna köpa till mig själv direkt. Och tänk att glida runt med dom i sommar och göra vännerna avundsjuka, något som lockar mig 😉 ? hihi puss !

 413. Vem skulle inte vilja äga ett par michael kors glasögon, michael har alltid varit min favorit designer och jag har alltid vilja äga något av hans design, men de självklart så har man inte råd med endast sitt studiebidrag. De enda jag haft i michael kors stil var ett par fejk brillor som jag köpte utomlands som glasen lossnade i. Nu har jag inte hunnit inskaffa sommarens brillor så det vore grymt att få ett par!

 414. hej! jag skulle vilja vinna denna tävlingen eftersom jag har drömt om att få ha ett par Michael Kors glasögon så länge jag kan minnas men dom är alldeles för dyra 🙁 därför hoppas jag kunna vinna dom här!

 415. hej vag vill hjätte gärna ha ett par solglasögon men har inte hittat de perfekta men dim här vill jag gärna ha fina och i min stil

 416. Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors glasögon för att jag älskar verkligen alla sorts solglasögon. Jag har hur många som helst men ännu inga från Michael Kors, så det vore ganska kul att ha dom och skryta lite inför vännerna, när man egentligen inte har råd att köpa dom. 😉
  puss

 417. jag skulle vilja vinna ett par micheal kors brillor för att det är super soligt ute just nu, & jag har inga solglasögon. jag har absolut inte råd.
  puss!

 418. Hej!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna ett part solglasögon eftersom det snart är min älskade lillasysters 18 årsdag och hon skulle älska mig för evigt om det låg ett par Michael Kors solglasögon i paketet! 😉

 419. Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom det snart är min älskade lillasysters 18årsdag, och hon skulle älska mig för evigt om det låg ett par solglasögon från Michael Kors i paketet 🙂

 420. Under flytten tappade jag bort mina älskade brillor, och dom enda jag hittar som jag vill ha är svindyra. Som en fattig student har man inte råd att unna sig saker hursom, så därför tycker jag att jag är värd ett par Michael Kors brillor 🙂

 421. Inte för att klaga, men jag är dödsfattig och mina gamla favoritsolbrillor från HM blev stulna tillsammans med min älskade ipod nano härom veckan… det skulle verkligen vara plåster på såren! dessutom är dom så jävla läckra!

 422. jag skulle vilja vinna ett par solglasögon från michael kors för att de vart skitsnygga och att jag brukar inte få veckopeng eller månadspeng så det kommer bli svårt att samla ihop nästan 2000 kronor. och om jag får lite pengar måste jag lägga de på andra viktigare saker för att mina föräldrar tycker att jag ska lära mig värdet av pengar och inte slösa de på onödiga saker, så jag skulle bli superglad om jag vann.

 423. Jag har alltid haft svårt för att hitta solbrillor.. De första solbrillorna som jag verkligen tyckte om (ca 3-4 år sedan) tappade jag i havet efter bara ett par veckors användning (dom försvann). Förra somaren köpte jag ett par som jag gillade men dessa gick tyvärr sönder under en lång bilresa. Sommaren innan detta köpte jag ett par som jag fortfarande använder, men det är pinsamt. För helt seriöst, de är värdelösa.. och man kan inte skratta med dem för då “fastnar” de liksom på kinderna, och hur kul är det?!
  Jag vill kunna skratta i sommar, och helst med ett par brillor disignade av Michael Kors på näsan, det vore grymt!!!

 424. Jag skulle vilja vinna dessa fina solbrillor för att jag inte äger ett par själv och att jag snart åker till Italien och där bör man ha ett par såna fina solbrillor och gå runt och glassa i.
  Dom som jag har ägt har legat under 300 lappen och har gått sönder efter 2 dagar pga dålig kvalite.
  Så jag hoppas och ber att jag ska få dessa fina solbrillor!
  Kram / Emma

 425. Jag vill vinna, för att jag älskar snygga solglasögon (who doesn’t liksom). Jag har verken pengar eller tid för att gå och köpa ett par till sommaren tyvärr. Så hade det inte varit underbart och vinna dessa otroligt snygga solbrillorna och plus att dem kommer på posten. Helt otroligt!
  puss!

 426. Andledningen till varför jag vill vinna är helt enkelt att jag har så jävla svårt att hitta solglasögon som passar mig? Det är helt otroligt, jag hade ett par som gick sönder två veckor senare, dom passa mig inte direkt heller så tur var väll de. Så ja, och för att dem är så snygga de klart, men mest för att jag har så svårt att hitta snygga och bra solglasögon som passar just mig. Vem vet, dessa kanske sitter perfekt på mig!

 427. Jag kom precis hem från Rom. Under resan så hade jag lagt mina solglasögon i ryggsäcken. Det bar ju sig inte bättre än att min pappa satte sig på dom! Så de gick sönder helt enkelt. Så nu har jag inte änns mina solglasögon från HM för 79 kr kvar. Hur ska jag klara sommaren, då jag har så svårt att hitta ett par solglasögon som jag passar bra i?

 428. jag skulle vilja vinna ett par glasögon för att ingen jag känner har sånna och jag skulle gärna bli den första av mina kompisar som har Michael Kors solglasögon. Vill gärna sticka ut och inte har likadana saker som flera andra har.

 429. HejsanHoppsanLillebror!:D
  Jag vill vinna dessa ursnygga solglasögon endast för att alla mina brillor jag köper tar mina äldre bröder av mig, och vips så är dom borta.
  Sen så vill jag vinna för att det är sjukt roligt att vinna saker, vem gillar det inte liksom?:D (brukar ha otur i sånthär men ah, det är värt ett försök 🙂 ) !
  Håller tummarna för mig!(:

 430. vilmateresalarsson skriver:

  Jag skulle vilja vinna dessa glasögona för jag är känslig mot solen och bränner mig extremt lätt. Mina ögon är extra känsliga och blir lätt brända så jag behöver solglassögon. Mina andra solglasögon blev antagligen “stulna”. och jag har inte råd med några andra 🙁 . och som sagt man vill ju ha SNYGGA solglasögon helst inte ngra plastiga . de ska ju vara riktigt snygga!!

 431. Jag vill vinna dom för jag brukar inte köpa solglasögon annars är dålig på sådana saker men alltid kul att ha ett par på sommare som kan trivas i och gömma sig bakom om man behöver också!

 432. Jag vill vinna ett par solglasögon för jag älskar M.K!
  Han är en av mina favoritdesigners och att få ett par snygga solglasögon skulle rädda min sommar, med solisarna kan man fortfarande vara snygg “dagen efter” och de dagarna kan man ha lite för mycket av på sommaren..
  Kram på er!

 433. Hejsan jag vill vinna dessa grymtsnygga solglasögonen för att jag har så svårt att hitta några som ser snygga ut på mig då mina förra gått sönder! Hade varit kul att ha sådana som inte så många andra kanske har. + det är kul att känna sig lite fin nu till sommaren och allt! 😀

 434. klart man tar chansen! 😀
  Jag vill vinna bågarna för att M.K är grym och vem vill inte bära dem? Har dessutom sabbat de jag har ni så går runt med sneda just nu… 🙂

 435. Skulle verkligen vilja vinna eftersom älskar fina märkessaker!! Det är verkligen det roligaste som finns men eftersom varje sak kostar så pass mycket kan man inte köpa allt. Jag har inga fina solglasögon och det skulle vara underbart med dessa eftersom jag älskar MK<3

 436. Älskar solglasögon, har ett par stycken här hemma. Men kom igen… Dom jag har kostar liksom 69:90 på hm? Vore ju inte helt fel att verkligen få bära ett par riktigt exklusiva solglasögon någon gång, och verkligen känna att jag har på mig något riktigt dyrt och fint. Sen dyrt, vem bryr sig om dyrt egentligen? Jo, jag. Kan ju vara trevligt att få matcha ett par riktigt billiga shorts med ett par asmaffiga solbrickor från MK, så känner man sig lite “rik” i alla fall, haha! För man har ju inte direkt råd att köpa dom…

 437. jag vill jätte gärna vinna dessa ursnygga solglasögonen. Jag har faft vanliga glasögon jätte länge och nu till sommaren ska jag skaffa linser för jag är jätte less på glasögon. Och när jag har glasögon kan jag inte ha solglasögon utan på för de är inge snyggt alls. Och nu när jag får linser. Skulle det var jätte häftigt om jag fick ett par Michel Kors solglasögon, som invigde sommaren och solen utan glasögon. Jag ska inte säga att jag är galen i solglasögon direkt, men de skulle vara super kul att ha ett par på näsan i sommar.

  tack på förhand, ha en bra sommar! 🙂

 438. skulle gärna vilja vinna något “lyxigt” att äga ett par michael kors glasögon är ju en dröm 😀 ja menar vem vill inte springa omkring nu till våren/sommaren med ett par snygga brillor som pryder ansiket. Jag skulle iallafall bli såå glad om jag vann 🙂

 439. Jag vill vinna Michael Kors solglasögon! De är grymt snygga och jag förtjänar det helt enkelt. Ibland får man lov att vara ego, inte sant? Det hade iallafall gjort mig jätteglad.

  Tack på förhand!

 440. jag skulle vilja testa ett par MK solglasögon, dels för att jag har riktigt svårt att hitta ett par glasögon som verkligen passar mig, som är min stil, och MK har sjukt många olika modeller så någon modell vet jag att det finns som passar just mig.

 441. Om jag inte vinner skulle jag kunna få ett raseriutbrott
  t o m ett nervsammanbrott.
  Utan MK i sommar? Ett lagbrott.
  Men framför allt – gratis är GOTT 🙂

 442. Jag skulle vilja vinna gladögonen för att dom är så himla snygga, men det är ingenting jag skulle kunna köpa för egna pengar just nu! Dom skulle passa perfekt, hemma, på festivaler, på stranden, på stan, överallt. Jag hittar aldrig några glasögon som passar mig bra men jag tycker verkligen att Michael Kors solglajjer ser riktigt riktigt snygga ut! Jag tycker att det finns så många modeller som skulle passa mig. Modeller som jag inte kan hitta annars.

 443. Jag vill ha michael kors solglasögon för att han är grymt bra och jag älskar hans solglasögon. Kommer ändå inte vinna men om jag gör det skulle jag bli överlycklig. Jag skulle köpa ett par brillor för jag har inga men hittar inga perfekta och alla MK ´s brillor är as snygga !!!
  Hoppas jag vinner!
  Kram/lasek

 444. Jag vill ha såna för att dom är gryyymt snygga och de kommer ju bli en solig sommar och vad passar bäst då ? Jo skit snygga brillor !
  Liksom känna sig lite “rik” & sticka ut lite med MK brillor vore ju inte helt fel ! 😉

 445. Jag skulle jätte gärna vilja ha ett par för att jag tycker att hans design är så sjukt fin, men tyvärr har jag inte råd med ett par.. Skulle vara riktigt kul att ha ett par såna i sommar!! 😀

 446. Jag skulle vilja ha dessa för att dom är skitsnygga, har det inte så bra ställt så skulle aldrig ha råd att köpa ett par själv..
  Har inga märkes kläder eller så, så ett par Michael Kors solglasögon skulle jag jätte gärna vilja ha som enda märkes prylen 🙂

 447. Varför just jag?

  MICHAEL KORS, en framgångsrik, super duktig designer som man lätt dras till.

