Det går ju knappast någon förbi att grabbarna från Knokk gillar färger då deras kläder och accessoarer präglas av många och snygga kulörer. Myshowroom begav sig till Göteborg för att träffa skaparna bakom detta coola streetfashion märke.

Knokk startatades 2009 av vännerna Marcus och Tobias med ambitionen om att skapa ett snyggt unisex mode. Dom kallar sin stil för ”streetslackerfashion”.

Tjena grabbar och grattis till er framgång! Ni har nått långt på bara ett år, hur kom ni på idén till Knokk?

– Vi har alltid vart sugna på att kunna jamma runt i våra helt egna kläder. Så steget till att designa och tillverka kläder och väskor var väldigt naturligt. Vi startade 2009 och har idag 25 riktigt vassa återförsäljare. Vi startade med färgglada klockor och utvecklade designen på våra t-shirts och i höst kommer våra nya väskor som vi är riktigt stolta över.

Vad har ni för framtidsvisioner?

– Vi har stora planer faktiskt. Vi kommer forsätta med vad vi idag kallar streetslackerfashion och göra fina plagg så unisexat som möjligt med säreget trevlig passform. Vi håller på att lansera i England och Spanien just för tillfället och förhoppningsvis kan vi sparka igång en konceptbutik inom två år. Vi siktar på att bli 2010-talets Greger fast med coolare kläder.

Är det ni själva som designar kläderna

– Ja det är det, men vi har ett litet utspritt kollektiv av vänner som vi bollar ideér med vilket vi är mycket tacksamma över.

Vem har ni själva som förebild inom design?

– Tycker Örjan på Cheap Monday har gjort ett djävulskt bra jobb.

Vem är Sveriges bäst klädda person?

– Svenskar överlag har faktiskt sjukt snygga kläder.

Kul att höra, förresten vi hörde ett ryckte om att Johnny Depps garderob innehåller en del t-shirts från Knokk. Hur känns det?

– Det känns så klart riktigt bra, att få sina kläder till Hollywood är riktigt fett och att en skådespelare som han bär dem är grym marknadsföring.

Nu kan du vinna antingen en klocka eller t-shirt från Knokk två vinnare

knokk

Det är mycket enkelt att tävla. Vi vill att du väljer ut den produkt du skulle vilja vinna och bifogar en länk till produkten i kommentarsfältet tillsammans med en motivering till varför just du ska vinna här i . Tävlingen pågår tom tisdagen 21 september klockan 23:59.

Nu är tävlingen avslutad och vinnare till en snygg Knokk t-shirt är myshowroom´s egen Absolut vardag(http://absolutvardag.myshowroom.se/) med motiveringen:

Finns det nåt snyggare nånstans? Vill bara veta -för jag tror inte att det är möjligt.
Jag vill också se streetslackerskitsnygg ut även om det är jag som behöver hjälp över gatan…

Och vinnare till den snygga Knokk klockan är Malin från blogg.se (http://theotott.blogg.se/) med sin motivering:

Sliten småbarnsmamma som ägnar dagar åt att städa upp lego,
behöver klocka för att se till att få tid över till att boosta sitt ego!

Vinnarna är kontaktade via mail.