  Ur gonna make me feel good, perfect and special if I´m 1 of the 10 person to get to wear ur sunglases one day, and I hope it will be mee! And NEVER SAY NEVER, dream big is what I do and hope that i will be that one less lonley girl to look HOT in ur glases!

  The Best & Awesome MICHAEL KORS<3

 448. jag vill vinna dessa glasögon därför att jag har alltid så svårt för att hitta några bra. Sedan så har jag inte råd till att köpa riktiga snygga, eftersom att jag bara lever på mitt studiebidrag och dom pengarna går till andra mer viktigare saker. Sedan när man kan få något gratis så vill man ju alltid vara med (a)

 449. jag vill verkligen verkligen VERKLIGEN vinna !!! Alla vill väl det ! men jag vill det mest ! Alla vill ha dom för att dom e gratis , jag vill ha dom för att jag DYRKAR Michael kors ! Jag fullkomligt älskar alla hans kläder , snälla gud .

 450. Jag äger inga solglasögon, hade varit najs att börja med michel kors glasögon som sina första hade varit kul!

 451. Måste ju ha ett par solbrillor som man inte ser för täskig ut i :p Om inte jag vill ha dem och se grym ut så kan ju bruden som för den delen också ser för täskig ut låna dem så man inte skäms på stan ! haha

 452. Hejsan guud vad fina brillor, inte hört talats om dem tidigare. Men nu är det så att jag har ett problem med mitt vänstra öga rinner tårar hela tiden, något fel med tårkanalen vet jag faktiskt inte måste kolla upp det. Trodde först att det var pollen men det var det icke.
  Jag köpte ett par pilotbrillor på glitter för 80 kr, men dem gick sönder på momangen, min systers son på 2 år tog sönder dem. Skulle varit great om man vann ett par bra brillor som verkligen hjälper mot solen trött på alla dåliga kvaliteter. Dessutom är dem väldigt väldigt snygga… Må den bästa vinna & tack för tävlingen. MVH

 453. Jag skulle vilja ha ett par för att jag fyller år nu i maj och skulle vilja unna mig med ett par nya solglasögon !

 454. Hej! Skulle vara kul att vinna solglasögonen! Har planerat att uppdatera sommargarderoben, ett par MK brillor skulle passa fint! Dessutom ska jag segla i sommar, då brukar jag inte ha några solglasögon och mina ögon brukar bli alldeles röda av allt ljus. Vore shysst med ett par snygga solglasögon då! Kram

 455. Jag använder solglasögon heela tiden på sommaren och nu har jag inga för mina gamla gick sönder. Får också migrän om jag inte har på ute i starkt solljus.

 456. Michael Kors solglasögon är så jävla snygga,kan ju inte missa chansen att vara med och tävla om dessa brillor 😉

  Min motivering: för några veckor sen köpte jag och min syster super snygga pilot-glasögon och för 10 dagar sedan hade min syster födelsedags fest och självklart var det massor med folk här,vi hade låst till alla våra sovrum så att ingen skulle gå in dit och sen fick jag för mig att gå ut och ta lite luft(jag satt vid min dator innan jag börja hälsa på alla) glömde självklart låsa dörren då,så när jag kommer tillbaka var det folk inne i mitt rum,brydde mig inte så mycket just då men dagen efter när jag skulle gå ut och sola så är det en jävel som har tagit mina solglasögon (ja det är helt sant ni kan fråga min familj om ni inte tror mig,ganska töntigt men ändå,jag är ingen lögnare) sen blev våran canon kamera stulen men den här vi fått tillbaka som tur är, juste kanske ska nämna att festen INTE var alkoholfri 😉

 457. Vore grymt att vinna ett par eftersom de är sjukt snygga! För tillfället har jag inga då hästen trampade sönder mina förra 😛

 458. Hejsan. Jga skulle vilja vinna för att Vem vill liksom inte vinna dom där snygga pilotglasögonen liksom! dör lite, sjukt snygg! sen så tycker jag att Michael Kors är så himla cool, älskar prodjekt Ronway(stavningen där) men jag skulle så himla himla himla gärna vilja vinna!

  PUSSSSSS

 459. Hej 🙂
  Jag skulle verkligen vilja vinna dom här solglasögonen för jag är typ obsessed av solglasögon och att vinna ett par skulle göra alla sommar outfits sjukt mycket snyggare, det är ju solglasögonen som gör det 😉

  Hoppas jag vinner!! Kramisar

 460. jag vill vinna för att jag är ett stort fan av Michael Kors, dock har jag aldrig haft råd att lägga pengar på något så pass dyrt ifrån honom eftersom jag är arbetslös.. Jag skulle bli så glad om jag vann 🙂 Kram Erika

 461. Jag är väldigt modemedveten, och följer med mode aktivt. Just nu är becha, ljusa, naturvita och blommiga färger och tryck inne. Det är denna vår/sommar ochså väldigt inne med stora flug- och pilotglasögon. Jag har bara råd att köpa fejksolglasögon, men vill jättegärna ha ett par äkta Michael Kors solglasögon, både för min syns och min stils skull. Dessutom behöver alla i sin garderob någon designervara, så denna skulle bli min 😀

  Dessa glasögon är dessutom i perfekt färgton för mitt hår&min hy.
  De skulle vara härligt att få ett par MK solglasögon! Tack i förväg 😀

 462. jag vill vinna dom där ursnygga solglasögonen för de första för att jag velat köpa dom där solglasögonen ett bra tag men har alltid kommit på att jag inte har råd att köpa dom, att dom alltid varit för dyra, för de andra avgudar jag verkligen Michael Kors liksom vem gör inte? 😀
  kommer ha på mig solglasögonen typ året runt också 🙂
  därför vill jag vinna dom,

 463. Hej. Jag är en 18 årig mamma som bor i en liten by i Norrbottens län. Här finns det nästan inga affärer som man kan köpa saker ifrån. Men det är inte bara det, jag hade MK solglasögon förut, men efter jag fick min lilla dotter så har jag inte råd att beställa mina favoritsolglasögon mer. Har aldrig vunnit någongång, men hoppas slutar jag aldrig! Kram / Elin. 🙂

 464. hej, skulle väldigt gärna vilja ha dem eftersom jag inte har några, och brukar inte ha några eftersom jag är så kräsen när det gäller solglasögon! men de här var riktigt snygga! skulle vara kul att vinna dem, efetrsom jag aldrig skulle ha råd att köpa dem!:)

 465. Gud vilken chans & vinna ett par super schyssta brillor från Michael kors. Inte för att jag har tur i spel, Men det kanske vänder 🙂 Jag har följt Designer Micheal skit länge. Han är grym, kände till han innan Project runway. Inte nog med det så är jag en solbrille fanatiker, Men har aldrig unnat mig ett par dyra. Sen fyller jag år den 30/4 på valborg. Vilken kanon födelsedags present det hade varit. DEN BÄSTA 😀 hoppas hoppas hoppas..

 466. Sjukt snygga solglasögon och just nu har jag panik för jag äger inga solglasögon i detta fina väder. SÅ det skulle sitta fint med ett par! 🙂

 467. jag vill vinna ett par MK solglasögon, dem är perfekta och helt tidlösa. Dom är inte mode utan dom är som en stil. Mode går ut men stil är tidlös och finns föralltid.

 468. Jag vill vinna ett par solglasögon för att känna mig extra fin när jag ska till Rhodos i sommar. Och vem vill inte känna sig extra snygg på stranden?

 469. Hej! Det skulle va roligt att ha några ¨dyra¨solglasögon, har inte riktigt råd med sånna fina … 🙂

 470. Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen behöver ett par nya solglasögon!
  Och jag vill inte ha nåt skräp från Lindex elr H&M.
  Men tyvärr så får jag inte allt för mycket pengar och det jag har måste jag köpa annat för 🙁
  Men om mina plånbok hade varit liiiite tjockare så hade jag lugnt köpt ett par brillor från Michael

 471. Ååå hatar sånt här, när man ska skriva varför man vill ha någonting, well…jag vill helt ärligt ha brillorna för att jag 1. inte har några snygga eller några som kostar mer än 70kr och 2. för att jag är fett depp idag och skulle bli så glad om jag senare får veta att det åtminstone hände något bra idag…..sen 3. för att jag inte har vunnit ngt sen 7 år tbx då jag vann en korg med grönsaker och lite godis:D haha go blandning…nej men seriöst JAG VILL VINNA!!!!!!!!!

 472. jag skulle vinna, för jag har aldrig ägt ett par glasögon i min ungdomstid! Detta året hade jag tänkt köpa ett par men känner att jag är sent ute, och vill a ett par snygga. Men har inga pengar till det. Sen tycker jag det är viktigt att tänka på solglasögon då man ska tänka på solen blir stark!!!! Läser både hugo och Paulinas blogg, har följt Paow sen två år tillbaka! 😉

 473. Jag älskar solglasögon, jag älskar dom så mycket så jag började samla på dom för ett år sen. Ett par MK solglasögon skulle fullborda min samling och bli den grymmaste acessoaren jag någonsin ägt! 😀

 474. Holaa! Nu när de börjar bli så härligt soligt och sommrigt så passar det alltid fint med ett par nya solisar! Michael Kors solglasögon är ju otroligt fina (men tyvärr skulle jag aldrig ha råd med dem själv..)! Dessutom har jag ennu inte hittat årets perfekta solisar så tävlingen var ju perfekt! Även om jag inte vinner måste jag bara tacka för att myshowroom har så otroligt fina tävlingar, mera sånt tack 🙂 Kram från Jenny!

 475. Jag har aldrig varit den som stuckit ut, alltid varit en i mängden. Jag har tidigare inte vågat använda vilka kläder jag vill, rädd för att fånga någons blick som fnyser och talar bakom ryggen.Jag har helt enkelt varit en grå mus som gömt sig bakom andra, för rädd för att synas. Den tiden är över nu! Nu har jag inget att oroa mig över, nästan. Så skulle jag bli en av dom lyckliga vinnarna så skulle jag flyga i taket av lycka, om inte ända upp i rymden. Då kan jag med stolthet visa upp mig och mitt nyfunna självförtroende ( som också skulle skjuta i höjden) i de absolut snyggaste solglasögonen jag någonsin sett 😀

  Lycka till med att “plocka” ut vinnarna, det ser ut att bli en svår uppgift med alla dessa fina förklaringar =)

 476. jag skulle vilja vinna för att dom va grymt snygga och att dom skulle passa perfekt till sommaren hatar att man ska skriva vrf man vill ha dom de är ju så svårt aja men jag vill ha dom derför att jag är behov ut av dom osv.:D håller tummarna på att jag vinner:)

 477. Hejsan! jag vill gärna vinna ett par. Solglasögon är en sån sjukt enkel detalj som man lyfta en hel outfit. Och en chans att vinna ett par MK brillor kan man ju bara inte missa. Det skulle vara grymt kul att en gång få vinna lite vardagskyx .. håller tummarna!

 478. Jag skulle vilja vinna för att jag antagligen aldrig kommer ha råd med att köpa dessa fina solglasögon. :]

 479. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för jag kommer aldrig att ha råd att köpa så himla snygga solglasögon! 🙂

 480. Hej!
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag vill gärna ge bort dessa snygga solglasögon till min älskade mamma som fyller år snart, nämligen den andra Maj. Min mamma älskar solglasögon men hon köper ALDRIG lyxigare varianter till sig själv eftersom enligt henne vill hon inte slösa pengar på sig själv när hon kan köpa något till oss barn istället. Min mamma är otroligt underbar, hon är alltid där för oss barn, i svåra stunder är hon vår klippa eftersom hon alltid ser det på det ljusa sidan. Säger saker som ” Allting händer för en mening” och “Efter regn kommer solsken”. Hon är världens bästa, jag vet inte hur jag ska förklara min kärlek till henne eftersom alla världens ord räcker inte till! Jag vill bara se min mamma vara lycklig och få de saker hon förtjänar och tro mig så givmild, snäll, omtänksam, rolig och BÄST hon är förtjänar hon det mesta!
  Hon är min förebild, jag ser upp till henne och jag hoppas att en vacker dag blir jag lika bra kvinna som hon är !
  Tack så mycket, ha en bra dagh :)!

 481. Jag vill vinna pga att jag tycks aldrig finna ett par solglasögon som passar mig, jag har en väldigt unik stil och har haft otroligt otur när det gäller solglasögon. Och pga denna otur har jag fått gå runt flera somrar utan solglasögon, dock så är jag grym på att kisa mot solen nu hehe. Men det skulle verkligen vara snällt om jag vann och jag skulle garanterat använda dem fler gånger!!
  Mvh Nicole Landin.

 482. Jag älskar dessa solglasögon, varför jag skulle vilja vinna dessa är för att jag aldrig kommer att ha råd att köpa några sådana och jag tycker de är sjukt snygga och passar till allt verkligen!
  Jag köpte ett par vanliga svarta solglasögon förra året men råkade trampa sönder dem så det skulle vara jätte roligt om jag vann dessa!
  Ett par solglasögon lyfter en hel outfit!
  Håller tummarna!
  Mvh Sofia

 483. Hej, jag skulle vilja vinna dessa för att ge min sambo en knäpp på näsan, då han i skrivande stund sitter och säger att det är omöjligt för mig att vinna.

  Dessutom vem vill inte glida runt i ett par härliga och riktigt snygga brillor från michael Kors?

  Tack på förhand!

 484. Hej hej !
  Jag skulle vilja vinna dessa solglasögon för jag aldrig lyckas hitta några ute på stan. Har letat nu i flera år med det är inget som passade. Köpte ett par för 2år sedan, men min kompis hade/har väldigt dåligt med pengar så jag gav bort dem till henne så hon skulle ha några. Nu har dom slutat sälja dom.. Så känner att jag skulle behöva ett par nya snygga som jag kan känna mig snygg i och inte behöva skämmas över, och hans solglasögon är helt underbara!
  Ha en bra dag ! 🙂 Kram

 485. Jag skulle vilja vinna dessa eftersom jag snart är arbetslös å kommer då verkligen inte ha råd med ett par. Dessutom skulle de få mina sommar 2010-outfits att se ut som nya 😎

 486. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon, för att jag har världens underbaraste moster som jag skulle vilja ge dom till. hon är alltid den som köper så lyxiga saker till mig och jag skulle jättegärna vilja ge henne något i gengäld. hon är nog världens bästa moster som välkomnat oss med öppna armar i alla möjliga lägen! & eftersom jag inte har så bra råd med att köpa något så lyxigt till henne så skulle det var det perfekta priset att vinna ett par solglasögon.

 487. Jag vill vinna dem så jag kan gå runt och se allmänt cool ut 😉

 488. Hej! 🙂

  Varför vill jag ha dessa glasögon?
  Jo för att dom är skit läckra helt enkelt!
  Men det finns ju en anledning bakom varje vilja och min är helt enkelt –
  Jag har jätte svårt att hitta solglasögon som passar mig och ofta när jag hittar ett par är dom jävligt dyra och ja, jag är student och bor själv så ifall jag skulle spendera 1000-2000 spänn på ett par solglasögon skulle en månads liv försvinna! 🙂

  Vore evigt tacksam om jag vann!

  kram Jennifer

 489. Det finns igentligen ingen anledning till varför just jag ska vinna.. Jag vill vinna för att jag känner att det är min tur att få skämma bort mig med nåt fint, som man i det verkliga livet inte har råd med. Att få vinna dem hära solglasögonen skulle verkligen göra min Sommar !

 490. Jag skulle vilja vinna eftersom att de är SJUKT snygga, och för att jag inte har några. Men också för att jag har extremt känsliga ögon så på sommaren så måste jag nästan alltid ha solglasögon på mig när det är soligt. Så då är det väl bra om de är snygga? Right? Man vill ju inte gå runt med ett par fula solglasögon om man nästan alltid ha på sig dem? Och för att jag ALDRIG har tillräckligt med pengar för att köpa ett par så dyra solglasögon 🙁
  Skulle vara så SJUKT nice om jag vann 😀

 491. Brillorna är grymma, så dom skulle helt enkelt passa utmärkt på mig. Kan se mig själv i dessa brillor i stan, på stranden, uppe i fjällen, ja alla tillfällen då solglajjor passar (och alla andra tillfällen men, när jag tänker efter).
  Glajjorna skulle få mig att skina mer än jag redan gör! 😉

 492. Jag lyckades precis ta i sönder mina solglasögon så jag har inga och är verkligen i behov av ett par nya. Skulle varit hur grymt som helst att vinna DESSA! Bara att få äga dem, ja det hade blivit så man sträckt på sig stolt. Hade blivit överlycklig! KRAM =)

 493. Jag vill jätte gärna vinna för att min syster har tappat bort min mammas dyra solglasögon, och det var dom enda hon hade. Så jag skulle jätte gärna ge henne ett par nya som hon är värd! 🙂

 494. jag tycker det är svårt att välja solglasögon för man passar inte i allt, men dessa är verkligen sjukt snygga och passar till allt, varje dag! vem vill inte ha dessa snygga? skulle bli så sjukt glad om jag vann!

 495. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för att väldigt sällan jag hittar ett par som jag passar i och vill ha på mig plus att jag är nästan lite för bra på att ha sönder alla glajjor jag ägt. Så om jag hade ett par väldigt fina och dyra solglasögon skulle jag både vara stolt att bära dem och vara försiktig med dem!

 496. Jag skulle vilja vinna för aaaattttt dom är äckligt snygga och min j*vla hund tuggade sönder mina senaste!!!! >:(
  (fast han är bäst ändå) hahah men aa dom är fina 🙂 och jag vill ha dom 🙂

 497. Varför jag borde vinna..Jo!
  För det första så är glajjerna så sjukt balla & snygga.
  Dom skulle passa mig galant 😉
  För det andra har jag ett par gamla RayBan jag köpte förlänge sen…är väldigt trött på dom! Speciellt eftersom jag har dom VARJE GÅNG. Vill ha någonting nytt.
  Sen så är det ju inte heller fel och VINNA ett par. 😉
  Kramar!!!

 498. Hej! Jag är en tvåbarnsmamma som har två söner på 4 år och 1 år. Skulle vara riktigt roligt att kunna få ett par riktigt snygga glajjor och som ni kanske vet så har man som mamma lite tight i plånkan 😉 Skulle vara riktigt kul om jag vann och kunde få stoltsera med mina fina söner och ett par snygga glajjor i det härliga vädret med skinande sol 🙂

 499. Jag skulle vilja vinna för att jag värkligen älskar Michael Kors solglasögon, sen skulle det vara helt över min budget att köpa dom själv. Så min ända chans att få dom är om jag vinner tävligen 🙂

 500. Om jag vinner tänker jag inte ge bort dem i födelsedagspresent eller till någon jag tycker om. Jag tänker inte heller dra en snyfthistoria om hur jag som fattig student inte har råd med svindyra solglasögon.
  Nej, om jag vinner ska jag bo i dem hela sommaren. Jag ska bada i dem, sola i dem och till och med sova i dem.
  Okej, det där sista var kanske en överdrift men jag kommer använda dem tills bågarna rasar sönder!

 501. Hej på er!
  jag skulle vilja vara med och tävla.
  Jag skulle vilja vinna ett par av era glasögon för att jag aldrig i hela mitt liv har haft sån tur att vinna någonting. :/ Det enda jag lever på är studiebidraget dessutom och det är 1050:- och det kommer man inte långt på. Jag skulle göra vad som helst för att vinna någongång! :/
  kram på er MVH Lina

 502. nu tänker jag inte vara som alla andra och ge värsta historian om varför jag ska ha dom, Eftersom jag har bara ett par falska rayban från glitter, Så skulle dessa vara guld värda ! lite ombyte och lite lyx, skulle bli sjukt glad, och om dom nu inte suttit fint på mig skulle jag ge dom till mamma som älskar solglasögon 🙂 Håller tummarna

 503. Hej hej tja!
  Jag vill verkligen vinna detta mer än nååågot annat just nu! Jag älskar solglasögon, det är det bästa med hela sommaren! Är helt galen i dom. Är vi i stan och shoppar och vi går förbi en ställning med solglasögon så kan jag bara inte gå vidare. Det går inte. Jag måste alltid stå och prova massa olika i minst en timma.
  Men jag har ändå rätt så svårt att hitta solglasögon som jag verkligen trivs i och som jag gillar formen på.
  Men Michael Kors har verkligen sjukt snygga! Och rätta formerna på BRILLOR! 😉

  1. Jag är beroende av solglasögon!
  2. Dom är helt sjuukt snygga!
  3. Det är verkligen den formen på solbrillisar jag bara älskar! & som jag själv tycker att jag passar i.

  Ne nu ska jag be till käre gud där uppe att jag ska vinna detta, det lär behövas eftersom jag aldrig vunnit något i hela mitt liv typ..

  kram! 🙂

 504. Jag är jätte solkänslig, speciellt på våren då solen lyser på snön. Får jätte ont i ögonen och solglasögonen skulle vara perfekt. Jag har inte råd med dyrare glasögon än H&Ms så jag skulle bli superlycklig om jag vann! Skulle glassa igenom hela sommaren med ett brett leende på läpparna!

  e_warskog@hotmail.com

 505. jag skulle bli så j*vla glad och sommaren skulle helt klart bli bäst om jag hade ett par sånna 😀

 506. Varför skulle då just jag vinna ett par Michael Kors solglasögon?
  Det vet jag inte ens själv, men jag har aldrig haft ett par riktiga lyxbrillor, dom dyraste jag haft kosta väl 60:- på H&M 😉
  Sen skulle det vara rätt fett att glida runt med Michael Kors brillor och bara vara mallig och skryta över sina brillor 🙂

 507. Hej!
  Eftersom att det är sommar snart så vill jag gärna ha ett par snygga solglasögon! Det är alltid lika roligt att vinna något men jag brukar aldrig vinna! Dem där solglasögonen är så snygga så att jag skulle dö om jag fick dem!
  Kram

 508. Ska vara helt ärlig, jag tycker fan bara att jag är värd ett par solglasögon. Sen skiter jag i om dom skulle ge min outfit en helhet! Jag anser att jag är värd dom helt enkelt! ;D

 509. jag skulle vilja vinna för det är svårt för mig att hitta solglasögon som passar mitt ansikte. Och Michael Kors har så grymt snygga solglasögon! Sen är det lite jobbigt när man inte har så mycket pengar till sådana saker. Måste ju lägga pengarna på en massa andra grejer. Hoppas jag vinner! 🙂

 510. Jag borde vinna ett par av glasögonen bara för att jag vill det!

 511. Jag skulle verkligen hoppa av lycka om jag fick ett par!
  wow… vem vill inte gå runt med ett par riktigt snygga solglasögon och alla blickar riktas åt en! Vore en dröm!

 512. När jag ligger på stranden och kämpar med min bränna,
  vill jag gärna mig het känna.
  Ett par nya bågar skulle kännas så rätt,
  på alla tänkbara sätt.
  På stranden, stan eller sittandes på ett café,
  var jag än befann mig skulle jag göra succé.
  Michael Kors är Mannen med stort M,
  hans mästerverk skulle verkligen hos alla gå hem.
  Nu är min längtan på tok för stor,
  så kom igen, skicka ett par till mig, ni vet vart jag bor!

 513. Jag skulle vilja vinna för jag har inte råd att köpa dyra, fina solglasögon. Bara billiga kopior från Gina Tricot som går på 60 ,- Så snälla, make my summer och låt mig vinna. Uppfyll en 13årings dröm. Kram

  rollis97@hotmail.com

 514. För att jag blir arbetslös om 2 månader och behöver se sygg ut för att bli bjuden på drinkar på snaps :p

 515. Jag skulle vilja vinna den här tävlingen för vem skulle inte vilja vinna Michael Kors brillor liksom?
  Det skulle vara sjukt nice jue, också är dom ju så grymt snygga 🙂
  Varje sommar har jag försökt hitta bra solbrillor men har jag köpt nåra ? nej 🙁
  Så skulle ju vara en fördel att ha solglasögona för sommaren klappat pch klart 😀

 516. Jag är en mycket värdig vinnare då jag totalt kärat ner mig i Michael Kors ursnygga solbrillor och för att Myshowroom är min dagliga drog. Så välj mig som en av era vinnare så att jag i sommar kan sitta på stranden och läsa bloggar, smyckad med ett par vackra Michael Kors brillor.

 517. Jag skulle vilja vinna dessa snygga glasögon då mina favoritsolglasögon som jag köpte nere i thailand gick nyligen sönder 🙁

 518. Jag tycker att jag ska få vinna ett par av dessa ursnygga briller pga att jag ärligt talat aldrig skulle ha råd att köpa ett par sånna, jobbar nästan hela veckorna varje vecka men tjärnar nästan ingenting på de, har knappt råd att betala hyran, försäkringar mm. Så jag skulle jättegärna vilja ha ett par snygga briller att ha på mig i sommar och skryta för kompisarna mina som alltid skryter för mig med sina dyra skor, kläder och allt annat som jag inte ens kan drömma om att köpa.. Så snälla låt mig vinna och fira min 20-års dag i sommar med att lysa upp festen med mina nya solisar 😉

 519. Varenda år hinner hela sommaren gå innan jag hittar ett par solglasögon som jag är riktigt nöjd med. Detta året kanske jag har tur och hittar dem tidigt.
  Dessutom är jag allergisk mot fula solglasögon och borde vinna ett par SKITSNYGGA!

 520. Sjuukt snygga måste jag att börja med att säga! Vem skulle inte vilja ha såna till sommarn? solglasögon är ett måste när solen är framme och varför inte gör de med stil !

  ska hålla tummarna nu 😀

 521. Jag vill ha ett par till min Kretaresa om 2 veckor 🙂
  Och dom jag har nu satte jag mej på igår, så dom är hyffsat väck 😉 hihi

 522. Hoppas så dessa solglasögon blir minna eftersom de är grymt snygga, lyxiga och säkert väldigt bekväma och praktiska!

 523. jadu ..
  min familj och jag har väldigt dåligt med pengar i bland och får oftas köpa skit solglasögon och skulle verkligen bli jätteglad om jag vann ett par 😀
  jag skulle har något riktigt snyggt till sommaren 😉
  jag skulle har något eget i min ort 😉
  och hoppas verkligen om jag vann ett par ! 😉

 524. Vill vinna ett par snygga Michael Kors solbrillor för det är solgalsögonen som är pricken över i:et när det kommer till en snygg sommaroutfit!!!!

 525. Tar studenten snart och just nu består mina dagar tillmestadels av plugg (förutom några småtimmar vid datorn ibland).
  Ett par asfräna solbrillor från Michael Kors skulle liva upp tillvaron och få mig att orka med det sista plugget inför studenten!!

 526. Varför jag vill vinna ett par? Antagligen är motivationen samma som de flesta, de är grymt snygga! Dessutom är de dyra, lyxiga, och för att köpa ett par skulle jag få bojkotta klädköp helt i 2 månader! Barnbidraget räcker nämligen inte så långt när vi snackar den här klassen på solglajjor 😉

 527. Jag har en lite egen anledning till varför jag skulle vinna. Medan jag sitter här, sitter min mamma och jobbar i rummet bredvid. Hon jobbar verkligen jämt! Jag skulle vilja typ trösta/uppmuntra henne med en present. Ett par solglasögon av denna typ vore perfekt, för även om hon älskar sommaren och att sola så vill hon aldrig att vi ska lägga något extra bara på henne.

 528. Jag vill för allt i världen vinnnaaaa!! 😀
  Då Michael Kors gör gryymmaste brillorna,?!!
  + att var skulle ja få typ 1700kr ,att lägga på brillor, ifrån.. “/
  Hooppas Hoppas ja vinner !! Dom måste bli miina.. <3

 529. Hej, jag skulle jätte gärna vinna ett par. Anledningen är dom är jävligt snygga och för att jag kommer själv inte ha råd med några. + att mina nya solglas ögon har gott sönder, 🙁
  Skulle uppskattas så sjukt mycket! 🙂

 530. Jag har sparat nästan hela vintern och våren och inte spenderat några pengar på kläder och solglasögon! Och den sämsta är att jag måste låna min brors solglasögon, och han kommer ju att ha dom hela sommaren. Ett par Michael Kors Glasögon skulle verkligen lysa upp min dag! Skit snygga brillor!!! 🙂

 531. Hej, jag skulle jätte gärna vinna ett par. Anledningen är den dom är jävligt snygga somma alla tycker. Och för att jag kommer själv inte ha råd med några. + att mina nya solglas ögon har gott sönder, 🙁
  Skulle uppskattas så sjukt mycket! 🙂

 532. Hej! Jo, JAG förtjänar ett par super snygga solglasögon eftersom jag älskar Michael Korss designer. Jag har rätt snygg ansikte och eftersom jag ska åka till USA i sommar så behöver jag snygga solglasögon 😀 plus att dem är rätt dyra och jag har inte riktigt råd för att köpa dem.

  Jag skulle uppskatta om ni väljer denna panamansk tjej 🙂

 533. Varför jag tycker jag att jag ska vinna dom?
  Jo, jag använder alldrig solglasögon men nu när jag har chans att vinna ett par märkes solglasögon så kommer jag självklart använda det, bara för märkets skull 😉
  //Matilda

 534. Jag tycker att jag ska få vinna då jag aldrig brukar vinna något. Och dessutom för att jag verkligen behöver ett par nya då mina gamla håller på och gå sönder just nu och så fattig som en student kan vara så har jag inte råd, då pengarna hinner gå till annat skoj.

 535. Jag vill vinna ett par glasögon som jag kan ge till lillsyrran i studentpresent. Ciao!

 536. Hade länge letat efter de perfekta solglasögonen då jag hittade ett par från Michael Kors! Såå snygga och vill verkligen ha dem. Funderar på att köpa dem men problemet är att jag har så många andra utgifter just nu..
  Låt min dröm gå i uppfyllelse!

 537. Hej!
  Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon som jag skulle gett till mamma då hon alltid ställer upp för mig när jag inte mår bra, jag har haft magproblem nu i 3½ år, och om en dag ska hon opereras så då skulle jag varit jättelycklig att ge henne dem, så hon känner att jag ställer upp för henne också.

 538. Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors för att dem är så sjuukt snygga och jag ääälskar verkligen allt som han gör.
  + att jag inte har några solglasögon just nu, så vill verkligen vinna.
  har nämligen inga pengar till att köpa egna.

 539. Hej jag heter Natalie och fyllde 16 i fredags(22 april). Jag ska åka båt hela sommaren och vad är en stekig sommar dag på en båt utan ett par Michael Kors Glasögon? Jag ska köpa ett par nya brillor, men det vore ju ännu bättre att få ett par gratis!;) Har aldrig haft ett par egna solglasögon förut (har lånat syrrans, som har ett par Michael Kors glasögon) så i sommar kommer det bli mina första och vore det inte as coolt om det vae ett par Michael Kors glasögon?:D Kram

 540. Jag skulle vilja vinna för att dom är så sjukt snygga! Jag behöver att par brillor man kan steka i och vem vill INTE vinna liksom?
  Sen är det ju även så att jag äger ett par brillor som är min pojkvänns gamla! hahaha, så kan ju vara bra med en förbättring. 🙂

 541. Alla vill ju vinna och att dem är skit snygga vet ju alla oxå.
  Jag tror att jag skulle passa super bra i dem och vora så kul att kunna sitta på en uteservering i “lilla” växjö och se lite cool ut och känna att även jag kan vara lite snygg, så som Paow alltid är.

 542. OTUR, det är det mellan mig och glasögonen jag haft!
  för 2 år sen så köpte jag mig ett par skit fina dolce&gabbana, ett par dagar senare kom jag hem och hittar de trasiga på golvet, hade lagt dom på nattduksbordet och min valp hade lyckats få ner dom och tuggat sönder dem, gott tyckte han!
  Aja, inget att göra åt, köpte mig därför ett par snygga pilotbrillor med spegelglas, två månader av flitigt andvändande så ska min lillasyster på 3år testa dom och snapp så lyckas ungen bryta av ena bågen? heter de så? aja, så de gick inte att laga.
  Ledsen tjej känner att hon inte ska köpa några fler men så kommer min pappa hem med ett par finfina RayBans till mig, Gissa om jag vart GLAD men så för drygt en månad sen så var jag ute och körde med bilen då solen gick i moln, tog av mig glasögonen och la dem i passagerar sätet bredvid. Ska hämta upp en kompis och idioten hoppar snabbt in i bilen och sätter sig på glasögonen och krasch så var även dom sönder.
  Nu är man solglasögon lös och att vinna denna tävlingen skulle vara så kul! Lovar att vara rädd om dem om jag vinner, ska köpa ett hårt fodral att ha dem i oxå ^^
  keaflickan_123@hotmail.com

 543. Alla förtjänar att vinna men ja säger bara kort och gott.
  jag vill vinna, för jag förtjänar det 😀

 544. Alla förtjänar att vinna men ja säger bara kort och gott.
  Jag vill vinna, för jag förtjänar det 🙂

  kockie_@hotmail.com
  glömde mailen på förra 😉

 545. Jag har aldrig vunnit en tävling förut och önskar den är gången att jag vinner! Det kommer vara kanon fint väder i sommar och jag behöver ett par snygga solglasögon! Samtidigt som jag vistas i solen kommer jag kunna göra “reklam” för solglasögonen och det vinner ni på. Tack och hej, jag håller mina tummar!

 546. Jag skulle vilja vinna för att jag behöver nya solglasögon för att mina favoritglasögon gick sönder för några dagar sen, så jag behöver ett par som tar deras plats! det skulle kännas underbart att vinna detta eftersom att jag aldrig skulle kunna ha råd att köpa dessa själv 😛
  Kram!

 547. Jag tycker att Michael Kors är jävligt snygga solglasögon!! Jag har tävlat flera gånger och jag hoppas verkligen att man får en chans någon gång.

 548. Jag skulle vilja vinna dom här extremt snygga solglasögonen då jag inte har ett endaste par just nu. Dom här är så jäkla snygga och skulle passa mig perfekt!

 549. Skulle gärna vilja vinna ett par snygga solbrillor till sommaren för att som fattig student har man inte råd att köpa massa saker utöver hyra el mat m.m Skönt att slippa gå och dräggla över ett par super heta brillor och såklart kunna glida runt i sommar med stil!

 550. Jag skulle vilja vinna ett par solglasögon utav Michael Kors för att min syster älskar honom men hon har inte riktigt möjligheten att spendera så mycket pengar på solglasögon, och eftersom hon fyller år om en månad skulle detta vara den perfekta presenten!!! Hon skkulle bli så sjuukt glad då!

 551. Varför ska jag vinna ett par Michael Kors brillor?
  Jo: för den 30 maj drar jag ned till Rom en vecka! Och vem vill inte steka runt i ett par riktigt glammiga brillor när man strosar runt på Roms gator och torg? – Jag vill!

  Därför ska jag vinna ett par av dessa tio glasögon av Michael Kors, jag ska vara snyggast i Rom!

 552. Jag ska vinna för att jag inte vill ha dom, inte för fem öre faktiskt.. Men jag känner en söt som skulle passa super i dom 🙂

 553. Jag skulle vilja vinna ett par av dessa ursnygga solglasögon för att kunna ge till min syster. förra sommaren tappade jag nämligen syrrans glasögon i asfalten så dom gick sönder, skulle vara perfekt om jag fick ge henne ett par mycket mer exlusiva och snygga solglasögon än dom jag gjorde sönder!

 554. Jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon, för de är snygga & solsäkra. Jag litar inte på vanliga solglasögon från Maxi, Lindex osv. Utan jag vill ha ett par äkta, för då vet jag att jag kan känna mig säker. Mina solglasögon har gått i sönder, & när jag får för mycket solljus i ögonen

 555. Jag skulle så himla gärna vilja vinna dessa solglasögon.. för det är nämligen så att min mamma fyller jämt om ungefär en månad, och jag skulle verkligen vilja ge henne något fint i år för att visa min uppskattning för allt hon gör. eftersom jag inte har så mycket egna pengar så kan jag heller inte köpa något som är lite dyrare. sen kan jag ju också låna solbrillorna av henne om jag har lyckan att vinna, för vem skulle inte vilja bära ett par brillor som är såhär snygga? 😉
  håller tummarna för att jag vinner! kram.

 556. Jag skulle vilja vinna ett par michael kors brillor för att de är sååå himla snygga! Och för att man enkelt kan känna sig snygg genom att sätta på sig ett par sådana brillor nu när sommarvärmen börjar komma och man kanske inte vill gå runt med så mycket smink så piffar solglasögonen upp ansiktet 🙂

 557. Hej,
  Jag vill superduper gärna vinna dessa solglasögonen. Det finns säkert flera 100 som också vill vinna dom och det förstår jag verkligen, dom är ursnygga! Men jag tänker såhär, jag kommer från en helt vanlig familj. Bor med min mamma, katt och bror. Men vi är inte så rika, har inte mycket pengar helt enkelt. Och ett par såna här glasögon kommer jag antagligen aldrig få, förutom om jag vinner den här tävlingen. Och jag hade varit så himla glad om jag fått ett mail där det står, ‘GRATTIS! du har har vunnit!’ Och eftersom vi inte har så himla mycket pengar, så är det inte så ofta jag får så dyra saker som ex glasögonen. Och som alla andra, så hade jag blivit lyckligast i världen över att få bära ett par såna här glasögon i sommar! Hade varit superstolt. Hade gått och skrytit över att dom var mina. Jag hoppas att jag snart kommer få ett mail. Hehe Mvh Liza.

 558. Jag är den ultimata vinnaren! med min otroliga karaktär vet jag att jag skulle bära Michael Kors solglasögon som ingen annan. Tro mig det kommer vara en ära för er att se mig ta sommaren med storm i ett par glassiga Michael Kors solglasögon!

 559. Hittade denna tävling via paows blogg, och tänkte att kanske detta kan bli min vinnande lott. Jag är en tvåbarnsmor som nästan aldrig får sova, och kan då behöva ett par riktiga brillor kan jag lova. För att dölja de stora ringarna gråa, som tyvärr tar bort glansen från mina blåa. Men med ett par snygga Michael Kors, kan jag känna mig “hot” trots tröttheten spår.

 560. HEJ !

  Vad är vackrare än ett leende på läpparna, löst hår och ett par tuffa solglasögon som täcker passligt ögonen så man kan se igenom?

  Svar. INGET!

  Hoppas lyckan är på min sida och det hoppar opp ett mycket önskat mail under en nära framtid.

 561. Hittade denna tävling via paows blogg, och tänkte att kanske detta kan bli min vinnande lott.
  Jag är en tvåbarnsmor som nästan aldrig får sova, och kan då behöva ett par riktiga brillor kan jag lova.
  För att dölja de stora ringarna gråa,
  som tyvärr tar bort glansen från mina blåa.
  Men med ett par snygga Michael Kors,
  kan jag känna mig “hot” trots trötthetens spår.

 562. Solglasögon är bra att ha speciellt på en riktigt solig dag.
  solglasögon på en solig dag är det bästa man kan ha
  om man inte har solglasögon nej hur ska man då kunna se en fager tjej!?

 563. Hej ! Jag skulle bli så skjuukt glad om jag vann solglasögonen ! Dels för att jag diggar Michael kors och för att solglasögonen är galet snygga, och vem vill inte vinna ett par solglasögon som är designade av han 😉 hoppas att jag vinner! Kram 🙂

 564. Ett par snygga solglasögon skulle ju inte precis sitta fel nu innan sommaren, och speciellt inte när det är Michael Kors! Har aldrig haft några dyra solglasögon, mest massa för 50 spänn från H&M och aa you know the story. Skulle alltså bli fett glad om de var jag som vann dessa! Såå pick me föör faseeeeen.

 565. Jag äger inga brillor i den prisklassen så jag skulle bli super glad om jag vann ett par. Jag älskar stora solglasögon och såg många fina kandidater 🙂

 566. jag behöver verkligen ett par solglasögon i bilen, men ser ju ingenting nu när solen skiner så starkt;)

 567. Hej! Jag har alltid velat ha ett par märkesbrillor, men aldrig kunnat köpa några eftersom de är så himla dyra för en fattig student. Jag trodde jag skulle få sommarjobb så ja kan shoppa lite i sommar, men tyvärr fick jag besked just idag om att jag inte får något sommarjobb denna sommaren 🙁 självklart blev jag ledsen men när jag läste på paows blogg att man kunde vinna ett par blev denna dag genast mycket bättre 😀

 568. Hej! Jag är en tjej som är sjukt intresserad av fashion. And im just lovin it! Och Michael Kors är en av mina favorit designers. Älskar allt han gör!
  Jag har alltid velat ha ett par märkes glasögon/skor/kläder, vad som hels. Just för att visa att jag också kan ha någonting som är värt mycket pengar, även om jag inte har råd med det. Men tyvärr har jag aldrig haft råd att köpa någonting så dyrt, inte ens märkesunderkläder. Så det skulle betyda jättemycket för mig att kunna bära dessa fantastiska glasögon. Kram!

 569. Hejhej!!!
  Jag skulle vilja vinna för att de glasögonen skulle sitta så snyggt på mig 😉

 570. Herregud jag blev helt till mig när jag fick höra om denna tävling, vanligtvis brukar jag ej ställa up på sådant här men när jag hörde Michael kors och solglasögon i samma mening kunde inte jag låta bli.
  Jag vill gärna ha glasögon då jag absolut är i behov av ett par mina tre senaste glasögon(som viseligen har varit av den sämre kvalitén) har på något undligt sätt alltid lyckats gå sönder i min vätska, och jag orkar inte lägga pengar på ett par märkes glasögon, men att vinna ett par från Michael kors skulle lysa upp min dag och dessutom är de ju suuuuuuupet snygga och vem skulle inte vilja bära ett par Michael kors glasögon en dag ute på stan? 😛

 571. Har du sopat en härlig semesterbild bara för att du har dassiga solbrillor?

  – Det har jag!

  Det räcker inte med att känna att man äger världen i solbrillor, man måste se lika tuff ut som man känner sig för att det ska funka!

  Pilotbrillorna vore pricken över i:et för att jag inte ska förlora upplevelsen att se lika grym ut som jag känner mig i brills!

 572. Hej, det skulle vara kul och vinna ett par michael kors solglasögon. För dem är så underbart snygga & man vill väl vara snygg till sommaren även. (: Jag hittar nästan aldrig ett par solbrillor som jag verkligen gillar, men dem här gillar jag. vet inte varför men det är nog för att dem är jävligt snygga och ser så himla tuffa ut. Jag gillar liksom färgerna och allting med dom. Det skulle vara väldigt kul att vinna ett par, och jag skulle nog bli världens lyckligaste haha.

 573. Har du sopat en härlig semesterbild bara för att du har dassiga solbrillor?

  – Det har jag!

  Det räcker inte med att känna att man äger världen i solbrillor, man måste se lika tuff ut som man känner sig för att det ska funka!

  Pilotbrillorna vore pricken över i:et för att jag inte ska förlora upplevelsen att se lika grym ut som jag känner mig i brills!

 574. Jag vill vinna dom sjuuuuuuuuuuuukt snygga solbrillorna för att dom är grymt snygga. Fast vem skulle inte? Skulle sitta finfint med ett par sådanna glajjor till sommaren! Det funkar inte att gå ut en solig dag utan solglasögon, tyvärr har jag lyckats knäcka vart ända par..Aja får väl hoppas att jag vinner ett par! Puss och Kram på er¨!

 575. En hund är människans bästa kompis – men egentligen, vad skulle världen vara utan solglasögon ? En katastrof – alltså är solglasögonen en människas bästa kompis, eller hur ? Och Michael Kors solglasögon är ju inte helt fel, speciellt om man som jag oftast inte har råd med solglasögon som dessa. Jag har en slags förkärlek till dessa vänliga föremål, dom skyddar en mot solen och är otroligt snygga, bekväma och det lilla extra med ett par Michael Kors ?

 576. Hej jag skulle vilja vinna för jag fick ett par jätte dyra glasögon förra sommaren.
  Men sen skulle jag och min bror cykla så när vi hade kommit halv vägs så kom jag på att jag hade ju inte mina glasögon hängade vid tröj kanten.
  Jag fick panik och cyklade tillbaka då jag såg ett par sönder krossade glasögon och började nästan gråta !
  Sen sa vi att vi skulle gå ner och sätta oss vid vattnet och prata lite.
  Och du kan aldrig gissa vad som hade hänt när vi kom tillbaka !
  Det stod ett helt gäng gräs änder och tuggade på dom !
  Detta kanske lät lite roligt men när man just var där då var jag helt förstörd.
  Jag skulle vilja vinna dom för att jag har längtat efter nya så länge !
  Och jag vinner nästan aldrig någon tävling.
  Då Liseberg få min bror vinna saker till mig.
  Jag är kass på sånt ;(
  Har vunnit 2 tävlingar i hela mitt liv !
  Men aja 🙂
  Du får ha det bra, kram/ Jenny 🙂

 577. Detta är väldigt enkelt.
  Jag vill vinna ett par solglasögon då jag aldrig kommer få chansen att köpa ett par själv (tills jag får ett jobb om ca 10 år, och då är inte ett par solglasögon prio 1).
  Då jag bor i en vanlig familj som ofta har ont om pengar så får jag nöja sig med ett par för 100 kronor, som jag inte ens passar i då det är svårt att hitta några snygga.
  Jag äger ett par fula vita nu från UR & PENN, och jag kommer inte köpa ett par nya på ett tag, då jag aldrig hittar några som passar.
  Michael Kors/Myshowroom, hjälp mig ^^

  kram, Erica 🙂

 578. Fan vilka schysta glasögon ! 😀 om jag vinner dessa så ska jag ge de till min älskade stora syster som fyller 30 år i sommarn, när man är student så har man inte råd att ge så dyra presenter.. fast hon verkligen förtjänar det ! Både jag och hon skulle grymt glada om jag vann, snacka om att hon skulle bli förvånad få M.K glasögon i present ! 😉

 579. Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa underbart snygga solglasögon eftersom jag har gått runt och letat efter de perfekta solglasögonen men har inte haft lyckan till att hitta några… Tills jag såg dessa! Snygga solglasögon som jag verkligen vill ha och behöver nu till sommaren, och några solglasögon som ingen annan kommer att ha. Jag brukar inte alls ha tur och vinna, men nu vill jag verkligen det. Michael Kors solglasögon är jättesnygga och jag vill verkligen ha ett par. Det vore underbart och jag skulle bli överlycklig.

 580. Tja!
  Jag skulle verkligen behöva ett par riktigt snygga brillor för varje måndag när man ska till skolan ser man ut som ett rent helvete efter helgens festande så jag skulle behöva något som döljer detta riktigt snyggt, dessutom är ögonen extra känsliga när man vaknar bakis så skulle behöva ett par bra brillor. Hoppas ni kan hjälpa mig med detta problem!

 581. Jag vill vinna ett par för att MED STIL kunna sitta ute i solen med min laptop och läsa myshowroom-bloggar!

 582. Jag har endast ett par billiga solglasögon med repor på som jag köpte i thiland för 2 år sedan! Så ett par nya snygga brillor skulle sitta utmärkt så här i vårsolen! 🙂
  Håller tummarna för vinst!!

 583. Jag har aldrig haft ett par solglasögon! varför jag inte har haft det ska jag berätta nu. I nästan hela mitt liv har jag haft lugg, vilket är oerhört jobbigt. Varför jag har haft lugg så länge beror på mitt dåliga självförtroende. Jag har alltid trott att jag varit ful utan lugg, känner mig inte bekväm när jag tar bort luggen och visar hela ansiktet! Jag har även haft komplex för min näsa väldigt länge. När man bär solglasögon samtidigt som man har lugg så framhäver man näsan väldigt mycket, i alla fall vad jag alltid trott. Jag har alltid kollat på andra med solglasögon, att det är så snyggt att ha på sommaren. Och när man inte har på sig de han man hänga de precis vid urringningen så blir outfiten snygg. Men nu till saken, vrf ska just jag ha ett av de här glasögonen? Jo, för ett par veckor sen valde jag att ta bort luggen, mitt självförtroende har blivit bättre och jag har accepterat min näsa. Inte ska den få hindra att jag bär ett par snygga solglasögon. Nu när jag dessutom tagit bort luggen passar jag betydligt bättre i solglasögon och har nu tänkt att köpa ett par. Nu kan jag äntligen bära ett par solglasögon som alla andra! När jag såg den här tävlingen blev jag glad för vem vill inte ha ett par riktigt snygga solglasögon av Michael Kors värda 1700 kr! En ära att få bära hans solglasögon!!

 584. Jag skulle vilja vinna dom här solglasögonen för att dom är grymt snygga och ser även goa ut att bära. Sen så är det ju sommar snart och det hade varit kul och ha ett par skit snygga solglasögon då. Tycker att det hade vart enormt kul att vinna dom 🙂

 585. Jag var i helgen runt och letade efter ett par solglasögon och hittade då ett par Michael Kors och blev helt förälskad. Jag är dock student och har det inte så bra ekonomiskt. Så det blev tyvärr inte dessa fina glasögon, utan fick lägga tillbaka dem på hyllan. Därför skulle det göra min sommar om jag fick gå runt med ett par och få känna mig lycklig i sommarvärmen 🙂

 586. Jag ska inte ljuga som alla andra som säger oooh mina har gått i sönder blablabla.. Vem hade inte velat vinna ett par även om man redan hade ett par solglasögon? HAHA komiskt.. Men nu till saken dessa solglasögon tillhör mig och ingen annan och jag borde vinna dom istället för någon jävla slarvemaja som *tar* i sönder sina solglasögon om dom nu tar i sönder dom kommer dom väll ta sönder dessa med 😉 Ciao

 587. Jag vill vinna för att jag är bäst och då behöver man dom bästa solbrillorna.

 588. anonymjvel skriver:

  Jag skulle ha dom varje dag och göra Bra reklam för Michael Kors 😉

 589. Hejsan!

  Min syster fyller år i sommar. Hon betyder så otroligt mycket för mig och ställer alltid upp. Att kunna ge ett par märkes solglasögon till henne – som hon önskar sig – skulle betyda mycket för mig. Solglasögonen till höger är verkligen hennes stil. Jag skulle verkligen vilja se hennes ansiktsuttryck när hon öppnar paketet.

 590. Skulle så gärna vilja vinna dessa grymma solglasögon, hade aldrig haft råd att köpa dem själv…
  De är ju sjukt snygga till sommaren!
  Och dessutom är Michael Kors grym 😉

 591. För att när jag förra året efter att ha sparat pengar i flera månader äntligen gick ut från NK med mina nya fina Carerra glasögon i påsen och skrev på bloggen att det var det bästa köp jag gjort i hela mitt liv, men dagen efter så upptäckte jag att dom var borta! Antingen så är det någon som har tagit dom av mig eller så måste jag ha tappat dom på bussen. Det satt 2 fjortisar på sätena mitt emot och jag lovar att det var dom som tog dom, stoppknappen där jag satt funkade inte så därför var jag tvungen att innan bussen var framme vid hållplatsen gå upp till dörren och klicka på stoppknappen där om jag inte hade behövt göra det så hade jag kollat om jag hade glömt något som jag alltid gör. Efter det så åkte jag till SL:s kontor där dom har upphittade grejer flera gånger men dom var aldrig där. Nu vet jag inte om jag har lust att betala lika mycket pengar på ett par solglasögon igen men jag kanske skulle kunna vinna ett par? 🙂

 592. jag skulle vilje vinne dessa solglasögonen för att dom va verkligen sjukt snygge!!
  jag brukar känne mig så himla ful i alla andra solglasögon ( för att jag inte har råd att köpa ett par riktigt snygga) men eftersom dessa solglasögonen var så himla snygge borde ju den som bär dom bli lika snygg 😉 och eftersom jag bor i värmland med en otroligt go dialekt borde ja vinne, för man plocker bare vinnare i stockholm eller malmö.. så här har ni mig, sofia ifrå värmland 😀

 593. Vill ha!!!Snälla,snälla.Vunna glasögon vunna skulle mig en fin sommar förunna!

 594. Eftersom jag precis köpt koloni så kan jag behöva kolonisolisar då jag redan har den ultimata kolonioutfiten 🙂 Ge mig plz för efter att köpt kolonin så har jag fan inte råd med MK solisar!

 595. Sandra Maria skriver:

  eftersom mina gamla solglasögon gått sönder (av p mitten) så skulle jag behöva nya till sommaren ! och för att Michael gör så sjukt snygga solglasögon !! 🙂

 596. Sandra Maria skriver:

  eftersom mina gamla solglasögon gått sönder (av på mitten) så skulle jag behöva nya till sommaren ! och för att Michael gör så sjukt snygga solglasögon !! 🙂

 597. ååååh jag vill så gärna vinna för att det bästa med sommaren (förutom alla härliga kläder) är att man kan sätta på sig ett par solglasögon. PERFEKT dem dagar jag inte orkar sminka mig eller så, utan bara slappa i solen med en drink i handen men ändå se snygg ut i glasögon från legenden michael kors. Behöver ett par med riktigt bra kvalitet + att det är designers, vem vill inte äga ett par sådana? I sommar ska också åka till spanien och undersökning har visat att spanjorer är bland dem finaste folken i världen, så vem skulle inte vilja flasha i MK glasögon framför dem? Skulle verkligen göra hela min sommar om jag var en av de 10 lyckliga!!

 598. ååååh jag vill så gärna vinna för att det bästa med sommaren (förutom alla härliga kläder) är att man kan sätta på sig ett par solglasögon. PERFEKT dem dagar jag inte orkar sminka mig eller så, utan bara slappa i solen med en drink i handen men ändå se snygg ut i glasögon från legenden michael kors. Behöver ett par med riktigt bra kvalitet + att det är designers, vem vill inte äga ett par sådana? I sommar ska också åka till spanien och undersökning har visat att spanjorer är bland dem finaste folken i världen, så vem skulle inte vilja flasha i MK glasögon framför dem? Skulle verkligen göra hela min sommar om jag var en av de 10 lyckliga!! och jag älskar hans kommentarer i project runway haha!

 599. Jag tycker att jag ska vinna för att jag först och främst blev helt kär i alla solbrillorna! Sen så har jag aldrig haft chansen att kunna köpa ett par “äkta” solglasögon, jag kommer från en liten stad och är inte ofta i storstäder så jag har inte en aning om vart jag skulle kunna köpa såna där otroligt snygga brillor…Skulle passa perfekt till sommaren! Det skulle göra min sommar om jag blev en av de utvalda!

 600. Jag älskar Glajjor och vinner jag så kommer jag stolt visa upp dom i min blogg :)) jag har aldrig vunnit något så ja hoppas på My showroom, ni kommer göra mig lycklig känner det på mig 😉 och vinner jag så kommer jag kanske blogga på My showroom i fortsättningen :))

  Love and kiss från http://www.mireladivine.wordpress.com

 601. för att vill inte ha fula H&M solglasögon, vill ha fina och skulle aldrig ha råd med såna snygga som finns här då.
  och hur kul är det inte att vinna liksom 😀 speciellt detta:D

 602. Jag vill inte vinna för mig, jag vill vinna för min lillasyster fyller år snart och han önskat sig sånnadär jag vet inte hur långe för jag köpte där ifrån förut, dom passar perfekt till ALLA kläder kan man säga och dom är jätte sköna att ha i sommaren. Jag vill jätte gärna vinna så jag ge min lillasyster ett par såna där för då skulle hon bli överlyklig. Och det är ju alltid kul att vinna 😉

 603. Jag har lagt alla mina pengar på att åka till Malta på en språkresa – och där behöver jag några snygga solglasögon!

 604. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon, ska snart ta studenten från Ålands lyceum och påbörja den bästa sommaren ever! Skulle bli mycket mera awesome med ett par skitsnygga solbrillor! Självklart är det alltid kul att vinna något också! 😉

 605. Jag tappade mina favorit solisar för någon vecka sen, så jäkla arg på mig själv! Därför skulle det sitta väldigt fint med ett par nya fina nu när det snart är sommar!

  jagetoppen@hotmail.com

 606. Jag skulle jättegärna vilja vinna ett par Michael Kors solglasögon, ska snart ta studenten från Ålands lyceum och ser fram emot en awesome sommar! Har inte råd att köpa ett par så dyra solglasögon, så det skulle vara jätteroligt att få äga ett par! Och det är alltid extra skoj och vinna något! 😀

 607. Vill vinna ett par Michael Kors solglasögon för att jag fortfarande inte köpt mig ett par.
  Hoppas jag vinner !! 🙂

 608. Hej! Anledningen till att jag vill vinna är för att dessa solglasögon ifrån Michael Kors är så himla snygga och helt perfekta till sommaren. Jag har inte råd med designer-solglasögon så detta är en stor chans för mig att kanske bli en av de lyckliga vinnarna!
  Tack för en underbar tävling!

 609. Men seriöst! Kom med era motiveringar, jag har en , jag vill se ika snygg ut som PAOW i sommar!

 610. Åh, jag vill verkligen vinna dessa! Har tittat på dem så många gånger, ett par bruna med gulddetalj på sidan.. men som student känner jag att jag inte riktigt har råd…
  Jag skulle vilja vinna dem som en examenspresent till mig själv! Glassa runt i dem hela sommaren, jag har ALLTID solglasögon på mig! Älskar!

 611. Hej!
  När jag ser så många som tävlar så känns ju chanserna väldigt små till vinst! Men jag skulle så otroligt järna vilja vinna detta. Jag fullkommligt älskar MK. Jag har en väska som jag värderar högt och glasögon skulle matcha perfekt! Dessutom fyller jag år den 4 maj så tänk vilken underbar födelsedagspresent det skulle bli!

  MVH

  Lina

 612. solglasögon är bra att ha
  speciellt en solig da’
  och man vill gärna glänsa lite mer
  när man glassar i solen där alla, eller ingen, ser
  om jag då hade ett par av dessa finisar
  och kunna glida runt som alla coola kändisar
  ja, då skulle min sommar bli perfekt
  jag skulle le så mycket att nästan hälften skulle räckt.

  ^^

 613. Hej!
  Jag bär egentligen aldrig solglasögon även fast jag tycker det är skit fräsigt egentligen! Men med ett par riktigt pördiga michael kors brillor, kommer jag nog kunna använda solbrillor flitigt i sommar och glänsa med vem jag egentligen är! 🙂

 614. Jag borde vinna för att verkligen behöver ett par nya brillor. Och jag är arbetslös och har ingen inkomst alls, så ja. 🙂

 615. Jag är Enormt sugen att vinna ett par grymt snygga märkesbrillor, har aldrig ägt ett par ordentliga. Är barnflicka på heltid åt världens sötaste tjej och vill se ut som en Snygg ung mamma, när jag är ute och går här på Söder!

 616. Hej !
  jag hade JÄTTE gäran viljat ha dom solglasögonen.
  För jag har inga precis snygga, och det hade varit super kul att komma med dom till skolan ! Alla hade blivit såååååå avensjuka 😀
  Sen bara älskar jag michael kors ! Han äa bara så bra, bäst !
  Ja, det hade varit super kul att vinna !

 617. Varför jag vill vinna ett par solglasögon från Michael Kors är ganska självklart, super mysigt & framför allt fräscht nu till sommaren när man inte orkar gå runt i tonvis med smink & jag skulle praktiskt taget kunna springa runt naken om jag hade solglasögonen på mig 🙂

 618. Skulle kännas otroligt lyxigt med ett par Michael Kors glajjor. Inget som man unnar sig var dag direkt. Sparar till en fantastisk solsemester och skulle ju ett par snygga solisar vara som grädden på moset 🙂

 619. Jag skulle vilja vinna ett par för att mina ögon är väldigt känsliga för solljus, får ont i huvudet direkt när jag går ut utan solglasögon, och vet att det är bättre med ett par riktiga solglasögon som verligen skyddar ögonen mot UV-strålar vilket Michael Kors gör. Eftersom jag nu under en period varit arbetslös och nu bara jobbar lite extra och i höst kommer att bli student så kommer jag inte att ha råd med ett par egna och ser detta som en jätte möjlighet att vinna ett par både skyddnde och riktigt snygga solglasögon. 🙂

 620. Vill vinna dom eftersom jag bara har ett öga.. vore snyggt att ha något som täcker de andra ^^ puss å kram

 621. Jag skulle göra allt för att vinna dessa solglasögon! Skulle passa GRYMT bra till sommarvädret och beach 2011!

 622. Hejsan!=D Skulle verkligen vilja vinna ett par solglasögon, och jag menar det 100%. För min mamma fyller 50 och det skulle ju bara vara den bästa presenten eftersom hon ,precis som jag, ÄLSKAR Michael Kors. Och vad kan passa bättre eftersom vi planerar att fira henne på Mallorca? Och ja är man 14 så är det inte lätt att köpa så dyra och fina solglasögon till sin älskade mor!=) Hoppas jag vinner så min mamma blir riktigt glad!

 623. Hejsan =) anledningen till att jag vill vinna solglasögonen är att jag alltid önskat mig snygga solglasögon och så men har aldrig haft råd, jag hoppas jag vinner de skulle vara kul att för en gångs skull vinna, jag har typ aldrig vunnit något i hela mitt liv och fall jag skulle vinna solglasögon de första jag gör så skulle jag bli as lycklig.
  Skulle aldrig ta av mig dem =) Hoppas jag vinner <3

 624. Jag vill vinna solglasögonen för att dom är GRYMT jävla snygga och jag skulle passa som fan i dom!

 625. Jag skulle vilja vinna dessa solglasögon för jag är en helt vanlig tonåring som inte kan få ihop tillräcklig mycket pengar för ett par otroligt snygga solglasögon som dessa med detta mycket kända märket.

 626. Det finns många solglasögon, men få som passar på mig. Men dessa sitter perfekt, provade dem häromveckan och de är precis så som jag vill ha dem!
  Att Michael Kors har designat dem gör dem ännu mer värdefulla för mig!

 627. Hej !

  Jag heter Jonna och kommer från Skåne 🙂 jag vill vinna ett par solglasögon för att jag får inga av mamma och jag hittar inga själv helt enkelt. Inga solglasögon passar mig typ… förutom ett visst par på en tjej on the video ! 🙂 så det skulle vara superkul om jag vann ett par.

  pussar och kramar jonna 😀

  ps. ville bara sluta med att säga att din blogg är bra och rolig att läsa !

 628. Jag vill vinna ett par för att när jag har sparat mitt hår så de blir jätte långt och blont kommer jag bli så himla snygg med ett par michel kors solglasögon!:) Tänk er ljusrosa shorts, ett snyggt svart linne, trendiga smycken, ett par blommiga kilklackar och ett par michel kors solbrillor! såååå himla snyggt!

 629. Hej:) jag brinner verkligen för mode och jag har alltid velat äga ett par designer glasögon men jag har inte råd att köpa ett par. det skulle vara en ära att får vinna dessa och det hade varit en perfekt första designer grej att äga 🙂 en vacker dag när jag blir designer och blir lika stor som michael kors och de andra stora designerna som cocco channel, mcqueen och jil sander så kan jag lova att jag kommer be folk att fixa tävlingar som den haä hela tiden så att vanligt folk också får en chans att äga ett par designer solglasögon 😉

 630. Skulle gjerne eid et par solbriller som kostet mer enn en 50 lapp. Men med en bil som stadig sluker penger i reperasjoner blir det lite til overs, er jo avhengig av den for å komme til jobb. Hadde blitt veldig glad om eg vant 🙂

  Hilsen leser fra Norge 🙂

 631. Solen värme har har underveckan varit underbar, dock har jag ändå saknat ett par riktigt snygga och bra solglasögon och spegla mig i när solen skiner som mest!
  Vad är en sommar utan solglasögon liksom.
  Har även fått ganska ont i ögonbrynen eftersom jag går och rynkar dom för att skugga ögonen ifrån solen ljus haha 😉 Snart ska jag åka utomlands för fösta gången också, så då vad hade varit väldigt roligt med ett par heta Solglasögon att blända Italiens gator med!

 632. solbrillor är ju en självklarhet på sommar även mycket festande är en självklarhet ett par snygga brillor alla sommarens bakisdagar skulle ju inte va helt fel ! 😉

 633. Behöver inte säga så mkt mer än att dem är sjuuukt snygga. Har alltid haft svårt för att hitta solglasögon som passar mig. Men dessa blir man helt galen i! 🙂

 634. Det är sommarlov, du har vänner omkring dig, termometern har precis passerat 30-graders strecket, sommarkläderna är på och du är fit for fight liksom. Hur skulle denna underbara sommardag jag just beskrev kunna bli ÄNNU bättre? Med ett par Micheal Kors brillor på skallen såklart! Tro mig, Jag. Smälter. För. Att. Dom. Är. Så. Himla. Snygga!
  Snälla, snälla hjälp mig göra den här sommaren till den bästa någonsin! Den är på god väg att bli det och ett par solbrillor av denna klass skulle verkligen ta den to the next level!

  Med både fingrar och tår korsade önskar jag er en riktigt bra onsdagskväll och hoppas att ni får det toppen i det fina vårvädret!

  Bamsekramar,
  Elisabeth livetwicee@hotmail.com

 635. hejsan!
  ja ha aldrig haft ett par solglasögon, å int riktigt tage mig te stan för att köpt ett par. har int tänkt på de alls, vilket kanske int är så bra för mina ögon… så skulle vare super om ja vann ett par snygga! 😉 som ja aldrig skulle ha råd me annars, för den delen. 🙂

 636. Jag skulle ge dom till min bästavän. hennes mor dog idag 🙁 jag vill göra allt att hon mår bättre… och snart har hon födelsedag, men jag har inte råd med mycket pengar :S och ett par solglasögon skulle ju vara perfekt som födelsedagspresent till min bästavän!

 637. Jag vill ha ett par av Michael Kors glasögon eftersom jag vill ge bort dem till min bästa vän som fyller år alldeles snart. Hon klagar jämt på att hon aldrig hittar ett par fina glasögon åt henne, så det skulle vara roligt om jag vann så hon kunde få dem! Och sen tycker jag att jag får lite + poäng eftersom jag inte är egoistisk och ska ha dem själv utan vill skänka bort dem 😀

 638. jag skulle vilja vinna ett par solglasögon för att jag har alltid bara mest haft billiga saker, det är aldrig några märkes kläder eller något att “glänsa” med så om jag skulle vinna ett par så skulle jag verkligen kunna känna mig riktigt fin. Skulle aldrig ha råd med ett par sånna här annars! 🙂

 639. Varför jag vill vinna? Det är väl självklart, de där solglasögonen är ju urläckra!

 640. Jag skulle gärna vilja vinna för att jag vill ha ett par snygga,användbara solglasögon nu till sommarn som skyddar bra mot solen och som gör mig snyggast på stranden.
  Kram Julia.

 641. Jag skulle älska att vinna dessa. Jag är en studerande modedesigner, och Michael Kors är en av mina största inspirationskällor och en av dem jag beundrar mest. Vore underbart att äga något som han gjort!

 642. Jag vill vinna för att killen jag träffar är muppig han kmr inte fram till vad han vill mellan oss. Min pappa håller på att flytta till en husvagn från vårt radhus som vi inte har råd att ha kvar. Jag pluggar som fan nu innan sommaren fast ja är sjukt skoltrött men måste ha någon form av utbildning då man inte e född med guldsked i mun. Dessutom tvingar jag mig till Kbt samtal för att komma på fötter o leva ett mer “normalt ” och lyckligt liv. De e varför jag tycker jag ska vinna för att livet e svårt ibland men js kämpar på o att vinna o få använda lyxiga solglasögon skulle ge mig ork att kämpa på mer för de behöver jag ! 🙂

 643. Jag är solallergiker, vilket betyder att jag måste både ha hatt och solglasögon. Har inte förberett mig för våren detta året så jag behöver verkligen ett par nya snygga solglasögon för att kunna gå ut och njuta av värmen som alla andra.

 644. Jag vill dölja min svullna rödgråtna ögon , min stora kärlek, och älskade man blev brutalt mördad och det är svårt att dölja hur knäckt jag ser ut 🙁

 645. Jag har jätte svårt för att hitta snygga solglasögon för bra pris, lite kräsen av mig. Att få vinna ett par skulle vara sjukt roligt!

 646. Jag vill vinna för jag pallar inte kisa och få ont i ögonen i sommar! 😉

 647. Åh! Jag skulle vilja vinna ett par eftersom jag inte har några, jag är aldrig tillräckligt försiktig med mina solglasögon så dom går alltid sönder på ett eller annat sätt.. Skulle jag vinna ett par Machael Kors däremot skulle jag ALDRIG ens lägga ifrån mig dom.. Sjukt snygga är dom!

 648. Hej! Jag vill jätte jätte gärna vinna solglasögonen! Minna gamla är för små och jag behöver ett par nya i en bra modell! Och dom här skulle vara perfekta! skulle använda dom varje dag hela sommaren och nästa och nästa. Skulle använda dom tills dom slits ut så dom inte kan användas. Det var min motivering, hoppas ni väljer mig!
  kram

 649. Jag skulle vilja för att man får ont i ögonen om man är i solen utan solglasögon.

 650. Jag och min syster är kära i solglasögon, vi brukar dela solglasögon för att vi inte äger så många. Ett par Michael Kors skulle verkligen passa in i vår kollektion då vi inte äger ett enda på märkesglasögon.
  Tack!

 651. Jag vill vinna därför att Michael Kors är min absolut största förebild inom mode branschen och jag har velat ha något från hans märke så länge jag kan minnas, men har aldrig haft råd. Skulle bli så otroligt glad och tacksam om jag vann och solglasögonen skulle jag använda hela tiden! MVH Julia 🙂

 652. ja vill vinna för jag ska va sommarens schteeeekigaste singel! och därför fattas ett par brillor, den ni..

 653. Jag är i stort behov av ett par snygg solbriller justt nu och dom där skulle ju inte sitt helt fel! Dom skulle passa jättebra en solig sommardag, älskar dom 🙂

 654. Jag är i stort behov av ett par snygg solbriller justt nu och dom där skulle ju inte sitt helt fel! Dom skulle passa jättebra en solig sommardag, älskar dom 🙂 skulle bli jääätteglad

 655. Jag skulle verkligen vilja vinna för det är väl enda chansen för mig att få bära något han designat, och dom är så grymt snygga! Skulle bli jätteglad om jag vann dom här, precis som alla andra hade blivit, håller tummarna! 😀

 656. Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om ett par solglasögon:)
  Jag har ett par solglasögon som är för stora, har tänkt köpa nya men har inte riktigt haft ekonomi till det. och nu har dom lyckats bli reeepiga.
  Ha det bra!!

 657. Jag skall vinna för att jag ÄLSKAR Michael kors designs! jag äger inget plagg, smycken eller accessoarer från Michael Kors, Och många gånger har man inte råd till sånt heller (som nu t.ex.) … Det hade vart underbart och fullständigt awesome om jag vann helt enkelt ^^ 😀

  Många Vänliga Hälsningar// Olivia 🙂

 658. jag skulle vilja vinna ett par Michael Kors solbrillor för de skulle vara fett snygga på mig och även så vill ja ha ett par eftersom de är riktigt snygga! 😉

 659. Anledningarna till att jag vill vinna är det samma som alla andras. jag är fattig, mina solisar går alltid sönder, och jag har jättesvårt att hitta ett nytt relativt billigt och snyggt par. så det här är kanske inte den mest kreativa motiveringen. jag tänkte rimma, men jag suger på sånt 😉
  Sen, varför heter det ett par solglasögon? Är det för att man har två ögon, är det då inte väldigt synd om cykloper? för att inte tala om blinda människor som inte har några ögon alls. snacka om diskriminering.

 660. Då jag bor ute på landet och cyklar vaje morgon till mitt jobb så skulle jag verkligen behöva ha dessa solbrillor så att jag kan se något nu när solen börjar kika fram.

 661. Jag heter johanna, jag är rätt bra på att stanna.
  När det gäller tävlingar som är sanna.
  Micheal kors är en modeskapare ur sitt like. Stört i vårt världsrike.
  Snygga glasögon han har, det tycker jag är bra.
  Dagar jag inte ansiktet hinner skölja, då är glasögen bra till att dölja.
  Att flytta till stockholm och festa är en dröm jag ska uppfylla. Då är galsögonen bra när jag har en stor fet bakfylla.
  Jag har aldrig påstått att jag är bra på att rimma, för detta tog mig en halvtimma.
  puss och hej leverpastej

 662. Hej! Jag skulle vilja ha ett par nya glasögon för att jag tar så bra hand om mina att jag har tröttnat på Bamse-glajjorna jag fick när jag var liten.

 663. Tja! Jag fyller år snart, så om jag vinner får jag en födelsedagspresent! WOHO! Tack. 😉

 664. Jag har kollat på dom här tidigare, men med ett studiebidrag räcker inte pengarna så långt.
  Sedan vore det bra nu när våren är här och jag är väldigt känslig för pollen, ögonen blir helt röda och rinner!

 665. åhh, jag önskar jag kunde komma på världens bästa motivering, men det står still där uppe just nu 🙂
  Skulle vilja vinna ett par helt enkelt för de är så grymt snygga och det hade passat bra med ett par brillor nu med det fina vädret som kommit till oss!!

 666. Jag skulle vilja vinna ett par snygga solbrillor som kan piffa upp min sommargarderob lite nu när jag bor i en liten byhåla på Irland. Skulle definitivt få mig på bättre humör 😉

 667. Hejsan 🙂
  Jag skulle vilja vinna solglasögonen från Michael kors dels för att de är grymt snygga, passar bra till alla stilar 🙂
  Jag har inga solglasögon för de har gått sönder, jag får inga pengar att köpa nya solglasögon för, så jag får gå hela sommaren utan solglasögon xD . Vem skulle inte vilja skämma bort sig med ett par solglasögon för 1700:-, när det dyraste man handlar är nåt klädesplagg på Ullared för 200:- och solglasögon för 100:- xD
  Det skulle vara soft att gå runt och skryta för sina vänner i sommar på stranden att man har ett par brillor från Michael och sin Ullareds bikini och skryta lite till vännerna 😉

 668. i’ll give this a try.
  jag har två par solglasögon, jag tycker dom är helt okej men det är inget fint märke eller så.
  egentligen så nöjer jag mig med det lilla men det skulle vara coolt att få bära ett par av dessa fantastiskt solglasögon.
  jag har också vanliga glasögon och ganska stort synfel, därför är det jobbigt för mig att använda solglasögon.
  har dock linser hemma men ser ingen anledning att använda dom. Ifall jag mot all förmodan skulle få ett par michael kors solglasögon så skulle jag ha en anledning att använda mina linser every single day! och det skulle vara grymt kul :]

 669. Jag borde vinna ett par eftersom jag inte hittar några snygga till ett bra pris. Tycker även jag är värd lite lyx nu efter allt jag gått igenom och för att jag kämpar! Kan vara värt ett försök att tävla om ett par, den lilla chansen för att få äga ett par superbrillor finns ju alltid, och om jag vann skulle det betyda väldigt mycket.

 670. Coola solisar passar perfekt för mig i heta sommarsolen när jag krattar solar rensar och badar. Neeeed them !

 671. Svårt med snygga kill solglasögon men för tjejer finns det miljoner.
  Skulle behöva ett par då jag kör bil och är ute och cyklar som helst är snygga oxå.

 672. Jag förtjänar dessa underbara bågar för min bror ALLTID tar sönder mina, sen jag började använda solglasögon har han tagit sönder 6 par.. JAG VILL VERKLIGEN VINNA + PAOW RULES!

 673. jag ska självklart vinna ! och det är av det enda faktum att jag kommer passa perfekt i dem ?!?! och jag behöver kanske inte dem, men fyfan va jag vill ha dem ! hah skicka hem ett par förhelvete ! 😉

 674. jag ska självklart vinna ! och det är av det enda faktum att jag kommer passa perfekt i dem ?!?! dom e ju förfan skitsnygga allihopa ?! och alla jag har hemma e så sjukt fula ! och jag behöver kanske inte dem, men fyfan va jag vill ha dem ! hah skicka hem ett par förhelvete ! 😉 haha,

 675. Jag skulle vilja vinna, eftersom att mina favorit-solglasögon blev snodda på en fest för inte så länge sedan. Känns väldigt surt, och jag är på jakt efter ett par nya!

 676. jag skullle välja vinna detta !!!!
  jag vet faktiskt inte varför xD
  eller joo för jag skulle va stolt över dom, fett mycke för jag har aldrig vunnit nått i mitt liv…
  jag har alltid otur!!!

 677. Alltid letat efter ett par perfekta solglasögon för mig men aldrig hittat jag känner att jag vill vara en i gänget och gå runt med fina solglasögon och då med ett par från michael kos !!!!! Min allra störta önskan till sommaren .

 678. För att det skulle vara awesome att ha ett par läckra glajjer och känna sig glammig bakom även de dåliga dagarna på året som dagar när sminklusten inte är på topp och trötta bakfylledagar. Självklart skulle de sitta på skallen hela sommrarna åxå.

 679. Jag är i stort behov av ett par snygga glajjor och har tröttnat på att använda solbrillor som alla använder ( dom från H&M, Gina tricot osv.) Så jag skulle bli super glad om ja fick chansen att vinna ett par läckra solbrillor som ja kan använda i sommaren och känna mig super snygg i!
  Kram

 680. går runt med kontant ont i ögonen hela somarn eftersom jag har jättekänsliga ögon, så att ha ett par MK skulle fan inte vara dumt 🙂 ( lite synd om mej)Mår ju int dåligt av det, men jag har fan heldre ont i ögonen med ett par MKbrllor på mej än ett par från HM. Haha!

 681. åhe gud.. jag skulle verkligen vilja ha brillorna! har inga bra alls mina favoriter gick sönder och mina andra är helt slut -.- så skulle verkligen verkligen, jag har ingen jätte bra motivation men jo jag skulle vara skit stolt om jag fick dom !! omg jag är typ kär i dessa brillor ! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.